kızlar lekelenmeleri devam eden varmı benimki kesilmişti yine başladıçok fazla midem bulanıyo bu progestandan olabilirmi kullananlar ne durumdasınız.sadece folik asit ve progestan kullanıyorum.mide bişey kullananlar varmı
bende bulantılar oluyor canım tuzlu krakerler al yanında bulunsun bulantın oldugunda at agzına.. buarada bende progestan ve folikasit kullanıyorum. ilaclarını sakın bırakma.
dikkat et canım kendine...
ben şuan 6 tane ilaç kullanıyorum çeşitli içlerinde senin saydıkların da var..
ve 15 gündür içiyorum..ben de yapmadı..
belki bulantıların başlamıştır...
sagol cnm normaldede midem hassastı zaten iyice mahvoldu o bişey degil şu lekelenmelerim geçse biran önce bişey olmadan.
meraba kizlardoktordan geldim kalp atislarimizi duyduk cok sukur hersey de yolundaymisss allahima sukurler olsunn cok guzel bi duyguydu..tam muayeneden ciktik eve gelicez esimde bagaji acti hediyelerin bunlar senin dedi daha once vermemis kotu bisi duyarsak uzulurum die vermicekmis ama allaha sukur guzel seylerle ciktik doktordan.bi baktim bagaja cicek seklinde buketlenmis sekerlemeler,bana hamile kiyafetleri,arti bebisimize de kiyafetler almis cok duygulandik sokagin ortasinda agladim ben esiminde gozleri doldu dokunsam aglicakti bole bi sevgililer gunu yasadik..hee bnm de hediyem ondan sonra eline verdigim ultrason kagidi olduu nese hic unutamicagim bi 14 subat olucak bu en kotu gunumuz bole olsun kizlar...
bu arada bnmde bebisim 6.5 mm imis.bide 6 hafta 4 gunluk ticker sata goreydi..ole iste bendeki havadisler...
Kızlar hepinize tek tek tşk ederim hayatımın en güzel günüydü valla düğünümden sonrakiBebeğimin o puslar içindeki zar zor görünüşünden bile çok memnun kaldım hele kalbinin atımı bana dünyanın en güzel melodisi gibi geldi Eşimde çok mutlu oldu. Allah sağlıkla tamamına erdirsin hepimizin hamileliğini inşallah
Menbetacım bana üstten baktı doktor ultrasonla gayet güzel duyuldu tickerdaki gibi hesapladık 6artı 4 olarak gidiyor 6.5 mm de boyu olmuş bebişimin
pourguacım seninle aynı olmuş demek bebişlerimizin günü ve boyu aynı gün mü doğurucaz acaba?
gözünüz aydın kızlar..maşallah bebişlere
benim bebiş 8.31mm idi 6+6 görünüyodu normalde sata göre 6+2 olması lazımdı.kalp atışlarını duyamadık.ultrason cihazından kaynaklanıyo olabilir mi acaba:26:
valla cnm progestanı günde 3 tane dedi ama dayanamıyorum bazen 2 tane alabiliyorum ancak.
benim sat 21 aralık canım
arkadaşlar biri sormuştu izmirde hangi dr a gidiyosunuz diye ben kendi adıma cevap vereyim dr leven erkana gidiyorum kadomer diye bi merkezde...
kızlar bır sorum daha olacakdı.yumurtlama gunu hamıle kalan varmı bu benım ıcın cok önemlı tam yumurtlama gunu ılıskıye gırıp hamıle kalan varmı
meraba güzel hamişler sevgililer gününüz kutlu olsun
ben tüp bebekle hamileyim 4+6 haftalık bunu internetten hesapladım daha ilk muaynemiz cuma günü olacak hayırlısı bakalım
benide aranıza alırsanız sevinirim
siz çoğunuz benden daha tecrübelisiniz bana yardımcı olurmusunuzz?
adet sancısı gibi sancılarım oluyor sanki bir an kan boşalıverecekmiş gibi 1-2 dk sürüyor geçiyor bu tarz şeyler yaşayanınız varmı?
bide ben çalışıyorum uzun süre oturmam gerekiyor arada merdiven inip çıkıyorum ama çooookkk yavaş inip çıkıyorum bunların bebek yada bebeklerime zararı olurmu bana yadımcı olursanız sevinirim :26:
nolur içime su serpin doktora gidene kadar rahat edemicem:26:
Teşekkür ederim canım darısı başına olsun
Merak etme o akıntı bende de var daha önceleri de olurdu günlük ped koymaya devam ediyorum. Zaman zaman uzayan akıntımı da görüyorum. Önemli olan kanama Allah göstermesin canım bugün doktorumla konuştum kahverengi lekelenme için çok korkma dedi ama tamamen kan geliyorsa işte o en kötüsü dedi. Allah göstermesin hiçbirimize inşallah
Amin. Allah razı olsun. Şuan tek sıkıntım oğlum emiyor ve kesemiyorum memeden bakalım nasıl bıraktırıcam :18:
Slm kızlar..bişey sormak istiyorum ya.benim göğüslerim çok şiş değil.bu acaba bişeylerin ters gittiğinimi gösteriyor.ilk günler çokdaha şişti.şimdi hafifledi.ağrı ve sertlik var ama çokda ağrımıyor.ne olur akıl verin.hep kötü şeylre geliyor aklıma...zamanla hafiflermi ki ağrı,sızı...
Merhaba kızlar bizde yarın kalp atışlarını duymaya gidicez ins teyzeleri dua edin bı kaç gündür ağrım pek yok korkuyorum ins bı aksilik çıkmaz yarın aksam size ayrintilariyla mutlu anlarımı paylaşırım ins herkese iyi geceler
selam kızlar bebeklerınız hayırlı olsun.kızlar ne olur bana yardım edın benım 26 ocakdı son adettarıhım.adetıme normalde 7 gun var.subatıın 22 yada 23 unde beklıyorum bu aykı adetımı.ama dun ve bugun cok fena kasıklarımda sancım var.sabahları cok fena mıdem kazınıyor cok acıkıyorum.goguslerımde hassalastı sızce hamıle olabılırmıyım.benım gıbı belırtılerı olan varmı aranızda.sız cok yenı hamılesınız benı anlarsınız kızlar.belımde agrıyor ayrıca.ama sankı adet olacakmısım gıbı sancım var kızlar.lutfen cevap yazın bana
kızlar bıde ben katıldım aranıza suan 5 haftalık hamıleyım allah saglıkla kucagımza almamızı nasıp eder ınsallah bısı soracaktım kalp atısları ılk nezaman duyuluyor bılen varmı