2012 Ekim Anneleri

tebrikler canım...:119: hayırlı olsun..biran önce kan testi yaptırda sonucunu bildir canım
inşallah herşey yolunda gider. hayırlısı ile allah kucağınada almanı nasip etsin canım

selam ben okuyabilirim.herhangi bi günmü okuncak nasıl olCAK

hayırlı olsun canım ınsallah rabbım tamamına erdırsın kucagına almayıda nasıp etsın
çok çok saol cnmm aminn hepimizin inşallah :))
cnm çok sevindim adına bende hep ikiz istiyorum ama bizde malesef yok allah tamamını erdirsin inşallah :))
tebrikler canım...:119: hayırlı olsun..biran önce kan testi yaptırda sonucunu bildir canım
inşallah herşey yolunda gider. hayırlısı ile allah kucağınada almanı nasip etsin canım

çok çok saol cnmm inşallahh cnmm yarın sonuçları alim paylaşıcam hemen sizinle :))

Canım ben seve seve okurum. Ne zaman ve kaç tane okuyacağımı söyle yeter. Rabbim sana da tez zamanda nasip etsin inşallah

CANIM ALLAH RAZI OLSUN SENİN İÇİN DE UYGUNSA 17 ŞUBAT CUMA GÜNÜ BİR TANE AYETEL KÜRSİ OKUR MUSUN BENİM İÇİN

canım aynı mesaj banada geliyor evet bende ertken diye düşünmüştümde onlar şu şkeilde düşünülüyor 6 haftamız doldu 7. haftaya girdik bu haftanın sonuna kadar olacak olan gelişim süreci oymş yani benm anladığım canım

o testlerden hiç kullanmadım bişey diyemem ama yumurtlama günü için de 3 4 gün öncesi ve 3 4 gün sonrası derler yani o hafta boyunca günaşırı ilişki.dediğim gibi kullanmadım güvenilirliklerini bilmem ama 1 hafta arayla da 2 kez yumurtlama olmaz. yalnız emin olduğum bişey var. ilişkiden 1 hafta sonra anlaşılacak bişey değil hamilelik. belirtiler için çoookkkk erken.. inşallah güzel haberi verirsin burada..

hayırlı olsun maşallah bebiklere.profesörden kaynaklı değil bu olabilen bişey. benim bi tanıdık çok pimpirikliydi 3 4 doktor gezdi ve hepsi de tek gebelik demişti 12.haftada çıktı ikiz olduğu:)

valla ben ovulasyon testını kullandım ılk ayımda hamıle kaldım kı 3 ay once kurtaj olmama ragmen suan 5 haftalık hamıleyım yanı tum ay ogunmu bugunmu demene gerek kalmadan 2 gunde oluverdı hersey ıyı bır test alın bence pıyasada ne oldugu bılınmeyen bırsuuru ucuz test var ben 5 testi 27.5 aldım arastırın derım

Tabii ki okurum. Başka okunacak olursa yine yaz. Mesaj atarsan gözden kaçmaz. Derhal telefonumu ayarlıyorum unutmamak için. Dualarım seninle...

bende okuyabılırım canım ıstersen

ülkeryıldızı ARKADAŞIM KUSURA BAKMA İSMİNİ BİLMİYORUM CANIM ALLAH RAZI OLSUN SENİN İÇİN DE UYGUNSA 17 ŞUBAT CUMA GÜNÜ BİR TANE AYETEL KÜRSİ OKUR MUSUN BENİM İÇİN

allah razı olsun canım allahım sizi de evlatlarınıza kavuştursun hayırlısıyla

Daha öncede bir arkadaş rica etmişti ona da okumuştum ama o senin gibi her güne bir tane istemiyordu toplamda 41 tane yeter diyordu . önemli olan niyet zaten Allah kabul eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…