canim dogru :) demekki buda yanlis bilgiymis... diyorlarki bebek asagi indiyse bu hateketi yapamazsin. Ama sen yaptigina gore alakasi yok. Benim icin bunu yaptogindan dolayi ve hepimizi aydinlatmis olmana cok tesekkur ederim.
:)) hmmm bak ılkk defa duydum valla Rıca ederım ne demek :) ayyyy Rabbım şöyle hapimize ağrısız sancısız 8 9 cm olmayı nasip etsin inşşşşşşşşşşşşşş
sağlıcakla alalım kucağımıza ...Neyse bende yatıyorum aynen bende gece kaç kere kalkarım haddı hesabı yok... uyudum mu uyumadım mı belırsız..
Hayırlı
geceler kızlar
Canim bende hayatim boyunca hamilelik kadar terlemedim derdim,ama sen simdi emzirirken bak,iste asil terlemek orda:))))
b
Kiz bosver suniyi yaa bekle 41 i tabii bebek iyiyse kalp atisi filan . Gec dollenmedir belki. ins o kadr kalmaz su yurumeler falan ise yarar sancimiz gelir kendi kendine ya :18:
kızlar BAŞIMA GELENLERİ BİLSENİZBUGÜN KONTROLÜMÜZ VARDI VE ANNEM GELDİ İSTANBULDAN ONU ALIP GİTTİK KONTROLE ANNEMDEDE AZ Bİ KAŞINTI VARDI ÖNCE DERMATOLAĞA GİDELİM DEDİK BİDE NE ÇIKSIN UYUZ KAPMIŞ ANNEM BİZ ŞOK TABİ DOKTOR SANA DA BULAŞMIŞ OLABİLİR DEDİ MAHVOLDUM HAMİLELERDE TEDAVİ ÇOK ZORMUŞ YENİ DOĞMUŞ BEBEĞİME KATRAN SÜRECEKLERMİŞ EĞER OLURSAM ANNEM AĞLAYA AĞLAYA HELAK OLDU GELDİĞİ GİBİ GERİ BİNDİRDİK DOĞUMUMA GELEMİCEK TABİ Bİ DAHA NE ZMAN GÖRÜŞÜRÜZ BİLMİİYORUM... ( BÖYLE BOĞAZIM DÜĞÜM DÜĞÜM BU UYUZUN KREMİ VAR AMA EVİ ARITMAK ÇOK ZORMUŞ HERŞEYİ HERYERİ KAYNAR SUYLA YIKAYACAKSIN BEN ANNEMEMEMİ ÜZÜLEYİM KENİDİMEMEİ DAHA DÜNE KADAR DOĞUMU DÜŞÜNENE BEN DE NE HEYCAN NE MUTLULUK HERŞEY BİTİİ HERŞEYY..İÇİM ACIYOR ELLERİM UYUŞUYOR NE YAPARIM BEN BANA GEÇTİYSE 10 GÜNDEN ÖNCE BELİRTİ VERMEZMİŞ..KAHROLDUM..ANNEME SARILAMADIM BİLE 1 YILDIR BUNUMDA TÜTÜYORDU BİSÜRÜ HAYLİM VARDI OLMADI NE OLU NE OLUR DUA EDİN BANA GEÇMESİN NE YAPRIM NASIL ARINDIRIRM KOCA EVİ MİNİİĞİME NASIL KATRAN SÜRERİM OFFFFF YAA..KENDİ DOKTORUMA SÖYLEEDİM O BİLE TOKALAŞMADI BENLE İSTERSEN HAFTAYA GELME KONTROLE UZAKTAN GELİYORSUN BİLE DEDİ
ben catı muayenesi oldum gecen hafta normal dogum olur dedı doktor ama bu hafta sadece nst ye gırdım sadece doktorum muayene yada ultrason dan bakma dı haftaya gel dedı sızce her hafta ultrasona girmek gerekmıyormu kı 2 haftam kaldı kafam karıstı sımdı bebegımı merak eder oldum
kızlar benim doktorum gibi çatı muyamesi yapmayan doktorlar acaba aniden suyumuz nişanımız gelirse doğum bşlarsa ne yapıcaklar...senin çatın müsait değilmiş yada müsaitmiş diye ozamanmı diyecekler... anlamadım gitti...ya catım darsa boşu boşuna normali bekliyorsam..allah korusun açılma tam olsa bile çatı dar olupda normal doğuma zorlarsakk(( aklıma bunlar takıldı şimdide..
İns normaldogurursak yatariz ama sez olursa dikis olacak biraz daha beklemek gerkecek
dikisin son dugum kismi sagda bitiyormus sola yatmak daha rahat oluyormus baskiyi azaltmak icin
Tekrar hayirli geceler ..Off cok sicak yaa. Uyudum uyandim su icindeyim yaniyorum been tekrar uyumaya calisicam ama yaniyorum ya esimde usuyor diye cam kapali
Bi zamanlar camokayla edamm gece sabaaha kadar nobet tutarlardi forum da simdi bebisleri kucaklarinda vay bee hey gidi gunler :)
spinal olacak olan arkadaşlar,çıkışta çok konuşmayın ve kafanızı birden yön değiştirmeyin.bana böyle söylediler ama duramadım,çıkar çıkmaz ameliyathanede doğum hikayemi anlatmaya başladım..ve başağrısı çektim.çok şükür ilk defa bugün ağrımadı...
güaydın herkese...doğuran arkadaşlar beni anlarlar. kızlar yaa doğurun bir an önce yok böyle bir duygu....anlatılamazmış yaşanırmış sadece..allahıma şükürler olsun..kimler doğurdu bilemiyorum hepsini tebrik ederim..doğuracaklara da kolay doğumlar diliyorum..geçmiş çok birikmiş okuyacak vaktim yok artık :)..ara ara girip bakıyorum..kendinize dikkat edin.
herkese günaydın...
kızlar dün evi baştan sona temizledim belki doğururum diyeama tık yok oğlumda yerinden memnun...gece çok belim ağırdı ve sancım oldu hafif hafif sıcaktan uyuyamadım...düşünün tezgahların üzerine çıkıp mutfak dolaplarını bile sildim eşimde kızdı bana...geceleride uyuyamıyorum zombi gibi oldum