- 14 Şubat 2007
- 5.239
- 36
- 38
arkadaşlar ben bu cumartesi doktora gideceğim. tam 5+2 olacak sizce kese görünür mü 7 sinde doktora gittim bhcg değeri 1219 çıktı kesenin görünmesinin ve kalp atışının bu değer ile ilgisi var mı? varsa kaç olmalı bu değer
canım ben 4 haftalıkken ve değerim 1209 ken gittim ve kese karından göründü. haftaya da kalp atışları için gidicem inşallah duyarım yaa:18:
yani ben bu hafta keseyi görür müyüm? bir de arkadaşlar boş gebelik konuşuyor. o olay görülme ihtimali az olan bir olay değil miydi?
tickerda 6+2 gorunce sormak istedim canım.. aramızda 3 gun var.. sen şimdi 5+2 mi yoksa 6+2 misin canım.. beni haftaya tekrar cagırdı 7+5 olcam o zaman. insallah ustten de gorebılırız bebeğimi ve kalp atıslarını...
cnm benim sat 28 aralıktı ama doktor birkaçgün daha geç döllenme görünüyor dedi sata göre 6 haftalık olması lazımdı ama öle olmadı cnm.şu an benimki 5+2
senin lekelenmelerin ne zaman başladı bayadır varmı progestan alınca hemen geçiyormu benimki daha dün akşam saatlerinde başladı inşallah biran önce kesilir.
ıyı akşamlar benımde akşam ustu çok çok açık kahve krem tarzı akıntım oldu panıkledım drumu aradım çok normal yerleşiyor dedı.yarın gel bakalım dedı sabah oglumu okula bırakıp esımle gıdıcez bol bol duanıza ıhtıyacım var
arkadaşlar ben bu cumartesi doktora gideceğim. tam 5+2 olacak sizce kese görünür mü 7 sinde doktora gittim bhcg değeri 1219 çıktı kesenin görünmesinin ve kalp atışının bu değer ile ilgisi var mı? varsa kaç olmalı bu değer
menbeta hoş geldin canım nasıl geçiyor günlerin?
hosbulduk canım.. bıraz sıkıntılıyım tatlım yaa. haftaya kadarda boyle gecicek.. hayırlısıyla bebişimi ustten de gorsem içim rahatlıcak. sende temızlık yapmıssın. aman dkkat et kuzum. en azından su uc ayı atlatana kadar fazla yuklenme kendıne..
Yaptım canım şimdi de uzattım ayaklarımı oturuyorum dinleniyorum 3 ay nasıl geçecek bakalım bende 14 şubatda kalp atışlarını duymak için gidicem doktora heyecanlıyım çok :18::18::18:
ahh canım insallah duyarsın. sen salı bende persembe.. insallah cok güzel haberler getiririz...
selam kızlar ....vay be 2 yıl sonra yine bir ekim anneleri topiğindeyim:)))
evet 2010 ekim (eylül de geldi)yağız mete adında bi oglum var ve bugun süpriz bi şekilde hamile oldugumu öğrendim....
Rita, hosgeldin kader arkadasim hosgeldin heheh nerden nereye yahu :)
Hoş geldin hayırlı uğurlu olsun hamileliğin
Hahahah oyle valla kuzummmm burasi ilk gozagrimiz :))
selam kızlar ....vay be 2 yıl sonra yine bir ekim anneleri topiğindeyim:)))
evet 2010 ekim (eylül de geldi)yağız mete adında bi oglum var ve bugun süpriz bi şekilde hamile oldugumu öğrendim....
Rita, hosgeldin kader arkadasim hosgeldin heheh nerden nereye yahu :)