2012 Ekim Anneleri

Canım gün aşırı ikiye katlaması gerek. Seninki hemen hemen katlamış işte, endişelenme bence.
saol canım..aylardan sonra gelince bu mutluluk insan ne yapıcağını şaşırıo ve korkuo işte..ters gidicek bişiler diye:KK14: :KK14:

canım öncelikle hayırlı olsun.inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini... değerine gelince gayet iyi bence daha reglin bile geçmedi sanırım.ayrıca cumartesi doktora gidicem demişsin ama erken değil mi?gitsen de pek bişey göreceğini sanmam.bu benim fikrim,yine de sen bilirsin tabi...
teşekkür ederim canım..inşallah hepimiz sağlıkla sıhhatle kucağımıza aldığımız o günü görürüz:KK16: :KK16:
ya normal şartlarda erken evet haklısın canım. en az 1500 lerde olması lazım değerin, doktorun görebilmesi için. ama işte bi ön kontrol olsun istiyor eşim özellikle. ne yapmamız gerektiği ile ilgili filan bi yol göstersin bize diye. o benden daha çok panik..:KK4: :KK4:

selam kızlar nasılsınız?:KK3:
yaa sizinde belinizde ve kasıklarınızda ağrı varmı?

saol canım..aylardan sonra gelince bu mutluluk insan ne yapıcağını şaşırıo ve korkuo işte..ters gidicek bişiler diye:KK14: :KK14:

teşekkür ederim canım..inşallah hepimiz sağlıkla sıhhatle kucağımıza aldığımız o günü görürüz:KK16: :KK16:
ya normal şartlarda erken evet haklısın canım. en az 1500 lerde olması lazım değerin, doktorun görebilmesi için. ama işte bi ön kontrol olsun istiyor eşim özellikle. ne yapmamız gerektiği ile ilgili filan bi yol göstersin bize diye. o benden daha çok panik..:KK4: :KK4:

canım bebişin öncelikle hayırlı olsun :nazar::nazar:
bende erken gittim hatta hemşiresi dediki erken gelmişsin görünmez dedi ama drum iyi yaptın dedi çıkmaz ama kan testi yaparız ama önce bi muayene edelim dedi baktıki kese :) göründü hem içmiyosan folic asitini alırsın :KK34:

kızlar içim acıyor.bugun dr a gıttım kese bozulmaya baslamıs dedı salı gunu gel kurtaj yapalım dedı.ondan once baska dr a gıttım hersey yolunda gozukmuyor gıbı dedı ıcım kan aglıyor bebegım benı terk ettı bu arada 5+2 yım

kızlar içim acıyor.bugun dr a gıttım kese bozulmaya baslamıs dedı salı gunu gel kurtaj yapalım dedı.ondan once baska dr a gıttım hersey yolunda gozukmuyor gıbı dedı ıcım kan aglıyor bebegım benı terk ettı bu arada 5+2 yım

cnm meleğin seni cennette bekleyecek şefaatçin olacak..
bugün aldığım 3.haber bu topiclerden...
Çok etkileniyorum ben o yüzden topiclere girmek istemiyorum ama duramıyorum yinede:KK43:

peksimet çok geçmiş olsun canım .

cnm bız senınle aynıyız bende çok var normal dıyor dr um
sağol canım rahatlattın beni :KK16:

canım hayırlısı olsun benimde kaybım var bitane demekki böyle olması gerekiyomuş en azından daha küçükken olmuş üzme kendini tekrar olur bebeğin hem küçük diye fazla korunma süreside vermez drun

Bir temizlik yaptım çok yoruldum valla zaten korka korka iş yapıyorum çamaşır suyu da kullandım tabi mecbur :KK50: sizler nasıl hallediyorsunuz temizlik işini kızlar?

Bir temizlik yaptım çok yoruldum valla zaten korka korka iş yapıyorum çamaşır suyu da kullandım tabi mecbur :KK50: sizler nasıl hallediyorsunuz temizlik işini kızlar?

ellerine sağlık canım dr bana fazla yorulma dikkat et dedi eşim ev süpürüyor ben siliyorum :KK1: ama çamaşır suyunu fazla kullanmayın diyolar kuzum dikkat et ... ben bu aralr yatıyom hep :KK9: haftasonu yaparız eşimle yine

canım bebişin öncelikle hayırlı olsun :nazar::nazar:
bende erken gittim hatta hemşiresi dediki erken gelmişsin görünmez dedi ama drum iyi yaptın dedi çıkmaz ama kan testi yaparız ama önce bi muayene edelim dedi baktıki kese :) göründü hem içmiyosan folic asitini alırsın :KK34:
saol canım... muhtemelen bişi görünmeyecek ama biz yinede temkinli olup gitmiş olalım:) folic asit daha önceden başlamıştım ilk denemeye başladığımız aylarda. olmayınca üzüldüm bıraktım.:KK19: :KK19: ilacı bulamıorum şimdi ,attım heralde:) en azından ona başlarım dediğin gibi canım.

pesimet..çok üzüldüm güzelim..allah yardımcın olsun..üzmeyeye çalış kendini..her işte bi hayır vardır öyle düşün..en azından hamile kalabildiğini biliosun bu bile çok önemli..allah tekrar nasip eder inşallah canım..:KK14: :KK14:

dün koyu kahve akıntım olmuştum doktorA gittim progestan verdi 15 gün dinlencem sonra yine gidicem bu ilaçtan çok korkuyorum:KK43:(

güzelim doktor muayene etti mi seni? kese ve kalp atıslarını duydun mu?? haftamız yakın o yuzdeen soruyorum. bende pembe akıntı vardı lekelenme yanı. bende halen progestan kullanıyorum...

cnm meleğin seni cennette bekleyecek şefaatçin olacak..
bugün aldığım 3.haber bu topiclerden...
Çok etkileniyorum ben o yüzden topiclere girmek istemiyorum ama duramıyorum yinede:KK43:

canım sen gittin mi muayeneye? kalp atıslarını duydun mu?? sormamın sebebi su. dun doktor kontorulum vardı benım. ustten kese bos gozuktu.. alttan bakıldı. bebek var kalp atıslarıda cok cok zayıf. inan içimi korku kapladı.. sizlerde nasıl gordunuzmu duydunuzmu merak ediyorum...

saol canım... muhtemelen bişi görünmeyecek ama biz yinede temkinli olup gitmiş olalım:) folic asit daha önceden başlamıştım ilk denemeye başladığımız aylarda. olmayınca üzüldüm bıraktım.:KK19: :KK19: ilacı bulamıorum şimdi ,attım heralde:) en azından ona başlarım dediğin gibi canım.

hemen başla canım folikasite çok önemliymiş :KK34: keşke atmasaymışsınnn:KK1:

merhaba cıcegı burnunda hamişler..Allah saglıklı sekılde kucagınıza almayı nasıp etsın..ılk 3 ay cok dıkkatlı olun emı:)

ellerine sağlık canım dr bana fazla yorulma dikkat et dedi eşim ev süpürüyor ben siliyorum :KK1: ama çamaşır suyunu fazla kullanmayın diyolar kuzum dikkat et ... ben bu aralr yatıyom hep :KK9: haftasonu yaparız eşimle yine

Benimki ev işlerine elini sürmez sabah dedim banyoyu da sen ovalarsın tabi tabi dedi hiç oralı olmadı valla bende zorlanarak yaptım ama belki kadın tutucam böyle olmayacak gözüküyor birinin yardımcı olması lazım :KK50:

canım sen gittin mi muayeneye? kalp atıslarını duydun mu?? sormamın sebebi su. dun doktor kontorulum vardı benım. ustten kese bos gozuktu.. alttan bakıldı. bebek var kalp atıslarıda cok cok zayıf. inan içimi korku kapladı.. sizlerde nasıl gordunuzmu duydunuzmu merak ediyorum...

hayır cnm benim bugün 5+6 doktor 7 haftalıkken çağırdı.canım en azından kalbini duymuşsun rabbim sana bağışlasın..
benim kese göründü 5+1 de gittim en son...Çok merak ediyorum zaman geçmiyor.

Son düzenleme:
merhaba cıcegı burnunda hamişler..Allah saglıklı sekılde kucagınıza almayı nasıp etsın..ılk 3 ay cok dıkkatlı olun emı:)

merhaba arkadaşlar.aranıza yeni katıldım.bende 5+3 haftalık hamileyim.5 yaşında bir kızım var.İnşallah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz

merhaba arkadaşlar..bugün burada okuduğum haberler beni üzdü ve tedirgin oldum bende de vardı kahverengi akıntı.geçmişti ama dün yine başladı.haftaya gidecektim doktora ama dayanamadım bugün gittim.bebeğin kalp atışları oluşmuş,çok şükür.doktorun hesabına göre 6+1 benimkinden 1 gün geri ama bende tahmini olarak hesaplamıştım zaten,adetlerim düzensizdi benim. neyse akıntı içn kullandığım progestanın dozunu arttırdı.dinlen filan dedi işte klasik şeyler.10 gün sonra tekrar çağırdı.öyle işte.. bu arada bebeğini kaybeden arkadaşlarıma sabırlar diliyorum,hayat sürprizlerle dolu,lütfen üzmeyin kendinizi...

X