arkadaşlar merhaba nasılsınız? Çok heyecanlıyım ,meaklıyım. Ben daha öncede dediğim gibi idrar esti yaptım sonra da kan testi yaptırdım bchg değerim 1219 çıktı. benim sat 5 ocak .11 ocakta doktora gideceğiz sizce herhangi birşey göürülü mü ultrasonda
arkadaşlar boş gebelik nasıl birşey? nedense çok korkuyorum bende bundanyani kesenin boş çıkması gibi mi:2:
evet cnm bende bundan çok korkuyorum
arkadaşlar merhaba nasılsınız? Çok heyecanlıyım ,meaklıyım. Ben daha öncede dediğim gibi idrar esti yaptım sonra da kan testi yaptırdım bchg değerim 1219 çıktı. benim sat 5 ocak .11 ocakta doktora gideceğiz sizce herhangi birşey göürülü mü ultrasonda
melek anneler bana şu aralar ne oluyor anlamıyorum herhalde hormonların artışından diye düşünüyorum her zaman ağlıyorum ve üstelik yherşeye!!! dün mesela herşey çok güzeldi eşim işten geldi yemek yedik sonra eşimin abisi geldiler herşey iyi gidiyordu ben onlar gittikten sonra odama gittim ve ailemi çok özledim onlara ihtiyacım var diye ağlamaya başladım hiç durmadan, suçu eşime attım hep senin yüzünden geldim konya ya senin ailen burda beni hiç anlamıyosun diye benim ailem de hepsi fransada burda eşimden başka hiç kimsem yk üstelik ailesi birlikte yaşıyoruz.... allahım kısmet ederse ağustos sonu eylül başı evimiz bitçek ve taşıncaz ama herhalde ben o zamana delircem.
sonra tuvalete ve birkaç gündür olmayan kahverengi leke vardi üzüntüden mi oluyor bilmiyorum galiba öyle ama ben o zaman daha çok ağlamaya başladım... çok korkuyorum doktora gitsem gitmesem mi bilmiyorum progestan kullanıyorum kendimi üzmeyim diyorum ama yapamıyorum!!!!!
kızlar günaydın. masumiyet canım beni takip listesinden siler misin? gördükçe ağlamam artıyor. pazartesi günü doktora gitmiştik.çok az kahverengi akıntım vardı. bcgh değerim çok yükselmemiş bebek tehlikde demişti. çarşamba günü tekrar gittim. değer bu sefer 893e düşmüş. bebek düşüyor dedi.sağlıksız gebelik dedi. progestanı bırak kendi halinde düşsün yoksa cuma günü tekrar gel iğneyle ya da kürtaj yaparak alacaz dedi bebişimi. ben de dün akşam içmedim progestanı. bu sabah akıntım hafif pembeye döndü. içimden öle yavaşça kayıp gitmesini görüyorum. çok kötüyüm kızlar çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk((((((((((((
Allah herkese sağlıklı gebelikler nasip etsin((((((
kızlar günaydın. masumiyet canım beni takip listesinden siler misin? gördükçe ağlamam artıyor. pazartesi günü doktora gitmiştik.çok az kahverengi akıntım vardı. bcgh değerim çok yükselmemiş bebek tehlikde demişti. çarşamba günü tekrar gittim. değer bu sefer 893e düşmüş. bebek düşüyor dedi.sağlıksız gebelik dedi. progestanı bırak kendi halinde düşsün yoksa cuma günü tekrar gel iğneyle ya da kürtaj yaparak alacaz dedi bebişimi. ben de dün akşam içmedim progestanı. bu sabah akıntım hafif pembeye döndü. içimden öle yavaşça kayıp gitmesini görüyorum. çok kötüyüm kızlar çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk((((((((((((
Allah herkese sağlıklı gebelikler nasip etsin((((((
kızlar...
salı yaptırdığım beta Hcg 61,24 tü. bugün yaptırdım tekrar 116,2 çıktı. cumartesi doktora gidicem. ama bu artış çok mu az? panik oldum yaanasıl bekliycem cumartesini offf
kan tahlılının sonucu ne cıktı? Ve kac haftalık hamılesın cnm ogrenebılırmıyım ??
allahımmm hiçbitmicek bu tereddütlerimiz herhalde 4 aya gelene kadarallah hepmizin yardımcısı olsun. Ama senın değerin az değil katlamış bile üzülme sakın
kızlar...
salı yaptırdığım beta Hcg 61,24 tü. bugün yaptırdım tekrar 116,2 çıktı. cumartesi doktora gidicem. ama bu artış çok mu az? panik oldum yaanasıl bekliycem cumartesini offf
kızlar...
kızlar...