2012 Ekim bebekleri büyüyor

Ohh kizcemi yikadik vucudunu yagladik dikenlerini cikardik misil misil uyuyo.. Duyan varmi aranizda bilmiyorum ama ben ilk duydugumda inanmakta zorlandim ve son bi kac banyosunda denedim gercektende dogru.. Boyle siyah kil koku gibi seyler cikiyor vucudundan bunada diken deniyormus. Bebegi rahatsiz eden biseymis. Kizlar banyo ardindan elleriinizin topuk kismi ile bebek yagi ile cok bastirmicak sekilde masaj yapin ozellikle gobis ve sirtindan cikiyor siyah hafif sert seyler (dikenler):)

bana da annemin teyzesi söylemişti sırtına sütünü sağ masaj yap diye. 1 kerecik yaptım bir daha da yapmadım gerçi

Kızlar cidden gaz cikartirken
Poposuna vurmak yukarı dogru
Daha ii bir yöntem
Şaşırdım valla
Uzman tv den izleyin mutlaka

ben de izledim ve artık o şekilde çıkartıyorum kesinlikle daha rahat oluyor

Günaydın Kızlar :21:

Dilfezam oğluşuna geçmiş olsun canım,,hayırlı olsun sünnet olmuşsunuz maşallahh size :nazar:

Bizde biraz uyuduk biraz uyandık şöyle böyle bi gece geçirdik neyse buna şükür diyelim,,

BenElsecim haftaya çarşamba biz aşılar için gideceğiz doktora hemde kontrolümüz var,,sizin hangi gün? Malum paşalarımız aynı gün bebekleri :KK16:

nasıl?? ben anlamadım aşure yedıkten sonramı tek göğüsten 120 cc çıkıyor ??

benımkıde kac gundur aynısı coyotecım..ne guzel işte ilaçları işe yaramış iyileşmiş rahatlamış iloş gelinim :KK1: bak bak nasılda araya sıkıştırdım lafı :KK1:

iyi akşamlar canm ben dr.browns kullanıyorum doktorda anne memesıne en yakınının bu oldugunu söyledı..

Bi gun 3-4 kase asure yedim gece gogsum sismis tas gibi oglum ememedi hic ve cok aciyodu sabah sagdim 120 cc cikti
bi dahada korkumdan azicik sertlessin hemen sagmaya basladim

Dilfezam oğluşuna geçmiş olsun canım,,hayırlı olsun sünnet olmuşsunuz maşallahh size :nazar:

BenElsecim haftaya çarşamba biz aşılar için gideceğiz doktora hemde kontrolümüz var,,sizin hangi gün? Malum paşalarımız aynı gün bebekleri :KK16:

Sagol canım darısı Recep paşaya ins :))
Bu arada sen verem aşısı icin gideceksin sanırım beni SAGLIK OCAĞI 19 Aralık'ta çağırdı o zaman oglum 2 ay 7 günlük olacak bu aşılar tam 2 aylıkların yapilmiyormuydi canım tarihi yoksa 2. Ay bitince herhangi bi gunde mı ?

Bi gun 3-4 kase asure yedim gece gogsum sismis tas gibi oglum ememedi hic ve cok aciyodu sabah sagdim 120 cc cikti

Henüz aşûre yemedim hic ayy cnm çekti benim zaten göğüslerin ilk hafta cok doldu apse yaptı brde onu yesem ne olur demek ki ? Hatta Simdi de çok sis goguslerim sağayım diyorum ama oğlan uyanacak süt kalmazsa diye korkuyorum ne yapsam sağsam mı ki ?

Bizde biraz uyuduk biraz uyandık şöyle böyle bi gece geçirdik neyse buna şükür diyelim,,

29unda çağırdı canım bizi sağlık ocağı

dilfeza bizde 2 ay 9 günlük olcak demek ki tam 2 aylıkken yapılması gerekmiyor

İyi ya icim rahatladı normal demek ki.
aşure aşure deyip durmayın ama ya :KK14: annem yok annanem yok kimse yok kim getircek bana aşure :KK14:

Valla benim anam bacım hepsi burda ama bana da henüz getiren olmadı :S

günaydın kızlar...
verem aşısı 10 tane bir arada geliormuş ve sizide muhtemelen o günlerde çağırdılar bizimde gelecek ayın 12sinde...

oğlum gece delirtti bizi ,akşam 7de bir uyandı gece 1e geliyodu uyudu :KK14:

saat 9a doğru tam uyutmak üzereydim misafir geldi uyku dağıldı iyice ,12 gibi daldı yatırdım yatağına, ben daha yerime yatmadan açtı gözlerini

aldım kucağımda sallaya sallaya uyuttum ,korktum uyanır diye anakucağını yatağımın yanına koydum orda sallayarak uyudu tekrar

3te tekrar kalktık uyuduk, 5:30da kalkınca da uyumadı yine koydum anakucağında sallayarak 1 saat uyuttum

tam düzene giriyor galiba dediğim an düzen bozuluyor tekrardan

Henüz aşûre yemedim hic ayy cnm çekti benim zaten göğüslerin ilk hafta cok doldu apse yaptı brde onu yesem ne olur demek ki ? Hatta Simdi de çok sis goguslerim sağayım diyorum ama oğlan uyanacak süt kalmazsa diye korkuyorum ne yapsam sağsam mı ki ?

Bence sag canim sonra uclar tikanmaya basliyo az az cikiyo ve cok aciyo sagarken

aşure aşure deyip durmayın ama ya :KK14: annem yok annanem yok kimse yok kim getircek bana aşure :KK14:

Ben butun akrabalarimdan ayri sehirdeyim kimsem yok yapacak oyuzden hazir aliyorum marketten puding gibi yani kendim pisiriyorum evde guzel oluyo

oğlum gece delirtti bizi ,akşam 7de bir uyandı gece 1e geliyodu uyudu :KK14:

saat 9a doğru tam uyutmak üzereydim misafir geldi uyku dağıldı iyice ,12 gibi daldı yatırdım yatağına, ben daha yerime yatmadan açtı gözlerini

aldım kucağımda sallaya sallaya uyuttum ,korktum uyanır diye anakucağını yatağımın yanına koydum orda sallayarak uyudu tekrar

3te tekrar kalktık uyuduk, 5:30da kalkınca da uyumadı yine koydum anakucağında sallayarak 1 saat uyuttum

tam düzene giriyor galiba dediğim an düzen bozuluyor tekrardan

Aaa niye huysuzluk yapiyo benim minik damat!valla boyle kizimi da uyutmaz o:KK20:
Artistcim siz de mi talipsiniz ilos hanima:KK1:Ayy bizim kizin kismeti bolmus masaallah:KK52:

Bence sag canim sonra uclar tikanmaya basliyo az az cikiyo ve cok aciyo sagarken

Ben butun akrabalarimdan ayri sehirdeyim kimsem yok yapacak oyuzden hazir aliyorum marketten puding gibi yani kendim pisiriyorum evde guzel oluyo

bir kere aldım onu yaptım canım ilk piştiği anda fena değildi, sonra jöle gibi oldu :KK25: mis gibi evde yapılanı olsa da yesek :KK56:

ay kim dedi aşure ya :KK14: ben çok severim çok canım istedi dünden beri

Aaa niye huysuzluk yapiyo benim minik damat!valla boyle kizimi da uyutmaz o:KK20:
Artistcim siz de mi talipsiniz ilos hanima:KK1:Ayy bizim kizin kismeti bolmus masaallah:KK52:

biz beğendik istedik olmaz öyle başka talipler :KK20: :KK1: sonra oğlum döver hepsini :KK4: :KK1:

anasına benzememiş oğlum, uykucu değil. babasının oğlu :KK1:

Ayy canım öyle nasıl yattın? Benim oluyordu önceden. Ağlayacak raddeye geliyordum sızısından, ağrısından. Hemen sağıyordum. Hatta sonraları korkumdan pompamı başucuma almaya başladım gecelri.

Bu arada kızlar sütümde bariz artış var :KK70: birkaç gündür gündüzleri oğlum emerken ağzından çıkarırsa sütüm kendi kendine fışkırmaya devam ediyor ve birini emzirirrken öbürü sızlıyordu :KK70: Bir baktım gece meğer ondan kendi kendine süt geliyormuş... :KK70: Allahım inşallah böyle devam eder. Beslenmemi ihmal etmemek için yeni bir tatktik buldum. Yemekleri kendi yiyeceğimizin iki katı yapıyorum. Yarısını derin dondurucuya atıyorum. Oğlumun huysuzluk yaptığı günlerde, yemek yapmaya yetişemediğim zaman dondurucudan çıkarıp o yemeği yiyoruz :KK70: Hazır elimin altında çok iyi olyor. Tadı da hiç bozulmuyor valla...

Son düzenleme:
bir kere aldım onu yaptım canım ilk piştiği anda fena değildi, sonra jöle gibi oldu :KK25: mis gibi evde yapılanı olsa da yesek :KK56:

ay kim dedi aşure ya :KK14: ben çok severim çok canım istedi dünden beri

Evet kimden ciktiysa asure yapsin dagitsin butun topige,bende dunden beri hayalini kuruyorum...

Ayy canım öyle nasıl yattın? Benim oluyordu önceden. Ağlayacak raddeye geliyordum sızısından, ağrısından. Hemen sağıyordum. Hatta sonraları korkumdan pompamı başucuma almaya başladım gecelri.
Aynen benim de oyle oluyor du
Bu arada kızlar sütümde bariz artış var :KK70: birkaç gündür gündüzleri oğlum emerken ağzından çıkarırsa sütüm kendi kendine fışkırmaya devam ediyor ve birini emzirirrken öbürü sızlıyordu :KK70: Bir baktım gece meğer ondan kendi kendine süt geliyormuş... :KK70: Allahım inşallah böyle devam eder. Beslenmemi ihmal etmemek için yeni bir tatktik buldum. Yemekleri kendi yiyeceğimizin iki katı yapıyorum. Yarısını derin dondurucuya atıyorum. Oğlumun huysuzluk yaptığı günlerde, yemek yapmaya yetişemediğim zaman dondurucudan çıkarıp o yemeği yiyoruz :KK70: Hazır elimin altında çok iyi olyor. Tadı da hiç bozulmuyor valla...
Cok iyi düşünmüşsun canım bende iki günlük yapıyorum yada annem kızkardeşim gelip yapıyorlar sagolsunlar. Göğüs olayı aynısı bende de oluyor birinden ekerler digeri sızım sızım sızlıyor ve şişiyor sanki taslasiyor böyle Rabbim sütümüze süt katsın ama yarayan sut olsun yavrularımıza ins :))
Kizlarrrr...biz oglusumla benim isyerime gidiyoruzzzz:))))

Oh maşallah hadi bakalım :) bizde dün aşıdan sonra azcik gezdik oğlumla basbasa aşıya tek götüreyim dedim SAGLIK OCAĞI cok yakın oradan da bi iki mağaza gezdik :)

Cok iyi düşünmüşsun canım bende iki günlük yapıyorum yada annem kızkardeşim gelip yapıyorlar sagolsunlar. Göğüs olayı aynısı bende de oluyor birinden ekerler digeri sızım sızım sızlıyor ve şişiyor sanki taslasiyor böyle Rabbim sütümüze süt katsın ama yarayan sut olsun yavrularımıza ins :))

Oh maşallah hadi bakalım :) bizde dün aşıdan sonra azcik gezdik oğlumla basbasa aşıya tek götüreyim dedim SAGLIK OCAĞI cok yakın oradan da bi iki mağaza gezdik :)

Ah canım bir kız kardeşim olmasını en çok hamileliğimde istedim... Maalesef yok. Bir erkek kardeşim var. İnşallah 2 Aralıkta askerden dönecek. :KK70: ( Sağ salim inşalllah ) Neyse annemin de çok vakti yok. Geldiği zaman haftalık yapıyor sağ olsun. Ben de tabi hemen dondurucuya atıyorum. Gün gün çıkarıp yiyoruz yine :KK70: Aaahhhh annem yapınca bir başka oluyor. Tadı kokusu :) Canım da şu aşureden deli gibi çekti. Kardeşimin geleceği güne yapacakmış annem. Oda seviyor diye.. Kon komşu da getirmiyor ki yiyelim..

Kizcemin adasi :) bizde 29nda olcaz asimizi 2ay 6gunlukken. Benim arksdasin bebisine 2bacak1koldan vurmuslar verem asisini :-( gozum korktu. Gitmeden banyo yaptrmayi unutma bi sure banyo yasakmis 3gunmu ne...

X