- 3 Şubat 2010
- 3.402
- 2.249
Allahım 5000. sayfadır bekliyorum nolur 6000 olmadan gelsin şu ogluşşşşşş
O kadar kalmaz annesi gelir yav :) kalmaz yaniii di mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahım 5000. sayfadır bekliyorum nolur 6000 olmadan gelsin şu ogluşşşşşş
Ozaman bunları göstereni vururuz herhalde Sen videoları izliyor musun canım? Ben çok izledim. İyice gaz geldi .... Herkes korkarsın diyor ama korkmadım nedense...
Kızlar moralim çok bozuk ya şimdi kan tahlili sonucumu aldım wbc 4-10 arasında olması gerekirken 11.7 çıkmış araştırdım biraz lösemi falan yazıyor varmı benim gibi olan yaa sinirlerim çok bozuldu (((
amin canımOzaman iyi yapmışsın canım... Allah kolay doğum nasip etsin sana...
Bu arada sayfa 5000
kız ne zaman doğuruyon sen. benimki hala belli değil normal yada sezeryan olacağı. doktor şimdilik problem yok normal için için dedi. ama ayın 8 inde tekrar gel bebeğin kilosuna göre bakarız dedi. boyum kısaymış zor olurmuş falan filan. bide üşütmüzüm nezle oldum ben ya. bu kadar rahat bi hamilelik geçirdim ama sonunda patladım. haftasonuda acildeydim. bütün gün kustum ve hamileliğim 2. istifrası gerçekleşti :) 20 lik dişim ağrıyooooooooooooo.
Kızlar moralim çok bozuk ya şimdi kan tahlili sonucumu aldım wbc 4-10 arasında olması gerekirken 11.7 çıkmış araştırdım biraz lösemi falan yazıyor varmı benim gibi olan yaa sinirlerim çok bozuldu (((
İzlemem mı ama benin izlediğim gercekten guzel di hiç kesiksiz dogurttular kadını ondan banada baya bi gaz geldi :)du bakalım son ana kadar bu kadar hevesli olacakmıyiz ins oluruz Yaa beklediğimizden daha da kolay olur ins :)
amin canım
evet 5000
8 ekim pazartesi canım kısmetse:18:
geçmiş olsun canım dikkat et kendine
bebişin kilosu nekadarmış senin canım?
offf o diş ağrısı çok fena benimde 1 ay önce öyleydi aynen 20lik benimde karanfil falan çiğnedim ama 10 gün sürdü yinede ağrısı
Allah yardımcın olsun canım kızımıza dikkat ettt
hadi hayırlısıyla doğur bakalım :) kızım geçen hafta çarşamba 2950 gr dı. valla kendime ne kadar dikkat etsemde hastalık yapıştı üstüme. önceden hiç dikkat etmezdim bişey olmuyodu. sakınan göze çöp batıyo işte
Benim bazı izlediklerim kesiksizdi, bazıları da kesikli :=))) Aklıma geldikçe izlediğim için :) Bakalım gerçekten hep bukadar hevesli olabilecek miyiz? Yani ben olurum gibime geliyorda tek sorun artık bebeğime kavuşmak istemek
Ayyy CAMOKA mı doğurmuş.... Ne güzellll
kızlarrrr nası izliyosunuz yaa ben hiç izlemedim fikrim degişmesin diye hala daha kararlı bi şekilde normal dogum istiyorum ama izlersem belki fikrim degişir
Sevcanyk arkadasımız epidural normal
Oglusum12 : Sezeryan oldu :)
Dilfeza
Ugurlu07
Mercim
Yeniyeni
Frhnrfhn
Leyli2212 Sezeryan oldu :)
Nilidil. Normal dogum yaptı
Yarenay
Faktorb
Esizm
Bndnz
Bsms
Onlyisland56
Mertug
Carmentta
Mustu
Will
Simlara Sezeryan oldu :)
Mavibattaniye
Melek01
Nursesila Sezeryan oldu :)
Supremee
Tatlicik
Ege2011
Hayat55
Nergis67 Sezeryan :)
Destes
Arcak81
Oreiro. Sezeryan :)
Meganejem
Peluscuk
Annecik3838
Askitom. Normal dogum :)
Ayy NORMALCİLER de patir patir sezeryana dökülüyoruz normal doğuran kaç Ekim annesi olacak merak ediyorum
CaNim bizimki dusmedi ama dedigin kivamli sey var bende takildim,ogrenirsen yazar misin mutlaka!!!
canım benim normal oldu :)
canım o kıvamlı şey varya baktım 1 saat sonra yok olmuş göbek normal haline dönmüş yani o kıvamlı şey yok ben mikrop kırılsın diye batikon sürdüm üzerine öyle duruyo inşallah bişey olmaz..