2012 Ekim Anneleri

arkadaşlar merhaba nasılsınız? Çok heyecanlıyım ,meaklıyım. Ben daha öncede dediğim gibi idrar esti yaptım sonra da kan testi yaptırdım bchg değerim 1219 çıktı. benim sat 5 ocak .11 ocakta doktora gideceğiz sizce herhangi birşey göürülü mü ultrasonda

11 şubatta mı gidiceksin? kese görülür benım de senin değer çok yakındı 1209 du ve kese göründü

arkadaşlar boş gebelik nasıl birşey? nedense çok korkuyorum bende bundan:KK43: yani kesenin boş çıkması gibi mi:2:

melek anneler bana şu aralar ne oluyor anlamıyorum herhalde hormonların artışından diye düşünüyorum her zaman ağlıyorum ve üstelik yherşeye!!! dün mesela herşey çok güzeldi eşim işten geldi yemek yedik sonra eşimin abisi geldiler herşey iyi gidiyordu ben onlar gittikten sonra odama gittim ve ailemi çok özledim onlara ihtiyacım var diye ağlamaya başladım hiç durmadan, suçu eşime attım hep senin yüzünden geldim konya ya senin ailen burda beni hiç anlamıyosun diye benim ailem de hepsi fransada burda eşimden başka hiç kimsem yk üstelik ailesi birlikte yaşıyoruz.... allahım kısmet ederse ağustos sonu eylül başı evimiz bitçek ve taşıncaz ama herhalde ben o zamana delircem.
sonra tuvalete ve birkaç gündür olmayan kahverengi leke vardi üzüntüden mi oluyor bilmiyorum galiba öyle ama ben o zaman daha çok ağlamaya başladım... çok korkuyorum doktora gitsem gitmesem mi bilmiyorum progestan kullanıyorum kendimi üzmeyim diyorum ama yapamıyorum!!!!!

arkadaşlar merhaba nasılsınız? Çok heyecanlıyım ,meaklıyım. Ben daha öncede dediğim gibi idrar esti yaptım sonra da kan testi yaptırdım bchg değerim 1219 çıktı. benim sat 5 ocak .11 ocakta doktora gideceğiz sizce herhangi birşey göürülü mü ultrasonda

melek anneler bana şu aralar ne oluyor anlamıyorum herhalde hormonların artışından diye düşünüyorum her zaman ağlıyorum ve üstelik yherşeye!!! dün mesela herşey çok güzeldi eşim işten geldi yemek yedik sonra eşimin abisi geldiler herşey iyi gidiyordu ben onlar gittikten sonra odama gittim ve ailemi çok özledim onlara ihtiyacım var diye ağlamaya başladım hiç durmadan, suçu eşime attım hep senin yüzünden geldim konya ya senin ailen burda beni hiç anlamıyosun diye benim ailem de hepsi fransada burda eşimden başka hiç kimsem yk üstelik ailesi birlikte yaşıyoruz.... allahım kısmet ederse ağustos sonu eylül başı evimiz bitçek ve taşıncaz ama herhalde ben o zamana delircem.
sonra tuvalete ve birkaç gündür olmayan kahverengi leke vardi üzüntüden mi oluyor bilmiyorum galiba öyle ama ben o zaman daha çok ağlamaya başladım... çok korkuyorum doktora gitsem gitmesem mi bilmiyorum progestan kullanıyorum kendimi üzmeyim diyorum ama yapamıyorum!!!!!

Canım çok normal bunlar. Hepsi geçer merak etme. Akıntın için dr una mutlaka danış. Ben oğlumda progestan kullanıyordum ama ara ara iğne de yaptırdım. Bir sor mutlaka

kızlar günaydın. masumiyet canım beni takip listesinden siler misin? gördükçe ağlamam artıyor. pazartesi günü doktora gitmiştik.çok az kahverengi akıntım vardı. bcgh değerim çok yükselmemiş bebek tehlikde demişti. çarşamba günü tekrar gittim. değer bu sefer 893e düşmüş. bebek düşüyor dedi.sağlıksız gebelik dedi. progestanı bırak kendi halinde düşsün yoksa cuma günü tekrar gel iğneyle ya da kürtaj yaparak alacaz dedi bebişimi. ben de dün akşam içmedim progestanı. bu sabah akıntım hafif pembeye döndü. içimden öle yavaşça kayıp gitmesini görüyorum. çok kötüyüm kızlar çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:KK43:((((((((((((

Allah herkese sağlıklı gebelikler nasip etsin:KK43:((((((

Canım çok üzüldüm bu duruma inan söyleyecek bir kelime de bulamıyorum :KK50: Sonuçta hepimizin başına gelebilecek bir durum yaşamışsın doktorum bana da söyledi bebeğin genetik kodunda bir hata varsa sen ne yaparsan yap düşermiş :KK50: lütfen kendini kötü hissetme bu bizim elimizde değilmiş sonuçta :KK50: Allah sabrını versin canım evladına da uzun ömürler versin çok şükür ki bir tane evladın var buna da şükür belki daha sonra ki zamanlarda yine bebek sahibi olucaksın herşeyin hayırlısı canım

kızlar günaydın. masumiyet canım beni takip listesinden siler misin? gördükçe ağlamam artıyor. pazartesi günü doktora gitmiştik.çok az kahverengi akıntım vardı. bcgh değerim çok yükselmemiş bebek tehlikde demişti. çarşamba günü tekrar gittim. değer bu sefer 893e düşmüş. bebek düşüyor dedi.sağlıksız gebelik dedi. progestanı bırak kendi halinde düşsün yoksa cuma günü tekrar gel iğneyle ya da kürtaj yaparak alacaz dedi bebişimi. ben de dün akşam içmedim progestanı. bu sabah akıntım hafif pembeye döndü. içimden öle yavaşça kayıp gitmesini görüyorum. çok kötüyüm kızlar çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:KK43:((((((((((((

Allah herkese sağlıklı gebelikler nasip etsin:KK43:((((((

canım benım. inan cok üzüldüm. Allah bidaha yasatmasın ve en yakın zamanda melegini gondersin...

egeada gerçekten çok üzüldüm canım çünkü seni çok iyi anlıyorum.Her şey Allahtan tevekküllü olmaya çalış bende seninle aynı duyguları yaşıyorum benimde doktorum dış gebelik olabilir diyor yıllarca bekle ve hamileyim diye sevin sonrada tüm hevesin kursağında kalsın ama yinede bundada bir hayır vardır.:KK43:

kızlar...
salı yaptırdığım beta Hcg 61,24 tü. bugün yaptırdım tekrar 116,2 çıktı. cumartesi doktora gidicem. ama bu artış çok mu az? panik oldum yaa:KK5: :KK5: nasıl bekliycem cumartesini :KK43: offf:KK14: :KK14:

kızlar...
salı yaptırdığım beta Hcg 61,24 tü. bugün yaptırdım tekrar 116,2 çıktı. cumartesi doktora gidicem. ama bu artış çok mu az? panik oldum yaa:KK5: :KK5: nasıl bekliycem cumartesini :KK43: offf:KK14: :KK14:

allahımmm hiçbitmicek bu tereddütlerimiz herhalde 4 aya gelene kadar:KK43: allah hepmizin yardımcısı olsun. Ama senın değerin az değil katlamış bile üzülme sakın

allahımmm hiçbitmicek bu tereddütlerimiz herhalde 4 aya gelene kadar:KK43: allah hepmizin yardımcısı olsun. Ama senın değerin az değil katlamış bile üzülme sakın

ay canım benim yaaa..valla dediğin gibi 4 ayı görmeden bitmicek tereddütler..:KK14: :KK14: stres oldum çok. daha tabi regl günüm bile geçmedi ondandır belki..aylardır bekliyip sonunda kavuşunca çok korkuo işte insan bişi olcak diye:KK43:

allah hepimize yardım etsin..hayırlısı ile bebişlerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah...:KK16: :KK16: :KK16:

kızlar...

değeriniz yavaş yavaş katlıyor işte.Gebeliğiniz henüz çok çok yeni..sakin olun.
işte burada çok yanlış yapıyosunuz kusura bakmayın ama hiçbirinizi bu konuda anlayamıyorum ben.Daha regl gününüz gelmeden test yapıyorsunuz.Ondan sonra stres içinde bekliyorsunuz...Bi durun bekleyin regl gününüz bir geçsin..Neyse hayırlı olsun gözünüz aydın dilerim herşey güzel olur..
ayrıca doktora boşuna gitmeyin henüz çok erken.Bu değerlerle doktor hiç bişiy göremez...Oluşmayan bişeyi göremez henüz...
Benim reglim geçti 1 gün ozaman gittim 79.63 le hiç bişi görünmedi.Bu değerin 2000 falan olması gerek

Son düzenleme:
kızlar...

Canım gün aşırı ikiye katlaması gerek. Seninki hemen hemen katlamış işte, endişelenme bence.

kızlar...

canım öncelikle hayırlı olsun.inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini... değerine gelince gayet iyi bence daha reglin bile geçmedi sanırım.ayrıca cumartesi doktora gidicem demişsin ama erken değil mi?gitsen de pek bişey göreceğini sanmam.bu benim fikrim,yine de sen bilirsin tabi...

dün koyu kahve akıntım olmuştum doktorA gittim progestan verdi 15 gün dinlencem sonra yine gidicem bu ilaçtan çok korkuyorum:KK43:(

slm pozıtıf duşunelım pozıtıf olsun bence sagolsun esım ben bazen negatıf duşunsemde bışı olcak dıye korksamda esım ıyı morel verıyor ve bana hamıle oldugumu hıssettırıyor her aradıgında veya eve geldıgınde görur görmez hamıle napıyon dıyor yedıgım ogunlerı takıp edıyor dr um oldu.

bu arada kacc saat uyumuşum ayılamıyorumm

X