- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
kasık ağrılarınız var mı kızlar? gerçi rahim büyüdüğü için kasık ağrıları normalmiş ama insan yine de tereddüt ediyor işte
cnm az önce bende sormuştum bende var ara ara çok kötü ağrıyo canım gidiyo sanki sonra geçiyo :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kasık ağrılarınız var mı kızlar? gerçi rahim büyüdüğü için kasık ağrıları normalmiş ama insan yine de tereddüt ediyor işte
bende bi erkek bi kız ikiz isterdim ama hem dahada hamile kalmazdım bi hamilelikte ikiside aradan çıkardı:)ama iş bakmaya gelince iki tane küçük bebiş çok zor olurdu heralde.
cnm az önce bende sormuştum bende var ara ara çok kötü ağrıyo canım gidiyo sanki sonra geçiyo :))
Göğüslerde büyüme ne zaman başlayacak acaba bende onu merak ediyorum :26:
evet öleymişş :)) benim nisanda 3 yıl olucak ilk bebeğimi 9 haftalıkken kalbi durduğu için aldırmak zorunda kaldım inşallah bu meleğimi bana bağışlar allahım :))baktım da 8. haftaya gelindiğinde rahim portakal büyüklüğüne ulaşırmış, bebişler büyüdükçe neler öğrencez bakalım :))
kaç yıllık evlisiniz kızlar, ilk bebek mi?
Göğüslerde büyüme ne zaman başlayacak acaba bende onu merak ediyorum :26:
evet öleymişş :)) benim nisanda 3 yıl olucak ilk bebeğimi 9 haftalıkken kalbi durduğu için aldırmak zorunda kaldım inşallah bu meleğimi bana bağışlar allahım :))
bendeeee benimkisiler baya küçüklerdee
selam kızlar nasılsınız? uzun zamandır giremiyorum. doktorum yatacaksın dedi. kahverengi akıntım var çünkü. ben de hep yatıyorum. çok şükür bebişim hala benimle:))) allah onu korusun. siz neler yapıyorsunuz? sayfalar almış başını gitmiş yeni anneler hamişler gelmiş bir sürü ne güzel. allah sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inş:)))))))))))))
Slm kızlar nasılsınız bugün..maşallah hamişler kalp atışları artmış baya:)allahım nazarlardan korusun hepimizi..
Masumiyet cnm bu arada göğüs büyümesi kimi gebelerde olmuyomuş.meraklanma yani.ama adet gelmeden başlamıştı benim şişmeye ve ağrımaya.şu aralar daha hafif ağrısı var .:))
aminn cnmmm inşallah çok sevindim adına hemen tutmuş emin ol doğunca eşin keşkedaha önce yapsaydık dicek :))inşallah rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. bizim de 4 yıl biticek mayısta evleneli ,eşim çocuğa tamamen karşıydı kesinlikle istemiyordu. sonunda ikna oldu 3. aya hamile olduğumu öğrendim çok şükür ,yoksa vazgeçmesinden de korkmaya başlamıştım.
selam kızlar nasılsınız? uzun zamandır giremiyorum. doktorum yatacaksın dedi. kahverengi akıntım var çünkü. ben de hep yatıyorum. çok şükür bebişim hala benimle:))) allah onu korusun. siz neler yapıyorsunuz? sayfalar almış başını gitmiş yeni anneler hamişler gelmiş bir sürü ne güzel. allah sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inş:)))))))))))))
ama ben büyüsün istiyorum göğüslerim
kızlar nasılsınız bugun hastanedekı arkadasım hamıleymış onun yanına gıttım devlet hastanesı bu arada sonra esım almaya geldı benı esımı görunce k.d doktoru ultrasonla gel bı daha bakalım dedı şuan 5+4 haftalıgım boyutu 7mm bıraz kuçuk haftaya ınsallah buyur dedı sızınkıler kaçtı acaba kafam çok karıştı esımde bu dr ne bakıyorsun sen dıyor
Kızlar bu arada benim sata göre bebiş 7+3 ultrasona göre 7+1.dr um çok normal dedi.ama ben tabiki efham yapıorum..sizlerdede 1-2 gün geride olan varmı?
emin değilim ama 1 hafta yada 10 gün geçti ankarada bahçelievler civarına kolay ulaşabilirim aslında özel labaratuarlarda peki saat kaça kadar kan tahlili yapıyolarkiadetten kac gun gectı sızın.bende ankaradayım.nerde calısıyosunuz.cankayada ozel laboratuarlar var mesela.yada ozel hastaneler var
Kızlar bu arada benim sata göre bebiş 7+3 ultrasona göre 7+1.dr um çok normal dedi.ama ben tabiki efham yapıorum..sizlerdede 1-2 gün geride olan varmı?