2012 Ekim Anneleri

Kızlar moralim çok bozuk ya şimdi kan tahlili sonucumu aldım wbc 4-10 arasında olması gerekirken 11.7 çıkmış araştırdım biraz lösemi falan yazıyor varmı benim gibi olan yaa sinirlerim çok bozuldu :KK43:(((

ya canım sen o ınternete bakma...kan tahlillerinde yazan referans degerlerı geneldir,yanı herkes ıcın gecerlı degerler yaşlısı ,genci,kadını ,erkeği için ayırt etmıyor.senın cıkan degerın gebelik olarak degerlendirilecek o referansa bakıp takılma doktoruna sor ...

Arkadaslarrrrrrrrrrrrrrrr ben doğurdummmm cuma gunu acıl sezeryanla guzel oğlumu kucagıma aldım çok yoğun oldugum için ancak yazabılıorum ayrıntılı yazıcam daha sımdılık guzel oğlumuda paylasayım sızınle 18 gun erken doğmasına ragmen masallahı var erkekımın hepınız benım gıbı kurtulursunuz ınş sorunsuz şimdılık hoşçakalın ayrıntılaıryla dönucem ınş :KK49: bu işaretı yapmayı özledım :KK1::KK1::nazar::nazar:

Maşşallah ne kadar güzelll ama yarabbim daırısı bizlerin başına ne kadar doğdu canım kilosu ne kadar

kızlar masumıyet ın minnakı ece kızımızın fotosunu gordum eklemıs masumiyet malum sıteye..tostontık pespembe Allah ım anlatamam yaaa....darısı bızım tostık pembelere :KK9:

Kizlar ben dogurdum kizim cok tatli maasallah benim ameliyatim iyi gecti kiz emdi bile beni cok garip bir duygu 3450 gr boyu 49 cm beni felisimden once aldilar kismete bak sen simdilik bu kadar odamizda anneanneler babaanneler var sonra detayli yazarim

Canım gözümüz aydınn hep birlikte hayırlı olsun inş Yeni anne ve babaya mutluluklar dileriz.. en yakın zamanda resmini görmek istiyoruzz paylaşırsan çooook seviniriz...

bilemiyoruj canım..benim oğlan hep hareketli olduğu için hutrma ile bir bağlantısı varmı? dışardayken elimi karnıma koyuyorum belli olmasın diye..ama bi şekilde gösteriyo kendini. bişey değik nazar değecek diye korkuyorum. karnım bi sağa bi sola hareket edip duruyor...
Canim dua ederek cikdisari,herkes bakmiyor zaten bosver sen keyfini cikar,dogunca daha guzel kesinlikle ama tepikleri guzeldi ve ben o hissi net olarak hayal edemiyorum artik:))
kızlar masumıyet ın minnakı ece kızımızın fotosunu gordum eklemıs masumiyet malum sıteye..tostontık pespembe Allah ım anlatamam yaaa....darısı bızım tostık pembelere :KK9:

Ay gordum kara sacli kiz,masallah:nazar:

bizler gibi ilk anne olacaklardan daha tecrübelisin.. korkmana gerek yok ki :)) salı günü benimde sezaryen ile doğumum olacak ben napayım? ödüm patlıyor :)) yarın olacaktı normalde ama 1 gün ertelendi.. off geçer mi yarın? bize cesaret vermen gerekir hiç bişey olmaz merak etme, kesseler acımaz :)) iyi gaz oldu mu bari :))

Haklisi cnm:KK66: emin ol gercrkten korkulcak bisey yok bnm daha once yasafigim olsylardan dolayi bebegi ksybetme korkusundan tum bu korkular sanirsam.onun haricinde korkmsyi gerektireck bi durum yok . Tolam max 1 saat icunde hersey bitmis olacak vee mutlu sonn:KK66:) degmez mi tum acilara, Allah yardimcimiz olsun. Hsyirli kolay dogumlar diliyorm sana cnm

bayanlar doğum yaptım cuma akşamı anca kendime gelebildim normal doğum oldu açılmam vardı sunni sancı verdiler kolay bişey değilmiş fazla anlatmayayım doğum yapacak arkadaşları korkutmak istemem ama şunu söyleyebilirim bebeğiniz doğduğu an herşeyi unutuyosunuz bide ne kadar gayret ederseniz okadar çabuk doğum gerçekleşir cesaretli olup sancı anında yürüyün ıkının zaten doğum hanedeki işiniz çok çabuk bitiyor 10 dk doğum anı en fazla, bide sancı çekerken derin nefes alıp verin bunları anlatıyorum benım ılk doğumumdu başıma gelecekleri bilmiyordum belki yardımcı olabilirim diye , ebeler sağ olsun çok iyilerdi cesaret verdiler yatakta yatıp sancı çekmeyin o şekilde daha az açılma oluyormuş bebişim de bende çok iyiyiz sizede hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum arkadaşlar :):nazar::nazar::nazar:

hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inş yaa anlat anlat normal dogumu ne yaparsak daha cabuk acı cekmeden dogurabiliriz yürüyüp çömelmek iyi gelir diyolar yasayanlardan dinleyelim birde

kızlarr ayaklarım cok şişti üstüne basamıyorum evin içinde bile yürüdükçe daha da şişiyo tuzdandır belki diye onuda kestim ama dombiili gibi ayaklarım oldu terlik bile olmuyo aglıcam yaa =((

Masumiyet:nazar::nazar::nazar:

Felisimfelis :nazar::nazar: :nazar:

Edammm
:nazar::nazar::nazar:

Nuresila :nazar::nazar::nazar:

Gamselimm

Jakobi :nazar::nazar::nazar:

Camoka

Kızlar hepinize ve bebişlerinize kocaman maşallah. Allah hayırlı evlat eylesin her birini. Sağlıklı ve huzurlu olun bebişlerinizle

Normal doğum bekleyen annişler çok zormuş böyle beklemek:KK30::KK30::KK30::KK30: ne zman ne olacak hiç belli değil. Benim neredeyse 10 günüm kaldı:KK76::KK76::KK76: geçen hafta sancım çıkmamıştı ama dünden beri belim de ağrımaya başladı. Zaten adet sancısına benzeyen sancılarım vardı ama pozisyon değiştirince geçiyordu. Şimdi bel ağrılarım başlayınca sevinmeye başladım. :KK76::KK76::KK76::KK76:. Bugün baya bi belim ağrıdı:KK76::KK76:Bu hafta içinde doğururum ben bu oğluşu :KK33::KK33::KK33:(inşaallah):KK9::KK9::KK9:

kızlar gecen pazartesı bende sezeryana dogum yaptım 36 haftalık dogdu oglum sağlıgımız yerınde cok sukur sarılık rıskınıde atlattık cok sukur dogum yapmamıs arkadaslara hayırlısıyla bebeklerını kucaklarına almalarını dılerım ogluun resmını eklıcem ama nasıl ekleyebılırım bulamadım

bimez bu ekim ayı:))) daha 25 günüm var... oğlumla konuşuyorum hergün. gel artık nasıl olsa 36 hafta bitti diyorum..bizimkinin dünya umrunda değil. tepinmekle meşgul:)))

:)) aynı valla gelmeye niyetleri yok ama kızım dönmüş artık iyice bası asağıda 10 gune gelir diyor deneyimli anneler :KK70: bakalım hayırlısı

Kızım doğdu 30.09.2012 14.50 de 2960 49,5 :) dua edin bize:nazar:

maşaAllah kuzuna :) hadi gözün aydın darısı basımıza artık

arkadslar ben 26 eylul saat 12.40 ta ogluma kavustum.normal dogum ile.dogum sancisi ve dogurmam hepsi 3 saat surdu.insallh sizlerinde dogumu kolay ve saglikli gecer.

gözün aydın tatlım dilerim bizim doğumlarımız da seninki gibi cok rahat olur ve sakin geçer...

günaydınnn

1 ekimci arkadaşlarımm
inşallahh sağlıkla kucaklarına almışlardır bebecikleriniiii

gerçekten topiğin yarısı doğurdu bi biz kaldıkkk daha 20 günden fazla varrr , benim bebiş nezaman gelir acaba , gerçi sadece onun çantası hazır kendikimi hazırlamadım bile , bebişimin uyku setininde almadım daha , ama doğuranları görünce bende heves ediyorummmmmmm :KK49::emir_bebek:

artık ne olur ne olmaz kızımın cantası benim cantam :KK70: kızımın yatağı lohusa tacım hepsi hazır :KK70: heran hersey olabilir artık dedi doktorumuz :KK70:

Arkadaslarrrrrrrrrrrrrrrr ben doğurdummmm cuma gunu acıl sezeryanla guzel oğlumu kucagıma aldım çok yoğun oldugum için ancak yazabılıorum ayrıntılı yazıcam daha sımdılık guzel oğlumuda paylasayım sızınle 18 gun erken doğmasına ragmen masallahı var erkekımın hepınız benım gıbı kurtulursunuz ınş sorunsuz şimdılık hoşçakalın ayrıntılaıryla dönucem ınş :KK49: bu işaretı yapmayı özledım :KK1::KK1::nazar::nazar:

hay maşaAllah size :) gözün aydın tatlım oğlusun da cok tatlı hani yakısıklı bişi olacak tekrar maşaAllah :)

kızlar gecen pazartesı bende sezeryana dogum yaptım 36 haftalık dogdu oglum sağlıgımız yerınde cok sukur sarılık rıskınıde atlattık cok sukur dogum yapmamıs arkadaslara hayırlısıyla bebeklerını kucaklarına almalarını dılerım ogluun resmını eklıcem ama nasıl ekleyebılırım bulamadım

maşallah gözünüz aydınnn , ben resimleri eklentiler bölümünden ekliyorum , bu yazıyı yazarken aşağı doğru kaydır mausu eklenti ekle yazan yerden olur sanırım

Kizlar ben dogurdum kizim cok tatli maasallah benim ameliyatim iyi gecti kiz emdi bile beni cok garip bir duygu 3450 gr boyu 49 cm beni felisimden once aldilar kismete bak sen simdilik bu kadar odamizda anneanneler babaanneler var sonra detayli yazarim

canım benim gözün aydıınnn... meleğini öp bizim yerimize de emi... darısı benim gibi henuz doğuramayanların basına artık :)

evet malesef ben varım tarihimiz aynı bende de yok sancı falan sadece aradakasıklarıma iğne batar gibi azcık ağrı giriyo okadar gerçi 36. haftayı tamamlamadığımiçin dert etmiyorum yavrum biraz daha büyüsün gelişsin iyice paşam 37. haftada başlıcam çalışmalara:KK70:

ben de seninle aynı tarihteyim tatlım bugun dr.a gittim. erken doğum riskimiz kalmamıs artık heran gelebilir dikkatli ol dedi... 24 saat içinde hareketleri 10 kereden az ise dedi ve sancıların kasılmaların 7 ila 5 dk arasına düsünce gece gündüz demeden gel hastaneye dedi...hayırlısı akalım

kızlar yeni bişey öğrendim evde doğumyapan kadınlara ebeler zeytinyağı sürüyormnuş doğumkolay olsun rahimrahat açılsın diye dikiş falan da olmuyormuş doğuma 10 gün kala hergün sürmek gerekiyormuş ben 37. haftaya girdiğimde zeytinyağı ve hurmaya başlıcam normal doğum düşünenler yapsın bence

anaa o zeytin yağı hastaneye gidene kadar olan sürecte tehlikeli olmaz mı bir de yollarda pırtlatmayalım bebişlerimizi :KK70:DD

hurma işine fazla bel bağlama canım..ben hergün mutlaka yiyorum. hamileliğimin başından beri.çok seviyorum...10 tane yediğimde oluyor 2-3 tane yediğimde oluyor. doğursam şimödiye kadar çoktan doğururdum:))))

kızlar ben 36+4 deyim. sizin bebğinizin hareketleri nasıl...maşllah benim oğluş karnımı yırtacak. çok ağrı veriyor artık...okadar çok hareket ediyorki. sürekli geiliyor. poposunu dayıyor...üst üsste çok yapınca bazen alt bölgem ağrıyor. ama onun dışında ne sancım var nenişanım ne suyum....bebişin gelmeye niyeti yok sanırım. çoğunun 32-33 haftadan sonra bebek hareketleri azaldı...acaba bu kadar hareket etmesi normal mi...

hareketlerimiz azaldı tatlım bizimde sadece güclü bir sekilde ayakları ile itiyor poposunu cıkartıyor ya da kasılıyor normalmiş ama kişiden kişiye de değişebilir dr.na danıs istersen

kızlar bnde 26 eylülde normal doğumla aldım oğlumu kucağıma daha 15 gün daha beklicez derken sürpriz yaptı minnoşum:)allah hepinizin yardımcısı olsun zor ama degdini kokusunu her içime çektiğimde bikez daha anlıyorum şükürler olsun Allahıma darısı başınıza:))

amiiin inşaAllah tatlım gerçekten artık darısı basımızza :KK70:

gözün aydın bu arada bebişine kavustun ne güzel. rabbim tüm doğum yapanlara bebişlerinin hayırlı ewlat olmasını nasip eylesinn

bebeğin hayırlı olsun tatlım... rabbim hayırlı ewlat olmasını nasip etsin gözünüz aydın :nazar::nazar:

merhaba arkadaslar nasılsınız ?

bugun dr.a gittik hersey cok normal cıktı 3,000 gr olmusuz boyumuz da uzun olacakmıs :) artık bebeğim doğum seklini almıs 10 gunden sonra bekleyin dedi tabi belli de olmaz dedi. bundan sonra da doğarsa erken doğum olmayacak dedi. NST'ye girdik prensesimiz uyuyormus hareket ettiremedik bir türlü :KK70: bir hafta önce yüksek cıkan kalp atısları bu hafta da düsük cıktı cikolata falan yedim de en sonunda normale döndü tabi bunun için 1,20 dk beklemem gerekti ama olsun prensesim iyi ya önemli olan bu... 8 ekimde yine NST'ye gidicez sonra da doğurmazsam eğer 15 ekimde NST + muayenemiz var bakalım hayırlısı olsun :) ama sanırsam ben ya o gün ya da o güne kadar doğurmus olurum nedeni yürümekte zorlanmaya basladım fenaaa...

canlarım simdi cıkmak zorundayım yemek yapayım. yapabilirsem sornasında gelirim yine :) cok öptm hepinizi gelemesem de yarın görüsürüz kısmetse Allah'a emanet olun

kizlar özledim sizleri nasilsiniz? cogu arkadas dogum yapti valla heralde ben kaldim sona:KK1: bugundefelisimfelis birdecamoka sanirim dogum yapicaklardi bugun, haber var mi acaba? annem burda cok fazla zamanim olmuyor artik beninmde, insallah bende bebisi bi pirtlatayimda yazayim buraya:KK34:

X