2012 Ekim Anneleri

Arkadaslarrrrrrrrrrrrrrrr ben doğurdummmm cuma gunu acıl sezeryanla guzel oğlumu kucagıma aldım çok yoğun oldugum için ancak yazabılıorum ayrıntılı yazıcam daha sımdılık guzel oğlumuda paylasayım sızınle 18 gun erken doğmasına ragmen masallahı var erkekımın hepınız benım gıbı kurtulursunuz ınş sorunsuz şimdılık hoşçakalın ayrıntılaıryla dönucem ınş :KK49: bu işaretı yapmayı özledım :KK1::KK1::nazar::nazar:

oy oyy oyyb onun o köfte dudaklarını bir sıktır annesi benim için:emir_bebek: güle güle büyüsün tatlım çok güsel maşallah

Arkadaslarrrrrrrrrrrrrrrr ben doğurdummmm cuma gunu acıl sezeryanla guzel oğlumu kucagıma aldım çok yoğun oldugum için ancak yazabılıorum ayrıntılı yazıcam daha sımdılık guzel oğlumuda paylasayım sızınle 18 gun erken doğmasına ragmen masallahı var erkekımın hepınız benım gıbı kurtulursunuz ınş sorunsuz şimdılık hoşçakalın ayrıntılaıryla dönucem ınş :KK49: bu işaretı yapmayı özledım :KK1::KK1::nazar::nazar:

oy oyy oyy onun o köfte dudaklarını bir sıktır annesi benim için:emir_bebek: güle güle büyüsün tatlım çok güsel maşallah

arkadslar ben 26 eylul saat 12.40 ta ogluma kavustum.normal dogum ile.dogum sancisi ve dogurmam hepsi 3 saat surdu.insallh sizlerinde dogumu kolay ve saglikli gecer.

maşallah tatlım bizede böyle nasip olsun inşallah sende bebişini güle güle büyüt

Kizlar ben dogurdum kizim cok tatli maasallah benim ameliyatim iyi gecti kiz emdi bile beni cok garip bir duygu 3450 gr boyu 49 cm beni felisimden once aldilar kismete bak sen simdilik bu kadar odamizda anneanneler babaanneler var sonra detayli yazarim

ayy o garip duyguları yaşamak bizlerede nasip olsun inşallah sende güle güle büyüt annesi pamuğunu:KK16:

anaaa millet doğurdukça sayfada kimse kalmamış ne kaa azalmışız yaa kızlar varmı doğuranlardan haber bende gece saatlerce 15 dk aralıklarla sancı çektim ama şimdi bişim yok bide kızlar yaa ağız sütüm geliyor benim bugün yoğun kıvamla kaç güne doğururum ki acaba

kızlar göbek bağımız düştü az önce ama ben korkuyorum göbeğin içi sarı renkte böyle kıvamlı bişey var acaba iltihap olabilir mi???

Ekim anneleriiii ekim daha bugun geldi ama geriye azcigimiz kaldi:) tum anneleri tebrik ediyorum bugun dogum yapacaklara kolay dogumlar diliyorum.. Ben de evde atesli ucuklu hasta bi anne adayi olarak kontrol saatimi bekliyorum:/ nerden cikti bu usutmeee iyileseyim de oglusumu oyle karsilayim istiyorum:KK43: acaba doktorumuz bugun tarih verirmikiii, keske verse bi de oglusum insallah benim atesimden etkilenmemistir:KK43:

geçmiş olsun hayatım tabiki kafaya takmak yok bende de tansiyon yüksekmesi oldu neredeyse 4 kere 14/9 görüldü ama hafta sonu takip ettirdik 3 gün ve herşey normale döndü yoksa bende ilaca başlayacaktım hatta şimdi doktorumu arayıp değerleri bildireceğim belkide ilaç verir bilemiyorum kalp çarpıntında oluyıormu tansiyonla birlikte???

olmazmı cnm geceleri uyutmuyordu zaten taşikardi de var günde üç kez ilaç kullanıyorum ama 13 ün aşağısını görmedim daha sürekli takip ediyorum sende ihmal etme sakın birde geceleri kalkıyorsan eşine muhakkak haber ver oda uyanık olsun ALLAHmuhafaza bişi olur diye ben öle yapıyorum cnm sanada geçmiş olsun:)

oyy oyy nazar değmesin maşallah..inşallah benim de bu kadar tatlı bir oğlum olur:nazar:

kızlar dün bebeğimi sarılık için doktora götürdüm cok sükür artmamıstı değeri.. aynı hastanede doğum yapan arkadasımız coyoteyi ziyaret ettim maşallah cok iyi görünüyordu dünyalar güzeli iloş bebeği de gördüm.. sadece emme problemi vardı her yenidoğan da yasanan..

babası iloşu kucağından indirmiyor,yeni oyuncagım diyordu gülüştük cünkü aynı kelimeleri benim eşimde söylüyordu emzirmeye calıştığım zamanlarda bile gelip zorla kacırıyor defnoşumu...

Allahım hayattaki en gercek aşk olan evlat sevgisini herkese hyırlısıyla tattırsın inşallah... herkese tekrar hayırlı doğumlar diliyorum

Canim merhaba oncelikle bebeginiz hayirliugurlu olsun rabbim guzel hayirli omurler versin bizde nasipse ekimin sonunda kavuscaz yavrumuza doktorumla simdilik epidural normal dogum planliyoruz forumdan bir arkadas senin bu sekilde dogum yaptigini soyledi nasil memnun kaldinmi epidural yapildiktan sonra agri aci duydunmu hic lutfen beni cesaretlendirecek bir seyler soyle simdidentesekkurler.

Sevcanyk arkadasımız epidural normal :nazar:

Oglusum12 : Sezeryan oldu :) :nazar:

Dilfeza

Ugurlu07

Mercim

Yeniyeni

Frhnrfhn

Leyli2212 Sezeryan oldu :):nazar:

Nilidil. Normal dogum yaptı :nazar:

Yarenay

Faktorb

Esizm

Bndnz

Bsms

Onlyisland56

Mertug

Carmentta

Mustu

Will

Simlara Sezeryan oldu :) :nazar:

Mavibattaniye

Melek01

Nursesila Sezeryan oldu :) :nazar:

Supremee

Tatlicik

Ege2011

Hayat55

Nergis67 Sezeryan :):nazar:

Destes

Arcak81

Oreiro. Sezeryan :):nazar:

Meganejem

Peluscuk

Annecik3838

Askitom. Normal dogum :):nazar:
:KK52:Ayy NORMALCİLER de patir patir sezeryana dökülüyoruz normal doğuran kaç Ekim annesi olacak merak ediyorum

evcanyk arkadasımız epidural normal :nazar:

Oglusum12 : Sezeryan oldu :) :nazar:

Dilfeza

Ugurlu07

Mercim

Yeniyeni

Frhnrfhn

Leyli2212 Sezeryan oldu :):nazar:

Nilidil. Normal dogum yaptı :nazar:

Yarenay

Faktorb

Esizm

Bndnz

Bsms

Onlyisland56

Mertug

Carmentta

Mustu

Will

Simlara Sezeryan oldu :) :nazar:

Mavibattaniye

Melek01

Nursesila Sezeryan oldu :) :nazar:

Supremee

Tatlicik

Ege2011

Hayat55

Nergis67

Destes

Arcak81

Oreiro. Sezeryan :):nazar:

Meganejem

Peluscuk

Annecik3838

Askitom. Normal dogum :):nazar:
:KK52:Ayy NORMALCİLER de patir patir sezeryana dökülüyoruz normal doğuran kaç Ekim annesi olacak merak ediyorum

Ayyyy ben buraya çatır çatır normal doğum diye yazdırmak istiyorum :KK52: Sadist miyim neyim :KK52:

merhaba kızlar bizde sezeryan günümüzü aldık sonunda 8 ekim pazartesi spinal anestezi dr um ama ben tedirgin oldum varmıydı spinal olan ?

bugün doğum yapan annişler gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah hepiniz ve kuzucuklarınız iyisinizdir biran önce toparlanın doğum hikayelerinizi bekliyoruz

merhaba kızlar bizde sezeryan günümüzü aldık sonunda 8 ekim pazartesi spinal anestezi dr um ama ben tedirgin oldum varmıydı spinal olan ?

Canım spinal anestezi ile sezeryan olup, çok memnun kaldım diyen birçok insan okudum forumda. Yalnız birde en son kombine yi duydum... Hem spinal hem epidural mi ne oluyormuş. Birde onu sor istersen... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu :KK70:

bugün biçok arkadaşımın doğumu vardı dualarım onlarla inşallah sağlıkla kucaklarına alırlarrr:KK16::KK16::KK16::KK16:

X