2012 Ekim Anneleri

slm kızlar ben bayadır aranızda yoktum anca gelebildim herkes iyidir umarım. doğuran annelere geçmiş olsun diyorum bebekleri hayırlı evlatlar olur inş sağlıkla büyütsünler. biz kızımla iyiyiz şükür bir problemimiz yok doğumu bekliyoruz bizde nasıl olacak hiçbir fikrim yok ama benim kızım hala dönmedi ters duruyor dedi dr dönmez gibi dedi bakalım hayırlısı olsun sağlıkla doğsunda sezeryan normal yapcaz artık

İnanmıyorummmmm kuaförüm önümüzdeki 3 gün için randevu veremiyor. Dünle bugüne de verememişti :KK43: Herkes mecbur mu bu kadına gitmeye yaaaa.... Başka biri var ama oda eve gelip yapıyor. Hiç içime sinmiyor eve çağırmak.. Hem de zor olur ev ortamında. Ben komple yaptırtacaktım... Şimdi ne halt edeceğim bennn... Kendi yapan var mı temizliğini??? Tiyo alabilirim.. Birazdan gidip temizlenmeye başlayacağım çünkü.. Allahtan 3 haftada bir gidiyordum bu aralar. Öyle sıkıntı verecek boyutta değil ama dr. randevum var yarın. Bana yardım ediiiinnnnnnnn :KK43::KK43::KK43::KK43:

Canım kuaföre alışıksan yine iyi bir kuaför bul yaptır bence. Ben alışık olmadığım için evde yapmaya çalışıyorum ama inanılmaz zor oluyor. Göremiyorum çünkü. Yakın gösteren aynalar mı kullanmadım aydınlık yere geçip ışık mı tutmadım ama görünmüyor işte. Bir de yarın sadece çatın kontrol edilecekse merak etme doktor bakmıyor bile; elini daldırıveriyor:KK34::KK34::KK34:

Canım kuaföre alışıksan yine iyi bir kuaför bul yaptır bence. Ben alışık olmadığım için evde yapmaya çalışıyorum ama inanılmaz zor oluyor. Göremiyorum çünkü. Yakın gösteren aynalar mı kullanmadım aydınlık yere geçip ışık mı tutmadım ama görünmüyor işte. Bir de yarın sadece çatın kontrol edilecekse merak etme doktor bakmıyor bile; elini daldırıveriyor:KK34::KK34::KK34:

Aynen canım çatı için... Ben de öyle tahmin ediyorum ama yine de işte dr. gördü mü görmedi mi derdi olacak içimde biliyorum.. Kiii azıcık birşey var. Dediğim gibi 2 haftada bir gittiğimden bu ara ne olur ne olmaz diye. Çıkmıyor tüyler.. Ben yine de tedirgin oluyorum... Acaba bu azıcık tüyleri dr. eldiveni ile alabilir miyim?? Öyle birşeyler duymuştum şimdi geldi aklıma bak... Dur evde var ben bir deniyorum... Ne dersin ??

selam herkeseeee
ben dr dan geldim hala tık yok bizde haftaya çarşambaya görüşürüz dedi oğlumun gelmeye niyeti yokk
çatı muayenesini haftaya yapcakmış,dün belim ağrıyordu halbuki o kadar heveslenmiştim

Aynen canım çatı için... Ben de öyle tahmin ediyorum ama yine de işte dr. gördü mü görmedi mi derdi olacak içimde biliyorum.. Kiii azıcık birşey var. Dediğim gibi 2 haftada bir gittiğimden bu ara ne olur ne olmaz diye. Çıkmıyor tüyler.. Ben yine de tedirgin oluyorum... Acaba bu azıcık tüyleri dr. eldiveni ile alabilir miyim?? Öyle birşeyler duymuştum şimdi geldi aklıma bak... Dur evde var ben bir deniyorum... Ne dersin ??

Doktor eldiveni olabilir. Eline gelenleri koparıverirsin. Napalım artık; çok da berbat halde değilizdir bence. Temizlik bende de takıntı gibidir. İçim rahat olmaz bi türlü. Jilet vurmayı da istemem doğrusu.:KK53::KK53:

Doktor eldiveni olabilir. Eline gelenleri koparıverirsin. Napalım artık; çok da berbat halde değilizdir bence. Temizlik bende de takıntı gibidir. İçim rahat olmaz bi türlü. Jilet vurmayı da istemem doğrusu.:KK53::KK53:

Aynen jilet yapamam valla.. Bunca senenin emekleri boşa gitmiş gibi hissederim :KK70: Hem de kaşındırır jilet çıkarken. Daha ilk zamanlar ağdadan sıkılıp yaptığım oluyordu bacaklarım için tabi. Aman çıkarken beni deli ediyordu ve hemen de çıkıyor bir manası yok jilet yapmanın. Nasıl sürekli temizleniyor jilet yapanlar hiç bilmiyorum :) Neyse ben şu eldiven işini deneyeceğim. İnşallah kolay olur. Yetişebilirsem tabi elimle :KK70::KK70::KK70::KK70:::KK70:

selam herkeseeee
ben dr dan geldim hala tık yok bizde haftaya çarşambaya görüşürüz dedi oğlumun gelmeye niyeti yokk
çatı muayenesini haftaya yapcakmış,dün belim ağrıyordu halbuki o kadar heveslenmiştim

:KK52::KK52::KK52: ya nasıl yaaa. 5 gün kalmış niye gelmiyomuş bu paşa. Keyfi pek yerinde galiba :KK51::KK51::KK51::KK51:. Çatı muayenesini niye haftaya bıraktı doktorum acaba?

Aynen jilet yapamam valla.. Bunca senenin emekleri boşa gitmiş gibi hissederim :KK70: Hem de kaşındırır jilet çıkarken. Daha ilk zamanlar ağdadan sıkılıp yaptığım oluyordu bacaklarım için tabi. Aman çıkarken beni deli ediyordu ve hemen de çıkıyor bir manası yok jilet yapmanın. Nasıl sürekli temizleniyor jilet yapanlar hiç bilmiyorum :) Neyse ben şu eldiven işini deneyeceğim. İnşallah kolay olur. Yetişebilirsem tabi elimle :KK70::KK70::KK70::KK70:::KK70:

Kolay gelsin canım:KK34::KK34::KK34::KK34:

valla kızlar artık son hazırlıklarda tamamlandı hepimizde öle bekliyoruzzzzzzzzzzz biz normalciler:))

mrb pazartesi bebeğimz fenalaştığı için apar topar ağlaya sızlaya çanakkaleye geldik 4gündür yengemde kalıyoruz rabbim evlat acısı göstermesin bugün daha iyi ilk defa sağdğm sütü içirdiler dün bu sabah yine getirdim akşam kusmuş.doktorumuz dün yarına sen emzirirsin demişti ama busabah acele etmeyelim diyor iyi olsunda hayorlısıyla sütümde çok az bugün 2saat arayla süt sağ dediler hastanenin bahçesinde arabada yada içerde sağıp vericem bize dua edin kızlar4gündür yengemde rahatz ama herkesin kendi evi humana stil içiyorm inşallah işe yarar

mrb pazartesi bebeğimz fenalaştığı için apar topar ağlaya sızlaya çanakkaleye geldik 4gündür yengemde kalıyoruz rabbim evlat acısı göstermesin bugün daha iyi ilk defa sağdğm sütü içirdiler dün bu sabah yine getirdim akşam kusmuş.doktorumuz dün yarına sen emzirirsin demişti ama busabah acele etmeyelim diyor iyi olsunda hayorlısıyla sütümde çok az bugün 2saat arayla süt sağ dediler hastanenin bahçesinde arabada yada içerde sağıp vericem bize dua edin kızlar4gündür yengemde rahatz ama herkesin kendi evi humana stil içiyorm inşallah işe yarar

Çok geçmiş olsun canım.dualarımız oğlunla ve seninle.hangi hastanedesiniz??

Mavibattaniye Supremee dilfeza Peluşcuk Meganjem
kızlar bizim bdtlerimiz neredeyse aynı. Hadi biriniz doğurun da yolu açın:KK34::KK34::KK34:. Bekle bekle nereye kadar:26::26: Bence birimiz doğursak gerisi gelecek:KK76::KK76::KK76::KK76:

canım bizim herkes tetikte doğum için bende tüm hazırlıkları yaptım bekliyorum artık.annemi bbile aramıyorum aradığımda hemen doğuruyor musun diye soruyo...hastanedeki hemşirelerde artık sizin bebeğinizide görelim diyolar.artık doğum sıkıntısı basıyor geceleri,

canım bizim herkes tetikte doğum için bende tüm hazırlıkları yaptım bekliyorum artık.annemi bbile aramıyorum aradığımda hemen doğuruyor musun diye soruyo...hastanedeki hemşirelerde artık sizin bebeğinizide görelim diyolar.artık doğum sıkıntısı basıyor geceleri,

Benim de annem yanımda. Evin içinde anneee diye seslensem kadıncağız koştura koştura yanıma koşup heyecanla "noldu?" diye soruyor :KK53::KK53: (kıyamam). Biraz halsizleşsem "sancın var, söylemiyorsun" diye evham yapıyor. Ben iyice sinir oluyorum doğuramadığım için:KK52::KK52::KK52:

Çok geçmiş olsun Azracım. Korkma sen ve bebişin ne badireler atlatttınız. Bunu da Allah'ın izni ile kolayca yeneceksiniz:KK34::KK34::KK34::KK34:

inşallah bişey çıkmaz canım..tsh mı yüksek çıktı?bende hipotroidi olduğu için bizde de risk varmış bakalım yarın dr.mz bişey söylicek mi?

evet canım tsh değerimiz 7 çıktı inşallah bişey çıkmaz bende yoktu hipotroid falan Allahım korusun bebeklerimizi..

Canim Allah yardimciniz olsun,insallah bir an once toparlar oglusunuz,yuregini ferah tut,bol bol dua et,bizimde dualarimiz seninle,

kıslaaar doktora gittik herşey yolunda çok şükür ama sancı namına bişeycik yok yine, pazartesi sabah aç gitcem açılmaya bi daha bakcak bişey çıkarsa suni sancı çıkmazsa sezeryan olcam :KK52:
39+5 olcam o gün, artık akışına bıraktım ne hurma ne yürüyüş bi işe yaramadı valla paşanın keyfi yerinde çıkmaya niyeti yok allahım sağlıkla kurtarsın hepimizi inşallah, bence de birimiz doğuruyorum dese diğerleri peşinden gelcek, inşallah pazartesiye kadar sancım olur :KK54: haydi kavuşalım bebişlerimize artıkkk :KK19:
bu arada geçmişi okuyamadım bugün doğum varmıydı listelere yatişemiyom herkesten güzel haberler alalım inşallahhh:KK54:

X