2012 Ekim Anneleri

Gunaydin kizlar Benim hala 10 gunum var Gecmiyor gunler adli sarkiyi kendime armagan ediyorum

bu kadar yorma canım kendini bebiş gelsin diye. eşin de üzülüyordur seni öyle ağrı sızı içinde görünce. benimki de kızıyo çok yorma kendini diyor :)

mutfak dolaplarını o silecekti ama ben dayanamadım sildim. artık sıkıntılar basıyor doğum yaklaşıyor galiba.hastanedeki hemşire bile artık sizin bebeğinizide görelim diyor.

kızlar slm,

biz de dün akşam kontrole gittik.2740 gr olmuş kızım. normal doğum istiyorum demiştim dr uma herhangi bir problem yok normal doğumun olmaması için dedi. hatta belki 18 ekim doğum günüme denk gelir diye espri yaptık. bizim evde badana işi falan bu hafta bitecek odası da geliyor ctesi günü kısmetse.temizlik de pazar günü artık hafta içi eksiklerimizi tamamlarız diye düşünüyorum.

canım bence kendini o kadar yorma..ben hiç bir iş yapmıyorum..ablamın hamileliğinde son ayşlarda perde takmaktan ev temizlemekten dolayı bebek sıkışmış. yeğenim doğduğunda mosmordu. 1 hafta küvezde kaldı.. allah korusun engelli olabilirdi demişti doktoru. ben onu gördükten sonra son 3 aydır yardımcı alıyorum.. hiç bişey yapmıyrum. ablamda her konuştuğumuzda söyler sakın iş yapma diye... doğum rahat olsun diye işe yüklenmemek lazım..olacağ varsa olur..en iyi yapılabilevek yüürüyüş..

ne bileyim canm son zamanlar yaa illa takacak bişey buluyorum( içim rahatladı biraz..bayadır kafama takılıyordu..teşekkür ederim..

karnım agrıyor benım ya usuttum yada bebıs yaramazlık yapıyor gercı dogumla ılglı olsa ara ara olur hıc kesılmeden devam edıyor agrı sankı adet gorecekmısım gıbı normalmıkı

son zamanlar artık yapma bence temizlik filan canım , bende iyi olmadığını duymuştum , illa bişey yapıcaksan sıcak duş ve yürüyüş

Aman sen de abartmışsın canım yaa... Doğurayım diye hırpalama bukadar kendini. Allah göstermesin, elbette dikkat ediyorsundur ama artık bebekler çok büyüdükleri için vücudumuzda dengesizlik yaratıyorlar. Yürürken bile dikkat etmemiz gerekiyor. Sen oraya buraya tırmanıyorsun. Bir başın dönse, bir dengen bozulsa düşersin mazallah...

karnım agrıyor benım ya usuttum yada bebıs yaramazlık yapıyor gercı dogumla ılglı olsa ara ara olur hıc kesılmeden devam edıyor agrı sankı adet gorecekmısım gıbı normalmıkı

evelsi gece bendede vardı o karın kasık ağrısı , hava sıcak ama üşüttümmü dedim yinede hemen çorap giydim 2 gündür iyiyim , sanırım olucak artık bu ağrılar ara ara

Kızlar yaa... Bu son gnler ne zor demi :) Bebekler ortalamada 3 kilo olsa, rahmimiz 1300 gr falan. Eeee suyu muyu plesentası derken belimizin ağrıması normal yani.. Artık oturduğum yerde popom ağrıyor. Birşeyler taşıdığımı hissediyorum.

mavibattaniyeeee kuşburnu işe yaradımııı

Selam Kızlar,

Ben kontrolden geldim. Doktorum ilk kez çatı muayenesi yaptı. Canım yandı biraz ama olacak o kadar . Çatım müsaitmiş. Açılma varmış ama daha üç dört gün gelmezmiş bizim oğlan . Kanala yerleşmemiş daha.
Kilomuz 3300 gr; boyumuz 52 cm. Doğuma kadar 200 gr daha alırmış. Doktor rahat doğurursun, ideal kiloda bir bebek dedi.
Nst'de iki kez sancım çıktı ama çok şiddetli değil. Haftaya cuma bdt tarihimde tekrar randevum var ama ben o güne kadar doğurmak istiyorum

Mavibattaniye Supremee dilfeza Peluşcuk Meganjem
kızlar bizim bdtlerimiz neredeyse aynı. Hadi biriniz doğurun da yolu açın. Bekle bekle nereye kadar:26::26: Bence birimiz doğursak gerisi gelecek

mavibattaniyeeee kuşburnu işe yaradımııı

Yok kız neredeeeee ?? Hiçbirşey işe yaramıyor Benim oğlan gelmeyecek mi yoksa bdt ye kadar :) Valla gelmezse ben kararlıyım ogüne doğurtsun beni dr.um. Suniyi versin hemen... Olmadı sezeryan. Ben o stressle bekleyemem doğsun diye. Korkarım... Çok haberler aldım hoş olmayan.

Ay canım ne güzel yaaa Bana yarın ne diyecek acaba dr.um... Allah sana kolay doğum nasip etsin inşallah )

Mavibattaniye Supremee dilfeza Peluşcuk Meganjem
kızlar bizim bdtlerimiz neredeyse aynı. Hadi biriniz doğurun da yolu açın. Bekle bekle nereye kadar:26::26: Bence birimiz doğursak gerisi gelecek

Hadi ben soğurayım bari D:D: İnşallah Canım senin 8 kalmış. Sen fırtlatıversen bize de yol olur yani

Bu arada ben nst için beklerken bir kadıncağız doğum sancısı çekiyordu :18::18:. Bas bas bağırıyordu. Dokuz ay boyunca cool olan ben ilk defa ödüm koptu :18::18::18::18:. Zaten doktorum çatı muayenesi yaparken de bacaklarım titriyordu. Galiba ben beklediğim kadar serinkanlı olamayacağım

İnanmıyorummmmm kuaförüm önümüzdeki 3 gün için randevu veremiyor. Dünle bugüne de verememişti Herkes mecbur mu bu kadına gitmeye yaaaa.... Başka biri var ama oda eve gelip yapıyor. Hiç içime sinmiyor eve çağırmak.. Hem de zor olur ev ortamında. Ben komple yaptırtacaktım... Şimdi ne halt edeceğim bennn... Kendi yapan var mı temizliğini??? Tiyo alabilirim.. Birazdan gidip temizlenmeye başlayacağım çünkü.. Allahtan 3 haftada bir gidiyordum bu aralar. Öyle sıkıntı verecek boyutta değil ama dr. randevum var yarın. Bana yardım ediiiinnnnnnnn

Canım benim de en son gittiğimde bir hanımın 25 haftalıkken suyu gelmişti.. Sedyeye yatırmışlardı. Heryeri titriyordu korkudan. Bana da stress bastı. Yalnız çok üzülsek de dşünmemeliyiz bunları. Biz de kendi canımızı taşıyoruz. Desem de üzülüyorum işte... Hemen dışarı çıktım hava mava aldım geri geldiğimde hanım hala oradaydı. Ama ben daha iyiydim. Kendini rahatlatmanın yollarını bul şimdiden.. Derin derin nefes al ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…