Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar ben dogurdum kizim cok tatli maasallah benim ameliyatim iyi gecti kiz emdi bile beni cok garip bir duygu 3450 gr boyu 49 cm beni felisimden once aldilar kismete bak sen simdilik bu kadar odamizda anneanneler babaanneler var sonra detayli yazarim
Bendeeeeee öyle istiyorum
Canım spinal anestezi ile sezeryan olup, çok memnun kaldım diyen birçok insan okudum forumda. Yalnız birde en son kombine yi duydum... Hem spinal hem epidural mi ne oluyormuş. Birde onu sor istersen... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu
Supremeee sen dogum yaptın mı
slm kıslarrrrr,bugun doğum yapanlara kucak dolusu sevgilerrabbim yardımcıları olsun,ben de heyecanla bizim keratayı bekliyorum yerinden gayet rahat hiçbir doğum belirtisi yok şimdilik
anestezi uzmanıylada konuştum belime falan baktı sorunsuz olur dedi genelde çok kilolu hastalarda sorun oluyor oda nadiren dedi sen beni dinlersen dediklerimi yaparsan hiçbi sorun olmaz dedi...inşallah bende memnun kalırım canım aklıma gelmedi kombine sormak bak ...
pazartesi bi sorayım onuda yaparlarmı bilmem ama...
kızlar bnde 26 eylülde normal doğumla aldım oğlumu kucağıma daha 15 gün daha beklicez derken sürpriz yaptı minnoşum:)allah hepinizin yardımcısı olsun zor ama degdini kokusunu her içime çektiğimde bikez daha anlıyorum şükürler olsun Allahıma darısı başınıza:))
Sor yine de canım. Bakalım ne diyecekler. Yalnız dediğim gibi birçok insan okudum çok memnun kaldım diyen. Kendini tedirgin etme bence... Sen neden sezeryan oluyorsun canım ?
Aynen bende öyle hissediyorum ya hiç gelmeyecek gibi böyle sanki ben hep hamile olarak devam edicem bundan sonra ki yaşamımayok canım yaa nerde doğuramadım hala hiç sancıda yok hatta umudu kestim sanki bundan sonraki ömrümü oglumu karnımda tasıyarak geçiricem
Oyy maşallah sanada kuzuna da canım ne güzel darısı bize hadi bakalım :))kızlar bnde 26 eylülde normal doğumla aldım oğlumu kucağıma daha 15 gün daha beklicez derken sürpriz yaptı minnoşum:)allah hepinizin yardımcısı olsun zor ama degdini kokusunu her içime çektiğimde bikez daha anlıyorum şükürler olsun Allahıma darısı başınıza:))
bizim bebiş babasına çekmiş canım az koca kafalıymış birazda tontiş olunca bende korktum drum da nasıl doğurtcam seni kız deyince ben illa sezaryen doğurcam dedim
İnşallah öyle olur canım benim... Unutmayalım bu yazdıklarımızı
kız ne zaman doğuruyon sen. benimki hala belli değil normal yada sezeryan olacağı. doktor şimdilik problem yok normal için için dedi. ama ayın 8 inde tekrar gel bebeğin kilosuna göre bakarız dedi. boyum kısaymış zor olurmuş falan filan. bide üşütmüzüm nezle oldum ben ya. bu kadar rahat bi hamilelik geçirdim ama sonunda patladım. haftasonuda acildeydim. bütün gün kustum ve hamileliğim 2. istifrası gerçekleşti :) 20 lik dişim ağrıyooooooooooooo.bizim bebiş babasına çekmiş canım az koca kafalıymış birazda tontiş olunca bende korktum drum da nasıl doğurtcam seni kız deyince ben illa sezaryen doğurcam dedim
5000. sayfamız hayırlı uğurlu olsunnnn
Evet dogum esnasında bize okutsunlar bu yazdıklarımızı :))
Bu arada sayfa 5000 olmuş maşallah bize :)
Dogum yapanlar özellikle normal dogum ne olur hikayelerinizi Yazin da bizede biraz daha cesaret gelsin ilham olsun :)