2012 Ekim Anneleri

Kızlar moralim çok bozuk ya şimdi kan tahlili sonucumu aldım wbc 4-10 arasında olması gerekirken 11.7 çıkmış araştırdım biraz lösemi falan yazıyor varmı benim gibi olan yaa sinirlerim çok bozuldu :KK43:(((

Ozaman bunları göstereni vururuz herhalde :KK70: Sen videoları izliyor musun canım? Ben çok izledim. İyice gaz geldi .... Herkes korkarsın diyor ama korkmadım nedense...

İzlemem mı :KK70: ama benin izlediğim gercekten guzel di hiç kesiksiz dogurttular kadını ondan banada baya bi gaz geldi :)du bakalım son ana kadar bu kadar hevesli olacakmıyiz ins oluruz Yaa beklediğimizden daha da kolay olur ins :)

Kızlar moralim çok bozuk ya şimdi kan tahlili sonucumu aldım wbc 4-10 arasında olması gerekirken 11.7 çıkmış araştırdım biraz lösemi falan yazıyor varmı benim gibi olan yaa sinirlerim çok bozuldu :KK43:(((

Sonucu Dr yorumlamadı mı cnm sanmıyorum riskli bi durum olduğunu çok bi fark yok çünkü normali 10 senin ki 11 çıkmış . Bence canını sıkmadan önce Dr göster bosyere uzme kendini

Ozaman iyi yapmışsın canım... Allah kolay doğum nasip etsin sana...

Bu arada sayfa 5000 :KK64::KK64::KK64:
amin canım :KK16::KK16::KK16:
evet 5000 :21::21::21:
kız ne zaman doğuruyon sen. benimki hala belli değil normal yada sezeryan olacağı. doktor şimdilik problem yok normal için için dedi. ama ayın 8 inde tekrar gel bebeğin kilosuna göre bakarız dedi. boyum kısaymış zor olurmuş falan filan. bide üşütmüzüm nezle oldum ben ya. bu kadar rahat bi hamilelik geçirdim ama sonunda patladım. haftasonuda acildeydim. bütün gün kustum ve hamileliğim 2. istifrası gerçekleşti :) 20 lik dişim ağrıyooooooooooooo.

8 ekim pazartesi canım kısmetse:18:
geçmiş olsun canım dikkat et kendine :KK16:
bebişin kilosu nekadarmış senin canım?
offf o diş ağrısı çok fena benimde 1 ay önce öyleydi aynen 20lik benimde karanfil falan çiğnedim ama 10 gün sürdü yinede ağrısı
Allah yardımcın olsun canım kızımıza dikkat ettt:KK54:

Kızlar camoka sabaha karşı sancılanmış hemen hastaneye gitmişler çatı muayenesi yapılmış epey canını yakmışlar:KK50: 4 cm açılma varmış sonra ebelere sezeryan olucam doktoruma haber verin demiş doktoru da nöbetçiymiş çok şükür hemen almışlar sezeryana ve prensesi 5 dak. sonra dünyaya gelmiş..çok şükür ikiside iyiymiş :nazar::nazar::nazar:

umarım bu topıkte aynen boyle kalırız ne kadar suan eskısı gıbı kalabalık olmazakta cok guel seyler paylastık ınsallah 15000 sayfayıda goruruz bebıslerımızı bırlıkte buyuturuz...

tatlım bozma moralini yanlış hatırlamıyorsam aylar önce hamilelerden sorular bölümünde de paylaşmıştı bi arkadaş bunu sonra da gebeliğe bağlı olarak kan oranının yüksek çıkması normalmiş demişti dr danış bi

İzlemem mı :KK70: ama benin izlediğim gercekten guzel di hiç kesiksiz dogurttular kadını ondan banada baya bi gaz geldi :)du bakalım son ana kadar bu kadar hevesli olacakmıyiz ins oluruz Yaa beklediğimizden daha da kolay olur ins :)

Benim bazı izlediklerim kesiksizdi, bazıları da kesikli :=))) Aklıma geldikçe izlediğim için :) Bakalım gerçekten hep bukadar hevesli olabilecek miyiz? Yani ben olurum gibime geliyorda tek sorun artık bebeğime kavuşmak istemek :KK70:

Ayyy CAMOKA mı doğurmuş.... Ne güzellll

Son düzenleme:
amin canım :KK16::KK16::KK16:
evet 5000 :21::21::21:

8 ekim pazartesi canım kısmetse:18:
geçmiş olsun canım dikkat et kendine :KK16:
bebişin kilosu nekadarmış senin canım?
offf o diş ağrısı çok fena benimde 1 ay önce öyleydi aynen 20lik benimde karanfil falan çiğnedim ama 10 gün sürdü yinede ağrısı
Allah yardımcın olsun canım kızımıza dikkat ettt:KK54:

hadi hayırlısıyla doğur bakalım :) kızım geçen hafta çarşamba 2950 gr dı. valla kendime ne kadar dikkat etsemde hastalık yapıştı üstüme. önceden hiç dikkat etmezdim bişey olmuyodu. sakınan göze çöp batıyo işte

hadi hayırlısıyla doğur bakalım :) kızım geçen hafta çarşamba 2950 gr dı. valla kendime ne kadar dikkat etsemde hastalık yapıştı üstüme. önceden hiç dikkat etmezdim bişey olmuyodu. sakınan göze çöp batıyo işte

amin canım hepimiz inşallah :KK16::KK16:
maşallah canım kızımıza :nazar:
öyle canım sen fazla sakınma ozaman :KK34:
tekrar geçmş olsun tatlım :KK16:

selam kızlar,

bizim bu sabah kontrolümüz vardı :KK8: kızımız dünden beri pek bir sakindi, doktor teyzemize söyledik hemen bakalım dedi. normalde bu haftalarda olmuyormuş hareketlerde aşırı bir azalma. haftasonu yorulduk ondanmış meğer. idrar yolu enfeksiyonum hala devam ediyormuş, bir kutu daha antibiyotik bitirmemiz gerekiyor :KK43:
onun dışında bebişimiz gayet iyi dedi doktor teyzemiz, boyu da normalden biraz uzun bekliyorum dedi 50-52 üstü olabilirmiş. kilosu gün itibarı ile 3192g :nazar::emir_bebek::nazar:
dün de bebişimizin ve benim bir kaç eksiğini daha tamamladık. bebek arabamız, biberonlarımız, burun aspiratörü ve tırnak makas takımımız , park yatağımız alındı. benimde hastane çantam için eksiklerim vardı onları aldım, gecelik,terlik, ped, diş fırcası macunu, vs. şimdilik bu kadar.

bugünden itibaren izne ayrılmış sayılıyorum ama şu an iş yerimden yazıyorum :KK9: son bir kaç işim vardı onları tamamladım, birazdan arkadaşlara veda edip çıkacağım, artık kızımla benim dinlenme vaktim geldiii :KK16:

Allah'a şükür iyi haberleriniz var. Allah analı babalı, sağlıkla büyütmenizi nasip eder inşallah bebeklerinizi.

Bende bugün doktorda idim. İlacı bıraktım mı hemen sancılarım olacak doğuracağım sanıyordum. Ortada sancı yokta bende fark etmiyorum diyordum. Çantaları alıp gidecektim, açılmam falan kesin vardır diye.
Ama tık yok. Ne sancı çıktı, ne açılma. Rahim ağzında 2 hafta önceki gibi sadece yumuşama var. Çatı muayeneside oldum. Canım acımadı hiç ama ne hikmetse epeyce kendimi kastım. Pelvis kasım düzmüş. Normalde üçgen mi ne olması gerekiyormuş." Bebeğin doğum esnasında omzu takılabilir" dedi." Birde sen böyle kasarsan kendini zor olur" dedi. "Kilosuda önemli" dedi. Şimdilik 3.225 gr bebeğim.
Çok canım sıkıldı. En büyük korkumda doğum esnasında kasarak bebeğe zarar vermek. Doktorda üstüne tuz biber ekti.
Offf...
Haftaya değerlendirecekmişiz tekrar.
Eşimde doktor sana gazı verdi, sezaryene yol açıyor diyor.
Ne zor karar vermek yaa.

Benim bazı izlediklerim kesiksizdi, bazıları da kesikli :=))) Aklıma geldikçe izlediğim için :) Bakalım gerçekten hep bukadar hevesli olabilecek miyiz? Yani ben olurum gibime geliyorda tek sorun artık bebeğime kavuşmak istemek :KK70:

Ayyy CAMOKA mı doğurmuş.... Ne güzellll

kızlarrrr nası izliyosunuz yaa ben hiç izlemedim fikrim degişmesin diye hala daha kararlı bi şekilde normal dogum istiyorum ama izlersem belki fikrim degişir

kızlarrrr nası izliyosunuz yaa ben hiç izlemedim fikrim degişmesin diye hala daha kararlı bi şekilde normal dogum istiyorum ama izlersem belki fikrim degişir

Canım benim pis bir huyum var... Hani evde kocanla film izlersin yaa... Korku filmi tabi.. Filmin ortasında koltukta uyuya kalırsın. Ben kalamam işte:KK34: Hele ki korku filminde :) Eğer ki korku filmi izlerken uyursam bütün gece uyuyamam. Aman ne olacaktı, yok sonu nasıldı bilmem ne :=)))) Filmin sonunu izledimmi de bir rahat uyurum ki sorma. Doğum videoları izlemek de öyle benim için... O videodaki kadın sancıyı acıyı çekip çekip doğum yapıyor yaa... Allahım nasıl rahatlıyorum. Ay işte ne olursa olsun sonu güzel diyorum. Herkes yapıyor ben mi yapamayacağım diyorum. Aynı o filmlerin sonunu izlemiş gibi oluyorum. Doğumu yaptığım zaman da öyle olacak. Acıyı çekerken hep o izlediğim videoları düşünüp kendimi rahatlatacağım. Yani herkes farklı tabi. Bu benim için geçerli. Belki de ben psikopatım bilemem :KK35:

bayanlar doğum yaptım cuma akşamı anca kendime gelebildim normal doğum oldu açılmam vardı sunni sancı verdiler kolay bişey değilmiş fazla anlatmayayım doğum yapacak arkadaşları korkutmak istemem ama şunu söyleyebilirim bebeğiniz doğduğu an herşeyi unutuyosunuz bide ne kadar gayret ederseniz okadar çabuk doğum gerçekleşir cesaretli olup sancı anında yürüyün ıkının zaten doğum hanedeki işiniz çok çabuk bitiyor 10 dk doğum anı en fazla, bide sancı çekerken derin nefes alıp verin bunları anlatıyorum benım ılk doğumumdu başıma gelecekleri bilmiyordum belki yardımcı olabilirim diye , ebeler sağ olsun çok iyilerdi cesaret verdiler yatakta yatıp sancı çekmeyin o şekilde daha az açılma oluyormuş bebişim de bende çok iyiyiz sizede hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum arkadaşlar :):nazar::nazar::nazar:

Sevcanyk arkadasımız epidural normal :nazar:

Oglusum12 : Sezeryan oldu :) :nazar:

Dilfeza

Ugurlu07

Mercim

Yeniyeni

Frhnrfhn

Leyli2212 Sezeryan oldu :):nazar:

Nilidil. Normal dogum yaptı :nazar:

Yarenay

Faktorb

Esizm

Bndnz

Bsms

Onlyisland56

Mertug

Carmentta

Mustu

Will

Simlara Sezeryan oldu :) :nazar:

Mavibattaniye

Melek01

Nursesila Sezeryan oldu :) :nazar:

Supremee

Tatlicik

Ege2011

Hayat55

Nergis67 Sezeryan :):nazar:

Destes

Arcak81

Oreiro. Sezeryan :):nazar:

Meganejem

Peluscuk

Annecik3838

Askitom. Normal dogum :):nazar:
:KK52:Ayy NORMALCİLER de patir patir sezeryana dökülüyoruz normal doğuran kaç Ekim annesi olacak merak ediyorum

canım benim normal oldu :)

CaNim bizimki dusmedi ama dedigin kivamli sey var bende takildim,ogrenirsen yazar misin mutlaka!!!

canım o kıvamlı şey varya baktım 1 saat sonra yok olmuş göbek normal haline dönmüş yani o kıvamlı şey yok ben mikrop kırılsın diye batikon sürdüm üzerine öyle duruyo inşallah bişey olmaz..

Yaa kİzlar interneti cikarin hayatinizdan,ben o hataya cok dustum,wbc bende de yuksek cikti hep hamilelikte normalmisi dr um soyledi,ben dikkat etmemistim bile,ama saglik ocaginda ki salak hemsire yok cocuk ozurlu olabilir akraba evliligimi yaptin falan demisti,ben agla agla helak oldum dr u aradim dr salak herhalde o kadin bi sonuca gore nasil boyle bir yorum yapar dedi,yani hamilelikte normalmis,ama sen yine tabi dr na goster,ha bi de benim o ara idrarimda enfeksiyon vardi o da etkilermis..

canım benim normal oldu :)

canım o kıvamlı şey varya baktım 1 saat sonra yok olmuş göbek normal haline dönmüş yani o kıvamlı şey yok ben mikrop kırılsın diye batikon sürdüm üzerine öyle duruyo inşallah bişey olmaz..

Bende bir bakiyorum kurumus bi bakiyorum kivamli dibi,normaldir insallah,dusse de ahatlasam,ama ben bezini alirken dusecek diye odum kopuyor,anneme dedim bende duserse kesin bayilirim:)))

arkadaşlar,
cuma gece yarısından sonra başlayan sancılarım 5 dk bire düşünce hastanemize gittik nstye bağlandık ve sancılarımız tavan yapmıştı ancak açılmamız bir türlü 1 cm geçmedi dr sabah gelince tekrar nst bağladı ve sancı yine tavan ama açılma sabit çıktı. bu kadar sancı açılmayı arttırmazsa artık artmaz sezaryana alıcaz dedi ve 5 dk içerisinde evet tam 5 dk içinde ameliyathaneye indim 29 ekim 9.59da kızım ALYA doğdu. Dünyanın en güzel duygusunu bende yaşadım sonunda ....kızlar Allah hepinize yardım etsin...Darısı başınıza olsun inşallah....Kızım bana önce Allahın sonra eşimin en güzel armağanı...

Şimdi emme saatimiz ...sonra tekrar görüşürüz...
Hepinize sevgiler...

X