2012 Ekim Anneleri

Cnm slm ben medıcal bahcelıevlere gıdıyorum her nstde 300 tl alıyolar ızmır ıstanbul ıcın farklı olabılıyomu acaba ucret

Bende aynı hastaneye gidiyorum. İstanbul içindeki hastanelerinde bile farklı ücret oluyor.
Sanırım sen özel sigorta ile işlem yaptırıyorsun. Bende öyle yaptırıyordum ama en sonunda limitimiz bitti. Muayene ve nst 270 tutuyordu.
Ve özel sigortada nst için 10 günlük süre yok, her seferinde para para para...
Şimdi sgk dan işlem yaptırıyorum 160 lira ödedim muayene ve nst'ye. 10 gün içinde ikiside bedava.
Keşke baştan bilseydim, hastanede yattığımda limitimin kökünü kuruttular.

Arkadaslar malesef Ekim annesi olamadım kızımı kaybettim çok üzgünüm sozun bitdigi yerdeyim hiç bişeye uzulmeyinrabbim kucağınıza almayı nasip etsin çok kötüyüm cok:KK43::KK43:

başın sağolsun canım çok üzüldüm , ne diyeceğimi bilemedim :KK14: :KK14: :KK14:

edamm gözün aydın, darısı azra arkadaşımızın başına inşallah. Azraa Allah yardımcınız olsun.

off...
ben cidden patlamak üzereyim. Yemeğe vurdum kendimi. 2 gündür yediklerimin haddi hesabı yok.
Ne sancı, ne baskı hiç bi'şey yok. Gece tuvalete bile kalkmıyorum ya. Oğlum öyle yukarıda duruyor. İnmeyecek galiba.
Yukarıda liste yapılmış, benimde bdt 16 Ekim:) Gelir mi o günler?

Akşam eşim geliyor ilk cümlesi " doğurmadın mı sen" oluyor:)
eşimi, annemi aramaya korkuyorum doğuruyorum sanıyorlar çünkü.
Oysa "tık" yok.

seninle bdtmiz aynı canım benimki kanala girmiş, gece uyurken çok sancı oluyor uyanıyorum ve idrar kesemde baskı var tuvalete gidene kadar altıma bile kaçırıyorum.
bende annemi ve eşimi aramıyorum hemen doğuruyorum sanıp heyecanlanıyorlar...

azra canım ınsallah bıran once evınıze cıkarsınız canım yaa..
edamm senınde gozunn aydın
bu bıran once dogursam dıyenlerı ben 1 ay sonra gorıyım bırı su cocuga baksada uyusam dınlensem gezsem dıycksınız.
aglamasın dıye gozunun ıcıne bakıyorum valla..:nazar::nazar::nazar:

dilfeza( 09 ekim ) semayaşar(09 ekim) Peluşcuk(10 ekim ) bndnz(11 ekim ) laleylül (11 ekim ) carmentta (12 ekim )Supremee(12 ekim ) Mavibattaniye(14 ekim ) Meganjem(16 ekim)

eveet kızlar bdtsi dolmak üzere olanlar hadiiii bol bol dua edelim birbirimize kendi sancımızla yada artık suniyle hangisi hayırlıysa doguralım artık kuzucuklarımızı :))) benim ağrılarım var karnım da belimde ama işte düzenli değil cumaretsi sabah kntrolüm var bakalım ne olacak belkide kontrolden önce dogum için gideriz belli mi olur :KK52::KK52: ama herkez erkek çocugu miadını doldurur sabret diyor ..

Canım inşaallah cumartesi ile başlarız bir bir dökülürüz:KK34::KK34::KK34::KK34: bu listedeki herkes erkek mi bekliyor?? benim erkek; mavibattaniye ve meganjem ve senin erkek...

Son düzenleme:
seninle bdtmiz aynı canım benimki kanala girmiş, gece uyurken çok sancı oluyor uyanıyorum ve idrar kesemde baskı var tuvalete gidene kadar altıma bile kaçırıyorum.
bende annemi ve eşimi aramıyorum hemen doğuruyorum sanıp heyecanlanıyorlar...
Yok arkadaşım benim son muayenede çatıda göbeğimin altından bastırdı doktor, oğlumun kafası yukarı kaydı. Kanala girmemiş yani. Girse zaten baskı olur sizin gibi tuvalete gidip dururdum.
azra canım ınsallah bıran once evınıze cıkarsınız canım yaa..
edamm senınde gozunn aydın
bu bıran once dogursam dıyenlerı ben 1 ay sonra gorıyım bırı su cocuga baksada uyusam dınlensem gezsem dıycksınız.
aglamasın dıye gozunun ıcıne bakıyorum valla..:nazar::nazar::nazar:
Ama bu göbekle artık iyice zorlanıyorum ya, ondan istiyorum bir an önce. Ayrıca sancı beklemek acayip yorucu.
Eminim uykusuz gecelerden bende yorulacağım.
Üstelik benim migrenim var ve en büyük tetikleyicisi uykusuzluk:KK43:

şimdi baktımda benim sat 29 aralık 2011 , ona göre bugün 40. hafta dolmuş 40+0 ama geç döllenmeden dolayı satımı 11 ocak olarak değiştirdi doktorum 38+1 oluyoruz yani :26: biraz yürüyüp gelicem , kalkın sizde kalkınnn öyle oturmayla gelmicek bu bebişler anlaşılan :KK49::KK49::KK49: hadi kızlar yürüyüşe sonrada sıcak duş ohhh misss

Bende aynı hastaneye gidiyorum. İstanbul içindeki hastanelerinde bile farklı ücret oluyor.
Sanırım sen özel sigorta ile işlem yaptırıyorsun. Bende öyle yaptırıyordum ama en sonunda limitimiz bitti. Muayene ve nst 270 tutuyordu.
Ve özel sigortada nst için 10 günlük süre yok, her seferinde para para para...
Şimdi sgk dan işlem yaptırıyorum 160 lira ödedim muayene ve nst'ye. 10 gün içinde ikiside bedava.
Keşke baştan bilseydim, hastanede yattığımda limitimin kökünü kuruttular.

bende medical bahçelievlere gidiyorum canım, nst için her seferinde para alıyorlar benden de bende özel sigortalı gidiyorum, limitim benimde baya azaldı doğum ücretlerini sordum ama sanırım bu gidişle onun için bizde de limit kalmayacak. seni ne kadar sıklıkla çağırıyorlar? beni doktorum iki seferdir 10 günde bir çağırıyor nst ve tit istiyor her seferinde. sgk ile işlem yapılınca nst'nin de 10 gün içinde bedava olduğuna emin misin?:44:

Yok arkadaşım benim son muayenede çatıda göbeğimin altından bastırdı doktor, oğlumun kafası yukarı kaydı. Kanala girmemiş yani. Girse zaten baskı olur sizin gibi tuvalete gidip dururdum.

Ama bu göbekle artık iyice zorlanıyorum ya, ondan istiyorum bir an önce. Ayrıca sancı beklemek acayip yorucu.
Eminim uykusuz gecelerden bende yorulacağım.
Üstelik benim migrenim var ve en büyük tetikleyicisi uykusuzluk:KK43:

ooo hemdee nasıl ben uyuyorum kaynanam verıyor sutunu kızın.valla keske tekrar hamıle olsamda gece oo az uyuyorum dedıgım gunlere donsem cok zor ama cok da tatlı evlatt bambaskaymıs..karnındayken sevdıgın bu sevgının yanında hıc...

şimdi baktımda benim sat 29 aralık 2011 , ona göre bugün 40. hafta dolmuş 40+0 ama geç döllenmeden dolayı satımı 11 ocak olarak değiştirdi doktorum 38+1 oluyoruz yani :26: biraz yürüyüp gelicem , kalkın sizde kalkınnn öyle oturmayla gelmicek bu bebişler anlaşılan :KK49::KK49::KK49: hadi kızlar yürüyüşe sonrada sıcak duş ohhh misss

senin cinsiyet neydi cnm?

dilfeza( 09 ekim ) semayaşar(09 ekim) Peluşcuk( erkek 10 ekim ) haniso(10 ekim) bsms(kız 10 ekim ) bndnz(erkek11 ekim ) laleylül (11 ekim ) carmentta (12 ekim )Supremee(12 ekim ) Mavibattaniye(14 ekim ) Meganjem(16 ekim) uğurlu07(16 ekim ) faktorb (17 ekim )

KIZLAR CİNSİYETLER NE ACABA YAZSANAZA ERKEK DİYEMİ SONA KALDIK BÖYLE ? :)

Son düzenleme:
bende medical bahçelievlere gidiyorum canım, nst için her seferinde para alıyorlar benden de bende özel sigortalı gidiyorum, limitim benimde baya azaldı doğum ücretlerini sordum ama sanırım bu gidişle onun için bizde de limit kalmayacak. seni ne kadar sıklıkla çağırıyorlar? beni doktorum iki seferdir 10 günde bir çağırıyor nst ve tit istiyor her seferinde. sgk ile işlem yapılınca nst'nin de 10 gün içinde bedava olduğuna emin misin?:44:
Ben 35+3 de sancılarım çıkınca nst de, bir gece hastanede yattım. 1000 lira tuttu. Ve doğum servisinde yattığım için doğum limitimden düşüldü. Buna üzülürken ayakta tedavi limitiminde bittiğini öğrendim. O aralar devamlı doktora gittim, ama nst'yi başka hastanede çektirdim 20 liraya. Doktoruma da söyledim, burada çektiremem diye. Şimdi haftalık takiplere başladım. Sgk işlemlerini öğrenince son gidişimde nst'yi orada çekildim. Defalarca sorduk eşimle 10 gün içinde bedava dediler. Özel sigortalarda işlem farklı oluyormuş.

Ve biz en büyük hatayı şu şekilde yaptık; muayane işlemlerini sgk dan yapıp ödediğimiz faturayı sigortaya gönderseydik limitimiz kalacaktı epeyce. Yani 270 lira yerine 160 liralık fatura limitimizden düşecekti, bizim hesaba %75 lik kısmını ödeyecekti sigorta şirketi. Acemilik işte.
Normal doğumda çok fark etmiyorda sezaryen olursam sgk dan işlem yapıp özel sigortaya faturayı göndereceğim.
Fiyatlar; sgk da normal doğum 2,340- sezaryen 2,950
özel de normal doğum 2,400- sezaryen 3,400
suni sancı +100 lira civarında imiş.
ağrı pompası +200
epidural +600

dilfeza( 09 ekim ) semayaşar(09 ekim) Peluşcuk(10 ekim ) bndnz(11 ekim ) laleylül (11 ekim ) carmentta (12 ekim )Supremee(12 ekim ) Mavibattaniye(14 ekim ) Meganjem(16 ekim) uğurlu07(16 ekim ) faktorb (17 ekim )

KIZLAR CİNSİYETLER NE ACABA YAZSANAZA ERKEK DİYEMİ SONA KALDIK BÖYLE ? :)

Benimki erkek arkadaşım. O listeden sadece FaktorB'nin ki aklımda o kız:)

dilfeza( ERKEK 09 ekim ) semayaşar(erkek 09 ekim) Peluşcuk(10 ekim ) bndnz(11 ekim ) laleylül (11 ekim ) carmentta (erkek 12 ekim )Supremee(erkek 12 ekim ) Mavibattaniye(erkek 14 ekim ) Meganjem(erkek 16 ekim) uğurlu07(erkek 16 ekim ) faktorb (17 ekim kız )

bildiklerim bunlar diğer KIZLAR CİNSİYETLER NE ACABA YAZSANAZA ERKEK DİYEMİ SONA KALDIK BÖYLE ? :)

Benim bebegimde erkek
Bdt 19 ekim ama ben hergun 12 sinde olsun diye dua ediyorum
Meryem ve insikak suresini okuyup dua ediyorum suya ufledim hep o sudan iciyorum

Bide facede meme kanseri icin bi paylasim yapiliyo medeni durumuna gore
bende muz, avakado yazdim esim aradi canin bisey istiyosa niye faceye yaziyosun arasana diyo iki saat guldum gulmekten zor anlattim boyle boyle bi olay var diye :)))

Allahımmm nolur şurda sabırzızlıkla hadi artık doğurayim diyen arkadaşlarımın dualarını kabul et :emir_bebek:

ben en azından 3 gün dahaa doğurmak istemiyorummmmmmmm:18::18::18:

eşim 3 gün yok :KK43:( annem memlekette gelemiyo çok fena girip olmuş ve babannem yoğun bakımda......

yapayalnızımmmm :KK43:( ve kasılıp duruyorum , dün dr da sancım devamli 25dii ve bi ara 75 e çıktı.... bugün girsem daha çok çıkar sanırım , acayip ağrılarım ve garip yoğun bi akıntım var ......
:KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:

allah yardımcın olsun cnm.

Benim bebegimde erkek
Bdt 19 ekim ama ben hergun 12 sinde olsun diye dua ediyorum
Meryem ve insikak suresini okuyup dua ediyorum suya ufledim hep o sudan iciyorum

Bide facede meme kanseri icin bi paylasim yapiliyo medeni durumuna gore
bende muz, avakado yazdim esim aradi canin bisey istiyosa niye faceye yaziyosun arasana diyo iki saat guldum gulmekten zor anlattim boyle boyle bi olay var diye :)))

niye 12 si canm ? benimde 11 ekim evlilk yıldönümüm ilk hamile kaldığımda o gün doğsun istyrdum ama o güne şimdi gelmesin diyorum çünkü ilerde onun dogum gününde birlikte olmak isticez fakat evlilik yıldönümü romantik diye tek kutlasak oğluşun doğum günü kalır yani bütün özel günler ayrı olsun diyoruz :) gerçi bizim çoğu özel günümüz ekim ayına toplandı oldu 25 ekimde benim dğm günüm :)

1 haftadır akşamalrı k.v deyiz bu akşam da anneme geldik özlemişler kızımı eller aldı diyoo normalde annemle aynı kurstayız hep beraberiz şimdi tuhaf oldu kadın 1haftadır kaynanama gidince:) kadın biraz gelin yüzü görsün iyi alıştın bekar gibi olmama diyorum kızdırıyorum :)) napsın anne işte hep dizinin dibinde olsun istıyr kıyamam :) şimdilk çıkıyorum kızlar görüşürüz sonra iyi akşamlar ..sırada ben varım benden habersiz kimse doğurmasıın hee :p :KK20::KK53::KK53:

X