tatlım o zaman söyle yap. ilaçlarını ihmal etmemek adına. bende gunde 3 tane alıyorum. 1 tanesi sabah tok. 2 tanesi gece yatarken tok.. boyle yap bak kendini daha iyi hissedersin..
merhabalar güzel annelerr
dün bebeğimin kalp atışını gördükkk
çok güzel bi duygu darısı başınıza olsun
6+6 yız bugün
kızlar lekelenmeleri devam eden varmı benimki kesilmişti yine başladıçok fazla midem bulanıyo bu progestandan olabilirmi kullananlar ne durumdasınız.sadece folik asit ve progestan kullanıyorum.mide bişey kullananlar varmı
merhabalar güzel annelerr
dün bebeğimin kalp atışını gördükkk
çok güzel bi duygu darısı başınıza olsun
6+6 yız bugün
gözün aydın canım maşallah sizeee
haftayada inşallah ben duyacammm
dra gittim bugün kızlar kese tam 1 hafta büyümüş dedi güzel dedi
haftayada pıt pıt larını duycam Allah nasip edersee
tebrik ederim canımbak boşuna endişelenmişsin.inşallah hep mutlu haberlerle gelirsin
canım,benim devam ediyor hala.arada geçiyor gene başlıyor.bilmiyorum valla,nedenini öğrensem rahatlıcamsen kalp atışını duymuşmuydun canım? bi de benim de acaip midem bulanıyo.üç gündür yerimden kalkamıyorum.çıkarınca rahatlıyorum ama herzaman o da olmuyo.beni çok etkiledi mide bulantıları,dün akşama kadar bişey yiyemedim.bugün başka bir doktora gidip ilaç sorucam.acaba işe yarar mı mide bulantısı ilaçları,bilen varmıııııı????
ben sormuştum teşekkürler. bornovada bir yer olsun istiyorum kafam karıştı çok napçam bilmiyorum
herkese günaydın mutlu günler inşallah bebişlerimizle birlikte
ewet cnm benimde öyle geçiyo tekrar başlıyo bende hiç bişey yiyemiyorum dogrudüzgün bebiş beslenemiycek vitaminde almıyorum folikasitten başka pazartesi randevum inşallah duyarım kalp atışlarını 2 gündür gün boyu midem bulanıyo doktora gidince sorcam o zamana kadar dayanabilirsem daha erken gitme şansım yok.bu evden gidesim var biri alsa bana baksa 9 ay :)Allahıımyardım et bize.
selam kızlar bebeklerınız hayırlı olsun.kızlar ne olur bana yardım edın benım 26 ocakdı son adettarıhım.adetıme normalde 7 gun var.subatıın 22 yada 23 unde beklıyorum bu aykı adetımı.ama dun ve bugun cok fena kasıklarımda sancım var.sabahları cok fena mıdem kazınıyor cok acıkıyorum.goguslerımde hassalastı sızce hamıle olabılırmıyım.benım gıbı belırtılerı olan varmı aranızda.sız cok yenı hamılesınız benı anlarsınız kızlar.belımde agrıyor ayrıca.ama sankı adet olacakmısım gıbı sancım var kızlar.lutfen cevap yazın bana
kalp atısları ılk nezaman duyulur
hamile olduğunu sanmam.yumurtlama olabilir. ben bu hamile kaldığım ay yumurtlama döneminde baya batma şeklinde yaşamıştım. bence sen bu günleri iyi değerlendir.bende üşüttüğüm zamanlarda da bu şekil bi sancı oluyordu,öyle bişey de olabilir.