- 16 Temmuz 2011
- 191
- 0
canm allah niyetini kabul etsin bende okurum bana söyle ne zaman okunacağını....
kızlar biz geldik.. kocaman olmuşuzz. boyumuz 11.7 mm bir haftada ikiye katlamışız.. kalp atıslarımızıda gördük çok şükür.. bidahaki kontrolümüz 3 hafta sonraaa...
merhaba güzel annişler:))
ben de pazartesı ıdrar testı yaptım çift çizgi çıktı.adetımden 5gün geçmişti
salı günüde beta hcg değerım 30.2 çıktı.sağlık ocağındakı doktor pazartesı tekrar gel dedi.
hayırlısı olsun bakalım..ınsallah ben de ekımde anne olacağım
a.s. şeker anneSelam güzel anneler inşallah bugünde güzel haberler alıcaz
Kalp atışını duymaya gidecek var mı acaba bugün?:26:
hoşgeldin canım gözün aydınmerhaba güzel annişler:))
ben de pazartesı ıdrar testı yaptım çift çizgi çıktı.adetımden 5gün geçmişti
salı günüde beta hcg değerım 30.2 çıktı.sağlık ocağındakı doktor pazartesı tekrar gel dedi.
hayırlısı olsun bakalım..ınsallah ben de ekımde anne olacağım
kızlar biz geldik.. kocaman olmuşuzz. boyumuz 11.7 mm bir haftada ikiye katlamışız.. kalp atıslarımızıda gördük çok şükür.. bidahaki kontrolümüz 3 hafta sonraaa...
Maaşallah canım gözün aydın olsun
Üstten mi bakıldı bu sefer? ve sesli olarak da duydun mu kalp atışlarını?
hoşgeldinizzzmaşallah sizee tatlım
bende haftaya cuma gidecem duymaya inşallahhhh
kızlar aranızda aşırı mide bulantısı yaşayan var mı? Benim mide bulantım olmuyor da kabızlık sorunum var bi de şişkinlik gazım da var sizler ne durumdasınız?
canım ben de okurum.hangi gün olduğunu haber verirsen iyi olur,unutmayayım...canım ismim emine hamile kalmak istiyorum hayırlısıyla niyet bunun için olacak eğer sana da uygunsa 26 şubat pazar günü okur musun canım
hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz..kızlarr bende kan vermeye gidiyorum idrarda çıktı umarım kandada çıkar ve mutlu eder meleğğim beni :))
saol cnm allah razı olsun.Dün ölüyodum yanmadan resmen yaaa
bugün daha iyi gibiyim ama çok iştahsızım kızlar sizde öylemisiniz..
bi kahvaltıda ekmek arası yiyorum öğlen akşam hiç bişi yiyemiyorum ekmekte yiyemiyorum
maşallah kocaman olmuşsunuz,gözünüz aydınkızlar biz geldik.. kocaman olmuşuzz. boyumuz 11.7 mm bir haftada ikiye katlamışız.. kalp atıslarımızıda gördük çok şükür.. bidahaki kontrolümüz 3 hafta sonraaa...
gunaydınn zeynepazra cnm bende okurum ve ınsalllah kabul olurda bır bebışın olur.
CANIM BENİM ALLAH RAZI OLSUN 1MART PERŞEMBE GÜNÜ OKUYABİLİR MİSİN O GÜN YİNE ÖZELDEN MSJ ATARIM SANA
canım eğer istersen bende okurum sen bana msj at yeter ne zaman okumam gerekitiğini söyle
hamile kalmak isteyen arkadaşım ben de okuyum ne okuyacaksam..hangi güne denk geliyor bana...allah hayırlısıyla nasip etsin inş.