kızlar kaşıntıdan deliricem yaa...her gün bu saatlerde çatlaklarım mçok fena kaşınıyor..kıdıkça kaşınıyo hemde acıyor..napıcam bwne yaa..3 gündür çekiyorum...böyle bişey yaşayaN VARMI
canım benimde geçen hafta çatlaklarım çok kaşındı sonra hafif kabarcıklar olduğunu fark ettim bol bol kremledim çatlak önleyici yağlarımı bitirdim hatta ama fayda etmedi. şimdi ise kurdeşen oldum sanırım, tüm vücudum, karnımın tümü kabarcık dolu kıpkırmızı ve kaşınıyor. allah bu son günlerimizde hepimize yardımcı olsun sabır versin
iyi geceler kızlar..kaşıntım el verirse uyumaya gidiyorum ben...
mavibattaniye sende izmirdeydin değil mi neresindesin
Gunaydin millet..cok sukur kizimla guzel bir gece gecirdik.zaten kizimin masallahi var uykusuzluk nedir anlamadim hic..ben 2saatte bir alarmi kurup uyandiriyorum..uykusu baya agir..cok ta aglamiyor zaten..hala yatagina yatirmiyoruz.kiyamiyoruz.ikimizin arasinda kendini guvende hissediyor..gece mizildayinca bir elinden ben bir elinden esim tutuyoruz.uyuyor yine..ayni karnimdaki gii uyku saatleri..gece hic kipirdamazdi..simdi de emdi yine uyudu...hadi kizlar siz de dogurun artikkk...
ya bu sancı kaç dk da bir geliyo muhhabbeti varya? o sancı denilen şey kanının taş gibi olup nefesin kesiliyomuş sanki tansiyonun oynuyomuş gibi olması mı acabaaaa ?
yoksa adet sancısı gibi bişimi ?
yaaaaa offfff bu kasılmalar çok fena nefes alamıyorummmmm içimden bişi yukarı doğru çıkıyo gibiii ...
keşke hamilelere nst aleti verseler böyle kendimizi dinlesek her saat ......
Gunaydin millet..cok sukur kizimla guzel bir gece gecirdik.zaten kizimin masallahi var uykusuzluk nedir anlamadim hic..ben 2saatte bir alarmi kurup uyandiriyorum..uykusu baya agir..cok ta aglamiyor zaten..hala yatagina yatirmiyoruz.kiyamiyoruz.ikimizin arasinda kendini guvende hissediyor..gece mizildayinca bir elinden ben bir elinden esim tutuyoruz.uyuyor yine..ayni karnimdaki gii uyku saatleri..gece hic kipirdamazdi..simdi de emdi yine uyudu...hadi kizlar siz de dogurun artikkk...
yok canım yaa bukadar beklemişken keyfi sezeryan olmak yenilgi gibi geliyo bana ama mecbur kalırsam tabiki olurum ama bukadar dişimi sıktım bekledim bikaç gün daha beklerim nasıl girdiyse cıkıcak illaki
hmmm ozaman şuan başıma gelenler normal kasılma hali demekkii.. sağol canım yaa içim rahatladı biraz .. adet sancısı gibi bişi yok , sadece göbeğimmm taşşşşş gibi , nefes almıyorum .....
bizde bigün tecrübeli olucaz inşallahhh :)) ne güzel 2. ler daha rahat oluyodur galiba ...
Ay ins sen ve senin gibi cildiranlar biran once dogursn ne diyim canim sizin adiniza bende rahatliycam vallaben azcik daha durayim zaten gunumde var benim bide 2. Dogum ya az tecrubede var ama korku var bide usengeclik nasimdogurcam sanki hic gucum yok gibi hissediyorum ama o an gelince mecbur cekicez bakalim saglikla kavusalim ins yavrularimiza
Anladim canim hayirlisi olsun kizin mi olcak oglusun mu
Ben senden once epey kaldim zayiflama topiginde istedigim kiloya hemen hemen inmistim benim hamileligim esim istedigi icin planliydi anliycagin igneyi biraktim ve bikac ay sonra hamile kaldim iste
İns canim gerci her cocuk farkli bi tecrube bence ama 2 ncier daha zor oluyor kesinlikle yani hamilelik donemi en azindan heleki ebnim oglum gibi aralar azsa daha bana muhtac ilgi bekliyor hamileyken kaldirMiyosun rahat oyanayamiyosun geDiremiyosun cocugu herseyin kisitli uzuluyorumonun icinde ama en buyuk zorluk anneye tabi ilk cocukta takilan bsiey yok tum ilgiyi bebege gosterebilirsn ama ben simdi dogunca bi denge saglamak Zorundayim bakalim