2012 Ekim Anneleri

ben salı gidersem 5+5 oluyorum..
o zaman görebiliriz sanıyorum..

benim bir kaybım var 11 haftalıkk..
bu ikinci gebeliğim ama ilk bebeğim olucak..

senin??

ben 2 kere gittim canımm...
bu 3. olucak..

sen ne kadar erken farkedip de gitmişsin ben daha hiç gitmedim ee peki o iki gidişinde baktılar mı ultrasonla gördüler mi birşey

sen ne kadar erken farkedip de gitmişsin ben daha hiç gitmedim ee peki o iki gidişinde baktılar mı ultrasonla gördüler mi birşey

ben adete 4 gün kala öğrendim...
ilk gittiğimde kan test yaptık..
2. gittiğimde ultrasyonla baktı..
küçük olduğu için keseleri çok net göremedik..

dr 10 gün sonra tekrar gel dedi..

yanlız ben il değiştirdiğimden dolayı gideceğim dr a ilk kez gidicem..

had, hayırlısı canım ben doktora gidip geleyim bakalım kese görünecek mi bakalım haber veririrm

kızlarr..
benim kasıklarım çok ağrıo..sanki regl olcakmışım gibi. henüz bi akıntı vs bişi yok ama ağrım çok. direk regl öncesi ağrı gibi?:44: :44: kötü bişiler olmuyodur dımı?:44:

canım ne kadar güzel ikizlerin olacakmış.keseler görünmedi mi?nasıl anladınız ikiz olduğunu?kan testiye mi?

kızlarr..
benim kasıklarım çok ağrıo..sanki regl olcakmışım gibi. henüz bi akıntı vs bişi yok ama ağrım çok. direk regl öncesi ağrı gibi?:44: :44: kötü bişiler olmuyodur dımı?:44:

kasık ağrısı ilk aylar olabiliyo.aynı regl ağrısı gibi oluyo zaten.kanaman falan yoksa normalmiş..

kızlarr..

o bende de oluyo yaa sanırım önemli bişey değil hemen hemen 10 gündür akşamlar sızlama gibi ufak bişey oluyo

günaydın kızlar kabus gibi geçen 2 günün sonrasında bu sabah yine eski doktora gittik tekrar kan verdim. 1 saat zar zor vakit geçirdik eşimle. sonucu alır almaz bir baktım sonuç 1976. şaka gibi bu yaaaa dedim. eşimle aptala döndük resmen. doktora gösterdik sonucu o da şok oldu. hemen vajinal ultrasonla baktı. keseyi gördü:)))) çok küçük ama var gayet iyi dedi. geç döllenme olmuş dedi. dış gebelik değil dedi. 1 hafta geride dedi.önemli değil sakın korkma dedi. 15 gün sonra kontrole gel dedi. kızlar hala şaşkınım ağlamaktan öldüm sabahtan beri sevinçten......:))))))))))))))))))))

biliyorsunuz çarşamba günü başka hastaneye gitmiştim. sonuç 893 çıkmıştı. 1134ten 893e düşmüştü. ve o doktor progestanı kes en iyisi kendisi düşsün demişti. kendi doktorumu aramıştım çarşamba günü hemen o da eğer öyleyse progestanı kes inşallah kendi düşer demişti. olmazsa cuma günü tekrar bakarız olmadı alırız demişti hatırlıyorsanız. ben progestanı kestim. dün hafif pembe akıntım vardı. ağlamaktan helak olmuştum. sanki evimden cenaze çıkıyordu. neler yapmadım ki dün. kızımı kucakladım. sıcak duş aldım. bütün evi sildim süpürdüm. sonra akşam pembe akıntım kesildi. bu sabah kalktık ben eşyalarımı ayarladım kürtaj olabilirim diye..... bir gittik ki sonuç fırlamış. doktor diğer hastanenin labarotuvarı yanlış bakmış olabilir dedi. yoksa değer düştükten sonra tekrar yükselmesi imkansız dedi. şimdi ben napayım diğer hastaneyi mahkemeye versem hakkım değil mi yani.:)))))))))))))))))))))))))))))))))

kızlar ölcem sevinçten rabbim sesimi duydu çok şükür. Allahım 15 gün sonra kalp atışını da duysam başka bişi istemem:)))))))))))))))))

Canım harika bir haber... Çoook sevindim inan... Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inşallah...

Kızlar, progestan kullananlar sizde de şiddetli baş dönmesi ve uyku yapıyor mu?

Evet canım ben de korkunç bir baş dönmesi yapıyordu. Prospektüsünde de yazar zaten...

kasık ağrısı ilk aylar olabiliyo.aynı regl ağrısı gibi oluyo zaten.kanaman falan yoksa normalmiş..

kanamam yok çok şükür. ama ben henüz çok yeni öğrendim ya reglim geçmeden öğrendim. paniğim ondan. :44:
o bende de oluyo yaa sanırım önemli bişey değil hemen hemen 10 gündür akşamlar sızlama gibi ufak bişey oluyo

batmalar oluyo işte bi haftadır. demekki normal bu ağrılar..kanama filan olmasında:KK43: allah korusun:KK43:

Merhaba ekim anneleri:KK3: bende ekim annesi olucam sanrım evde test yaptım çizgi çıktı ama emin olmak için kan testi verdim pazartesi kesinleşcek inşallah..benimde 2 gündür kasık ve bel ağrım var kızlar belim kopcak gibi normalmiş sanırım.ilk hamileliğim acayip bi duygu Allah herkese nasip etsin:KK16:

Merhaba ekim anneleri:KK3: bende ekim annesi olucam sanrım evde test yaptım çizgi çıktı ama emin olmak için kan testi verdim pazartesi kesinleşcek inşallah..benimde 2 gündür kasık ve bel ağrım var kızlar belim kopcak gibi normalmiş sanırım.ilk hamileliğim acayip bi duygu Allah herkese nasip etsin:KK16:

canım hoşgeldin..hayırlı uğurlu olsun..pazartesi kesinleşir inşallah hamişliğin..kasık ve bel ağrıları normalmiş. yeni bi cana hazırlık kolay değil:)
tekrar tebrik ederim canım:KK16: :KK16:

sevgili egeada çok sevindim.banada moral oldun bende dün koyu akıntım var diye gittim giderken pijamalarımı felan hazırladım.düştüğünü zannettim ama Allaha şükür duruyo ama ben hala çok korkuyorum kalp atışlarını bir duysaydık rahıtlıycam insanın psikolojisiini altüst ediyo birde benim eşim memur köy gibi bir yerdeyiz.kar yagarsa hastaneye gidemezsem bebegim düşerse die çok korkuyorum inşallah hiçbirşey olmaz.ve bugün ilk kez midem bulandı 2defa midemi boşalttım hadi hayırlısı şu 3 ayı hepberaber atlatırız inşallah bebişlerimize birşey olmadan:KK43:(ayrıca progestan alıyorum günde 3defa başımı döndürüyo ama katlancaz artık işe yarasında..

canım hoşgeldin..hayırlı uğurlu olsun..pazartesi kesinleşir inşallah hamişliğin..kasık ve bel ağrıları normalmiş. yeni bi cana hazırlık kolay değil:)
tekrar tebrik ederim canım:KK16: :KK16:

hoşbuldumm canım :KK3: çok teşekkür ederim amin inşallah.. hepimize hayırlı uğurlu olsun minik fasulyelerimiz:KK9:

sevgili egeada çok sevindim.banada moral oldun bende dün koyu akıntım var diye gittim giderken pijamalarımı felan hazırladım.düştüğünü zannettim ama Allaha şükür duruyo ama ben hala çok korkuyorum kalp atışlarını bir duysaydık rahıtlıycam insanın psikolojisiini altüst ediyo birde benim eşim memur köy gibi bir yerdeyiz.kar yagarsa hastaneye gidemezsem bebegim düşerse die çok korkuyorum inşallah hiçbirşey olmaz.ve bugün ilk kez midem bulandı 2defa midemi boşalttım hadi hayırlısı şu 3 ayı hepberaber atlatırız inşallah bebişlerimize birşey olmadan:KK43:(ayrıca progestan alıyorum günde 3defa başımı döndürüyo ama katlancaz artık işe yarasında..

Canım gebelikte mide bulantısı iyi birşeydir. Bebeğin canlı olduğunun işaretidir. İlk gebeliğimde bir türlü bebeğin kalp atışını duyamamıştık, boş gebelikmiş meğer. Ben doktora "sık idrara çıkıyorum, bu birşeyin belirtisi mi? "diye sormuştum O da "hayır o hormonlarla alakalı ama mide bulantın olursa bu bebeğin sağlıklı olduğunun bir işaretidiri" demişti.

sağsalim doğması için kendine ve beslenmene dikkat et ve de duanı eksik etme canım,gerisi zaten allaha kalmış. benim iştahım haricinde bir problemim yok çok şükür :) su içsem yarıyor aynı zamanda.ama ben bir de hamile kalmaya karar verdiğim an sigarayı bıraktım yani 3 ocakta.onun da etkisi var tabi kilo almamda.bir de burnum çok hassaslaştı..senin var mı belirtiler?

bendede arada hafif bulantı ve karın ağrısı oluyor arada onun dışında birşey yok.aa birde göğüsler şiş tabi:)BU ARADA GÖĞÜSLERİM ARADA ÇOK ŞİŞİYOR BAZEN DAHA HAFİF SIZLIYOR.BU NORMALMİ KIZLAR..

canım gebelikte mide bulantısı iyi birşeydir. Bebeğin canlı olduğunun işaretidir. Ilk gebeliğimde bir türlü bebeğin kalp atışını duyamamıştık, boş gebelikmiş meğer. Ben doktora "sık idrara çıkıyorum, bu birşeyin belirtisi mi? "diye sormuştum o da "hayır o hormonlarla alakalı ama mide bulantın olursa bu bebeğin sağlıklı olduğunun bir işaretidiri" demişti.

canım yanlış anlama ama dr un bence yanılıyor.bi kere idrara çok çıkmak rahimin idrar torbasına baskısıyla alakalı.idrarın hormonlarla bi alakası yok.2.de benim dr um %60 bayan bulantı hissetmez aman anma bulantıyı olmasın dedi.ne güzel dedi.bebeğin sağlığıyla hiç alakası yokmuş.drun biraz fazlaca genel konuşmuş bence..

Canım gebelikte mide bulantısı iyi birşeydir. Bebeğin canlı olduğunun işaretidir. İlk gebeliğimde bir türlü bebeğin kalp atışını duyamamıştık, boş gebelikmiş meğer. Ben doktora "sık idrara çıkıyorum, bu birşeyin belirtisi mi? "diye sormuştum O da "hayır o hormonlarla alakalı ama mide bulantın olursa bu bebeğin sağlıklı olduğunun bir işaretidiri" demişti.

sagol cnm içimi rahatlattın inşallah öledir.

X