asude malum sıtede kulagını cınlatıyoruz senin hesabın var mı malum sitede???
2012 Ekim Anneleri grubundan bahsediyorsunuz değil mi? Ben istek gönderdim 3 gün önce hala onaylanmadı. Kura ile mi alıyorlar acaba? Yoksa parola mı istiyorlar?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
asude malum sıtede kulagını cınlatıyoruz senin hesabın var mı malum sitede???
Gunaydin herkese Gun ayamiyor benim icin ama mecbur yapacak birsey yok Benim artik ustume birseyler almam lazim. Eski bedenime donmem suan icin hayal e hamile kiyafetleri cok bol. Ne alicam diye dusunuyordum ama bugun karar verdim. Alirim bir kac tayt ustune bluz ohh misss Guzel guzel giyinmeyi bekliycem biraz daha. Gitsin kilolar lennn
Gunaydin herkese Gun ayamiyor benim icin ama mecbur yapacak birsey yok Benim artik ustume birseyler almam lazim. Eski bedenime donmem suan icin hayal e hamile kiyafetleri cok bol. Ne alicam diye dusunuyordum ama bugun karar verdim. Alirim bir kac tayt ustune bluz ohh misss Guzel guzel giyinmeyi bekliycem biraz daha. Gitsin kilolar lennn
hmm demek şu zekeriya beyaz bakışı sizde de var bizde de var canım normal olduğunu okumuştum
ben hamileyken aldığım kilodan fazlasını verdim ama eski pantolonlarımı giyemiyorum kalçam bacaklarım belim genişlemiş galiba
zaten memişler de tonton tonton
yaa ben daha hıc bırsey almadım kı ne uyku tulumu var nede dısarısı ıcın mont u ..fikir almak istedim
Gunaydın kızlar guzel bır gece uykusunun ardından.sımdı kahvaltımı edıcem ınsallah kızım uyanmazsa.sızler nasılsınız?
erkek bebekler sicagi sevmezmis benim kizcemde montu giyince mayisiyor kedi gibi cok seviyor :)
günaydın benim buna ek olarak bide koca göbeğim var dün 40 ı da tamamladığıma göre bu kalnlar herhalde kilo benim doğumdan kalma şişliktir die ümidim vardı da o da bitti artık..
hamile kotumu giyiyorum ben hala, zaten kendi bedenimdeydi 3. aydan 9. aya kadar giymiştim
şimdi de dışarı çıkçak olursam onu giyiyorum, hava güzelken de etek elbise giyiyordum
eskileri değerlendirmekte fayda var zayıflarsak yeni alıcaklarımız sonra olmaz :) emzirirken kilo veriliyo derlerdi bi etkisini gören var mı acaba.
günaydın canım seni tebrik ederim tekrar hamilemiymişsin inşallah ikinci bebeğinini de sağ salim kucağına alırsın ve bu da erkek olur ooh ne güzel bi daha ilerde hamilelikle uğraşmazsın genç yaşta ikisini de yola koyarsın.
bebeği sallanmadan uyuyan var mı?
sallayıp uyutanlar nasıl alıştırcaz sallanmadan uyumaya?
ben mama olarak bebelac ac yi kullanıyorum ama sma 1 e gecesım var aranızda kullanan var mı ?