2012 Ekim Anneleri

Merhaba kızlar bizde yarın kalp atışlarını duymaya gidicez ins teyzeleri dua edin bı kaç gündür ağrım pek yok korkuyorum ins bı aksilik çıkmaz yarın aksam size ayrintilariyla mutlu anlarımı paylaşırım ins herkese iyi geceler

Edacımmm sen ikiz bekliyordun galiba ilk seferde doktorun öyle tahmin etmişti yanlış hatırlamıyorum dimi?

evet doğru canımmm...
ama bugün dr a gittim ikizlerden biri kaybolmuş..
kaybolan ikiz sendromu deniliyormuş..

15 gün sonra kalp atışını görmeye gittiğimde netleşcek..

tek olmasına sevindiğim için hemen değiştirdim tickerimi :)
şimdi daha iyi ilgilenebileceğime seviniyorum..

hayırlısıyla görürsünüz inş
güzel haberlerinizi bekliyoruz...

Böyle tam olay netleşmeden bitmesine sevindim canım daha ileriki safhalarda eminim daha moral bozucu olurdu. Hayırlısı olsun tabi bende ikiz bebek hiç düşünmemiştim yani bakabileceğimi hiç sanmıyordum. Bir arkadaşımın vardı ikizleri kız resmen kafayı yiyordu bi de kadını vardı yardımcı. Çok zor aynı anda iki bebekle ilgilenmek ki bizim de hiç tecrübemiz yok daha önce tanıdığımın çocuğuyla bile ilgilenmedim. Bakalım kendi evladımı nasıl büyütücem

iyi geceler kızlar
bebeklerin kap atışları duyulmaya baslanmıs bile ne güzel heyecanlar
benimde bat yarın bakalım nolcak
hamileysem ekim annesimi olcam bende acaba ?
ayy cok heyecanlıyım bugun gece nasıl uyucam bilmem
herseyin hayırlısı sizlerde saglıkla kucagınıza alırsınız inşallah

amin canım herzaman hayırlısını istiyorum zaten tatlım inşallah bu sefer olacak

korkma canım güzel haberlerle geleceksin inşallahhh

Canım arkadaşlarım menbeta ve ozdenızer allah razı olsun kızlar ya.biraz rahatladım.ilki düştüğü için çok paniğim.umarım bebişlerimiz iyidir:))iyiki burası ve sizler varsınız...

evet canım haklısın bende duyunca şok olmuştum hamileliğime sevinememiştim resmen şoka girdim..
eşim çok istiyordu ikiz ailelerde de var ama ben tek tek olsun hepsinin tadına varayım ve en iyi şekilde bakayım istiyorum..
zaten gebelik ikiz başlamış ama tek olarak devam etmiş...
şuan için tek kese görünüyor..sağlıklı olsun da
dr da ikiz gebeliği çok önermiyoruz çok zor ve riskli oluyor dedi..
şimdi içim daha huzurlu :)

allah hepimizin bebeğine ilk sağlık versin inş

Bende tek tek olsun isterim canım hamileliğin keyfine tek tek varayım ilkinde yaptığım tecrübesizlikleri ikincisinde tekrarlamam hem
Allahtan hayırlısı olsun tabi herzaman

Bende tek tek olsun isterim canım hamileliğin keyfine tek tek varayım ilkinde yaptığım tecrübesizlikleri ikincisinde tekrarlamam hem
Allahtan hayırlısı olsun tabi herzaman

aynen canımm..
hem de bütün ilgin onda olur..
bakımı çok daha iyi olur...

şimdide heyecanla kalp atışlarını bekliyorum..gittiğimde 8+0 olucam inş rahat rahat duyabilirim..

Yarın güzel haberlerle gelirsin inşallah canım bize haber ver mutlaka

kızlar lekelenmeleri devam eden varmı benimki kesilmişti yine başladı çok fazla midem bulanıyo bu progestandan olabilirmi kullananlar ne durumdasınız.sadece folik asit ve progestan kullanıyorum.mide bişey kullananlar varmı

dikkat et canım kendine...

ben şuan 6 tane ilaç kullanıyorum çeşitli içlerinde senin saydıkların da var..
ve 15 gündür içiyorum..ben de yapmadı..

belki bulantıların başlamıştır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…