2012 Ekim Anneleri

ben de pazartesi gidicem doktora.inşallah kalp atışlarını da duyarız.aslında haftaya kadar dayanamam diye cumartesiye alacaktım randevumu ama geç kalınca dolmuş tabii.pazartesiye gidicez inşallah...

selam çok gelemiyorum gelsem bile oğlum izin vermiyor sürekli oyun istiyor malum havalar evden çıkamıyoruz
canı sıkılıyor benim oğluşun.

ne güzel yeni annelerimiz gelmiş sağlıkla kucaklarını almayı nasip etsin inşallahhh rabbim.
üzücü haberlerde var çok üzüldüm ama şu taraftan düşünmek istiyorum rabbimşin bir bildiği vardır
mutlaka benimde ilk bebeğim 8 haftalıkken düştü kürtaj oldum çok isyan edip üzülmüştüm rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın.

şimdi sizlere sorum olacak bugün benim aslında adet tarihim ben bir hafta önce öğrendim hamşle olduğumu idrar testiyle
bugün sağlık ocağına gittim orda kan testi yaptılar bugün tam adet tarihim hiç geçmeden çıkan değer 560. kafam karıştı çokmu azmı bilemedim oğlumdayken yaptırdığım kan testi sonucuma baktım ama bulamadım sizlere sorayım dedim nasıldır normalmi bu dğer ikiz gebelik olma ihtimali varmı. doktorada daha gitmedim hemen gitmeyide düşünmüyorum şöyle bir iki hafta daha bekliyeyim diyorum.
fikri olan varsa cevap yazarsa sevinirim

güzelim doktor muayene etti mi seni? kese ve kalp atıslarını duydun mu?? haftamız yakın o yuzdeen soruyorum. bende pembe akıntı vardı lekelenme yanı. bende halen progestan kullanıyorum...

cnm ultrasondan üstten baktı sadece 5+2 haftalık bebek her kanama düşük belirtisimi dedim hayır dedi ama her kanama riskdir dedi.şu an bebegin normal ama benim için kalp atışı önemli dedi 2 hafta sonra tekrar çagırdı kalp atışlarına bakmak için benim doğum 9 ekim ultrasano göre.yat dinlen dedi kalp atışı kaçıncı hafta duyulurki üstten.böyle beklemek çok zor gerçekten benim akıntım çikolata gibi.

selam tekrardan.. peksimet ve egeada arkadaşlarımıza geçmiş olsun diyorum.oonları iyi anlıyorum aynı şeyi geçen sene yaşadım.Allahım kimseyi bu şekilde sınamasın.ama şöyle düşünmek gerek,Allah vücudumuzu o kadar güzel yaratmış ki yanlış eksik bozuk olan hiçbirşeyi barındırmıyor,bizi tehlikeye atacak herşeyden bizi korumaya çalışan bir makine gibi.Onun için bu en hayırlısı.tabi ki insan çok üzülüyor.Allah sabır versin.

gelelim bana. kesemi görmeden rahat değilim.kaç haftalık olduğum da belli değil. sat 25 aralık fakat adetlerim düzensiz buna göre geç döllenme olabilir. 7 şubat beta hcg 1279 çıktı.beklemedeyim. İnşallah sağlamdır ve bana tutunur bu sefer.göğüslerim çok hassas. adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor zaman zaman da batmalar oluyor. belim ağrıyor adet belirtileri gibi yani herşey.

selam tekrardan.. peksimet ve egeada arkadaşlarımıza geçmiş olsun diyorum.oonları iyi anlıyorum aynı şeyi geçen sene yaşadım.Allahım kimseyi bu şekilde sınamasın.ama şöyle düşünmek gerek,Allah vücudumuzu o kadar güzel yaratmış ki yanlış eksik bozuk olan hiçbirşeyi barındırmıyor,bizi tehlikeye atacak herşeyden bizi korumaya çalışan bir makine gibi.Onun için bu en hayırlısı.tabi ki insan çok üzülüyor.Allah sabır versin.

gelelim bana. kesemi görmeden rahat değilim.kaç haftalık olduğum da belli değil. sat 25 aralık fakat adetlerim düzensiz buna göre geç döllenme olabilir. 7 şubat beta hcg 1279 çıktı.beklemedeyim. İnşallah sağlamdır ve bana tutunur bu sefer.göğüslerim çok hassas. adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor zaman zaman da batmalar oluyor. belim ağrıyor adet belirtileri gibi yani herşey.

kızlar günaydın. masumiyet canım beni takip listesinden siler misin? gördükçe ağlamam artıyor. pazartesi günü doktora gitmiştik.çok az kahverengi akıntım vardı. bcgh değerim çok yükselmemiş bebek tehlikde demişti. çarşamba günü tekrar gittim. değer bu sefer 893e düşmüş. bebek düşüyor dedi.sağlıksız gebelik dedi. progestanı bırak kendi halinde düşsün yoksa cuma günü tekrar gel iğneyle ya da kürtaj yaparak alacaz dedi bebişimi. ben de dün akşam içmedim progestanı. bu sabah akıntım hafif pembeye döndü. içimden öle yavaşça kayıp gitmesini görüyorum. çok kötüyüm kızlar çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:KK43:((((((((((((

Allah herkese sağlıklı gebelikler nasip etsin:KK43:((((((

çok geçmiş olsunnn...çok üzüldümmm...Allah en kısa zaman da tekrar nasip eder inşallahh..

hayır cnm benim bugün 5+6 doktor 7 haftalıkken çağırdı.canım en azından kalbini duymuşsun rabbim sana bağışlasın..
benim kese göründü 5+1 de gittim en son...Çok merak ediyorum zaman geçmiyor.

amin canım cok saol.. sen benden ondesın tickerda 7 haftalık oldugun gozukuyor. insallah gittiğinde bebişinide kalp atısınıda duyarsın canım..

güzelim doktor muayene etti mi seni? kese ve kalp atıslarını duydun mu?? haftamız yakın o yuzdeen soruyorum. bende pembe akıntı vardı lekelenme yanı. bende halen progestan kullanıyorum...

cnm ultrasondan üstten baktı sadece 5+2 haftalık bebek her kanama düşük belirtisimi dedim hayır dedi ama her kanama riskdir dedi.şu an bebegin normal ama benim için kalp atışı önemli dedi 2 hafta sonra tekrar çagırdı kalp atışlarına bakmak için benim doğum 9 ekim ultrasano göre.yat dinlen dedi kalp atışı kaçıncı hafta duyulurki üstten.böyle beklemek çok zor gerçekten benim akıntım çikolata gibi.

tickerda 6+2 gorunce sormak istedim canım.. aramızda 3 gun var.. sen şimdi 5+2 mi yoksa 6+2 misin canım.. beni haftaya tekrar cagırdı 7+5 olcam o zaman. insallah ustten de gorebılırız bebeğimi ve kalp atıslarını...

aramızda 1 gun var canım. Allah bebegini sana bağıslasın.. goguslerım şiş ve acıyor bel agrısı bendede var. buyuk ihtimalle keseyi gorursunuz canım hatta kalp atıslarınıda...

Son düzenleme:
tickerda 6+2 gorunce sormak istedim canım.. aramızda 3 gun var.. sen şimdi 5+2 mi yoksa 6+2 misin canım.. beni haftaya tekrar cagırdı 7+5 olcam o zaman. insallah ustten de gorebılırız bebeğimi ve kalp atıslarını...

cnm benim sat 28 aralıktı ama doktor birkaçgün daha geç döllenme görünüyor dedi sata göre 6 haftalık olması lazımdı ama öle olmadı cnm.şu an benimki 5+2
senin lekelenmelerin ne zaman başladı bayadır varmı progestan alınca hemen geçiyormu benimki daha dün akşam saatlerinde başladı inşallah biran önce kesilir.

kızlar içim acıyor.bugun dr a gıttım kese bozulmaya baslamıs dedı salı gunu gel kurtaj yapalım dedı.ondan once baska dr a gıttım hersey yolunda gozukmuyor gıbı dedı ıcım kan aglıyor bebegım benı terk ettı bu arada 5+2 yım

böyle haberler gerçekten çok üzücü...
benim de 11 haftalık bir kaybım var..
sizi çok iyi anlıyorumm..
üzülmeyinn..allah en kısa zaman da tekrar nasip edecek inş..

Selam kızlar bugün canım sıkıldı iki arkadaşıma çok üzüldüm bişey yazasım gelmedi bugün :KK50:
Allah peksimettle egeada arkadaşıma sabırlar versin.

Bende bugün yordum kendimi temizlik yaptım yapmasamda olmuyor şimdi hafif ağrım oldu karın bölgemde 9 ay boyuncada prenses gibi de oturamayız ki evin işi beklemez :KK50:

merhaba canım ben de tam 5 haftalık hamileyim sen nasılsın doktora gittin mi ya da ne zaman gitmeyi düşünüyorsun? bulantı falan yoğun mu

slmm..evet gittim canımm..ama kese için erkendi net göremedik..ben de pazartesi-salı gidicem..inş görebiliriz kesecikleri :)
bulantım çok yoğun değil ama kasık ve belim de agrı oluyor...
sen ne durumdasın??

Benimki ev işlerine elini sürmez sabah dedim banyoyu da sen ovalarsın tabi tabi dedi hiç oralı olmadı valla bende zorlanarak yaptım ama belki kadın tutucam böyle olmayacak gözüküyor birinin yardımcı olması lazım :KK50:

benimkide işte bi süpürecek gerisi yine ben :KK1:
bencede canım en iyisi kadın tutmak bende düşünmüyor değilim yani:KK34: bide aileden uzağım yakın olsak yine annem falan gelir yardımada uzak olunca işte :KK43:

slmm..evet gittim canımm..ama kese için erkendi net göremedik..ben de pazartesi-salı gidicem..inş görebiliriz kesecikleri :)
bulantım çok yoğun değil ama kasık ve belim de agrı oluyor...
sen ne durumdasın??

canım bende de çok bulantı yok ben salı günü test yaptırdım bchg 1219 çıktı senin değer ne alemde?

Selam kızlar bugün canım sıkıldı iki arkadaşıma çok üzüldüm bişey yazasım gelmedi bugün :KK50:
Allah peksimettle egeada arkadaşıma sabırlar versin.

Bende bugün yordum kendimi temizlik yaptım yapmasamda olmuyor şimdi hafif ağrım oldu karın bölgemde 9 ay boyuncada prenses gibi de oturamayız ki evin işi beklemez :KK50:

zor oluyor gerçekten temizlik yapması kramp girebiliyor yorulunca..
ben zaten ayda 1 kadın alıyorum şimdi 15 güne düşürmeyi düşünüyorum..
ailem de yanımda değill..o yüzden kendimi çok zorlamak istemiyorumm..

zor oluyor gerçekten temizlik yapması kramp girebiliyor yorulunca..
ben zaten ayda 1 kadın alıyorum şimdi 15 güne düşürmeyi düşünüyorum..
ailem de yanımda değill..o yüzden kendimi çok zorlamak istemiyorumm..

Benim annem uzak değil ama çok da genç değil annem o kendi işini zaten zor yapıyor bi de benim evi temizle diyemem zorlanırsam kadın tutmayı düşünüyorum bende

Benim annem uzak değil ama çok da genç değil annem o kendi işini zaten zor yapıyor bi de benim evi temizle diyemem zorlanırsam kadın tutmayı düşünüyorum bende

haklısın canımm...ben de olsam aynı şeyi düşünürdüm..
ilk 3 ay çok önemli..benim 11 haftalık bir kaybım var o yüzden çok korkuyorum riske atmak istemiyorum..

X