Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa kİzlar interneti cikarin hayatinizdan,ben o hataya cok dustum,wbc bende de yuksek cikti hep hamilelikte normalmisi dr um soyledi,ben dikkat etmemistim bile,ama saglik ocaginda ki salak hemsire yok cocuk ozurlu olabilir akraba evliligimi yaptin falan demisti,ben agla agla helak oldum dr u aradim dr salak herhalde o kadin bi sonuca gore nasil boyle bir yorum yapar dedi,yani hamilelikte normalmis,ama sen yine tabi dr na goster,ha bi de benim o ara idrarimda enfeksiyon vardi o da etkilermis..
Bende bir bakiyorum kurumus bi bakiyorum kivamli dibi,normaldir insallah,dusse de ahatlasam,ama ben bezini alirken dusecek diye odum kopuyor,anneme dedim bende duserse kesin bayilirim:)))
canımmmm çok ama çoook saol içim çok rahatladı inana delirecektim saatlerdir ben kağıtlarımı gösteremedim daha doktora aradım amelyattaymış dönmedide...benim idararda lökosit pozitif diyor sanırım bendfede enfeksiyon var sen naptın enfeksiyonu kötü bişeymi bide senin wbc benimki kadar yüksekmiydi canımm? cevapladığı n içinde çoooook sağol
çok normal canım bizde de öyleydi, çok şükür düştü de bir oh çektik, biz birde 3üncü gün banyo yaptırmıştık dedim eğer bebeğimin canı yanarsa benim yüzümden iltihap falan olmuşsa diye yiyip bitiriyorduk eşimle.. altını değiştirirken takılıyo falan o zaman çok korkuyordum canı yanacak mı diye ama geçti şükür darısı size
Maşallah canım ya Allah anali babali yaşatsın ins :)bayanlar doğum yaptım cuma akşamı anca kendime gelebildim normal doğum oldu açılmam vardı sunni sancı verdiler kolay bişey değilmiş fazla anlatmayayım doğum yapacak arkadaşları korkutmak istemem ama şunu söyleyebilirim bebeğiniz doğduğu an herşeyi unutuyosunuz bide ne kadar gayret ederseniz okadar çabuk doğum gerçekleşir cesaretli olup sancı anında yürüyün ıkının zaten doğum hanedeki işiniz çok çabuk bitiyor 10 dk doğum anı en fazla, bide sancı çekerken derin nefes alıp verin bunları anlatıyorum benım ılk doğumumdu başıma gelecekleri bilmiyordum belki yardımcı olabilirim diye , ebeler sağ olsun çok iyilerdi cesaret verdiler yatakta yatıp sancı çekmeyin o şekilde daha az açılma oluyormuş bebişim de bende çok iyiyiz sizede hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum arkadaşlar :)
arkadaşlar,
cuma gece yarısından sonra başlayan sancılarım 5 dk bire düşünce hastanemize gittik nstye bağlandık ve sancılarımız tavan yapmıştı ancak açılmamız bir türlü 1 cm geçmedi dr sabah gelince tekrar nst bağladı ve sancı yine tavan ama açılma sabit çıktı. bu kadar sancı açılmayı arttırmazsa artık artmaz sezaryana alıcaz dedi ve 5 dk içerisinde evet tam 5 dk içinde ameliyathaneye indim 29 ekim 9.59da kızım ALYA doğdu. Dünyanın en güzel duygusunu bende yaşadım sonunda ....kızlar Allah hepinize yardım etsin...Darısı başınıza olsun inşallah....Kızım bana önce Allahın sonra eşimin en güzel armağanı...
Şimdi emme saatimiz ...sonra tekrar görüşürüz...
Hepinize sevgiler...
Bende öyle ins cnm normal olur istediğimiz gibi :)Benim bazı izlediklerim kesiksizdi, bazıları da kesikli :=))) Aklıma geldikçe izlediğim için :) Bakalım gerçekten hep bukadar hevesli olabilecek miyiz? Yani ben olurum gibime geliyorda tek sorun artık bebeğime kavuşmak istemek
Ayyy CAMOKA mı doğurmuş.... Ne güzellll
slm kızlar ne guzel heyecanlar ıns cok kolay dogumlar yaparsınız kamera goturmeyı sancı cekerken kayıt almayı unutmayın...bu arada benım bebıs hazıran dogumlu 4 aylık olucaz kısmetse ayın 6 sında zaman cabuk gecıyor..
sızlerde saglıkla alın bebıslerınızı kucaklarınıza...
kızım yıkandı mamsınıda yedı sımdı mısıl mısıl uyuyor. bende topıkteyım ama kımsecıkler yok sanırım............
Ece hanımın keyfi yerinde evet canım kimsecikler yok herkes ya doğurdu bebişleriyle ilgileniyo yada doğum için son hazırlıklarını yapıyor biz artık hazırız eşim artık doğur yeter diyo:) yarın yine kontrol var merak ediyorum 1 haftada olan değişiklikleri :)
oyyyy öpsünlerrr o kuzuyuuuuu bendee görecekmiyim acabaa bu günleri kendime gelmişim ogluşumla kendim ilgileniyorum
bende haftada bır gıdıcegım gunlerı beklıyordum kısmet olmadı.premature bebege bakmak cok cok zormus.ilaclrı mamaları saatı sasmadan verılıcek.bırde sureklı doktora gıdıyoruz.yorulduk yanı daha bısey anlamadım valla.burda konusuyum acılıyım dıyorum kımse yok..insallah bebegın ve senın ıcın en hayırlı zamanda dogar bebeısın.
Kisiye gore degisiyor bence canim,benim ozellikle son zamanlarda ayaktayken bile disardan belli olacak kadar hareketliydi...
Kızım doğdu 30.09.2012 14.50 de 2960 49,5 :) dua edin bize