2012 Ekim bebekleri büyüyor

iyi akşamlar kızlar... mama veren annişler biberonunuz ne marka ve biberon emziği nasıl böle yavaş akıtan biberon emziği varmı bildiğiniz meme yi unutmasın istiyorum ben wee nin damaklı kullanıyodum bikaçgündür onu almıyor sert mi geliyor anlamadım ağlıyor verince dr browns aventin varmı akışı yavaş olan ????

canım ben avent kullanıyorum 1 cok az akıyor 2 daha ıyı. suan benım kızım 2,5 aylık ben 2 yı kullanıyorum hemde meme gıbı yumusak.dogudugundan berı kullanıyorum benıde emıyor unutmadı yanı..

Ben hergun asure yiyorum gaz yapmiyo hic ve acayip sut yapiyo bi kac gundur yemedim gogsum eskisi gibi kaskati dolmadi goguslerim sutten tikanmisti bi sagdim tekinden 120 cc cikti yumusacik oldu memem ama ben her sabah kimyon iciyorum gaz olmasin diye

nasıl?? ben anlamadım aşure yedıkten sonramı tek göğüsten 120 cc çıkıyor ??

Kizlar bugun ilos herzamankinden cok farkli,surekli uyuyor,aglamiyor,mamasini bile uyuyarak emdi,atesini olctum atesi yok,hiccccccc boyle olmazdi bu kadar uyumazdi,uyumadigi zamanda emzigini emiyor cuk cuk susuyor,neden boyle bugun acaba,sim diyo ki cocuk aglasa suc aglamasa suc.vet hakli ama dogdugu gunden beri boyle sessizlesmemisti,evham yaptim bu seferde.anne olmak ne sizofrenik bişeymis herseyden killaniyor insan,sizce neden birden boyle oldu ki?

benımkıde kac gundur aynısı coyotecım..ne guzel işte ilaçları işe yaramış iyileşmiş rahatlamış iloş gelinim :KK1: bak bak nasılda araya sıkıştırdım lafı :KK1:

iyi akşamlar kızlar... mama veren annişler biberonunuz ne marka ve biberon emziği nasıl böle yavaş akıtan biberon emziği varmı bildiğiniz meme yi unutmasın istiyorum ben wee nin damaklı kullanıyodum bikaçgündür onu almıyor sert mi geliyor anlamadım ağlıyor verince dr browns aventin varmı akışı yavaş olan ????

iyi akşamlar canm ben dr.browns kullanıyorum doktorda anne memesıne en yakınının bu oldugunu söyledı..

bende dr.brownsın dogal akışkan olanındn aldım. oda anne memesıne yakınmıs

iyi akşamlar canm ben dr.browns kullanıyorum doktorda anne memesıne en yakınının bu oldugunu söyledı..

dr brown un hangisini kullanıyosun canım akışı nasıl peki? birde cammı biberon ben netten alacam canım burda yok bulamadım

tuğçeserdar canım bende aventle dr browns arasında kaldım araştırdım biraz ama kararsız kaldım olmadı ikisinide alsammı?

dr brown un hangisini kullanıyosun canım akışı nasıl peki? birde cammı biberon ben netten alacam canım burda yok bulamadım

tuğçeserdar canım bende aventle dr browns arasında kaldım araştırdım biraz ama kararsız kaldım olmadı ikisinide alsammı?

doğal akışkan standart olandan kullanıyorum 240 ml plastik olandan aldım.. bende eczaneye söyledim depodan sipariş etti eğer tanıdık biri varsa eczaneden sipariş edersin.

Kızlar, feysdeki :KK1: gruba oğluşumun harika bir agulu videosunu ekledim :) Heyt be meydan eykek görsün! hemi de 15 günlükten sünnetli, tam eykek tam!
KİZLAR OGLUM ERKEK OLDU :KK66:)
Ay canım bizde bugun aksam oğlumu sünnet ettirdik nasıl oldu senin ki ağrısı filan oldu mu simdi uyuyor henüz ama korkuyorum agrisi filan olacak diye :KK43:

Kızlar, feysdeki :KK1: gruba oğluşumun harika bir agulu videosunu ekledim :) Heyt be meydan eykek görsün! hemi de 15 günlükten sünnetli, tam eykek tam!

KİZLAR bu aksam OĞLUMU SÜNNET ETTİRDİK erkek oldu kuzum :)
Senin ki nasıldı cnm agrisi filan oldu mu

KİZLAR bu aksam OĞLUMU SÜNNET ETTİRDİK erkek oldu kuzum :)
Senin ki nasıldı cnm agrisi filan oldu mu

Oooy hayırlı uğurlu olsun küçük erkeke! Çok iyi yapmışsınız annesi :KK34: Bizimkinin ağrısı olmadı. Fucidin merhem, batikon ve ağrı kesici ateş düşürücü fitil vermişti doktor. Bir de 5 gün karton bardak kesip koyarak bezledik doktorumuzun öğrettiği gibi.

Sizinki nasıl geçti?

:nazar:Ooooh oldu da bitti maaşallah, nazar değmez, damat da olur inşallah!:nazar:

Oooy hayırlı uğurlu olsun küçük erkeke! Çok iyi yapmışsınız annesi :KK34: Bizimkinin ağrısı olmadı. Fucidin merhem, batikon ve ağrı kesici ateş düşürücü fitil vermişti doktor. Bir de 5 gün karton bardak kesip koyarak bezledik doktorumuzun öğrettiği gibi.

Sizinki nasıl geçti?

:nazar:Ooooh oldu da bitti maaşallah, nazar değmez, damat da olur inşallah!:nazar:

Sagol cnm Allah razı olsun güzeldi lokal anestezi yapıldı o anestezi iğnesinde ağladı azcik sonrası güzeldi hic anlamadı simdi iki saat oldu fitilini verdik paranox adı iki tane de krem verdi ginde bi defa sürücez 5 gün sonra yıkayın dedi bu gece zor olabilir yarına ağrı sizi kalmaz dedi bakalım nasıl olacak sizin rahhatti yani ilk gece ins bizim kıde oyle olur ya :KK43:

selam kızlar aranızda uyku tulumu kullanan varmı memnunmusunuz benim evim doğalgazlı ama öle aşırı sıcak olmuyo kızımın omuzları pek örtülmüyor tabi üstüne çeker diye üşümesinden korkuyorum...

herkes elektrikli pompa mı kullanıyo ben eski tip süt sağma aletini kullanıyorum 30-40 cc çıkıyo göğsümden sizce iyi midir kızlarcım yaaa

Sagol cnm Allah razı olsun güzeldi lokal anestezi yapıldı o anestezi iğnesinde ağladı azcik sonrası güzeldi hic anlamadı simdi iki saat oldu fitilini verdik paranox adı iki tane de krem verdi ginde bi defa sürücez 5 gün sonra yıkayın dedi bu gece zor olabilir yarına ağrı sizi kalmaz dedi bakalım nasıl olacak sizin rahhatti yani ilk gece ins bizim kıde oyle olur ya :KK43:

Bizimki de anestezi iğnesinde ağladı, bir daha da ağlamadı. Sünnetten sonra iki kez fitil verdik bir daha gerek kalmadı, doktorumuz bu gün verin, daha sonra ağrısı olmadıkça vermenize gerek yok demişti. Biz Cumartesi günü olduk, doktor Perşembe ve Cuma yıkayın demişti. Benzer şeyler söylenmiş.

Peki karton bardakla mı bezliyorsunuz iyileşene kadar?

bi de benim bebiş genellikle sola çeviriyo başını sağa hemen hemen hiç çevirmiyo umarım bi aksilik yoktur

Ohh kizcemi yikadik vucudunu yagladik dikenlerini cikardik misil misil uyuyo.. Duyan varmi aranizda bilmiyorum ama ben ilk duydugumda inanmakta zorlandim ve son bi kac banyosunda denedim gercektende dogru.. Boyle siyah kil koku gibi seyler cikiyor vucudundan bunada diken deniyormus. Bebegi rahatsiz eden biseymis. Kizlar banyo ardindan elleriinizin topuk kismi ile bebek yagi ile cok bastirmicak sekilde masaj yapin ozellikle gobis ve sirtindan cikiyor siyah hafif sert seyler (dikenler):)

Kızlar cidden gaz cikartirken
Poposuna vurmak yukarı dogru
Daha ii bir yöntem
Şaşırdım valla
Uzman tv den izleyin mutlaka

kızlar aşure yıyemıcek miyiz biz şimdi yaa..içi baklıyat dolu:44: oysa bayılırım aşureye :KK56::KK56::KK56::KK56:napsam gaz yapmasın dıye kımyon atıptamı yesem acaba bööögghhhh :KK1::KK1::KK1:
Ben herseyi yiyorum canim Allah a sukur gaz sorunumuz da yok:nazar::nazar:
Kizlar bugun verem asimizi vurulduk kilomuz 5700 olmus en son bu syin 5 inde 5kilo idi.. Baya kilo almis
Masallah bal kiza tosun olacak iyice:)))
"zeki ve egitimli annelerin cocuklarinda daha cok gorulur" sewinsemmi kolik war die üzülsemmi bilemedim :KK53:

Hahah cok guldum,o zaman ben gerizekali mi oluyorum,cocugu kolik yapamadim:))?)?

Bizimki de anestezi iğnesinde ağladı, bir daha da ağlamadı. Sünnetten sonra iki kez fitil verdik bir daha gerek kalmadı, doktorumuz bu gün verin, daha sonra ağrısı olmadıkça vermenize gerek yok demişti. Biz Cumartesi günü olduk, doktor Perşembe ve Cuma yıkayın demişti. Benzer şeyler söylenmiş.

Peki karton bardakla mı bezliyorsunuz iyileşene kadar?

Hayırlı Sabahlar guzel anneler :) şükürler olsun gecemiz rahatti gercekten küçük bebekler de sünnet rahat demişlerdi oyle olacak galiba ilk gecemiz güzeldi şükür :)
bize karton bardak değilde verdigi iki kremi karıştırıp strece sür pipisine koy dedi bende ustunece g azlı bez mı sarıp koysam diyorum. Yada bizde mi bardak alsak hem ani darbeden de korur dımı bebek te olsa kucağa alıyoruz gaz çıkarırken filan acımasın . Fitil 6 saate bir ikinciyi az one verdim ağrı olmasın diye bugun de veririm fitil sonra vermem daha agrisi da olmaz herhalde ins.

X