2012 Ekim Anneleri

slm güzel anneler..nasılsınızz?

iştahınız nasıl kızlar sizin?ben kaç gündür hiç bişey yemek istemiyorum yaa.yemekler aklıma geldikçe midem kalkıyo.ilk hamilelğimde de böyle olmuştu.ilk zamanlar kilo bile vermiştim.kusma falan olmadı ama iştah hiç yoktu.ama bu sefer erken başladı gibi sanki...

Selam canım hoş geldin
Benim de iştahımda pek açılma olmadı eski düzenimde yemeye devam ediyorum. Mide bulantılarımda başlamadı dün doktora gittiğimde kalp atışlarından sonra esas belirtilerimin başlayacağını söyledi. Haftaya bakalım neler yaşayacam :KK34:

Selam canım hoş geldin
Benim de iştahımda pek açılma olmadı eski düzenimde yemeye devam ediyorum. Mide bulantılarımda başlamadı dün doktora gittiğimde kalp atışlarından sonra esas belirtilerimin başlayacağını söyledi. Haftaya bakalım neler yaşayacam :KK34:

bana da erken başladı gibi geliyo bu belirtiler aslında.seninle günlerimiz yakın.muhtemelen ben de şimdi gitsem sadece kese görünür.belki ben de haftaya giderim hem kalp atışlarını da duymuş olurum.meraktan da çatlıyorum ama sabredemiyorum :KK9:

bana da erken başladı gibi geliyo bu belirtiler aslında.seninle günlerimiz yakın.muhtemelen ben de şimdi gitsem sadece kese görünür.belki ben de haftaya giderim hem kalp atışlarını da duymuş olurum.meraktan da çatlıyorum ama sabredemiyorum :KK9:

sabret sabret :))) ben de haftaya gidicem 1. gebelikte ben de çok endişeli ve meraklıydım bunda nedense kendimi daha rahat hissediyorum.Rabbim hiçbirimize hiçbir sorun yaşatmasın inşallah.

kızlar şimdi çin takvimine baktım da ocakta hamile kalanlar için büyük çoğunluğu erkeke tekamül ediyor tabi tutarsa benim oğlumda tutmuştu. Yaşı 25-27-29-33-37 olanlara kız gerisine erkek tahmin ediyor tabi ben ortalama kendi yaş aralığımıza baktım

14 Şubata çağırdı beni doktor kalp atımını duyarız dedi inşallah duyarız valla şimdi onun heyecanı sardı :18::18::18:

kızlar şimdi çin takvimine baktım da ocakta hamile kalanlar için büyük çoğunluğu erkeke tekamül ediyor tabi tutarsa benim oğlumda tutmuştu. Yaşı 25-27-29-33-37 olanlara kız gerisine erkek tahmin ediyor tabi ben ortalama kendi yaş aralığımıza baktım

Bende çin takvimine baktığımda bana da kız çocuk çıkmıştı acaba ne kadar doğru bi kaç ay sonra görücez Allah nasip ederse :KK16:

kızlar folik asit folbiol kullanıyorum 2 gündür suyla yutuyorum ama agzıma yapışıyor acaba eritiliyomu agızda birde acaip midem agrıyo yaa folik asit yaparmıki:KK43:

Son düzenleme:
slm güzel anneler..nasılsınızz?

iştahınız nasıl kızlar sizin?ben kaç gündür hiç bişey yemek istemiyorum yaa.yemekler aklıma geldikçe midem kalkıyo.ilk hamilelğimde de böyle olmuştu.ilk zamanlar kilo bile vermiştim.kusma falan olmadı ama iştah hiç yoktu.ama bu sefer erken başladı gibi sanki...

benimde midem bi garip.dün midem çok bulandı bugün daha iyiyim.ama yemek konusunda eskiden yemediğim şeyleri yemek istiyorum.ben ekşi yemezdim,herşeye limon sıkıyorum şuan.yani bi garip,inşallah dünkü gibi olmam bi daha:KK50:tabi sen tecrübelisin bilmiyorum erkenmi, benim tam 6. haftamda başladı.

14 Şubata çağırdı beni doktor kalp atımını duyarız dedi inşallah duyarız valla şimdi onun heyecanı sardı :18::18::18:

beni de 14 şubatta çağırdı:KK16: bende değiştirmeyi düşünüyorum doktorumu,bi kez daha gideyim de bidaha gitmem heralde.

Canım çok tşk ederim darısı başına olsun sen ne zaman gidiyorsun doktora?

yarın gidiyorum canım kalp atısları için. dualarınızı eksık etmeyın... insallah duyabiliriz..

kızlar folik asit folbiol kullanıyorum 2 gündür suyla yutuyorum ama agzıma yapışıyor acaba eritiliyomu agızda birde acaip midem agrıyo yaa folik asit yaparmıki:KK43:

güzelim bende kullanıyorum ama oyle agıza yapısma mide agrısı felan yapmadı. bol bol su iç ilac içtikten sonra..

yarın gidiyorum canım kalp atısları için. dualarınızı eksık etmeyın... insallah duyabiliriz..

güzelim bende kullanıyorum ama oyle agıza yapısma mide agrısı felan yapmadı. bol bol su iç ilac içtikten sonra..

Hadi güzel haberlerle gel canım yarın kaçta randevun?

merabalar
bende ekım annesı olucam ıns 5+2
persembe gunu doktordaydık keseyı gorduk:nazar:
20sınde kalp atısı ıcın gıdıcez ıns
ama ayakta fazla durma dınlen dusuk rıskı ılk 3ay herkeste olur dedı
foılk ast vıtamın ve alttan dusuk onleyıcı ılac verdı
ben cok acıkıyorum ya cok acıkan varmı arnızda baska bıseyım yok ama acukjıyom sureklı
Allah herkese nasıp etsın aratmasın ıns

merabalar
ben cok acıkıyorum ya cok acıkan varmı arnızda baska bıseyım yok ama acukjıyom sureklı

merhaba canım hayırlı olsun bebişin :nazar:
benimde 4 haftalık heralde yarın dra gidecem
bende sık sık acıkıyorum canım ama herşeyi canım istemiyor :KK50:
sen ilk ne zaman gittin dra canım?

merabalar

Hoş geldin canım hamileliğin hayırlı uğurlu olsun inşallah :nazar:

merhaba canım hayırlı olsun bebişin :nazar:
benimde 4 haftalık heralde yarın dra gidecem
bende sık sık acıkıyorum canım ama herşeyi canım istemiyor :KK50:
sen ilk ne zaman gittin dra canım?

saol canım senınde hayırlı olsun ALLAH saglıkla kucagına almayı nasıp etsın
ben cumartesı gunu gttım ılk doktora,erken gelmıssın dedı,sadece keseyı goruruz dedı
persembe yazmısım yanlıs olmus yukarda..keseyı gorduk,yırmısınde tekrar gıdıcez
31 ocakta ogrendık kan testyle

X