- 7 Kasım 2011
- 1.934
- 2
göğüs korumA kalkanı kullanan yok galiba?
Goguslerim yara oldugunda kullandım
Bayağı ise yaradı ama
Surekli göğüsleri uyardığı icin
Sut birikiyor
O sutu içirmeyin diyorlar
Bir de dışarıda kullanımı zor bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
göğüs korumA kalkanı kullanan yok galiba?
iyi akşamlar kızlar... mama veren annişler biberonunuz ne marka ve biberon emziği nasıl böle yavaş akıtan biberon emziği varmı bildiğiniz meme yi unutmasın istiyorum ben wee nin damaklı kullanıyodum bikaçgündür onu almıyor sert mi geliyor anlamadım ağlıyor verince dr browns aventin varmı akışı yavaş olan ????
Ben hergun asure yiyorum gaz yapmiyo hic ve acayip sut yapiyo bi kac gundur yemedim gogsum eskisi gibi kaskati dolmadi goguslerim sutten tikanmisti bi sagdim tekinden 120 cc cikti yumusacik oldu memem ama ben her sabah kimyon iciyorum gaz olmasin diye
Kizlar bugun ilos herzamankinden cok farkli,surekli uyuyor,aglamiyor,mamasini bile uyuyarak emdi,atesini olctum atesi yok,hiccccccc boyle olmazdi bu kadar uyumazdi,uyumadigi zamanda emzigini emiyor cuk cuk susuyor,neden boyle bugun acaba,sim diyo ki cocuk aglasa suc aglamasa suc.vet hakli ama dogdugu gunden beri boyle sessizlesmemisti,evham yaptim bu seferde.anne olmak ne sizofrenik bişeymis herseyden killaniyor insan,sizce neden birden boyle oldu ki?
iyi akşamlar kızlar... mama veren annişler biberonunuz ne marka ve biberon emziği nasıl böle yavaş akıtan biberon emziği varmı bildiğiniz meme yi unutmasın istiyorum ben wee nin damaklı kullanıyodum bikaçgündür onu almıyor sert mi geliyor anlamadım ağlıyor verince dr browns aventin varmı akışı yavaş olan ????
iyi akşamlar canm ben dr.browns kullanıyorum doktorda anne memesıne en yakınının bu oldugunu söyledı..
dr brown un hangisini kullanıyosun canım akışı nasıl peki? birde cammı biberon ben netten alacam canım burda yok bulamadım
tuğçeserdar canım bende aventle dr browns arasında kaldım araştırdım biraz ama kararsız kaldım olmadı ikisinide alsammı?
doğal akışkan standart olandan kullanıyorum 240 ml plastik olandan aldım.. bende eczaneye söyledim depodan sipariş etti eğer tanıdık biri varsa eczaneden sipariş edersin.
KİZLAR OGLUM ERKEK OLDU )Kızlar, feysdeki gruba oğluşumun harika bir agulu videosunu ekledim :) Heyt be meydan eykek görsün! hemi de 15 günlükten sünnetli, tam eykek tam!
Kızlar, feysdeki gruba oğluşumun harika bir agulu videosunu ekledim :) Heyt be meydan eykek görsün! hemi de 15 günlükten sünnetli, tam eykek tam!
KİZLAR bu aksam OĞLUMU SÜNNET ETTİRDİK erkek oldu kuzum :)
Senin ki nasıldı cnm agrisi filan oldu mu
Oooy hayırlı uğurlu olsun küçük erkeke! Çok iyi yapmışsınız annesi Bizimkinin ağrısı olmadı. Fucidin merhem, batikon ve ağrı kesici ateş düşürücü fitil vermişti doktor. Bir de 5 gün karton bardak kesip koyarak bezledik doktorumuzun öğrettiği gibi.
Sizinki nasıl geçti?
Ooooh oldu da bitti maaşallah, nazar değmez, damat da olur inşallah!
dr brown un hangisini kullanıyosun canım akışı nasıl peki? birde cammı biberon ben netten alacam canım burda yok bulamadım
Sagol cnm Allah razı olsun güzeldi lokal anestezi yapıldı o anestezi iğnesinde ağladı azcik sonrası güzeldi hic anlamadı simdi iki saat oldu fitilini verdik paranox adı iki tane de krem verdi ginde bi defa sürücez 5 gün sonra yıkayın dedi bu gece zor olabilir yarına ağrı sizi kalmaz dedi bakalım nasıl olacak sizin rahhatti yani ilk gece ins bizim kıde oyle olur ya
Ben herseyi yiyorum canim Allah a sukur gaz sorunumuz da yokkızlar aşure yıyemıcek miyiz biz şimdi yaa..içi baklıyat dolu:44: oysa bayılırım aşureye napsam gaz yapmasın dıye kımyon atıptamı yesem acaba bööögghhhh
Masallah bal kiza tosun olacak iyice:)))Kizlar bugun verem asimizi vurulduk kilomuz 5700 olmus en son bu syin 5 inde 5kilo idi.. Baya kilo almis
"zeki ve egitimli annelerin cocuklarinda daha cok gorulur" sewinsemmi kolik war die üzülsemmi bilemedim
Bizimki de anestezi iğnesinde ağladı, bir daha da ağlamadı. Sünnetten sonra iki kez fitil verdik bir daha gerek kalmadı, doktorumuz bu gün verin, daha sonra ağrısı olmadıkça vermenize gerek yok demişti. Biz Cumartesi günü olduk, doktor Perşembe ve Cuma yıkayın demişti. Benzer şeyler söylenmiş.
Peki karton bardakla mı bezliyorsunuz iyileşene kadar?