2012 Ekim Anneleri

ıyı akşamlar benımde akşam ustu çok çok açık kahve krem tarzı akıntım oldu panıkledım drumu aradım çok normal yerleşiyor dedı.yarın gel bakalım dedı sabah oglumu okula bırakıp esımle gıdıcez bol bol duanıza ıhtıyacım var

arkadaşlar ben bu cumartesi doktora gideceğim. tam 5+2 olacak sizce kese görünür mü 7 sinde doktora gittim bhcg değeri 1219 çıktı kesenin görünmesinin ve kalp atışının bu değer ile ilgisi var mı? varsa kaç olmalı bu değer

canım ben 4 haftalıkken ve değerim 1209 ken gittim ve kese karından göründü. haftaya da kalp atışları için gidicem inşallah duyarım yaa:18:

canım ben 4 haftalıkken ve değerim 1209 ken gittim ve kese karından göründü. haftaya da kalp atışları için gidicem inşallah duyarım yaa:18:

yani ben bu hafta keseyi görür müyüm? bir de arkadaşlar boş gebelik konuşuyor. o olay görülme ihtimali az olan bir olay değil miydi?

hımm anladım canım.... benım lekelenmelerim 5+3 ken basladı canım 5+4 te hemen doktora gıttım. karından keseyı gordu. herseyın normal oldugunu soyleyıp progestana baslattı ınan 3 gune kestı.. kullanmaya devam edıyorummm..

canım bebegin seninle. rahme yerlesirken bebek tutunmaya calısırken boyle kahverengı akıntılar olurmus.. benım lekelenmem pembe seklindeydi adetlerimde benım hep boyle gelırdı ben o yuzden paniklemiştim.. hadi bakalım insallah keseyide gorebilirsiniz...

canım ben 4+4 te alttan 5+4 te ustten gozuktu kese. senınde gozukur.. değerlerle ilgili pek bir bilgim yok canım ama su kadar diyim 6+4 te bebeğim ustten gozukmedı. kese bos gözüktü.alttan bakıldı bebeğim orda ve kalp atısı yavasta olsa baslamıs..

menbeta hoş geldin canım nasıl geçiyor günlerin?

hosbulduk canım.. bıraz sıkıntılıyım tatlım yaa. haftaya kadarda boyle gecicek.. hayırlısıyla bebişimi ustten de gorsem içim rahatlıcak. sende temızlık yapmıssın. aman dkkat et kuzum. en azından su uc ayı atlatana kadar fazla yuklenme kendıne..

Yaptım canım şimdi de uzattım ayaklarımı oturuyorum dinleniyorum 3 ay nasıl geçecek bakalım bende 14 şubatda kalp atışlarını duymak için gidicem doktora heyecanlıyım çok :18::18::18:

Yaptım canım şimdi de uzattım ayaklarımı oturuyorum dinleniyorum 3 ay nasıl geçecek bakalım bende 14 şubatda kalp atışlarını duymak için gidicem doktora heyecanlıyım çok :18::18::18:

ahh canım insallah duyarsın. sen salı bende persembe.. insallah cok güzel haberler getiririz...

merhaba kıslar nasılsınız

2 arkadaşıma çok üzüldüm allah sabır versin.

rahatsızlığımdan dolayı pek giremiyorum ama salı günü işe başlıycam ozaman daha aktif girerim inş.pazartesi kontrolum var ama korkuda var keseye bakacaklar..değerimde salı günü 2395 çıktı

selam kızlar ....vay be 2 yıl sonra yine bir ekim anneleri topiğindeyim:)))

evet 2010 ekim (eylül de geldi)yağız mete adında bi oglum var ve bugun süpriz bi şekilde hamile oldugumu öğrendim....

selam kızlar ....vay be 2 yıl sonra yine bir ekim anneleri topiğindeyim:)))

evet 2010 ekim (eylül de geldi)yağız mete adında bi oglum var ve bugun süpriz bi şekilde hamile oldugumu öğrendim....

Rita, hosgeldin kader arkadasim hosgeldin heheh nerden nereye yahu :)

seviyorum siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:)) saglıkla gelsin kuzularımızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…