Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu kadar yorma canım kendini bebiş gelsin diye. eşin de üzülüyordur seni öyle ağrı sızı içinde görünce. benimki de kızıyo çok yorma kendini diyor :)
herkese günaydın...
kızlar dün evi baştan sona temizledim belki doğururum diye ama tık yok oğlumda yerinden memnun...gece çok belim ağırdı ve sancım oldu hafif hafif sıcaktan uyuyamadım...düşünün tezgahların üzerine çıkıp mutfak dolaplarını bile sildim eşimde kızdı bana...geceleride uyuyamıyorum zombi gibi oldum
ben sordum doktoruma oda bana dediki çatıda problem olsa bebek yerleşemez zaten dedi , ben yerleşimini görüyorum ultrasonda dedi , hem sen nie stress yapıyorsunki doğum başlayınca açılma varmı filan die baktıklarında kesin onada bakarlar , yani sezaryene alıcaksa bile 5 dk lık iş , rahat ol bence heleki son günlerde düşünme bunları , artık oda onların işi
herkese günaydın...
kızlar dün evi baştan sona temizledim belki doğururum diye ama tık yok oğlumda yerinden memnun...gece çok belim ağırdı ve sancım oldu hafif hafif sıcaktan uyuyamadım...düşünün tezgahların üzerine çıkıp mutfak dolaplarını bile sildim eşimde kızdı bana...geceleride uyuyamıyorum zombi gibi oldum
herkese günaydın...
karnım agrıyor benım ya usuttum yada bebıs yaramazlık yapıyor gercı dogumla ılglı olsa ara ara olur hıc kesılmeden devam edıyor agrı sankı adet gorecekmısım gıbı normalmıkı
Ay bana da çok garip geliyor o... İçimdeki çocuğa dokunması nekadar enteresan... Ben de dokundurtabilir miyim acaba
Canım al al... Her yol mübahtır. Artık birşeyler yapmak lazım.. Ama nedir bilemiyorum. İnan sabahtan beri oradan oraya gidip duruyorum. 4 kat merdiven çıktım indim. Koca çarşıyı talan ettim. Sonra sana cevap yazarken oturuyordum işte. Yine kalktım oradan oraya gittim. Kargom vardı onu aldım eve yeni geldim... Hani diyorum bugün belki olur ama hiç sinyal yok Kuşburnunu gece 1 de 2 fincan içtim sabaha karşı 5te hastaneye gittik diye bir yazı okudum nette :=))) Ben de 2 çay bardağı içtim sabah da ben gitsem ne iyi olur kıııı
Pekmezi değil canım çayı diyorlar... Pekmezi bilemiyorum ama hiç okumadım.
mavibattaniyeeee kuşburnu işe yaradımııı
Selam Kızlar,
Ben kontrolden geldim. Doktorum ilk kez çatı muayenesi yaptı. Canım yandı biraz ama olacak o kadar . Çatım müsaitmiş. Açılma varmış ama daha üç dört gün gelmezmiş bizim oğlan . Kanala yerleşmemiş daha.
Kilomuz 3300 gr; boyumuz 52 cm. Doğuma kadar 200 gr daha alırmış. Doktor rahat doğurursun, ideal kiloda bir bebek dedi.
Nst'de iki kez sancım çıktı ama çok şiddetli değil. Haftaya cuma bdt tarihimde tekrar randevum var ama ben o güne kadar doğurmak istiyorum
Mavibattaniye Supremee dilfeza Peluşcuk Meganjem kızlar bizim bdtlerimiz neredeyse aynı. Hadi biriniz doğurun da yolu açın. Bekle bekle nereye kadar:26::26: Bence birimiz doğursak gerisi gelecek
Hadi ben soğurayım bari D:D: İnşallah Canım senin 8 kalmış. Sen fırtlatıversen bize de yol olur yani
Bu arada ben nst için beklerken bir kadıncağız doğum sancısı çekiyordu :18::18:. Bas bas bağırıyordu. Dokuz ay boyunca cool olan ben ilk defa ödüm koptu :18::18::18::18:. Zaten doktorum çatı muayenesi yaparken de bacaklarım titriyordu. Galiba ben beklediğim kadar serinkanlı olamayacağım
yok canım ya doğuramıyorum evde de olay oldu "doğuramıyorum" repliği gülüyorlar bana artık