2012 Ekim Anneleri

gunaydınn zeynepazra cnm bende okurum ve ınsalllah kabul olurda bır bebışın olur.

4 yasında oglum var hala ayakta sallanıyordu çok şukur 2 haftadır bıraktık sallanmayı kuzum yatıp kendısı uyuyuyor.bıde yatarken anne ben yatıyorum kardesım yorulmasın dıyor

Selam güzel anneler inşallah bugünde güzel haberler alıcaz
Kalp atışını duymaya gidecek var mı acaba bugün?:26:

merhaba güzel annişler:))
ben de pazartesı ıdrar testı yaptım çift çizgi çıktı.adetımden 5gün geçmişti
salı günüde beta hcg değerım 30.2 çıktı.sağlık ocağındakı doktor pazartesı tekrar gel dedi.
hayırlısı olsun bakalım..ınsallah ben de ekımde anne olacağım

kızlar biz geldik.. kocaman olmuşuzz. boyumuz 11.7 mm bir haftada ikiye katlamışız.. kalp atıslarımızıda gördük çok şükür.. bidahaki kontrolümüz 3 hafta sonraaa...

kızlar biz geldik.. kocaman olmuşuzz. boyumuz 11.7 mm bir haftada ikiye katlamışız.. kalp atıslarımızıda gördük çok şükür.. bidahaki kontrolümüz 3 hafta sonraaa...

Maaşallah canım gözün aydın olsun
Üstten mi bakıldı bu sefer? ve sesli olarak da duydun mu kalp atışlarını?

Canım hayırlı uğurlu olsun gebeliğin Allah tamamına erdirsin

Selam güzel anneler inşallah bugünde güzel haberler alıcaz
Kalp atışını duymaya gidecek var mı acaba bugün?:26:
a.s. şeker anne sen nasılsın napıyosun ?
hoşgeldin canım gözün aydın

hoşgeldinizzz maşallah sizee tatlım
bende haftaya cuma gidecem duymaya inşallahhhh

canım eğer istersen bende okurum sen bana msj at yeter ne zaman okumam gerekitiğini söyle

Maaşallah canım gözün aydın olsun
Üstten mi bakıldı bu sefer? ve sesli olarak da duydun mu kalp atışlarını?

saol canım benim.. evet üstten bakıldı. sesli olarak duyamadık ultrason aleti geri kalmış. bidahaki sefere duyucaz insallah.

hoşgeldinizzz maşallah sizee tatlım
bende haftaya cuma gidecem duymaya inşallahhhh

saol güzelimm.. hadi bakalım senden hayırlı haberler inşallahh...

kızlar aranızda aşırı mide bulantısı yaşayan var mı? Benim mide bulantım olmuyor da kabızlık sorunum var bi de şişkinlik gazım da var sizler ne durumdasınız?

kızlar aranızda aşırı mide bulantısı yaşayan var mı? Benim mide bulantım olmuyor da kabızlık sorunum var bi de şişkinlik gazım da var sizler ne durumdasınız?

aşırı değil ama ara ara oluyor canım. normalde kabızlık çok çekerdim. bu aralar cırcır olmus gibiyim. yani rahatım. gaz sorunuda akşam yemeklerinden sonra oluyor.. nefes aldırmıyor bazen..

göğüslerimde halen şiş ve acıyor. uyku halimde var. ve dun canım ilk defa birsey çekti yedimde rahatladım..

hamile kalmak isteyen arkadaşım ben de okuyum ne okuyacaksam..hangi güne denk geliyor bana...allah hayırlısıyla nasip etsin inş.

kızlarr bende kan vermeye gidiyorum idrarda çıktı umarım kandada çıkar ve mutlu eder meleğğim beni :))
hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz..

canım benim oğlumda çok mide yanmam oluyodu.ama ilk aylar değil de karnım iyice büyüdüğünde olurdu.dr. gaviscon vermişti bana.eğer sende de çok oluyosa doktoruna sorabilirsin.çok fena bilirim...aynen ben de kahvaltıda zorlarsam yiyebiliyorum.yedikten sonra da fena oluyorum.midem bulanıyo.sonra hiiiç bişey istemiyo canım.

maşallah kocaman olmuşsunuz,gözünüz aydın

ben de kabızlık oldum olası vardı.şimdi iyice arttı çok fena yaa.sabahları aç karnına 5-6 kuru kayısı ve üstüne koca bir bardak ılık su içerdim işe yarardı.yine başlayayım ben bari,siz de deneyebilirsiniz.

maşallah canım.. tam bi mucize..ne kadar hızlı gelişiyolar yahu
ay bide ben görebilseydim mercimeğimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…