2012 Ekim Anneleri

Selam kızlar benide aranıza alır mısınız galiba bende ekimde alacağım kucağıma yavrumu bugün öğrendim

Aglamak istiyorum yaa ( arkadaslar cok uzuldum bebegini kaybeden arkadaslara.. Rabbim sabrinida verir sagliklisinida ins. Korkmaya basladim bos genelik vesaireden.. Kasiklarimda agriyo gaz sancisi gibi.. Hayirlisiyla duydummu kalp atislarinida rahatliycam.. Gerildim aksam aksam.. Allahim nolur dualarimizi kabul et kuzularimizi hayirlisiyla kucaklamayi nasip et....

amin canım cok saol.. sen benden ondesın tickerda 7 haftalık oldugun gozukuyor. insallah gittiğinde bebişinide kalp atısınıda duyarsın canım..
hayır cnm ultrasona göre bugün tam 6.haftam...sata göre daha önde görünüyorum ama.Çok korkuyorum kalp atışlarını duyamam diye:
Selam kızlar benide aranıza alır mısınız galiba bende ekimde alacağım kucağıma yavrumu bugün öğrendim

ooo cnm hoşgeldin hatırladınmı beni:)
hadi gözün aydın ne kadarlık bebişin

Tam sizin aranıza katılmayı planlıyordum iki tane pozitif test 3 gün gecikme ve belirtilerim vardı bugünede doktor randevusu almıştım ama dün azıcık kanamam oldu bakalım bugün devam edecekmi her zamanki gibi değil ama çok üzüldüm sat 9 ocak hamile olsaydım 4+4 olacaktım off yaa

canım bende hemen olumsuz düşünme..kanaman yoğun mu oldu? yerleşme kanaması da olabilir..vakit kaybetmeden doktora git. inşallah bebeğin seninledir güzelim.. allah yardımcın olsun...

Canım benim çok geçmiş olsun. Ben de iki kere bu durumu yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum. 2. bebekte 3 aylıkken rutin kontrole gittiğimde bebeğin kalbinin durduğunu öğrenmiştim. Yıkıldım tabii ama patolojiden çıkan sonuç down sendromuydu! Şimdi Allah'a binlerce şükrediyorum. Çok şükür çok sağlıklı 2 yaşında bir oğlum var.

Bir temizlik yaptım çok yoruldum valla zaten korka korka iş yapıyorum çamaşır suyu da kullandım tabi mecbur sizler nasıl hallediyorsunuz temizlik işini kızlar?

Canım çamaşır suyu pek kullanmasan iyi olur. En azından eldiven ve maskeyle falan kullan bence

Canım oldukça yüksek bir değer ama ikiz olduğu anlamına gelmez. Erken döllenme de olabilir. Zaten gün aşırı ikiye katlıyor. Bu arada doktora hemen gitmesen de elevit ya da folik asite hemen başla bence.

Canım ben de var o akıntı. Oğlumda da olmuştu. Progestan kullanmak ya da iğne yaptırmak gerekiyor. Bakalım dr sana ne verecek

selam kızlar ....vay be 2 yıl sonra yine bir ekim anneleri topiğindeyim:)))

evet 2010 ekim (eylül de geldi)yağız mete adında bi oglum var ve bugun süpriz bi şekilde hamile oldugumu öğrendim....

Hayırlı uğurlu olsun. Benzer duygular içindeyim, benim de bir oğlum var, bizim bebek de sürpriz oldu ve ben de oğluma hamileyken sürekli 2010 Ocak anneleri topiğinde takılırdım. Sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah

Hayırlı olsun canım...

Günaydın hanımlarrrr... bebeğini kaybedenlere sadece sabır ve isyan etmemelerini diliyorum...geri kalanlara da lütfen hiç sebep yokken kuruntu yapıp kendinizi yok yere strese sokmayın diyorum.en ufak bi belirti veya şüpheniz olduğu an doktorunuza başvurun ve kurtulun tasadan.bize üzüntü stres yaramıyor biliyosunuz...günün tadını çıkarın :)

Canım benim oğlumda da bu hamileliğimde de kanamam oldu. Bir idrar testi yap bence en azından. Sonuçta 4 gün gecikmiş. Eğer adetlerin düzenliyse hamile olma ihtimalin yüksek bence.

Yaptım canım şimdi de uzattım ayaklarımı oturuyorum dinleniyorum 3 ay nasıl geçecek bakalım bende 14 şubatda kalp atışlarını duymak için gidicem doktora heyecanlıyım çok :18::18::18:

günaydın canım nasılsın bende 3 gündür yapıcam temzilk diyorum ama akşam geldiğimde çok uykulu ve yorgun oluyorum birfde kasık batmalarım var 3 gündür korkudan elim gitmiyor işe :18:artık bugün yapıcam yavaştan sizde yapmşsınız içim braz rahatladı artık rabbim korusun yavrularımızı

gunayyddınnnn

dr dan şimdi geldık çok mınnacık kesemızı görduk ayrıca drum o lekelenme degıl normal akıntın hamılelıkte o renk olur dedı benımkı kremın bıraz koyusuydu..keseyı görunce çok mutlu oldum tavsıye ettı ne kadar kötu olumsuz olursan öyle sonuç alırsın ne kadar pozıtıf ıyı olursan okadar ıyı haber alırsın dedı.10 gun sonraya randevu verdı kalp sesını duymak ıçın

çok sevindim canım gözün aydın darısı kalp atışlarını duymak olsun evet benim drumda öyle dedi pozitif ol dedi mutlu ol dedi herşey güzel olacak dedi inşallahhh

canım bana dr folis plus yazmış günde 3 defa içiyorum sana yazmadımı gittiğinde

yok cnm yazmadı bıde karışıklık oldu sanırım ben dra adet duzensızlıgı ıçın gıttıgımde bana folık asıt kullanıyormusun demıştı evde var demıştımm yazmamıştı sanırım onu kullanıyor bılıyor ben sadece ılac yazcakmısınız dedım 3 aydan donra dedı orda bı karışıklık oldu.bende elımdekı folık asıtı kullanmayıp hamıle arkadasıma vermıştım esım sımdı alıcak ıçmeye baslıcam yıne

hayırlı olsun canım..çok sevindim..küçücük keseyi gördün ya tmm, bide kalp atışlarını duyun hayırlısı ile..oohh... değme keyfine..
evet yaa pozitif düşünelim ki pozitif olsun..olumsuz düşünmek yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…