2012 Ekim Anneleri

canim dogru :) demekki buda yanlis bilgiymis... diyorlarki bebek asagi indiyse bu hateketi yapamazsin. Ama sen yaptigina gore alakasi yok. Benim icin bunu yaptogindan dolayi ve hepimizi aydinlatmis olmana cok tesekkur ederim.

:)) hmmm bak ılkk defa duydum valla Rıca ederım ne demek :) ayyyy Rabbım şöyle hapimize ağrısız sancısız 8 9 cm olmayı nasip etsin inşşşşşşşşşşşşşş

sağlıcakla alalım kucağımıza ...Neyse bende yatıyorum aynen bende gece kaç kere kalkarım haddı hesabı yok... uyudum mu uyumadım mı belırsız..

Hayırlı
geceler kızlar

Son düzenleme:

Insallah canim insallah... sana da iyi geceler ( umarim) :)))))))

Tekrar hayirli geceler ..Off cok sicak yaa. Uyudum uyandim su icindeyim yaniyorum been tekrar uyumaya calisicam ama yaniyorum ya esimde usuyor diye cam kapali
Bi zamanlar camokayla edamm gece sabaaha kadar nobet tutarlardi forum da simdi bebisleri kucaklarinda vay bee hey gidi gunler :)

güaydın herkese...doğuran arkadaşlar beni anlarlar. kızlar yaa doğurun bir an önce yok böyle bir duygu....anlatılamazmış yaşanırmış sadece..allahıma şükürler olsun..kimler doğurdu bilemiyorum hepsini tebrik ederim..doğuracaklara da kolay doğumlar diliyorum..geçmiş çok birikmiş okuyacak vaktim yok artık :)..ara ara girip bakıyorum..kendinize dikkat edin.

Canim bende hayatim boyunca hamilelik kadar terlemedim derdim,ama sen simdi emzirirken bak,iste asil terlemek orda:))))

Canim bende hayatim boyunca hamilelik kadar terlemedim derdim,ama sen simdi emzirirken bak,iste asil terlemek orda:))))

evet cnm ya ben de çok terliyorum hamilelikteki de neymiş.hem de bu havada.ilaçlardan mı diyorum acaba bi de epiduralin etkisi falan mı var hala..

günaydın fıstıklar , kızım pekbi hareketli gene bu sabah , karnımda üst taraf boşalmış gibi hafiften :26: sizde durumlar nasıl bugün?

b
Kiz bosver suniyi yaa bekle 41 i tabii bebek iyiyse kalp atisi filan . Gec dollenmedir belki. ins o kadr kalmaz su yurumeler falan ise yarar sancimiz gelir kendi kendine ya :18:

o geç döllenme varsa eğer gebeliğin başından itibaren belli oluyor canım , doktorunda ona göre yeni bir sat belirliyor sana mesela benim sattan 15 gün sonrasını belirledi ve bebeğimde ona uyumlu gidiyor yani öle bişey olsa doktor kesin belirlerdi onu

çokkk geçmiş olsun üzüldüm canım , kimbilir anneciğin nasıl üzülmüştür , inşallah sana geçmemiştir annende çabucak atlatır kavuşursunuz

bana şimdiye kadar her gidişimde ultrasonla baktı mehmet bey canım çünkü bebeğin yerleşmesini ordan görüyo , kakasına bakıyo , suyuna bakıyo , sen nie bi sormadın ultrasona girmicezmi dieki? :26: ama bu hafta mehmet bey yok benimde kontrolüm var , nasıl olucak bakalım :44:

ben sordum doktoruma oda bana dediki çatıda problem olsa bebek yerleşemez zaten dedi , ben yerleşimini görüyorum ultrasonda dedi , hem sen nie stress yapıyorsunki doğum başlayınca açılma varmı filan die baktıklarında kesin onada bakarlar , yani sezaryene alıcaksa bile 5 dk lık iş , rahat ol bence heleki son günlerde düşünme bunları , artık oda onların işi

İns normaldogurursak yatariz ama sez olursa dikis olacak biraz daha beklemek gerkecek

dikisin son dugum kismi sagda bitiyormus sola yatmak daha rahat oluyormus baskiyi azaltmak icin

teyzem mecburen sezaryen oldu , sakın ha diyor bana yani mecburiyet karşısında bişey yapılamaz tabii ama keyfi olma sakın dio , ilk zamanlar işkence gibi zaten ama 6 ay dikkat etmen gerekiyor dedi :26: yani normal doğumda 1 gün çekiyorsun doğurana kadar belkide 3 saat , sezoşta 6 ay :26: hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin

aynı durum bizdede var , eskiden eşim yanardı ben üşürdüm , şimdi o üşüyo ben yanıyorum ama camı filan kapatamam zira temiz hava almazsam fena oluyorum , garibim sarıp sarmalanıp uyuyo artık e o kadar vitamini kan hapını içtik , yanıyoruz şimdide , kanlandık canlandık ohhhhhh kışında üşümeyiz artık sefamız olsun

bi ben yazmışım son sayfaya , herkes gitmiş :26: yada geçmişi okuyor sanırım , neyse benim müge başlıyor bende kaçar fıstıklar

bende spinal olacam canım açıklaman çok iyi olmuş dikkate alırım inşallah sorun olmaz çok korkuyorum bende:18:

slm milletttttttt

Herkesler ii dir umarım:)))

bernim kızım 2 gündür gelcem gelcem glcem diyip gelmeyip bizi kanadırıyor(salı günü balkonda otururken suyum gelir gbi oldu iç çamaşırım ıslandı doktorumu aradım dedim böle böle böle oda bana akşam tekrar gelcek gibi olursa hemen acile gel dedi glmezse sabah bana gel dedi tamam dedim. Akşamı sorunsuz atlattık sabah gittim nst ye girdim sancılarım çıktı nst de ama çocuk ta hareket çıkmadı doktorum muayne etti suyu falan tam dedi sonra çatı muaynesi yaptı rahmin kapalı dedi sızıntı olmuş olabilir dedi ama sancıların fazla gibi yatırabilirim seni dedi neeeeeeeeeeeeeee demişim:)) Bişiler ye kahvaltı yap gel tekrar nst çekelim dedi yedim geldim kızımın hareketleri iii çıktı bu sefer ama benim sancılar gene çıktı;:)) ama icraat yok haftaya cumaya rand doktorum la tekrar kont var tabi doğurmamış olursam:))

herkese günaydın...
kızlar dün evi baştan sona temizledim belki doğururum diye ama tık yok oğlumda yerinden memnun...gece çok belim ağırdı ve sancım oldu hafif hafif sıcaktan uyuyamadım...düşünün tezgahların üzerine çıkıp mutfak dolaplarını bile sildim eşimde kızdı bana...geceleride uyuyamıyorum zombi gibi oldum

simlara sanırım aynı gün doğurduk...

bu arada doğum yapanlar geldiklerinde şu tickerlarını da değiştirsinler bari

Selam tum ekim annisleri canlarim,
Benim ilosum beni bir dk. Birakmiyor,ill kucagimda uyuycak,emzirmeye calisiyorum sagiyorum devamli,yani anlayacaginiz tuvalete gitmeye vakim yok.dun hastanede artiste ugradim,masallah burakini almis kucagina emziriyordu,cok tatlulardi,Allah onlari hic ayirmasin.cok sevindim.
Burayi hic okuyamadim uzun zamandir,dogum yapan tum arkadaslarima gozunuz aydin diyorum,opuyorum,bekleyenlere de insallah saglikla kavusun diyorum.
Simdi listeye bi bakim kimler dogurmus,hepsine masallah..opuyorum tatlilar...

bu kadar yorma canım kendini bebiş gelsin diye. eşin de üzülüyordur seni öyle ağrı sızı içinde görünce. benimki de kızıyo çok yorma kendini diyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…