2012 Ekim Anneleri

mrb pazartesi bebeğimz fenalaştığı için apar topar ağlaya sızlaya çanakkaleye geldik 4gündür yengemde kalıyoruz rabbim evlat acısı göstermesin bugün daha iyi ilk defa sağdğm sütü içirdiler dün bu sabah yine getirdim akşam kusmuş.doktorumuz dün yarına sen emzirirsin demişti ama busabah acele etmeyelim diyor iyi olsunda hayorlısıyla sütümde çok az bugün 2saat arayla süt sağ dediler hastanenin bahçesinde arabada yada içerde sağıp vericem bize dua edin kızlar4gündür yengemde rahatz ama herkesin kendi evi humana stil içiyorm inşallah işe yarar
cnm dualarımız seninle,tez zamanda bebişinizle evinizde olursunuz inşşş,allaha emanet olun

İnanmıyorummmmm kuaförüm önümüzdeki 3 gün için randevu veremiyor. Dünle bugüne de verememişti :KK43: Herkes mecbur mu bu kadına gitmeye yaaaa.... Başka biri var ama oda eve gelip yapıyor. Hiç içime sinmiyor eve çağırmak.. Hem de zor olur ev ortamında. Ben komple yaptırtacaktım... Şimdi ne halt edeceğim bennn... Kendi yapan var mı temizliğini??? Tiyo alabilirim.. Birazdan gidip temizlenmeye başlayacağım çünkü.. Allahtan 3 haftada bir gidiyordum bu aralar. Öyle sıkıntı verecek boyutta değil ama dr. randevum var yarın. Bana yardım ediiiinnnnnnnn :KK43::KK43::KK43::KK43:

canım ben kendim yapıyorum...normal el ağdasını alıp aynayı koyuyorum önüme onunla yapıyorum. sir ağdayı görmeden yapamadım..normal ağdayı rahat rahat yapabiliyorum. tek sıkıntı eskiye oranla uzun sürüyor biraz..

simlara sanırım aynı gün doğurduk...

bu arada doğum yapanlar geldiklerinde şu tickerlarını da değiştirsinler bari:KK9::KK9::KK9:

Canim ben tickerimi nasil degistiricem bilmiyorum,biliyorsan yazar misin!!!

evet cnm ya ben de çok terliyorum hamilelikteki de neymiş.hem de bu havada.ilaçlardan mı diyorum acaba bi de epiduralin etkisi falan mı var hala..

Annemin dedigine gore lohusa teriymis,40 na kadar terlersin diyor...

sıkıldııııııııııııııııııııım..bende doğurmak istiyorum artıkkk...21 günüm kaldı..gelsin artık bu tosun paşaaaaaaaaa...yarın izne ayrılcam..hergün göğüs masajı yapıyim bari..birde sıcak banyoo.

eşimda sabırsızım diye kızıyor..bir bilse burda günü yaklaştığı halde bekleyenleri...anlardı beni:))günü dolunca oluverecek sanıyo:))

canım ben kendim yapıyorum...normal el ağdasını alıp aynayı koyuyorum önüme onunla yapıyorum. sir ağdayı görmeden yapamadım..normal ağdayı rahat rahat yapabiliyorum. tek sıkıntı eskiye oranla uzun sürüyor biraz..

Canım el ağdam yoktu evde... Sir vardı birde eldiven. Eldivenle hemen denemedim. Siri bir güzel erittim. Önüme ışığı, büyük gösteren aynayı koydum. Ayakta siri sürmeye çalıştım. Zor oldu yetişemedim tabi bazı yerlere. Neyse velhasıl kelam yarı sir, yarı eldiven hallettim. Ama nasıl terledim anlatamam... Ayakta birde oturamadım doğal olarak. Siri süremezdim yoksa. Yalnız dediğin gibi el ağdam olsa bakmadan da yapabileceğim için daha kolay olurdu. Benim oğlan 2 hafta daha gelmezse el ağdasıyla yaparım...

keske benıde haftası dolsaydıda gelmıyor normal dıye seeryana alsalardı.berbat bır dogum oldu hem normal sancı hem sunı sancı hemde sezeryan:KK14:

kıslaaar doktora gittik herşey yolunda çok şükür ama sancı namına bişeycik yok yine, pazartesi sabah aç gitcem açılmaya bi daha bakcak bişey çıkarsa suni sancı çıkmazsa sezeryan olcam :KK52:
39+5 olcam o gün, artık akışına bıraktım ne hurma ne yürüyüş bi işe yaramadı valla paşanın keyfi yerinde çıkmaya niyeti yok allahım sağlıkla kurtarsın hepimizi inşallah, bence de birimiz doğuruyorum dese diğerleri peşinden gelcek, inşallah pazartesiye kadar sancım olur :KK54: haydi kavuşalım bebişlerimize artıkkk :KK19:
bu arada geçmişi okuyamadım bugün doğum varmıydı listelere yatişemiyom herkesten güzel haberler alalım inşallahhh:KK54:

ay canım durumumuz ve tarihlerimiz aynı, ben de dün gittim dr çocuk yerleşmiş, nst de sancın da görünüyor ama hiç açılman yok dedi
9 ekim de gel, 1-2cm açılman olursa sunni ile alalım doğuma dedi
benim aklım karıştı, sunniye başvurmalı mıyım ?
normal sancıdan daha mı sıkıntılı olur ki veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee acaba yine norml sancıdan daha şiddetli ve uzun sürer mi ki ?
ayyyyyyyy şu oğluşum gelsin artık...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kıslaaar doktora gittik herşey yolunda çok şükür ama sancı namına bişeycik yok yine, pazartesi sabah aç gitcem açılmaya bi daha bakcak bişey çıkarsa suni sancı çıkmazsa sezeryan olcam :KK52:
39+5 olcam o gün, artık akışına bıraktım ne hurma ne yürüyüş bi işe yaramadı valla paşanın keyfi yerinde çıkmaya niyeti yok allahım sağlıkla kurtarsın hepimizi inşallah, bence de birimiz doğuruyorum dese diğerleri peşinden gelcek, inşallah pazartesiye kadar sancım olur :KK54: haydi kavuşalım bebişlerimize artıkkk :KK19:
bu arada geçmişi okuyamadım bugün doğum varmıydı listelere yatişemiyom herkesten güzel haberler alalım inşallahhh:KK54:

Canım hadi inşaallah bu hafta sonu sancın olsun da doğur; biz de peşinden pıtır pıtır dökülelim :KK1::KK1::KK1::KK1:

ay canım durumumuz ve tarihlerimiz aynı, ben de dün gittim dr çocuk yerleşmiş, nst de sancın da görünüyor ama hiç açılman yok dedi
normal sancıdan daha mı sıkıntılı olur ki veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee acaba yine norml sancıdan daha şiddetli ve uzun sürer mi ki ?

benim açılmam olsunda suniye razıyım. beklemek daha kötü..acıya bi şekilde katlanırım..katlanamadığım yerde basarım çığlığı::)))

canım ben o ıgrenc sey sunı sancıyı yasayanlardanım.sunı sancı bebegın ve annenın kalp atıslarını dusuruyor.eger kı benı bır 5 dk daha farketmeselerdı benım kalp atıslarım ve bebegımınkıler dustugu ıcın olurmusuz ıkımız bırden.herkesde aynı olmaz ama bebegım sıkıntıya gırdı kalp atısları 160 lardan 60 dustu ben kendımınkıne pek bakmadım ama benımde dusmus.gozlerım ıstem dısı kapanıyordu.ınanın kı korkutmak ıstemıyorum ama bılın doktorunuzla gorusun arastırın dıye yazıyorum..kusura bakmayınnn:KK14:

canım ben o ıgrenc sey sunı sancıyı yasayanlardanım.sunı sancı bebegın ve annenın kalp atıslarını dusuruyor.eger kı benı bır 5 dk daha farketmeselerdı benım kalp atıslarım ve bebegımınkıler dustugu ıcın olurmusuz ıkımız bırden.herkesde aynı olmaz ama bebegım sıkıntıya gırdı kalp atısları 160 lardan 60 dustu ben kendımınkıne pek bakmadım ama benımde dusmus.gozlerım ıstem dısı kapanıyordu.ınanın kı korkutmak ıstemıyorum ama bılın doktorunuzla gorusun arastırın dıye yazıyorum..kusura bakmayınnn:KK14:

benim ablam 2 cm açıklıkla 1 hafta bekledi. sonra suni verdiler..rahat doğumunu yaptı....üstelik bebek kanalda sıkıştığı halde(bol temizlik yaptığı için) doktoru suni verdi..9buçuk 10 gibi verdiler. 2-3 arası doğdu..

Canım kuaföre alışıksan yine iyi bir kuaför bul yaptır bence. Ben alışık olmadığım için evde yapmaya çalışıyorum ama inanılmaz zor oluyor. Göremiyorum çünkü. Yakın gösteren aynalar mı kullanmadım aydınlık yere geçip ışık mı tutmadım ama görünmüyor işte. Bir de yarın sadece çatın kontrol edilecekse merak etme doktor bakmıyor bile; elini daldırıveriyor:KK34::KK34::KK34:

yazdıklarını okuyunca kendimi gördüm sankiii :KK1::KK1::KK1:

kabusum oldu bu iş
kuaförede hiç gitmedim bu zamana kadarr ... sıkıntılı işler bunlarrrr .....

Allahımmm nolur şurda sabırzızlıkla hadi artık doğurayim diyen arkadaşlarımın dualarını kabul et :emir_bebek:

ben en azından 3 gün dahaa doğurmak istemiyorummmmmmmm:18::18::18:

eşim 3 gün yok :KK43:( annem memlekette gelemiyo çok fena girip olmuş ve babannem yoğun bakımda......

yapayalnızımmmm :KK43:( ve kasılıp duruyorum , dün dr da sancım devamli 25dii ve bi ara 75 e çıktı.... bugün girsem daha çok çıkar sanırım , acayip ağrılarım ve garip yoğun bi akıntım var ......
:KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:

anam doğurma sakınnnnnn :))

inşallah dıyecegım ama anlamadım gecmek bılmedı artmıyor azalmıyor gecmıyor sankı adetın ılk gunu gıbı garıp bı agrım var ama kasılma falan degıl boyle dogurulurmukı gercı aksama kadar gecmesse gıdecegım artık doktora

güaydın herkese...doğuran arkadaşlar beni anlarlar. kızlar yaa doğurun bir an önce yok böyle bir duygu....anlatılamazmış yaşanırmış sadece..allahıma şükürler olsun..kimler doğurdu bilemiyorum hepsini tebrik ederim..doğuracaklara da kolay doğumlar diliyorum..geçmiş çok birikmiş okuyacak vaktim yok artık :)..ara ara girip bakıyorum..kendinize dikkat edin.
ayy canım nasıl heveslendiriyorsunn oğluşum gel artık baak herkezler aldı bebişini yav :KK31:
Canim bende hayatim boyunca hamilelik kadar terlemedim derdim,ama sen simdi emzirirken bak,iste asil terlemek orda:))))
eveet öyleymiş off napcam ben allahım kış gelsiin :KK70:
günaydın fıstıklar , kızım pekbi hareketli gene bu sabah , karnımda üst taraf boşalmış gibi hafiften :26: sizde durumlar nasıl bugün?
valla benimki yukarı dogru çıkacak galiba aslında kuzenim filan düşmüş biraz diyorlar ama bilemiyrum
o geç döllenme varsa eğer gebeliğin başından itibaren belli oluyor canım , doktorunda ona göre yeni bir sat belirliyor sana mesela benim sattan 15 gün sonrasını belirledi ve bebeğimde ona uyumlu gidiyor yani öle bişey olsa doktor kesin belirlerdi onu
ya ben şuradan öyle yoruyorum benim 6 haftalıkken kalp atışı görünmemişti şimdiki dr henüz gitmemiştim ve o dr geç döllenmeden olabilir dedi ve 8.haftada kalp atışı başladı birde ayrıntılı da dr bdten 9 ekim ama 15 i bulabilir demişti ..ben bunu kendi dr söyledim hayır senin adet tarihine göre 9 ekim dedi o kadar artık bekleyip görücez ..
Selam tum ekim annisleri canlarim,
Benim ilosum beni bir dk. Birakmiyor,ill kucagimda uyuycak,emzirmeye calisiyorum sagiyorum devamli,yani anlayacaginiz tuvalete gitmeye vakim yok.dun hastanede artiste ugradim,masallah burakini almis kucagina emziriyordu,cok tatlulardi,Allah onlari hic ayirmasin.cok sevindim.
Burayi hic okuyamadim uzun zamandir,dogum yapan tum arkadaslarima gozunuz aydin diyorum,opuyorum,bekleyenlere de insallah saglikla kavusun diyorum.
Simdi listeye bi bakim kimler dogurmus,hepsine masallah..opuyorum tatlilar...
oyy annesi bırakır mı hiçç 9 aydır seninelydi :) artistinde gözü aydın çok sevindik iyi olmalarına :)
canım bence kendini o kadar yorma..ben hiç bir iş yapmıyorum..ablamın hamileliğinde son ayşlarda perde takmaktan ev temizlemekten dolayı bebek sıkışmış. yeğenim doğduğunda mosmordu. 1 hafta küvezde kaldı.. allah korusun engelli olabilirdi demişti doktoru. ben onu gördükten sonra son 3 aydır yardımcı alıyorum.. hiç bişey yapmıyrum. ablamda her konuştuğumuzda söyler sakın iş yapma diye... doğum rahat olsun diye işe yüklenmemek lazım..olacağ varsa olur..en iyi yapılabilevek yüürüyüş..
evet iş yaplacaksa da eğilerek olanlar yapılmalı yüksege dogru uzanmak hamileliğin başından beri tehlilkeli zaten dikkat etmek lazım .
Kızlar yaa... Bu son gnler ne zor demi :) Bebekler ortalamada 3 kilo olsa, rahmimiz 1300 gr falan. Eeee suyu muyu plesentası derken :KK70: belimizin ağrıması normal yani.. Artık oturduğum yerde popom ağrıyor. Birşeyler taşıdığımı hissediyorum.:KK55:
kesinliklee ben şimdiye kadar çook rahattım fiziksel olarak kg az aldığım için kimse hamile olduğumu bile anlamıyordu yürümem hareketlerim filan normal insan gibi atikdim.ama bu son ay resmen hamile oldugumu her türlü hissettim yaşadım yatarken yürüken merdiven çıkarken 9.ayda hamileyim dedim yani :))
Selam Kızlar,

Ben kontrolden geldim. Doktorum ilk kez çatı muayenesi yaptı:KK30::KK30:. Canım yandı biraz ama olacak o kadar :KK53::KK53:. Çatım müsaitmiş. Açılma varmış ama daha üç dört gün gelmezmiş bizim oğlan :KK53::KK53::KK53:. Kanala yerleşmemiş daha.
Kilomuz 3300 gr; boyumuz 52 cm:nazar::nazar::nazar::nazar:. Doğuma kadar 200 gr daha alırmış. Doktor rahat doğurursun, ideal kiloda bir bebek dedi:nazar::nazar::nazar:.
Nst'de iki kez sancım çıktı ama çok şiddetli değil. Haftaya cuma bdt tarihimde tekrar randevum var ama ben o güne kadar doğurmak istiyorum:KK42::KK42:
güzel haberlerle gelmişsin maşallah :nazar:

Mavibattaniye Supremee dilfeza Peluşcuk Meganjem
kızlar bizim bdtlerimiz neredeyse aynı. Hadi biriniz doğurun da yolu açın:KK34::KK34::KK34:. Bekle bekle nereye kadar:26::26: Bence birimiz doğursak gerisi gelecek:KK76::KK76::KK76::KK76:
hadi bakalım sanırım en önde ben varım ben bi doğursam sizinde önünüz açılacak ama yok bizim oğlan günün dolduracak illa :KK9::KK9:
selam herkeseeee
ben dr dan geldim hala tık yok bizde haftaya çarşambaya görüşürüz dedi oğlumun gelmeye niyeti yokk
çatı muayenesini haftaya yapcakmış,dün belim ağrıyordu halbuki o kadar heveslenmiştim
benimde henüz çatı filan olmadı yapmayacak galiba zaten ultrasondan görüyor bebeğin durumunu ondan gerek duymadı henüz
mrb pazartesi bebeğimz fenalaştığı için apar topar ağlaya sızlaya çanakkaleye geldik 4gündür yengemde kalıyoruz rabbim evlat acısı göstermesin bugün daha iyi ilk defa sağdğm sütü içirdiler dün bu sabah yine getirdim akşam kusmuş.doktorumuz dün yarına sen emzirirsin demişti ama busabah acele etmeyelim diyor iyi olsunda hayorlısıyla sütümde çok az bugün 2saat arayla süt sağ dediler hastanenin bahçesinde arabada yada içerde sağıp vericem bize dua edin kızlar4gündür yengemde rahatz ama herkesin kendi evi humana stil içiyorm inşallah işe yarar
canım çok geçmiş olsun herşey düzelecek inş takma kafana üzme kendini daha fazla ...
senle bdtmiz aynı cnm bend eaynı durumdayım ya zaten erkek çocukları geç olurmuş ya bende biraz onunla teselli oluyorum bakalm :)) biz doğuralım inş salıya kadar diğerleirnede ilham olsun :)
eğer 2 cm açılma varsa suniyle tamamlanabiliyr cnm benim geçen ki kontolümde bi hanım o şeklde doğurmuştu azcık açıklık varmış haftası domuş suni vermişler normal dogum olmuş inş bizimde olur sorunsuzca :)

inşallah dıyecegım ama anlamadım gecmek bılmedı artmıyor azalmıyor gecmıyor sankı adetın ılk gunu gıbı garıp bı agrım var ama kasılma falan degıl boyle dogurulurmukı gercı aksama kadar gecmesse gıdecegım artık doktora

valla benimde çok doğurasım var ama hiç bir belirtim yok. ne bi ağrı ne kasılma ne akıntı ne su ne nişan... ben bu gidişle içimde tutucam galiba kızımı :) hee bu arada geçmezse bence git bi doktora en azından için rahat eder canımm

dilfeza( 09 ekim ) semayaşar(09 ekim) Peluşcuk(10 ekim ) bndnz(11 ekim ) laleylül (11 ekim ) carmentta (12 ekim )Supremee(12 ekim ) Mavibattaniye(14 ekim ) Meganjem(16 ekim)

eveet kızlar bdtsi dolmak üzere olanlar hadiiii bol bol dua edelim birbirimize kendi sancımızla yada artık suniyle hangisi hayırlıysa doguralım artık kuzucuklarımızı :))) benim ağrılarım var karnım da belimde ama işte düzenli değil cumaretsi sabah kntrolüm var bakalım ne olacak belkide kontrolden önce dogum için gideriz belli mi olur :KK52::KK52: ama herkez erkek çocugu miadını doldurur sabret diyor ..

Son düzenleme:
valla benimde çok doğurasım var ama hiç bir belirtim yok. ne bi ağrı ne kasılma ne akıntı ne su ne nişan... ben bu gidişle içimde tutucam galiba kızımı :) hee bu arada geçmezse bence git bi doktora en azından için rahat eder canımm

durun hele yavv daha önünüzde biz varız :18:

X