2012 Ekim Anneleri

tatlım o zaman söyle yap. ilaçlarını ihmal etmemek adına. bende gunde 3 tane alıyorum. 1 tanesi sabah tok. 2 tanesi gece yatarken tok.. boyle yap bak kendini daha iyi hissedersin..

sagol cnm dikkate alıcam şu 3ay geçse daha midem bulanmaz sanırım yemek bile yapamıyorum:)

merhabalar güzel annelerr:KK49:
dün bebeğimin kalp atışını gördükkk:nazar::nazar:
çok güzel bi duygu darısı başınıza olsun:KK19:
6+6 yız bugün:emir_bebek:

Slm kizlar hayirlisi olsun kalp atislariniz duyulmus. Ben duydum ama rahatlayamadim neden bilmiyorum 6+1 di duydugumda cok hizli olmasi lazimdi bu okadar hizli degildi israrla dr sordugumda herseyi gayet normal olculeri haftasina gore normal haftaya hizlanacaktir kalbi dedi suan bole olmasi normal dedi. Ustten goremedik vaginal ult. Grdk. Ben yinede tedirgin oldum. 10 gun sora yine gidicem. Kuruntumu yapiorum sizce? Acayip bulantilarim var ayrica iyyy :))

cazii cnm bana doktor ritimi güzel yada kötü demedi...sadece ekranda gördüm ben
herşey güzel görünüyo dedi

merhabalar güzel annelerr:KK49:
dün bebeğimin kalp atışını gördükkk:nazar::nazar:
çok güzel bi duygu darısı başınıza olsun:KK19:
6+6 yız bugün:emir_bebek:

:nazar::nazar:gözün aydın canım maşallah sizeee
haftayada inşallah ben duyacammm
dra gittim bugün kızlar kese tam 1 hafta büyümüş dedi güzel dedi:nazar:
haftayada pıt pıt larını duycam Allah nasip edersee :KK16::KK16:

kızlar lekelenmeleri devam eden varmı benimki kesilmişti yine başladı:KK43: çok fazla midem bulanıyo bu progestandan olabilirmi kullananlar ne durumdasınız.sadece folik asit ve progestan kullanıyorum.mide bişey kullananlar varmı

canım,benim devam ediyor hala.arada geçiyor gene başlıyor.bilmiyorum valla,nedenini öğrensem rahatlıcam:KK50: sen kalp atışını duymuşmuydun canım? bi de benim de acaip midem bulanıyo.üç gündür yerimden kalkamıyorum.çıkarınca rahatlıyorum ama herzaman o da olmuyo.beni çok etkiledi mide bulantıları,dün akşama kadar bişey yiyemedim.bugün başka bir doktora gidip ilaç sorucam.acaba işe yarar mı mide bulantısı ilaçları,bilen varmıııııı????

Kizlar telden yztyrm zar zor bakn ne bldm brz rahtladm

Yani gebeliğin 6. haftasında kalp atımlarının izlenmesi bu gebeliğin %83 olasılık ile erken düşük ile sonuçlanmayacağını gösterir. Kalp atıplarının izlenmesine rağmen kanama varlığında düşük oranlarında yaklaşık 2 kat artış olmakatdır.

Öte yandan kalp atım hızı ile de düşük riski arasında bir ilişki söz konusudur. Gebeliğin 6. haftasında normal kalp atım hızı dakikada 90-113 arasındayken 9. haftadan sonra 144-170 atım/dakikaya ulaşır. Kalp hızının 90 atımın altında olması durumunda düşük riski artmaktadır.

Kalp hızı Düşük riski
40-69 %100
70-79 %91
80-90 %79

:nazar::nazar:gözün aydın canım maşallah sizeee
haftayada inşallah ben duyacammm
dra gittim bugün kızlar kese tam 1 hafta büyümüş dedi güzel dedi:nazar:
haftayada pıt pıt larını duycam Allah nasip edersee :KK16::KK16:

tebrik ederim canım:nazar::nazar:bak boşuna endişelenmişsin.inşallah hep mutlu haberlerle gelirsin:KK16:

çok çok teşekkür ederim teyzeleri:nazar::nazar::nazar:

canım,benim devam ediyor hala.arada geçiyor gene başlıyor.bilmiyorum valla,nedenini öğrensem rahatlıcam:KK50: sen kalp atışını duymuşmuydun canım? bi de benim de acaip midem bulanıyo.üç gündür yerimden kalkamıyorum.çıkarınca rahatlıyorum ama herzaman o da olmuyo.beni çok etkiledi mide bulantıları,dün akşama kadar bişey yiyemedim.bugün başka bir doktora gidip ilaç sorucam.acaba işe yarar mı mide bulantısı ilaçları,bilen varmıııııı????

ewet cnm benimde öyle geçiyo tekrar başlıyo bende hiç bişey yiyemiyorum dogrudüzgün bebiş beslenemiycek vitaminde almıyorum folikasitten başka pazartesi randevum inşallah duyarım kalp atışlarını 2 gündür gün boyu midem bulanıyo doktora gidince sorcam o zamana kadar dayanabilirsem daha erken gitme şansım yok.bu evden gidesim var biri alsa bana baksa 9 ay :)Allahıımyardım et bize.senin 7 haftalık sen duydunmu cnm kalp atışlarını

Son düzenleme:
ben sormuştum teşekkürler. bornovada bir yer olsun istiyorum kafam karıştı çok napçam bilmiyorum

herkese günaydın mutlu günler inşallah bebişlerimizle birlikte

bornova şifada esra bahar gür diye duymuştum,çok iyiymiş. ben orada başka endokrinciye gidiyorum odaları karşılıklı.koridor çok kalabalık. herkes onu tercih etmiş.bayanlar aralarında sürekli övüyorlardı.onun dışında özel doktor alsancakta prof var,egede hala duruyor mu bilmiyorum serdar özşener.çok iyi çok tatlı birisi.annem ameliyat olmuştu.ben kadın doğumcu olarak erkek doktor tercih ediyorum.

ewet cnm benimde öyle geçiyo tekrar başlıyo bende hiç bişey yiyemiyorum dogrudüzgün bebiş beslenemiycek vitaminde almıyorum folikasitten başka pazartesi randevum inşallah duyarım kalp atışlarını 2 gündür gün boyu midem bulanıyo doktora gidince sorcam o zamana kadar dayanabilirsem daha erken gitme şansım yok.bu evden gidesim var biri alsa bana baksa 9 ay :)Allahıımyardım et bize.

canım Allah yardımcımız olsun,umarım en kısa zamanda geçer,mide bulantısı da,akıntı da...kalp atışı da 6. haftaya girince duyulmaya başlıyo en erken.bende bugün tekrar gidicem bakalım,başka bir doktora,o ne diyecek...tam 7 haftalık oldum bugün.

selam kızlar bebeklerınız hayırlı olsun.kızlar ne olur bana yardım edın benım 26 ocakdı son adettarıhım.adetıme normalde 7 gun var.subatıın 22 yada 23 unde beklıyorum bu aykı adetımı.ama dun ve bugun cok fena kasıklarımda sancım var.sabahları cok fena mıdem kazınıyor cok acıkıyorum.goguslerımde hassalastı sızce hamıle olabılırmıyım.benım gıbı belırtılerı olan varmı aranızda.sız cok yenı hamılesınız benı anlarsınız kızlar.belımde agrıyor ayrıca.ama sankı adet olacakmısım gıbı sancım var kızlar.lutfen cevap yazın bana

hamile olduğunu sanmam.yumurtlama olabilir. ben bu hamile kaldığım ay yumurtlama döneminde baya batma şeklinde yaşamıştım. bence sen bu günleri iyi değerlendir.bende üşüttüğüm zamanlarda da bu şekil bi sancı oluyordu,öyle bişey de olabilir.

kalp atısları ılk nezaman duyulur

6da da duyuluyor ama 7 8 de kesin oluyor üstten. alttan ultrasonda herşey birkaç gün önceden görülebiiliyor karın ultrasona göre.ben 5+ haftada üstten sadece rahim kalınlaşması ve gebelik için olması gerek bir yapı varmış onu gördüm.

benım kafam karıştı valla dr um gecenlerde keseyı görmeye gıttıgımızde 4+4 tu sanırım görduk keseyı şimdi 10 gun sonra gel kalp atışlarına bakalım dedı ben 6 haftalık oluyorum gözukurmu erken degılmı kı

hamile olduğunu sanmam.yumurtlama olabilir. ben bu hamile kaldığım ay yumurtlama döneminde baya batma şeklinde yaşamıştım. bence sen bu günleri iyi değerlendir.bende üşüttüğüm zamanlarda da bu şekil bi sancı oluyordu,öyle bişey de olabilir.

selam.benım hesaplara gore yumurtlama gunum 9 subattı.hamılelık hesaplama yerlerınden hesaplamıstım ovulasyon gunum 9 subattı bızde ogun ılıskıde bulunduk.ama sadece ogun oldu.yumurtlama testı yaptım bende ozaman gercektende cıft cızgı cıktı yumurtlama testımde.sızce tekrar yumurtlamamı oluyor bende :26:

Kizlarrrrrrr dayanamadim bugun gittim dr a cumayi bekleyemedim bebegimin kalbi atiyordu sesi daha duyamadik ama atisini gordum.obur dr a kalsaydi dun alinacakti bebegim

X