2012 Ekim Anneleri

bu arada ultrasona ve dr.lara teessüf sunarım ...çünkü şişko dobiş tosun dediğim ve korkularla 4 kilo beklediğim kızım 3.690 doğdu ve çıkışımız 3.340 oldu...Ah kızım affet beni sana çok laf ettim...

Yaa kİzlar interneti cikarin hayatinizdan,ben o hataya cok dustum,wbc bende de yuksek cikti hep hamilelikte normalmisi dr um soyledi,ben dikkat etmemistim bile,ama saglik ocaginda ki salak hemsire yok cocuk ozurlu olabilir akraba evliligimi yaptin falan demisti,ben agla agla helak oldum dr u aradim dr salak herhalde o kadin bi sonuca gore nasil boyle bir yorum yapar dedi,yani hamilelikte normalmis,ama sen yine tabi dr na goster,ha bi de benim o ara idrarimda enfeksiyon vardi o da etkilermis..

canımmmm çok ama çoook saol içim çok rahatladı inana delirecektim saatlerdir ben kağıtlarımı gösteremedim daha doktora aradım amelyattaymış dönmedide...benim idararda lökosit pozitif diyor sanırım bendfede enfeksiyon var sen naptın enfeksiyonu kötü bişeymi bide senin wbc benimki kadar yüksekmiydi canımm? cevapladığı n içinde çoooook sağol

Bende bir bakiyorum kurumus bi bakiyorum kivamli dibi,normaldir insallah,dusse de ahatlasam,ama ben bezini alirken dusecek diye odum kopuyor,anneme dedim bende duserse kesin bayilirim:)))

çok normal canım bizde de öyleydi, çok şükür düştü de bir oh çektik, biz birde 3üncü gün banyo yaptırmıştık dedim eğer bebeğimin canı yanarsa benim yüzümden iltihap falan olmuşsa diye yiyip bitiriyorduk eşimle.. altını değiştirirken takılıyo falan o zaman çok korkuyordum canı yanacak mı diye ama geçti şükür darısı size :KK66:

canımmmm çok ama çoook saol içim çok rahatladı inana delirecektim saatlerdir ben kağıtlarımı gösteremedim daha doktora aradım amelyattaymış dönmedide...benim idararda lökosit pozitif diyor sanırım bendfede enfeksiyon var sen naptın enfeksiyonu kötü bişeymi bide senin wbc benimki kadar yüksekmiydi canımm? cevapladığı n içinde çoooook sağol

12 kusurdu diye hatirliyorum,idrarimda hamileligim boyunca 5 kere falan enfeksiyon cikti,tek doz ilac kullandim duzeldi ama tekrarladi,simdi oglum 8 gunluk Allah a sukur gayet iyiyiz:nazar:

Bir de hemsire beni korkutunca ben eski tahlillerime baktim,7 haftalikken yapilan ilk testlerimde de yuksekmis ve dr um hic bahsetmemisti bile,onun icin dr na gidene kadar icini ferah tut...

çok normal canım bizde de öyleydi, çok şükür düştü de bir oh çektik, biz birde 3üncü gün banyo yaptırmıştık dedim eğer bebeğimin canı yanarsa benim yüzümden iltihap falan olmuşsa diye yiyip bitiriyorduk eşimle.. altını değiştirirken takılıyo falan o zaman çok korkuyordum canı yanacak mı diye ama geçti şükür darısı size :KK66:

Amin canim sagol:nazar:Ben korkudan yikamadim ya kuzumu siliyorum sadece,diyorum dusse de yikayip rahatlatsak oglumu...

bayanlar doğum yaptım cuma akşamı anca kendime gelebildim normal doğum oldu açılmam vardı sunni sancı verdiler kolay bişey değilmiş fazla anlatmayayım doğum yapacak arkadaşları korkutmak istemem ama şunu söyleyebilirim bebeğiniz doğduğu an herşeyi unutuyosunuz bide ne kadar gayret ederseniz okadar çabuk doğum gerçekleşir cesaretli olup sancı anında yürüyün ıkının zaten doğum hanedeki işiniz çok çabuk bitiyor 10 dk doğum anı en fazla, bide sancı çekerken derin nefes alıp verin bunları anlatıyorum benım ılk doğumumdu başıma gelecekleri bilmiyordum belki yardımcı olabilirim diye , ebeler sağ olsun çok iyilerdi cesaret verdiler yatakta yatıp sancı çekmeyin o şekilde daha az açılma oluyormuş bebişim de bende çok iyiyiz sizede hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum arkadaşlar :):nazar::nazar::nazar:
Maşallah canım ya Allah anali babali yaşatsın ins :) :nazar:
arkadaşlar,
cuma gece yarısından sonra başlayan sancılarım 5 dk bire düşünce hastanemize gittik nstye bağlandık ve sancılarımız tavan yapmıştı ancak açılmamız bir türlü 1 cm geçmedi dr sabah gelince tekrar nst bağladı ve sancı yine tavan ama açılma sabit çıktı. bu kadar sancı açılmayı arttırmazsa artık artmaz sezaryana alıcaz dedi ve 5 dk içerisinde evet tam 5 dk içinde ameliyathaneye indim 29 ekim 9.59da kızım ALYA doğdu. Dünyanın en güzel duygusunu bende yaşadım sonunda ....kızlar Allah hepinize yardım etsin...Darısı başınıza olsun inşallah....Kızım bana önce Allahın sonra eşimin en güzel armağanı...

Şimdi emme saatimiz ...sonra tekrar görüşürüz...
Hepinize sevgiler...

Aklım sendeydi cnm demek doğurdun darısı bize sana ve kızına da maşallah :nazar: :)

slm kızlar ne guzel heyecanlar ıns cok kolay dogumlar yaparsınız kamera goturmeyı sancı cekerken kayıt almayı unutmayın...bu arada benım bebıs hazıran dogumlu 4 aylık olucaz kısmetse ayın 6 sında zaman cabuk gecıyor..

sızlerde saglıkla alın bebıslerınızı kucaklarınıza...:emir_bebek:

Benim bazı izlediklerim kesiksizdi, bazıları da kesikli :=))) Aklıma geldikçe izlediğim için :) Bakalım gerçekten hep bukadar hevesli olabilecek miyiz? Yani ben olurum gibime geliyorda tek sorun artık bebeğime kavuşmak istemek :KK70:

Ayyy CAMOKA mı doğurmuş.... Ne güzellll
Bende öyle ins cnm normal olur istediğimiz gibi :)
Camokaya tebrikler maşallah :) off herkez doğurdu bugün ne çok dgm haberi var böyle :)
:nazar::nazar::nazar:

Sevcanyk epidural normal :nazar:

Oglusum12 : Sezeryan oldu :) :nazar:

Dilfeza

Ugurlu07

Mercim

Yeniyeni

Frhnrfhn

Leyli2212 Sezeryan oldu :):nazar:

Nilidil. Normal dogum yaptı :nazar:

Yarenay

Faktorb

Esizm

Bndnz

Bsms

Onlyisland56

Mertug

Carmentta

Mustu

Will. Sezeryan oldu :):nazar:

Simlara Sezeryan oldu :) :nazar:

Mavibattaniye

Melek01

Nursesila Sezeryan oldu :) :nazar:

Supremee

Tatlicik

Ege2011

Hayat55

Nergis67. Normal dogum oldu :):nazar:

Destes

Arcak81

Oreiro. Sezeryan :):nazar:

Meganejem

Peluscuk

Annecik3838

Askitom. Normal dogum :):nazar:

Dilek62. Normal dogum :) :nazar:

Kızlar ben normalcilerin listemizden Sezeryan ve normal olanları yazıyorum yazmadıkların yanlış anlamayın sakın :KK66:
Bu arada mercim sancilanmisti çok merak ettim ne yaptı acaba Yaa :26:

slm kızlar ne guzel heyecanlar ıns cok kolay dogumlar yaparsınız kamera goturmeyı sancı cekerken kayıt almayı unutmayın...bu arada benım bebıs hazıran dogumlu 4 aylık olucaz kısmetse ayın 6 sında zaman cabuk gecıyor..

sızlerde saglıkla alın bebıslerınızı kucaklarınıza...:emir_bebek:

İns canım sanada bebeğinle sağlıklı uzun ömürler versin Rabbim :)

Ece hanımın keyfi yerinde :KK1: evet canım kimsecikler yok herkes ya doğurdu bebişleriyle ilgileniyo yada doğum için son hazırlıklarını yapıyor biz artık hazırız eşim artık doğur yeter diyo:) yarın yine kontrol var merak ediyorum 1 haftada olan değişiklikleri :)

Son düzenleme:
kızım yıkandı mamsınıda yedı sımdı mısıl mısıl uyuyor. bende topıkteyım ama kımsecıkler yok sanırım............:KK52:

oyyyy öpsünlerrr o kuzuyuuuuu bendee görecekmiyim acabaa bu günleri kendime gelmişim ogluşumla kendim ilgileniyorum:KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:

Son düzenleme:
Ece hanımın keyfi yerinde :KK1: evet canım kimsecikler yok herkes ya doğurdu bebişleriyle ilgileniyo yada doğum için son hazırlıklarını yapıyor biz artık hazırız eşim artık doğur yeter diyo:) yarın yine kontrol var merak ediyorum 1 haftada olan değişiklikleri :)

bende haftada bır gıdıcegım gunlerı beklıyordum kısmet olmadı.premature bebege bakmak cok cok zormus.ilaclrı mamaları saatı sasmadan verılıcek.bırde sureklı doktora gıdıyoruz.yorulduk yanı daha bısey anlamadım valla.burda konusuyum acılıyım dıyorum kımse yok..insallah bebegın ve senın ıcın en hayırlı zamanda dogar bebeısın.

oyyyy öpsünlerrr o kuzuyuuuuu bendee görecekmiyim acabaa bu günleri kendime gelmişim ogluşumla kendim ilgileniyorum:KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:

ben opuyorum da sonra hemen kızarıyo mınnosum artık opmuyorum yazık onaaa.gorursun canım hep ıcınde kalcak degıl ya...valla u oyle guzel bır duyguymus kı aksam esımle hemen 2 yaptıralım dıyoruz.gercı tup bebek oldugu ıcın ızın vermezler ama bı 6 ay sonra ızın verırlerse yaparım..:KK1::KK1::KK1:

bende haftada bır gıdıcegım gunlerı beklıyordum kısmet olmadı.premature bebege bakmak cok cok zormus.ilaclrı mamaları saatı sasmadan verılıcek.bırde sureklı doktora gıdıyoruz.yorulduk yanı daha bısey anlamadım valla.burda konusuyum acılıyım dıyorum kımse yok..insallah bebegın ve senın ıcın en hayırlı zamanda dogar bebeısın.

amin canım :) senin kızında çok sağlıklı olucak inşallah...bizim bir tanıdığın oğlu 6 aylık doğdu ve şu an 15 yaşında çok sağlıkı bir genç :)

Kisiye gore degisiyor bence canim,benim ozellikle son zamanlarda ayaktayken bile disardan belli olacak kadar hareketliydi...

bilemiyoruj canım..benim oğlan hep hareketli olduğu için hutrma ile bir bağlantısı varmı? dışardayken elimi karnıma koyuyorum belli olmasın diye..ama bi şekilde gösteriyo kendini. bişey değik nazar değecek diye korkuyorum. karnım bi sağa bi sola hareket edip duruyor...

X