- 28 Haziran 2011
- 739
- 3
kızlar doktora gittim bugün ve çok şükür gördük bebeğimizi ve kalp atişlarını :)))) çok mutluyuz, rabbim herkese nasip etsin.
Midem çok bulanıyor dedim, doktor kendini zorlama dedi ne kadar yiyebilirsen öyle ye çünkü bebek daha kendi kendine besleniyor, 3üncü aydan sonra önemli dedi.. Bulantıyı azaltmak için yoğurt, leblebi, kuru üzüm, tuzlu kraker, yoğurt, süt, yoğurt çorbası, simit (daha saydı ama hatırlıyamıyorum) aç kalma dedi az az sık sık ye yemeni öneririm dedi. şikayetimi sordu ağrın falan dedi bende arada sırada sanki adet olacakmış gibi ağrı giriyor dedim. Yine progestan yazdı bu kez 200 mglık sadece 1 tane yatarken al dedi gündüz alırsın aşırı uyku ve bulantı yapar dedi ve folik asite devam. Bunların dışında herşey normal, çok iyi dediiiiii çok şükür.... 2de yine gitcez tsh hormonuma bakcak onun sonucunu alıp götürcez.. Allahım hayırlı sağlıklı gebelikler yaşatsın bizlere, bebeklerimizle inşallah
canım benim sen bugun getirdin güzel haberi inş bende yarın getiririm size güzel haberleri dualarınızı esirgemeyin çok heyecanlıyım yerimde duramıyorum rabbim yardımcımız olsun