2012 Ekim Anneleri

Bizde az once kontrolden geldik bebegim 3 160 gr olmus cati muayenesinide olduk normal dogum icin bi problem gormedi 27 ekim son tarih ama bebegim 1 hafta buyuk gorundugu icin 1 hafta erken olabilir dedi epidural normal dusunuyorum bkalim hayirlisi ins rahat guzel bir dogum olur ve bizde tecrubelerimizle baska anne adylarini rhatlatiriz ayyyyy cok gerginim keske bir an once aralik ocak ayi gelmis ve ben bebisime ugrasiyor olsaaaam :) :KK49:

maşallah baya killo almış senin bebiş bende az önce geldimkontrolden bebeğim 100 gramalmış sadece 2.600 olmuş:KK43:( doktor gelişim gerilemiş dedi belki plesantada yaşlanma olabilirmiş haftaya gene gidicem dopler falan çekilcek sanırım seninle bdtmiz aynı bende biraz endişelendim varmı benim gibi bu sorunu yaşayan?

dilfeza Peluşcuk Meganjem bndnz laleylül semayaşar carmentta Mavibattaniye Supremee

eveet kızlar bdtsi dolmak üzere olanlar hadiiii bol bol dua edelim birbirimize kendi sancımızla yada artık suniyle hangisi hayırlıysa doguralım artık kuzucuklarımızı :))) benim ağrılarım var karnım da belimde ama işte düzenli değil cumaretsi sabah kntrolüm var bakalım ne olacak belkide kontrolden önce dogum için gideriz belli mi olur :KK52::KK52: ama herkez erkek çocugu miadını doldurur sabret diyor ..

erkek doldurur miadını diyorlar ama geçen gün nst için hastaneye gittiğimde bdtsi benle aynı olan biri doğuruyordu üstelik erkekmiş.bizim bebişler çok sabırlı olacaklar anlaşılan :KK1: benimde bugün çok fazla akıntım var ve artık idrarımı tuvalete kadar bile tutamıyorum pedle oturuyorum

duramıyommmmm ben kızımı kucağıma almak istiyommm artıkkk.hadi sizde doğurunda açın önümüzü sıra bize gelsin :))
dur az kaldı doğurcaz inş :KK70:
erkek doldurur miadını diyorlar ama geçen gün nst için hastaneye gittiğimde bdtsi benle aynı olan biri doğuruyordu üstelik erkekmiş.bizim bebişler çok sabırlı olacaklar anlaşılan :KK1: benimde bugün çok fazla akıntım var ve artık idrarımı tuvalete kadar bile tutamıyorum pedle oturuyorum
e tabi bütün erkekler bir değil bizimkiler sabırlı dediğin gibi :)) tuvalet konusu aynen öyle senin gerçi var gene günün ben gece çok fena oluyorum wc de uyucm artık birde koşarak gidiyorum bi damla bişey çok gıcık ya :KK47:

dur az kaldı doğurcaz inş :KK70:

e tabi bütün erkekler bir değil bizimkiler sabırlı dediğin gibi :)) tuvalet konusu aynen öyle senin gerçi var gene günün ben gece çok fena oluyorum wc de uyucm artık birde koşarak gidiyorum bi damla bişey çok gıcık ya :KK47:

aynen canım bir damlacık bende ona sinir oluyorum wc nöbetçisi oldum.geçenlerde grip oldum hapşurdukça kaçırdım...Allahtan doğuma kadar geçirdim gribi.

canımm yaa çok sevindik mutlu olmanıza ee başka nasılsın doruk paşa nasıl ? vaktin olunca hikayeni yaz bekiyoruz :)

çok tşk ederim canımm..
doruk paşa iyi çok şükür :nazar: alışaya çalışıyoruz birbirimize..
doğum hikayemi yazıcam canım şuan kayınvalidem kayınpederim bende olduğu için nete pek giremiyorum..
aklım sizdee :KK16:

pazartesinden sonra doğuran yada önemli olan bir konu var mı??
geçmişi okuyamadım daha..

edamm gözün aydın, darısı azra arkadaşımızın başına inşallah. Azraa Allah yardımcınız olsun.

off...
ben cidden patlamak üzereyim. Yemeğe vurdum kendimi. 2 gündür yediklerimin haddi hesabı yok.
Ne sancı, ne baskı hiç bi'şey yok. Gece tuvalete bile kalkmıyorum ya. Oğlum öyle yukarıda duruyor. İnmeyecek galiba.
Yukarıda liste yapılmış, benimde bdt 16 Ekim:) Gelir mi o günler?

Akşam eşim geliyor ilk cümlesi " doğurmadın mı sen" oluyor:)
eşimi, annemi aramaya korkuyorum doğuruyorum sanıyorlar çünkü.
Oysa "tık" yok.

edamm gözün aydın, darısı azra arkadaşımızın başına inşallah. Azraa Allah yardımcınız olsun.

off...
ben cidden patlamak üzereyim. Yemeğe vurdum kendimi. 2 gündür yediklerimin haddi hesabı yok.
Ne sancı, ne baskı hiç bi'şey yok. Gece tuvalete bile kalkmıyorum ya. Oğlum öyle yukarıda duruyor. İnmeyecek galiba.
Yukarıda liste yapılmış, benimde bdt 16 Ekim:) Gelir mi o günler?

Akşam eşim geliyor ilk cümlesi " doğurmadın mı sen" oluyor:)
eşimi, annemi aramaya korkuyorum doğuruyorum sanıyorlar çünkü.
Oysa "tık" yok.

çok tşk ederim canımm :nazar:
darısı herkesin başına inş :emir_bebek:

canım hangi azra arkadaşımız?? doğuruyor mu ne oldu??

çok tşk ederim canımm :nazar:
darısı herkesin başına inş :emir_bebek:

canım hangi azra arkadaşımız?? doğuruyor mu ne oldu??

bizim aazzraaa.
Kendisi 2 günde toparlandı ama bebeği hastanede hala.
Yanlış anlamadıysa iltihaplanma var bebekte, küvezde. Hatta merkeze sevk edilmiş, Çanakkale de olduklarınız yazdı bugün.
Daha yeni süt verebilmiş bebeğine. Allah yardımcısı olsun.

çok tşk ederim canımm..
doruk paşa iyi çok şükür :nazar: alışaya çalışıyoruz birbirimize..
doğum hikayemi yazıcam canım şuan kayınvalidem kayınpederim bende olduğu için nete pek giremiyorum..
aklım sizdee :KK16:

pazartesinden sonra doğuran yada önemli olan bir konu var mı??
geçmişi okuyamadım daha..

maşallah bizden doruga :nazar: kokluyoruz onu :) tmm cnm müsait olunca yzarsın inş :)
pazaretsiden beri baya oldu artist jakobi mercimde en son sancılanmıştı ama henüz haber alamadık meraktayım başka bi iki kişi daha var ama hatırlayamıyorum :KK50:

bizim aazzraaa.
Kendisi 2 günde toparlandı ama bebeği hastanede hala.
Yanlış anlamadıysa iltihaplanma var bebekte, küvezde. Hatta merkeze sevk edilmiş, Çanakkale de olduklarınız yazdı bugün.
Daha yeni süt verebilmiş bebeğine. Allah yardımcısı olsun.

ayy canım yaa bebişi çıkmadı mı hastaneden??
allah yardımcısı olsunn..inş en kısa zamanda kavuşurlar bebişlerine :nazar:
dualarım onunlaa..

maşallah bizden doruga :nazar: kokluyoruz onu :) tmm cnm müsait olunca yzarsın inş :)
pazaretsiden beri baya oldu artist jakobi mercimde en son sancılanmıştı ama henüz haber alamadık meraktayım başka bi iki kişi daha var ama hatırlayamıyorum :KK50:

çok tşk ediyoruz teyzesi :nazar:
yazarım mutlaka..

Allah herkesin yardımcısı olsun inş..

dilfeza( 09 ekim ) semayaşar(09 ekim) Peluşcuk(10 ekim ) bndnz(11 ekim ) laleylül (11 ekim ) carmentta (12 ekim )Supremee(12 ekim ) Mavibattaniye(14 ekim ) Meganjem(16 ekim) uğurlu07(16 ekim )

son günleri yakın olanlar listesii ayy allahık neler yapıyoruz yaaa :KK9::KK9:

mrb pazartesi bebeğimz fenalaştığı için apar topar ağlaya sızlaya çanakkaleye geldik 4gündür yengemde kalıyoruz rabbim evlat acısı göstermesin bugün daha iyi ilk defa sağdğm sütü içirdiler dün bu sabah yine getirdim akşam kusmuş.doktorumuz dün yarına sen emzirirsin demişti ama busabah acele etmeyelim diyor iyi olsunda hayorlısıyla sütümde çok az bugün 2saat arayla süt sağ dediler hastanenin bahçesinde arabada yada içerde sağıp vericem bize dua edin kızlar4gündür yengemde rahatz ama herkesin kendi evi humana stil içiyorm inşallah işe yarar

Allah şifasını versin bi an önce minik yavrunun , dualarımız seninle ve yavrunla

X