2012 Ekim Anneleri

Bizde az once kontrolden geldik bebegim 3 160 gr olmus cati muayenesinide olduk normal dogum icin bi problem gormedi 27 ekim son tarih ama bebegim 1 hafta buyuk gorundugu icin 1 hafta erken olabilir dedi epidural normal dusunuyorum bkalim hayirlisi ins rahat guzel bir dogum olur ve bizde tecrubelerimizle baska anne adylarini rhatlatiriz ayyyyy cok gerginim keske bir an once aralik ocak ayi gelmis ve ben bebisime ugrasiyor olsaaaam :) :KK49:

senle bdt miz aynı ama benim önden gitmediği için tam bayram haftası gibi gözüküyoo , bende şöyle 1 hafta öncesinden doğursam sanki daha iyi olcak ...

nedense çatı muayenesinden korkmuyorum , sanıyorum bunda daha önce defalarca yaptırdığım yumurta takibi , 4 kere smer testi , rahim filmi , ve aşılama ... zaten yapılmayan şey kalmamışki bide çatı olur napalımmm :)

senle bdt miz aynı ama benim önden gitmediği için tam bayram haftası gibi gözüküyoo , bende şöyle 1 hafta öncesinden doğursam sanki daha iyi olcak ...

İns. Canim zaman yaklastikca sanki daha bi gecmiyor hayirlisiyla fazla canimizi yakmadan gelsinlerde nezaman gelirlerse basimizin ustunde yerleri var :KK66:)

bi ara burda arkadaşlarr bebek odası için halı arıyolaradı kimdi bilmiyorum varsa bakmak isteyen butikbebe de var şuanda cicili bicili halılar ...

Canım yaa korkma ne korkuyorsun? Benim demek istediğimi mi anlamadın acaba? Yada ben mi anlatamadım. Korkulacak birşeymiş gibi gelmedi bana. Sen de kendini rahatlat. Herkes yapıyor biz mi yapamayacağız yani. Benim sancı 70 e vurduğunda kasıklarımda adet sancısı gibi sancım oldu. Birde kasılma oldu tabi hafif. 100 lere gelince doğum anında çok sıkıntı olmaz bence. Tabi tekrar diyorum ki aralıkları azalacak, saatlerce sancı çekmenin yorgunluğu olacak ve en son da yarım saat kesilmeden devam edecek :KK70: Ama sonra ne olacak?? Bebeğimizi viyak viyak kucağımıza verecekler ve herşeyi unutacağız....
Korkumun nedeni pelvis kasımın üçgen değil düz olması:KK43: Bebeğin omzu takılabilir dedi doktor.
En büyük korkum doğum esnasında bebeğin oksijensiz kalması, ve zorlu bir doğum olursa bu ihtimal geliyor aklıma.
Dua ediyorum hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.

cok güzel motive ediyosun normal doğumdan daha çok ben çatı muaynesinden korkuyorum..

nedense çatı muayenesinden korkmuyorum , sanıyorum bunda daha önce defalarca yaptırdığım yumurta takibi , 4 kere smer testi , rahim filmi , ve aşılama ... zaten yapılmayan şey kalmamışki bide çatı olur napalımmm :)
Evet çatı muayenesi korkulacak bir şey değil. Acı duymadım ben hiç. Üstelik kasmama rağmen, üstelik kasımı iyice inceledi doktor. Ama acımadı hiç:)

İns. Canim zaman yaklastikca sanki daha bi gecmiyor hayirlisiyla fazla canimizi yakmadan gelsinlerde nezaman gelirlerse basimizin ustunde yerleri var :KK66:)

evettt yaaa haklısın , şu son günler banada hiiiç geçmiyo ... hele bu geceeeeee dönmekten daha doğrusu dönememektenn artık çok yoruldum ......

ben epidural normal düşünüyorummm , bakalım inşallah bi aksilik çıkmaz şöyle açılma 4 cm olsa biz hiç hissetmesek dr a gitsek hemen epi yapılsa pıt diye bebişler doğsaaa hemen kucağımıza verselerrrrrr :) ayyy düşündükçe heyacanlanıyorum :KK36:

Valla cati muayenesinden bende cok korkuyordum ama oyle buyutulecek bise degil ben kendimi kastigim icin biraz canim yandi ama cok degil hatta ben aglarim falan diye dusunuyordum zaten 10 saniye bile surmuyo bide drm beni catala yatirmadi psikolojin bozulmasin dedi ultrasonla baktigi masada bakti ins bir sonrakinde dogum icin acikligima bakiyor olur :KK66:)

evettt yaaa haklısın , şu son günler banada hiiiç geçmiyo ... hele bu geceeeeee dönmekten daha doğrusu dönememektenn artık çok yoruldum ......

ben epidural normal düşünüyorummm , bakalım inşallah bi aksilik çıkmaz şöyle açılma 4 cm olsa biz hiç hissetmesek dr a gitsek hemen epi yapılsa pıt diye bebişler doğsaaa hemen kucağımıza verselerrrrrr :) ayyy düşündükçe heyacanlanıyorum :KK36:

Ayyy bu gece bende hic uyuyamadim bebek okadar hareketliydiki dedim bu gece dogar bu:KK66: valla bize drumlaepidural normal dusunuyoruz bakalim hayirlisi sen hic arastirma yaptinmi bu konuda yada cevrende bu sekildedoguran varmi memnunlarmi drun ne diyor benim kesinlikle oneririm dedi

Arkadaslar malesef Ekim annesi olamadım kızımı kaybettim çok üzgünüm sozun bitdigi yerdeyim hiç bişeye uzulmeyinrabbim kucağınıza almayı nasip etsin çok kötüyüm cok:KK43::KK43:

nasıl yani tatlım şok oldum resmen :KK53::KK53: basın saolsun... ne diyeceğimi bilemedim gerçekten... :KK43:

Valla cati muayenesinden bende cok korkuyordum ama oyle buyutulecek bise degil ben kendimi kastigim icin biraz canim yandi ama cok degil hatta ben aglarim falan diye dusunuyordum zaten 10 saniye bile surmuyo bide drm beni catala yatirmadi psikolojin bozulmasin dedi ultrasonla baktigi masada bakti ins bir sonrakinde dogum icin acikligima bakiyor olur :KK66:)

Bende cok korkuyorum cati muayenesinden. benimde yarin bakicak doktorum. eli cok hafifmis ama stres oldum dimfiden.

Ayyy bu gece bende hic uyuyamadim bebek okadar hareketliydiki dedim bu gece dogar bu:KK66: valla bize drumlaepidural normal dusunuyoruz bakalim hayirlisi sen hic arastirma yaptinmi bu konuda yada cevrende bu sekildedoguran varmi memnunlarmi drun ne diyor benim kesinlikle oneririm dedi

evet canım görümcem 7 yıl önce yapmış benim dr umla epidural normal doğum , gayet memnun .... başka direk tanıdığım kimse yok ama netteki araştırrmalarımda bi çok insan memnun kalmış... ilk 4 cm açıklığı çekiyosun sadece sonra epidural olunca ağrısız bi şekilde doktorunun sözünü dinleyerek ıkınma hareketini yapıyomuşsun , onlar sancı geldiği anda hadiii diyolarmış ....

nasıl yani tatlım şok oldum resmen :KK53::KK53: basın saolsun... ne diyeceğimi bilemedim gerçekten... :KK43:

canı şöyle bi geçmişine baktım ayın 27 sinde eşiyle tartışdığını üzgün olduğunu yazmıştı , eşi doğuma gelemcekti hatta hepimiz destek msj ları atmıştık .... sanıyorum evelsi günde doktora gitiğinde bebişin kalp atışı yokmuş açil sez e almışlar .. malesef kaybetmiş bebişini.....

H,ç korkma canım benim... Normal doğum yapacaksın da çatı muayenesinden mi korkuyorssun? Oda bebeğine ulaşmak için bir yol. Olacak bitecek. Ne dr.dan utanmaya ne de korkmaya gerek yok. Belki utanıp çekineceğimiz için acı verebilir ama kendimizi kasmamamız gerek. Ozaman daha kolay olur. Daha önce oldum ben genital muayene birkaç defa. Hiç öyle korkulacak birşey değil inanki.

teşekür ederim canım bebeğe kavuşmak için her engeli aşıcaz inşllah ben evlendiğimde ilişki yaşamakdan korkmuştum die o çatala yatmıştım biraz da onun tedirginliği var herhalde.

Bende cok korkuyorum cati muayenesinden. benimde yarin bakicak doktorum. eli cok hafifmis ama stres oldum dimfiden.

Canim. Dr elini sokarken derin bir nefes al ve orani mumkun oldugu kadar serbest birak dusunmemeye calis canin fazla yanmaz o zaman insan birazda utandigi icin kendini kasiyor ama rahat ol dogurup. Hastanedencikana kadar nasilsa bol bol gorecekler bizi o yuzden utanci cikar aklindan gerci benimdoktorum bayan oldugu icin biraz daha rahattim erkek olsa daha cok gerilirdim herlde :KK66:)

Canim. Dr elini sokarken derin bir nefes al ve orani mumkun oldugu kadar serbest birak dusunmemeye calis canin fazla yanmaz o zaman insan birazda utandigi icin kendini kasiyor ama rahat ol dogurup. Hastanedencikana kadar nasilsa bol bol gorecekler bizi o yuzden utanci cikar aklindan gerci benimdoktorum bayan oldugu icin biraz daha rahattim erkek olsa daha cok gerilirdim herlde :KK66:)

bu süreci atlatanlara imreniyorum :)

Kizlar grip oldum napsamda hafif atlatsam oneriniz varmi? ben grip oldugumda serum yemeden atlatamam. cok agir geciyo maalesef.

canı şöyle bi geçmişine baktım ayın 27 sinde eşiyle tartışdığını üzgün olduğunu yazmıştı , eşi doğuma gelemcekti hatta hepimiz destek msj ları atmıştık .... sanıyorum evelsi günde doktora gitiğinde bebişin kalp atışı yokmuş açil sez e almışlar .. malesef kaybetmiş bebişini.....

başı saolsun gerçekten şok oldum ya :KK43: sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşaAllah su son günler de geçmek bilmiyor ki :KK43: bir geçse de meleklerimiz yanlarımızda olsalar

evet canım görümcem 7 yıl önce yapmış benim dr umla epidural normal doğum , gayet memnun .... başka direk tanıdığım kimse yok ama netteki araştırrmalarımda bi çok insan memnun kalmış... ilk 4 cm açıklığı çekiyosun sadece sonra epidural olunca ağrısız bi şekilde doktorunun sözünü dinleyerek ıkınma hareketini yapıyomuşsun , onlar sancı geldiği anda hadiii diyolarmış ....

Benimde eltim bu sekilde dogurdu 3 yil once oda cok rahattim sohbet ederek dogum yaptim dedi ins. Bizimkilerde oyle olur ama tabi 4 cm aciklik olana kadar cekecegimiz aci ne kadar olacak acaba ayy dusundukce strese giriyorum dusunmeyeyim diyorum ama elimde degil korkuyorum birde diyorlar ya kafanda ne kurarsan onu yasarsin diye bu kadar dusunmekten doayi zor bir dogum yasayacagim diyede korkuyorum ayyyy anlicagin her yonden korku var hakkimizda hayirlisi artik :18:

Verdigin oneriler icin saol canim. dogru tespitlet yapmissin yarin uygulayscagim.

Kizlar grip oldum napsamda hafif atlatsam oneriniz varmi? ben grip oldugumda serum yemeden atlatamam. cok agir geciyo maalesef.

canım geçmiş olsunn c vitamininden başka bişi gelmiyoki aklıma bol bol tüket , tatlı biber varsa ondanda tüketebilirsin 1 biberde mandalinadan 4 kat daha fazla c vitamini varmış ...

X