2012 Ekim Anneleri

bende bulantılar oluyor canım tuzlu krakerler al yanında bulunsun bulantın oldugunda at agzına.. buarada bende progestan ve folikasit kullanıyorum. ilaclarını sakın bırakma.

arkadaşlar biri sormuştu izmirde hangi dr a gidiyosunuz diye ben kendi adıma cevap vereyim dr leven erkana gidiyorum kadomer diye bi merkezde...

bende bulantılar oluyor canım tuzlu krakerler al yanında bulunsun bulantın oldugunda at agzına.. buarada bende progestan ve folikasit kullanıyorum. ilaclarını sakın bırakma.

valla cnm progestanı günde 3 tane dedi ama dayanamıyorum bazen 2 tane alabiliyorum ancak.

dikkat et canım kendine...

ben şuan 6 tane ilaç kullanıyorum çeşitli içlerinde senin saydıkların da var..
ve 15 gündür içiyorum..ben de yapmadı..

belki bulantıların başlamıştır...

sagol cnm normaldede midem hassastı zaten iyice mahvoldu o bişey degil şu lekelenmelerim geçse biran önce bişey olmadan.

sagol cnm normaldede midem hassastı zaten iyice mahvoldu o bişey degil şu lekelenmelerim geçse biran önce bişey olmadan.

hayırlısıyla gececek inş canımm..

benim üst komşumun yeğeni 9 ay boyunca leke gördü..
bebeğe zararı olmadıkça korkma..

gözünüz aydın kızlar..maşallah bebişlere

benim bebiş 8.31mm idi 6+6 görünüyodu normalde sata göre 6+2 olması lazımdı.kalp atışlarını duyamadık.ultrason cihazından kaynaklanıyo olabilir mi acaba:26:

Teşekkür ederim canım sağolasın
Valla benim bugün 6 artı 4 dü ve bebek 6.5 mm iken duyuldu sesi hemde üstten ultrasonla makinayla alakası olabilir tabi seninki daha büyükmüş baksana mm olarak
Sende duyarsın yakın zamanda canım

valla cnm progestanı günde 3 tane dedi ama dayanamıyorum bazen 2 tane alabiliyorum ancak.

tatlım o zaman söyle yap. ilaçlarını ihmal etmemek adına. bende gunde 3 tane alıyorum. 1 tanesi sabah tok. 2 tanesi gece yatarken tok.. boyle yap bak kendini daha iyi hissedersin..

benim sat 21 aralık canım

benim de 25 aralık ben de en çok bi haftalık fark ya var ya yok. 6 şubatta baktım idrarda da kanda da çıktı. beta hcg 1279du.sonra bakılmadı,kese görülmedi.cuma gideceğiz diyorum ama aklıma şey geldi hani 10 gün içinde bidaha gidince kontrol oluyor ya giriş ücreti vermiyorsun.perşembe 10. gün olacak perşembeden gideyim hem çok sabırsızım ben ya, hiç böyle değildim:18:

arkadaşlar biri sormuştu izmirde hangi dr a gidiyosunuz diye ben kendi adıma cevap vereyim dr leven erkana gidiyorum kadomer diye bi merkezde...

ben sormuştum teşekkürler. bornovada bir yer olsun istiyorum kafam karıştı çok napçam bilmiyorum

herkese günaydın mutlu günler inşallah bebişlerimizle birlikte

kızlar sevgililer gününüz kutlu olsun gecti ama kutlamadan olmaz şimdi ben pek ilgilenmemde o günle o yüzden unutuyorum ama eşim es gecmemiş hatırlattı sağolsun gece bir baktım kalp bir pasta kıpkırmızı üzerinde mum odaya girdi şokkk oldumm hiç beklemediğim bir anda yatacaktık artık..çokk duygulandık ve bebeğimiz için güzel dilekler dileyip birlikte söndürdük bizde bende unutmam artık bu sevgililer gününü pourqua masumiyet kızlar çokk sevindim adınıza bebeğinizin kalp atışlarını duymuşsunuz harika bir duygu olsa gerek allahım çabuk gecsin zaman bende 21 şubatta duyayım bebeğimin pıt pıtlarını inşallahhh nazar değmesin hiçbirmize allahım korusun yavrularımızla bizleri....

günaydın nasılsınız herkes mutlu ne guzel hep boyle devam eder ınsallah:)))

valla ben baskı altındayım eşim hergun gelıyor kızımızz napıyor dıye sevıyor ya oglan olursa dıyorum tabıkı oda saka yapıyorda ne bıleyım:)))

oglum desen oda butun gun kardesını(göbegımı) sevıyor ama ınanamıyor nedense anne ıçınde kardesımmı var nasıl kızmı erkekmı sen hamıle kaldıgında ben bılmıyordum bana hedıye verdın deme bı benı opuyor bır kardesını çok sevınıyor hemen dogsun ıstıyor

selam kızlar bebeklerınız hayırlı olsun.kızlar ne olur bana yardım edın benım 26 ocakdı son adettarıhım.adetıme normalde 7 gun var.subatıın 22 yada 23 unde beklıyorum bu aykı adetımı.ama dun ve bugun cok fena kasıklarımda sancım var.sabahları cok fena mıdem kazınıyor cok acıkıyorum.goguslerımde hassalastı sızce hamıle olabılırmıyım.benım gıbı belırtılerı olan varmı aranızda.sız cok yenı hamılesınız benı anlarsınız kızlar.belımde agrıyor ayrıca.ama sankı adet olacakmısım gıbı sancım var kızlar.lutfen cevap yazın bana

kızlar bır sorum daha olacakdı.yumurtlama gunu hamıle kalan varmı bu benım ıcın cok önemlı tam yumurtlama gunu ılıskıye gırıp hamıle kalan varmı

kızlar bıde ben katıldım aranıza suan 5 haftalık hamıleyım allah saglıkla kucagımza almamızı nasıp eder ınsallah bısı soracaktım kalp atısları ılk nezaman duyuluyor bılen varmı

kızlar bır sorum daha olacakdı.yumurtlama gunu hamıle kalan varmı bu benım ıcın cok önemlı tam yumurtlama gunu ılıskıye gırıp hamıle kalan varmı

ben ovulasyon testı kullandım ve yumurtlama gunum ve ertesı gun calısma yaptık ve o gun hamıle kaldım suan 5 haftalıgım

Canım hayırlı uğurlu olsun bebişin. Sancılar çok normal hepimizde oluyor, endişelenme. Hatta senin embriyoların seçilmiş olduğu için daha bile avantajlısın spontan gebelere göre. İçin rahat olsun. Allahın izniyle herşey yolunda gider inşallah...

Valla oğluma hamileyken kıpkırmızı kan bile boşalmıştı. Bu sefer kesin düştü demiştim hatta. Çok şükür birşey olmadı. Ama kahverengi leke çok yaygın. Bende de bugün kesildi. Ama yeniden başlayabilir tabii. Hazırlıklı olmak lazım...

Amin. Allah razı olsun. Şuan tek sıkıntım oğlum emiyor ve kesemiyorum memeden bakalım nasıl bıraktırıcam :18:

Canım çok sıkıntılı bir durum. Allah kolaylık versin. Ama bildiğim kadarıyla herkeste olmasa bile emzirmek karın kaslarını çalıştırdığı için Allah korusun düşüğe sebep olabilir. Doktoruna bir danış istersen. Gönül istiyor ki 2 yaşına kadar emsin tabii...

Benim oğlumda da hiçbir değişiklik olmamıştı bunda da olmadı. Aklına kötü şeyler getirme hemen

İnşallah canım. Biz de cuma sabahı gideceğiz. Hiçbirimizde bir sıkıntı olmaz inşallah :26:

Canım bunların hepsi hem adet hem de gebelik belirtisi olabilir. Eğer önceki adetlerinde bu belirtileri yaşamıyorsan inşallah gebelik belirtisidir. Yalnız benim bu kadar karnım acıkmazdı. Durmadan birşeyler yiyesim var. Kilo alıp başını gidecek böyle giderse

kızlar bıde ben katıldım aranıza suan 5 haftalık hamıleyım allah saglıkla kucagımza almamızı nasıp eder ınsallah bısı soracaktım kalp atısları ılk nezaman duyuluyor bılen varmı

En erken 6. haftada canım. Ama 9 haftada bile duyulan biliyorum ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…