2012 Ekim Anneleri

günaydın güzel meleklerin güzeller güzeli anneleriiii:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kızlar bende de kalça ağrısı var kasık ağrısı var kokulara hassasiyet var:26:
bulntım pek başlamadı arada geliyor hemen gidiyor geri özellikle sevmediğim kokular olursa onun haricinde çok şükür iyiyzz:KK16::KK16::KK16:
benim tüp bebek olduğundan kaç hafta olduğu sizlerden biraz daha farklı hesaplandı adetime bakarsak 6 haftalığım ama tüp olduğu için 1 hafta geriden hesaplanıyor dedi doktorum :KK49:

şimdi bende sizlere bişiy soracam öksürünce hapşırınca çok tedirgin oluyorum ben çünü kasıklarım geriliyor şeyim dışa doğru kasılıyor sanki:KK9::KK9::KK9:
bunlardan bişey olurmu diye çok tedirgin oluyorum bende sizde tedirginmisiniz bunlardannnn:44::44::44:

arkadaşın biri demişya böyle şeylerden bişey olsaydı dünyada bebek kıtlığı olur diyeee:KK9::KK9::KK9:ayyyyyy ona çok güldüm ama işte insan korkuyor genede:KK9:

Allah'ın izniyle bişey olmaz inşallah ,ben hamileliğimi öğrendim ertesi gün girp oldum. öksürmekten içim dışıma çıktı ,gece uyku uyuyamıyordum . 2 hafta boyunca öksürdüm. bu kadar tedirgin etmeyelim kendimizi rabbim inşallah sağlıkla sıhhatle doğmayı nasip etsin bebişlerimize

halsizlik çok kötü oluyo yaa:KK43: işte hep uyumak istiyorum.müşteriler garip garip bakıolar beş karış suratla konuştuğum için:KK1: akşamları yemekten sonra hemen uyumak istiyorum. gözlerim resmen kapanıo. çok komik oluo halim:) eşimde aynen bakıo yapcak bişi yok yat uyu diyo..böyle geçicek 9 ay anlaşıldı dio:) napalım.. bebişlerimiz sağlıkla sıhhatle gelsinde..

hahahahhaha bızım rahatımız kacar da onların rahatı kacmaz mı:):)
benmde oyle ıs yernde uyuyasım var ıs yapasım yok zar zor calısıyorum valla.musterılerle oyle ben 5 karıs suratla konusuyorum bıseyı usteleseler sınırım bozuluyor sesımı bıraz sertlestırıyorum ıstemdısı nasıl olcek bu boyle ya:KK43:
benmde oyle yemek ye et hemen esneme modu agız bes karıs acık bıde her yerım agrıyormus gıb ay cok yorgunum cok uykum var dayanmıcam dıyıp kuttt uyumak basımı koyuncada dalıyorum hemen:)
uc ay sonra gecer dıyorlarda ınsallah o gunlerı sagsalım gorursek gecırırız ıns:nazar::nazar:

merhaba ekim anneleri cumartesi günü doktora gittim. Ultrasonda kesemin şeklinin çok düzgün olduğunu gördük. İçinde embriyoyu gördük.Embriyonun boyu 2.3 mm dedi ,embriyonun boyuna bakarak geç yumurtlama var dedi normalde cumartesi günü 6+2 idim ama doktor ultrasona göre 5+5 sin dedi. Kesenin az yakınında 0.5 cm yani 4 mm kadar kan pıhtısı görüldü. Kanamamın olup olmadığını sordu. Olmadığını söyleyince vücut kendi kendine yok edebilir dedi. Çok açık renkte sarı renkli akıntımın olduğunu söyledim. Normal dedi. Daha önce gittiğim doktor iğne falan vermişti. Hiç birşey kullanma dedi sadece decavit diye bir vitamin verdi. Acaba o kan pıhtısı zarar verir mi? Kalp atışını da henüz duyamadık haftaya gel dedi benim durumum ile ne dşünüyorsunuz hanımlar?

cnm aynısı bendede oldu dr gıttım 5+3 te kesemın boyutuna bıraz kuçuk geldı bana baska bı dra da gözuk ıstersen dedı 7mm dı benım çarsamba yıne gıtcem bakıcak cuma kendı druma gıdıcem

merhaba ekim anneleri cumartesi günü doktora gittim. Ultrasonda kesemin şeklinin çok düzgün olduğunu gördük. İçinde embriyoyu gördük.Embriyonun boyu 2.3 mm dedi ,embriyonun boyuna bakarak geç yumurtlama var dedi normalde cumartesi günü 6+2 idim ama doktor ultrasona göre 5+5 sin dedi. Kesenin az yakınında 0.5 cm yani 4 mm kadar kan pıhtısı görüldü. Kanamamın olup olmadığını sordu. Olmadığını söyleyince vücut kendi kendine yok edebilir dedi. Çok açık renkte sarı renkli akıntımın olduğunu söyledim. Normal dedi. Daha önce gittiğim doktor iğne falan vermişti. Hiç birşey kullanma dedi sadece decavit diye bir vitamin verdi. Acaba o kan pıhtısı zarar verir mi? Kalp atışını da henüz duyamadık haftaya gel dedi benim durumum ile ne dşünüyorsunuz hanımlar?

hanımlar yardım

cnm aynısı bendede oldu dr gıttım 5+3 te kesemın boyutuna bıraz kuçuk geldı bana baska bı dra da gözuk ıstersen dedı 7mm dı benım çarsamba yıne gıtcem bakıcak cuma kendı druma gıdıcem

mesele ben 5 haftalıkken tıckerımda olması gereken 4 ile 6 mm yazıyordu bugun 6 haftalık oldum 7 ile 9 mm yazıyor dr neden boyle dedı anlamadım

Allah'ın izniyle bişey olmaz inşallah ,ben hamileliğimi öğrendim ertesi gün girp oldum. öksürmekten içim dışıma çıktı ,gece uyku uyuyamıyordum . 2 hafta boyunca öksürdüm. bu kadar tedirgin etmeyelim kendimizi rabbim inşallah sağlıkla sıhhatle doğmayı nasip etsin bebişlerimize

canım sağol allaha emanet bebişlerimiz:KK16::KK16::KK16:

demek sende çalışıyosun allah sabır versin bize evde bişeyleri yaşamak daha kolay ama işte olmuyor canımmm:KK19:allahım inşallah onun sabrını verir bize:KK16::KK16::KK16:
bide göğüslerinden çok şikayetçisin heralde herkeste farklı oluyor belirtiler benim göğüslerime dokunmadan ağrıdığını anlayamıyorum
benimde kasıklarımda sancılar var

canım ya embriyonun boyundan çok bebni o görünen kan pıhtısı aklımı kurcaladı ama hiçbişey kullanma dedi

kızlar göğüsleriniz ne alemde acıyolar mı diye sorcaktım yazmışsınız siz de. dayanılmaz oluyor bazen ağlayasım geliyor sızısından ya.

midem bulanıyor, göğüslerim sızlıyor ,hiç keyfim yok ,çalışasım yok ya. hamilelik sürecini keşke evde geçirebilseydim :KK43:(

uzulme arkadasım tek degılsın bende senın gıbı hamılelık surecnde calısıyorum belkı de bakma ıyıdır boylesı evde olsak kendımızı salar aglar dururduk belkıde boyle daha guclu olabılırız en azından bıraz ınsan ıcıne gırıyoruz napcan boyle motıve et kendını cnm sende

tatlım keseni görmüşsün minicik embriyonuda görmüşsün..evet normalde 5-6 mm olması lazım bu haftalarda ama geç döllenme ise normaldir bence. ben daha göremediğim için keseciği çok yorum yapamıorum ki:KK43: ama o kan pıhtısı zarar vericek boyutta filan olsaydı dr ona göre müdahale ederdi bence.sıkıntı yapma canım..
kızlar göğüsleriniz ne alemde acıyolar mı diye sorcaktım yazmışsınız siz de. dayanılmaz oluyor bazen ağlayasım geliyor sızısından ya.

midem bulanıyor, göğüslerim sızlıyor ,hiç keyfim yok ,çalışasım yok ya. hamilelik sürecini keşke evde geçirebilseydim :KK43:(
evet çok acıyo yaa..hele dışardayken soğuk yiyince daha da dayanılmaz oluo o acı:KK43:
benimde tek derdim o yahu..keşke evde geçirebilseydik bu süreci:26: ama nerdeeeee...:KK43:
slm kizlar bende ekim annesi olucam kismetse 2. kez anne olucam allahin izniyle dun kan testinde ogrendim degerim henuz cok dusuk hafta ici dr gitmryi dusunuyorum hayirlisiyla burda guzel paylasimlarimizin olacagina inaniyorum su an icin azra ara gelicem pc bozuk ins yakinda sik dik gelirim topige

hoşgeldin..hayırlı olsun..sağlıkla inşallah allah tamamına erdirsin..:KK16:

silver cnm bana doktorum pek bilgi vermediği için böyle şeylerle ilgili,yorum yapamıcam cnm:KK43:
ama doktoruna güveniyosan bi sorun olsa zaten açık açık söylerdi die düşünüyorum

birkaç gündür gelemedim sayfalar akmış gitmiş. umarım herşey yolundadır..

bende bugün sağlık ocağına gittim. kaydımı yaptırdım. 20 mayısa aşı günü verdiler. 12.haftadan sonra bebeğin kalp atışlarını dinletiyoruz bunun için sizi çağırıcaz dediler..hayırlısı bakalım..

canım sağol allaha emanet bebişlerimiz:KK16::KK16::KK16:

demek sende çalışıyosun allah sabır versin bize evde bişeyleri yaşamak daha kolay ama işte olmuyor canımmm:KK19:allahım inşallah onun sabrını verir bize:KK16::KK16::KK16:
bide göğüslerinden çok şikayetçisin heralde herkeste farklı oluyor belirtiler benim göğüslerime dokunmadan ağrıdığını anlayamıyorum
benimde kasıklarımda sancılar var

benim de ilk başlarda çok acımıyolardı ama 7. haftada iyice sızlamaya başladılar. kasıklarımda da ara ara sancılar oluyor

çok takmamaya çalışıyorum kafaya yoksa iyice psikolojimizi bozucaz. rabbime emanet bütün bebişler

uzulme arkadasım tek degılsın bende senın gıbı hamılelık surecnde calısıyorum belkı de bakma ıyıdır boylesı evde olsak kendımızı salar aglar dururduk belkıde boyle daha guclu olabılırız en azından bıraz ınsan ıcıne gırıyoruz napcan boyle motıve et kendını cnm sende

haklısın arkadaşım evde olsak belki de daha çok dinlerdik kendimizi ,ama bi yandan da ayağımızı uzatıp oturabilsek güzel olmaz mıydı? :))

evet çok acıyo yaa..hele dışardayken soğuk yiyince daha da dayanılmaz oluo o acı:KK43:
benimde tek derdim o yahu..keşke evde geçirebilseydik bu süreci:26: ama nerdeeeee...:KK43:

:

bu bebişler daha neler yapçak bize bakalım :))

bende bugün sağlık ocağına gittim. kaydımı yaptırdım. 20 mayısa aşı günü verdiler. 12.haftadan sonra bebeğin kalp atışlarını dinletiyoruz bunun için sizi çağırıcaz dediler..hayırlısı bakalım..

doplerle dinliyoruz kalp atışını demişti bana da 12. haftada çağırdı

Doktorum istifa ediyormuş kendimi çok kötü hissediyorum :KK43:(((
gidiyormuş burdan ve burası küçük bi yer olduğu için ondan daha iyisi yok napıcam ben şimdi:/(((

canım ben yurt dışında olduum için aşıdan falan hiö bahsetmediler bana ne aşısıymış bu,bide bebeği kalp atışlarını neden 12. haftada dinletio bana 6. haftada dinlettiler.

kızlar selammm
bugün kan ve idrar tahlili için dr a gittim. Bunların yanında birde alttan sıvı aldılar,biraz garip geldi bana tanıdığım hiç kimseden böle bi şey alınmamış aranızda bilgisi olan var mı?

selam kızlar bende yeni katıldım aranıza bugün 8 haftalık oldu bebişim 2010 haziranda 10 haftalık bir düşük yaptım inş bu sefer sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız:)

canım ben yurt dışında olduum için aşıdan falan hiö bahsetmediler bana ne aşısıymış bu,bide bebeği kalp atışlarını neden 12. haftada dinletio bana 6. haftada dinlettiler.

5. ayda tetanoz aşısı yapılıyormuş ,burda sağlık ocakları yapıyormuş o aşıyı.

kalp atışı da sağlık ocaklarından ultrason olmadığından doplerle ancak 12. haftadan sonra duyulabiliyor. yoksa ultrasonda erken duyuluyor.

kızlar selammm
bugün kan ve idrar tahlili için dr a gittim. Bunların yanında birde alttan sıvı aldılar,biraz garip geldi bana tanıdığım hiç kimseden böle bi şey alınmamış aranızda bilgisi olan var mı?

smear testi için mi aldılar acaba?

selam kızlar bende yeni katıldım aranıza bugün 8 haftalık oldu bebişim 2010 haziranda 10 haftalık bir düşük yaptım inş bu sefer sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız:)

hoşgeldin :)) inşallah hepimiz için sağlılı hamilelikler ve doğumlar olur

Kızlar doktora gittim bugün ve çok şükür gördük bebeğimizi ve kalp atişlarını :)))) çok mutluyuz, rabbim herkese nasip etsin.
midem çok bulanıyor dedim, doktor kendini zorlama dedi ne kadar yiyebilirsen öyle ye çünkü bebek daha kendi kendine besleniyor, 3üncü aydan sonra önemli dedi.. bulantıyı azaltmak için yoğurt, leblebi, kuru üzüm, tuzlu kraker, yoğurt, süt, yoğurt çorbası, simit (daha saydı ama hatırlıyamıyorum) aç kalma dedi az az sık sık ye yemeni öneririm dedi. şikayetimi sordu ağrın falan dedi bende arada sırada sanki adet olacakmış gibi ağrı giriyor dedim. yine progestan yazdı bu kez 200 mglık sadece 1 tane yatarken al dedi gündüz alırsın aşırı uyku ve bulantı yapar dedi ve folik asite devam. bunların dışında herşey normal, çok iyi dediiiiii çok şükür.... 2de yine gitcez TSH hormonuma bakcak onun sonucunu alıp götürcez.. allahım hayırlı sağlıklı gebelikler yaşatsın bizlere, bebeklerimizle inşallah:KK52:

sırt ve bel ağrıları 8. haftada başlar mı ben ağrılardan ve bulantıdan sabahı zor yapıyorum günde 2 ya da3 saatlik uykuyla duruyorm ha bide bebek için alınacaklar listesi yollarsanız çook sevinirim

benim de ilk başlarda çok acımıyolardı ama 7. haftada iyice sızlamaya başladılar. kasıklarımda da ara ara sancılar oluyor

çok takmamaya çalışıyorum kafaya yoksa iyice psikolojimizi bozucaz. rabbime emanet bütün bebişler

haklısın arkadaşım evde olsak belki de daha çok dinlerdik kendimizi ,ama bi yandan da ayağımızı uzatıp oturabilsek güzel olmaz mıydı? :))

bu bebişler daha neler yapçak bize bakalım :))

doplerle dinliyoruz kalp atışını demişti bana da 12. haftada çağırdı
bu ağrılar sancılar bulantılar olması iyiye işaretmş arkadaşlar
yani bebeğimiz orda bir faaliyette devamlı çalışıyor büyüyor rahmimiz büyüyor bunlarda ağrı yapıyormuş doğal olarak ve mide bulantılarıda horman değerinin yükseldiğini yani bebeğin büyüdüğünün işaretiymiş
çok şükür bu sıkıntıları yaşıyoruz ama biliyoruzki bebişlerimizde sağlıklı gelişmeye devam ediyor:KK49::KK49::KK49::nazar::nazar::nazar:
kızlar selammm
smear dir o canım bence almaları iyi olmuş her hangi bir enfeksiyon olup olmadığının kontrolü yani
Kızlar doktora gittim bugün ve çok şükür gördük bebeğimizi ve kalp atişlarını :)))) çok mutluyuz, rabbim herkese nasip etsin.
midem çok bulanıyor dedim, doktor kendini zorlama dedi ne kadar yiyebilirsen öyle ye çünkü bebek daha kendi kendine besleniyor, 3üncü aydan sonra önemli dedi.. bulantıyı azaltmak için yoğurt, leblebi, kuru üzüm, tuzlu kraker, yoğurt, süt, yoğurt çorbası, simit (daha saydı ama hatırlıyamıyorum) aç kalma dedi az az sık sık ye yemeni öneririm dedi. şikayetimi sordu ağrın falan dedi bende arada sırada sanki adet olacakmış gibi ağrı giriyor dedim. yine progestan yazdı bu kez 200 mglık sadece 1 tane yatarken al dedi gündüz alırsın aşırı uyku ve bulantı yapar dedi ve folik asite devam. bunların dışında herşey normal, çok iyi dediiiiii çok şükür.... 2de yine gitcez TSH hormonuma bakcak onun sonucunu alıp götürcez.. allahım hayırlı sağlıklı gebelikler yaşatsın bizlere, bebeklerimizle inşallah:KK52:

gözün aydın darısı bizlerin başına inşallhhhhh:KK16::KK16::KK16::KK16:

X