- 21 Şubat 2010
- 2.277
- 0
seviyorum siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:)) saglıkla gelsin kuzularımızz
amanın kimler gelmişşşşş:))))))))nohutlu pilavımm:)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burda da eminim çok güzel insanlar tanıcaz.....
hayır cnm ultrasona göre bugün tam 6.haftam...sata göre daha önde görünüyorum ama.Çok korkuyorum kalp atışlarını duyamam diye:amin canım cok saol.. sen benden ondesın tickerda 7 haftalık oldugun gozukuyor. insallah gittiğinde bebişinide kalp atısınıda duyarsın canım..
Selam kızlar benide aranıza alır mısınız galiba bende ekimde alacağım kucağıma yavrumu bugün öğrendim
Tam sizin aranıza katılmayı planlıyordum iki tane pozitif test 3 gün gecikme ve belirtilerim vardı bugünede doktor randevusu almıştım ama dün azıcık kanamam oldu bakalım bugün devam edecekmi her zamanki gibi değil ama çok üzüldüm sat 9 ocak hamile olsaydım 4+4 olacaktım off yaa
kızlar içim acıyor.bugun dr a gıttım kese bozulmaya baslamıs dedı salı gunu gel kurtaj yapalım dedı.ondan once baska dr a gıttım hersey yolunda gozukmuyor gıbı dedı ıcım kan aglıyor bebegım benı terk ettı bu arada 5+2 yım
Bir temizlik yaptım çok yoruldum valla zaten korka korka iş yapıyorum çamaşır suyu da kullandım tabi mecbur sizler nasıl hallediyorsunuz temizlik işini kızlar?
selam çok gelemiyorum gelsem bile oğlum izin vermiyor sürekli oyun istiyor malum havalar evden çıkamıyoruz
canı sıkılıyor benim oğluşun.
ne güzel yeni annelerimiz gelmiş sağlıkla kucaklarını almayı nasip etsin inşallahhh rabbim.
üzücü haberlerde var çok üzüldüm ama şu taraftan düşünmek istiyorum rabbimşin bir bildiği vardır
mutlaka benimde ilk bebeğim 8 haftalıkken düştü kürtaj oldum çok isyan edip üzülmüştüm rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın.
şimdi sizlere sorum olacak bugün benim aslında adet tarihim ben bir hafta önce öğrendim hamşle olduğumu idrar testiyle
bugün sağlık ocağına gittim orda kan testi yaptılar bugün tam adet tarihim hiç geçmeden çıkan değer 560. kafam karıştı çokmu azmı bilemedim oğlumdayken yaptırdığım kan testi sonucuma baktım ama bulamadım sizlere sorayım dedim nasıldır normalmi bu dğer ikiz gebelik olma ihtimali varmı. doktorada daha gitmedim hemen gitmeyide düşünmüyorum şöyle bir iki hafta daha bekliyeyim diyorum.
fikri olan varsa cevap yazarsa sevinirim
ıyı akşamlar benımde akşam ustu çok çok açık kahve krem tarzı akıntım oldu panıkledım drumu aradım çok normal yerleşiyor dedı.yarın gel bakalım dedı sabah oglumu okula bırakıp esımle gıdıcez bol bol duanıza ıhtıyacım var
selam kızlar ....vay be 2 yıl sonra yine bir ekim anneleri topiğindeyim:)))
evet 2010 ekim (eylül de geldi)yağız mete adında bi oglum var ve bugun süpriz bi şekilde hamile oldugumu öğrendim....
Selam kızlar benide aranıza alır mısınız galiba bende ekimde alacağım kucağıma yavrumu bugün öğrendim
Tam sizin aranıza katılmayı planlıyordum iki tane pozitif test 3 gün gecikme ve belirtilerim vardı bugünede doktor randevusu almıştım ama dün azıcık kanamam oldu bakalım bugün devam edecekmi her zamanki gibi değil ama çok üzüldüm sat 9 ocak hamile olsaydım 4+4 olacaktım off yaa
Yaptım canım şimdi de uzattım ayaklarımı oturuyorum dinleniyorum 3 ay nasıl geçecek bakalım bende 14 şubatda kalp atışlarını duymak için gidicem doktora heyecanlıyım çok :18::18::18:
gunayyddınnnn
dr dan şimdi geldık çok mınnacık kesemızı görduk ayrıca drum o lekelenme degıl normal akıntın hamılelıkte o renk olur dedı benımkı kremın bıraz koyusuydu..keseyı görunce çok mutlu oldum tavsıye ettı ne kadar kötu olumsuz olursan öyle sonuç alırsın ne kadar pozıtıf ıyı olursan okadar ıyı haber alırsın dedı.10 gun sonraya randevu verdı kalp sesını duymak ıçın
çok sevindim canım gözün aydın darısı kalp atışlarını duymak olsun evet benim drumda öyle dedi pozitif ol dedi mutlu ol dedi herşey güzel olacak dedi inşallahhh
sagoll cnm amın ınsallah.bıde folık asıt kullanan arkadaslar gunde kaç tane içiyorsunuz
canım bana dr folis plus yazmış günde 3 defa içiyorum sana yazmadımı gittiğinde
gunayyddınnnn
dr dan şimdi geldık çok mınnacık kesemızı görduk ayrıca drum o lekelenme degıl normal akıntın hamılelıkte o renk olur dedı benımkı kremın bıraz koyusuydu..keseyı görunce çok mutlu oldum tavsıye ettı ne kadar kötu olumsuz olursan öyle sonuç alırsın ne kadar pozıtıf ıyı olursan okadar ıyı haber alırsın dedı.10 gun sonraya randevu verdı kalp sesını duymak ıçın