arkadaşım durumunu takip et,parlak kırmızı ve yoğun bir kanaman olmadığı sürece lekelenmeler gebelik boyunca olabilir demişti doktorum
Yok canım niye düşsün. Düşse çok yoğun bir kanama oluyor anlarsın kesin. Bende de var şu an aynı şekilde. Dr iğne verdi. Bence pazartesiyi bekleme dr una ulaş hemen yarın. Çünkü progesteron eksikliği bebeğin tutunmasını engeller ve takviye almak gerekebilir. Oğluma hamileyken de yaşamıştım o zaman hap olarak almıştım. Şimdi iğne verdi dr. Sıkma canını çok sık karşılaşılan bir durum.
kızlar(( koyukahverengi akıntı geldi napmam lazım doktor kontrolüm pazartesi bebegim düştümü acaba ((
Canım ihmal etme yarın mutlaka doktorunu ara bu işler boşver geçer mantığına gelmez her türlü durumu ciddiye al mutlaka temkinli ol can taşıyoruz. Belki progestan falan verir doktorun. Ben unuttum soracaktım kullanmam gerekir mi diye bi daha ki gidişimde sorucam bebek daha sıkı tutunsun diye kullananlar vardı çok duydum.
kızlar(( koyukahverengi akıntı geldi napmam lazım doktor kontrolüm pazartesi bebegim düştümü acaba ((
benim ilk bebeğimde günlerce ağrımıştı kasıklarım.sanki adet olacakmışım gibiydi.dr.m normal demişti.bu sefer şimdilik arada hafif hafif batmalar oluyo ben de sadece...kızlar adet sancıları gibi ağrılarınız oluyormu benim çok sık oluyor ve çok korkuyorum bebeğime bişey olacak diye
benim ilk bebeğimde günlerce ağrımıştı kasıklarım.sanki adet olacakmışım gibiydi.dr.m normal demişti.bu sefer şimdilik arada hafif hafif batmalar oluyo ben de sadece...
benim olmuyor ama doktorum sancın olabilir telaşlanma normal dedi,sen de rahat ol o yüzden.
Canım çok üzüldüm geçmiş olsun.Bugün aldığım 2.kötü haberkızlar günaydın. masumiyet canım beni takip listesinden siler misin? gördükçe ağlamam artıyor. pazartesi günü doktora gitmiştik.çok az kahverengi akıntım vardı. bcgh değerim çok yükselmemiş bebek tehlikde demişti. çarşamba günü tekrar gittim. değer bu sefer 893e düşmüş. bebek düşüyor dedi.sağlıksız gebelik dedi. progestanı bırak kendi halinde düşsün yoksa cuma günü tekrar gel iğneyle ya da kürtaj yaparak alacaz dedi bebişimi. ben de dün akşam içmedim progestanı. bu sabah akıntım hafif pembeye döndü. içimden öle yavaşça kayıp gitmesini görüyorum. çok kötüyüm kızlar çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk((((((((((((
Allah herkese sağlıklı gebelikler nasip etsin((((((
kızlar günaydın. masumiyet canım beni takip listesinden siler misin? gördükçe ağlamam artıyor. pazartesi günü doktora gitmiştik.çok az kahverengi akıntım vardı. bcgh değerim çok yükselmemiş bebek tehlikde demişti. çarşamba günü tekrar gittim. değer bu sefer 893e düşmüş. bebek düşüyor dedi.sağlıksız gebelik dedi. progestanı bırak kendi halinde düşsün yoksa cuma günü tekrar gel iğneyle ya da kürtaj yaparak alacaz dedi bebişimi. ben de dün akşam içmedim progestanı. bu sabah akıntım hafif pembeye döndü. içimden öle yavaşça kayıp gitmesini görüyorum. çok kötüyüm kızlar çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk((((((((((((
pardon 11 şubat demek istedimm
kızlar günaydın. masumiyet canım beni takip listesinden siler misin? gördükçe ağlamam artıyor. pazartesi günü doktora gitmiştik.çok az kahverengi akıntım vardı. bcgh değerim çok yükselmemiş bebek tehlikde demişti. çarşamba günü tekrar gittim. değer bu sefer 893e düşmüş. bebek düşüyor dedi.sağlıksız gebelik dedi. progestanı bırak kendi halinde düşsün yoksa cuma günü tekrar gel iğneyle ya da kürtaj yaparak alacaz dedi bebişimi. ben de dün akşam içmedim progestanı. bu sabah akıntım hafif pembeye döndü. içimden öle yavaşça kayıp gitmesini görüyorum. çok kötüyüm kızlar çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk((((((((((((
kızlar çok saolun. rabbim büyük ona sığınıyorum artık.