2012 Ekim Anneleri

Canim ne guzel yazmissin,burnum sizladi okurken,ece cok sansli senin gibi annesi olacagi icin...yarin bu saatlerde kizim koynumda mesajini bekliyoruz...

Cok tsk ederim canim hepimizin evlatlari cok sansli aslinda bir bilseler onlar icin bunca zaman nasil ozenle hazirlandik nasil sevgiyle ozlemle bahsettik :KK16:
Hayirlisiyla yarin sorunsuz bir dogum olur insaallah bana ve diger doguma gireceklere de :nazar:

Sevgili ekim anneleri hepinize merhaba sizleri aylarca takip ettim yazmaya pek firsat olmadi zaten de yeni uye oldum neyse uzatmiyim benim de kismetse yarin dogumum bu saatlerde insallah oncelikle dogum yapmislari tebrik ediyorum.kisac a hikayemden bahsediyim benim sata gore bdt 21 ekim fakat doktorumun olculerine gore aylarca 25 ekim olarak kabul ettik fakat son 2-3 haftadir bebegin gelisimi geriden geliyor doktor teshisleri ise soyle plesanta kireclenmesi ayrica suyunda azalma baska da problem olmamasina ragmen durum bu bir suru doktor da ayni dusuncede durum boyle olunca da erken dogum kacinilmaz oluyor cunku bebek iceride beslenemiyormus 2 hafta once ciger gelistirici ignemizide olduk su an kilomuz 2500 lerde inanin ben de cok korkuyorum bebek kuveze girer mi,eve beraber doneblecekmiyiz kafamda bir suru soru isareti iste duygu 981 arkadasim senin durumunu okuduktan sonra yazmaya karar verdim bir cumlen dikkatimi c ekti doktorunuz uzun sure kuvezde kalabilcegini soylemis bebeginin neden ki ? Allah hepinizin yardimcisi olsun biraz karisik yazmis olabilirim kusuruma bakmayin arkadaslar.

CAnim ne kadar olmus kilosu haftada ne kadar aliyo bu hafta benim bebisimde kilo almamisti :KK5:

tatlım sakın korkma bende anlayamadım bu bebişleri biz hep haftamızda gittik bu güne kadar sonra bir ara haftaları geçtik ve ben o zaman sadece 1 kilo almıştım herşeyi oğluşum yemiş :KK56: yani kilomuz öne geçti, boyumuz hep önde oldu zaten.sonra 21 eylülde doktora gittik teyzesi 2 hafta sonraki kontrole, ben o hafta hastanede 4 gün yatmış ishal olmuş:KK17: ve 15 tane serum yemiştim.çok şükür ki buna rağmen azda olsa 200 gr kadar almıştı oğluşum teyzesi ama internette yazan bebeğiniz yaklaşık şu ağırlıkltaki cümleye bakarak 200 gr gerideydik olsun dedik bunada bin şükür:KK49: bu cuma doktora bi gittik teyzesi hemde ne korkuyla:KK47: bir haftada br haftadan fazla kilo almıştık:KK9: 300 gr :nazar::nazar::nazar: şimdi herşey normale döndü üstelik doktor teyzesi tombiş olacağı konusunda ısrarlı yanaklarımız pofidik çünkü teyzesi:nazar::nazar::nazar: ama ben bu hafta gerçekten öyle birr yedim ki anlatamam kase kase sütlaçlar (az şekerli şekrsize yakın) küçük kavanozlar varya onlardan bir tane üzüm pekmezi:KK17: her sabah tereyağı, 3 çeşit peynir ve bir tanesi 2 kibrit kutusuna yakın:KK17:sınırsız ekmek:KK17: canınız çekmesin İNŞALLAH beypazarı kurusu bir poşet:KK17::KK17::KK17: kesin dedim bu hafta 90 olurum hiççç tartılmadım banane dedim, kilomda aynı 85:KK17: yani 10 kilo ile doğuma gidecek gibi görünüyorum.stres yokk haaa bide dinlemek çok önemli bunu anladım genelde uzandım evde.

gunaydin hepiciginize gene yeni bir gun sanki herkes dogurdu bir ben kaldim gibi hissetmeye basladim azaldik mi ne
Birde beeeen galiba mercim de doğurdu sanırım hala ses yok benimle BDT si aynı olan bı sen kaldın doğurmayan cnm sevcan da doğurdu :S
Gunaydın ekim anneleri ve terazi bebekleri :KK1: bugun eylulun 30 u :KK9::KK9:eee noluyor yani :44:demek oluyor ki gerçek ekim anneleri bizmişiz kızım,diğerleri aramızda ekım annesıyız dıye kandırmıs bizi,bugunune kadar ekım annesı dıye yazıstıklarımız eylul annesı cıktı iyimi....coyote bile benden 2 hafta sonraydı o da eylul annesıymıs meger maskeler düştü ajan bunlar ajan :KK1::KK1: bızde neyse o:KK45: ekım annesıyız dedık aslanlar gıbı ekımı bekledık,yaşasın Ekim anneleriiiiEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük KKEn Büyük KK bu kadar lafın ustune bırde bugun dogururmuşum hahahaha :KK52::KK52:
Hahaha harikasin artistcim sabah sabah güldürdün valla dogurabilirsin bugün dikkatli ol :))
Günaydıııııııııın:21::21::21: Şu dakika itibarıyla kendi "büyük kavuşmama" 24 saat kaldı! :KK42: 2 valiz ve bunun haicinde birkaç büyük paket yaptıktan sonra, hala usanmadan birşeyleri daha içine tepmeye çalışıyorum:KK1: En son hastanede lazım olur diye elektrikli sterilizatörü valize sokmaya çalışırken yakalandım, eşim gümrük memuru gibi valla, 4. kattan asansörsüz indireceği için ben koyuyorum o boşaltıyor!!! Acaba son teklif olarak mikrodalga sterilizatörü götürelim tamam ama o zaman fırını da yanımıza almamız lazım dersem 9 aydır tuttuğu sabrıyla balkondan uçmamı sağlar mı? Uçabilen en büyük memeli olur muyum? Narkoz verin banaaaaaaaaa!!!!:KK53::KK53::KK53:
Felis aynen anlattığın gibiyim yani kafamdakileri koysam varya 3. Valiz de çıkacak ama esim kızıyor hastanede yakın ama iste ben isterim yanlış getirirler vs diye korkuyorum herseyi koyuyorum takıntili ı oldum iyice :)
Gunaydin kizlar malum okuyamiyorum.yakinlarda dogum yapacak arkadaslara kolay dogumlar diliyorum.sut sikintimizi astik.su an icin oturup yatmak kalkmak cok cok zor baya aciyor karnim.yatakta donebilmek mumkun degil..bir de ara ara bs agrim oluyor herhalde spinalden sonra olan basagrisi bu.gece evimizde ilk gecemizdi.kizimizi yatagina bile koyamadik.esimle aramizda uyudu. Sabaha karsi esimin koynundaydi. Cok tatlilardi.bir de sunu farkettim gercekten uyku saatleri karnimdakiyle ayni.kizlar sizin icin dua ediyorum.saglikla kavusun bebiklerinize.boyle bir guzellik var mi bilemiyorum.kizimin adi liva oldu hala kp triplerde.
Cnm mAsallah sanada yavrunada bosver k p tirip p atar atar gecer liva adıyla yasasın :)
Hala inanamiyorum aylari haftalari gunleri saya saya saatlere kaldik simdide :18: bu ne buyuk heyecanmis bugune kadar yasadigim heyecanlarinda ustunde bir duygu. Ne girdigim sinavlara benziyor ne de evlendigim gunku heyecana yok yok bu bambaska...
9 aylik maraton sona eriyor bu sure zarfinda neler neler yasadik 3 kere acile gittim kordosenteze girdim ne korkular yasadim. İlk titresimlerini hissettim sonra tepmeler en sonunda da yer degistirmeler :KK1:
O beni merak etti bende onu :KK34:
O bir pirinc tanesiyken basladi bagimiz askimiz duydugum en canli en guzel sesti kalp atisi yarin da Allah nasip ederse o aglarken bizde ona gulumseyecez

Hos Geldin Melegim Seni Ne Cok Bekledik Ne uzak Yollardan Geldin Cennet Kokunu Alacagim An Dunyanin En Mutlu İnsani Ben Olucam.... ANNEN
Çok dyygulandim masumcum Rabbim saglikla sihhatle versin kucağına ins bı ömür hic ayırmasın kuzundan seni :))

Sevgili ekim anneleri hepinize merhaba sizleri aylarca takip ettim yazmaya pek firsat olmadi zaten de yeni uye oldum neyse uzatmiyim benim de kismetse yarin dogumum bu saatlerde insallah oncelikle dogum yapmislari tebrik ediyorum.kisac a hikayemden bahsediyim benim sata gore bdt 21 ekim fakat doktorumun olculerine gore aylarca 25 ekim olarak kabul ettik fakat son 2-3 haftadir bebegin gelisimi geriden geliyor doktor teshisleri ise soyle plesanta kireclenmesi ayrica suyunda azalma baska da problem olmamasina ragmen durum bu bir suru doktor da ayni dusuncede durum boyle olunca da erken dogum kacinilmaz oluyor cunku bebek iceride beslenemiyormus 2 hafta once ciger gelistirici ignemizide olduk su an kilomuz 2500 lerde inanin ben de cok korkuyorum bebek kuveze girer mi,eve beraber doneblecekmiyiz kafamda bir suru soru isareti iste duygu 981 arkadasim senin durumunu okuduktan sonra yazmaya karar verdim bir cumlen dikkatimi c ekti doktorunuz uzun sure kuvezde kalabilcegini soylemis bebeginin neden ki ? Allah hepinizin yardimcisi olsun biraz karisik yazmis olabilirim kusuruma bakmayin arkadaslar.

canım bizim doktorumuz normalde 1 hafta daha bekleyecekti fakat kalp atımları çok düzensiz.. nst sonuçlarına bakılırsa dışarıda olması daha avantajlı.. boynundaki kordon artık iyice dolanmış gelişimi de neredeyse durdu.. doktorum tam tabiriyle şunu söyledi "kendinizi hazırlayın 1 haftada kuvözde kalabilir, 1 günde belkide hiç kalmaz" biz iğne olmadık, bu durum içinde herhangi bir ilaç vermedi.. sadece kendimizi hazırlamamızı istedi o kadar.. buna çocuk doktorumuz karar verecektir dedi.. ben hep kendimi buna hazırladım.. zaten buraya gelişmeleri yazacağım.. salı günü sabah 9 da sezaryene gireceğim akşamüstü herşey netleşirse tekrar yazarım.. bize dua edin çok zor bir süreç bende sizin için dua edeceğim.. benimde bdt 21 ekimdi aynıymış :)

Son düzenleyen: Moderatör:
hayırlı doğumlar diliyorum hepinize, inşallah Rabbim Hz.Meryem Anamızın doğumu kadar kolay ve acısız bir doğum nasip eder, size,bizlere.Doğan bebeciklerimizin ömürleri uzun,bereketli olsun inşallah.Hayırlı bir evlat olsunlar,ailelerine,vatana,millete.bizi habersiz koymayın anacığım.yarın temizliğim başlıyor ama ben arada girip okuyacağım.

merhaba kızlar nasılsınız bakalım söylemiştim internetimiz kapanacak diye 3 4 gün oldu kapanalı benim sancılarım ağrılarım arttı bende annemlere geldim kalmaya varmı 3 4 gündür doğuran durumunda bi değişiklik olan ben artık çok daralıyorum ağrılar sızılar bebeğim gelsin artık yaa bu arada azradan haber varmı bide brck ten

Sevcanyk arkadasımız epidural normal
Dilfeza

Oglusum12 : Sezeryan oldu :) saglikla kavuştu bebisine önemli olanda buydu :)

Ugurlu07

Mercim

Yeniyeni

Frhnrfhn

Leyli2212

Nilidil

Yarenay

Faktorb

Esizm

Bndnz

Bsms

Onlyisland56

Mertug

Carmentta

Mustu

Will

Simlara

Mavibattaniye

Melek01

Nursesil

Supremee

Tatlicik

Ege2011

Hayat55

Nergis67

Destes

Arcak81

Oreiro

Meganejem

Peluscuk

Annecik3838
Kızlar Bu listeden kim Sezeryan oldu yada a normal doguran başka kim var biliyormusunuz leyli Sezeryan mı olmuştu hatırlatmıyorum

canım bizim doktorumuz normalde 1 hafta daha bekleyecekti fakat kalp atımları çok düzensiz.. nst sonuçlarına bakılırsa dışarıda olması daha avantajlı.. boynundaki kordon artık iyice dolanmış gelişimi de neredeyse durdu.. doktorum tam tabiriyle şunu söyledi "kendinizi hazırlayın 1 haftada kuvözde kalabilir, 1 günde belkide hiç kalmaz" biz iğne olmadık, bu durum içinde herhangi bir ilaç vermedi.. sadece kendimizi hazırlamamızı istedi o kadar.. buna çocuk doktorumuz karar verecektir dedi.. ben hep kendimi buna hazırladım.. zaten buraya gelişmeleri yazacağım.. salı günü sabah 9 da sezaryene gireceğim akşamüstü herşey netleşirse tekrar yazarım.. bize dua edin çok zor bir süreç bende sizin için dua edeceğim.. doğum ne zaman? benimde bdt 21 ekimdi aynıymış :)

Benim dogum yarin 10.30 gibi alacak doktor sirf bebegin iyi olup olmadigini gorebilmek icin epidural istesemde doktorum genel anestezi olmam taraftari cunku cok panigim allah yardimcimiz olsun insallah yarin bizi neler bekliyor hic bilmiyorum gerci doktorum kotu bir durum beklemiyorum diyor hatta ben kuveze girer mi diye sordugumda 40 haftalik dogan bebegin de o riski vardir dedi allah hepimizin bebeklerine saglik versin hepimizi hayirlisiyla kucagimiza aliriz insallah burdaki arkadaslar bebislerinin tombikliginden bahsederken hep uzulurdum kendim icin benim durumumda bu iste defalarca. Dopplere girdim damarlarda kordonda bisey yok ama durum bu sagol cnm ben de duaciyim burdaki herkes icin.

güzel anneler nasılsınız :KK16: doğumlar arttı heralde pek kimse kalmamış topikte

biz iyiyiz çok şükür, 8. gününde oğluşumun göbeği düştü teyzeleri :emir_bebek:

yaramaz tavşanım şimdi emdi uyudu ,baba-oğul uyuyolar benim aşklarım :KK16:

kimler doğum yaptı kızlar? yarın 1 ekim doğum yapçak çok kişi var di mi? Allah yardımcısı olsun herkesin inşallah

Sevcanyk arkadasımız epidural normal

Oglusum12 : Sezeryan oldu :) saglikla kavuştu bebisine önemli olanda buydu :)

Dilfeza

Ugurlu07

Mercim

Yeniyeni

Frhnrfhn

Leyli2212 Sezeryan oldu :)

Nilidil

Yarenay

Faktorb

Esizm

Bndnz

Bsms

Onlyisland56

Mertug

Carmentta

Mustu

Will

Simlara Sezeryan oldu :)

Mavibattaniye

Melek01

Nursesil

Supremee

Tatlicik

Ege2011

Hayat55

Nergis67

Destes

Arcak81

Oreiro

Meganejem

Peluscuk

Annecik3838
Benim hatırladım normalden sezeryana gecen bunlar kızlar başka var mii ? Ayy NORMALCİLER de patir patir sezeryana dökülüyoruz normal doğuran kaç Ekim annesi olacak merak ediyorum :KK53:

Gunaydın ekim anneleri ve terazi bebekleri :KK1: bugun eylulun 30 u :KK9::KK9:eee noluyor yani :44:demek oluyor ki gerçek ekim anneleri bizmişiz kızım,diğerleri aramızda ekım annesıyız dıye kandırmıs bizi,bugunune kadar ekım annesı dıye yazıstıklarımız eylul annesı cıktı iyimi....coyote bile benden 2 hafta sonraydı o da eylul annesıymıs meger maskeler düştü ajan bunlar ajan :KK1::KK1: bızde neyse o:KK45: ekım annesıyız dedık aslanlar gıbı ekımı bekledık,yaşasın Ekim anneleriiiiEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük KKEn Büyük KK bu kadar lafın ustune bırde bugun dogururmuşum hahahaha :KK52::KK52:

:KK1: :KK1: :KK1: :KK1: :KK1:

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Benim dogum yarin 10.30 gibi alacak doktor sirf bebegin iyi olup olmadigini gorebilmek icin epidural istesemde doktorum genel anestezi olmam taraftari cunku cok panigim allah yardimcimiz olsun insallah yarin bizi neler bekliyor hic bilmiyorum gerci doktorum kotu bir durum beklemiyorum diyor hatta ben kuveze girer mi diye sordugumda 40 haftalik dogan bebegin de o riski vardir dedi allah hepimizin bebeklerine saglik versin hepimizi hayirlisiyla kucagimiza aliriz insallah burdaki arkadaslar bebislerinin tombikliginden bahsederken hep uzulurdum kendim icin benim durumumda bu iste defalarca. Dopplere girdim damarlarda kordonda bisey yok ama durum bu sagol cnm ben de duaciyim burdaki herkes icin.

Allahım yardım etsin.. yarın sizin için güzel bir gün :) bebişin artık gözünün önünde olacak ve sen onu daha güzel besleyebileceksin.. bizim gibi düşük kilolu bebek bekleyen annelerin daha sabırlı ve sakin olmaları gerekiyor.. benimde genel anestezi olacak pıhtılaşma bozukluğum olduğu için 8 aydır kendi kendime iğne yapmak zorundaydım bu nedenle epidural ya da spinal olamayacağımı söyledi anestezi uzmanı.. aslında aynı duyguları paylaşıyoruz.. herkes bebeklerinin ne kadar tombik olduğundan bahsediyor ve ben çok üzülüyorum hele ki 17 kilo alıp da bebeğimi besleyememek, kendimi suçlar olmuştum bir ara "ben ne kadar bencil bir anneyim, kendim yemişim yemişim çocuğuma yedirmemişim" diye :)) hem senin bebişin düşük kilolu değil ki maşallah 2500 gayet güzel :) evet 40 hafta doğan bebeğinde bu riski olabiliyor biz dua edelim bebeklerimiz sağ salim kucağımızda olsunlar sonrasında uykusuz geceler umurumda değil, pamuklara sarar sarmalar büyütürüm ben oğluşumu :))

Gunaydin kizlar malum okuyamiyorum.yakinlarda dogum yapacak arkadaslara kolay dogumlar diliyorum.sut sikintimizi astik.su an icin oturup yatmak kalkmak cok cok zor baya aciyor karnim.yatakta donebilmek mumkun degil..bir de ara ara bs agrim oluyor herhalde spinalden sonra olan basagrisi bu.gece evimizde ilk gecemizdi.kizimizi yatagina bile koyamadik.esimle aramizda uyudu. Sabaha karsi esimin koynundaydi. Cok tatlilardi.bir de sunu farkettim gercekten uyku saatleri karnimdakiyle ayni.kizlar sizin icin dua ediyorum.saglikla kavusun bebiklerinize.boyle bir guzellik var mi bilemiyorum.kizimin adi liva oldu hala kp triplerde.

maşallah size kim bilir ne şekersinizdir şimdi :nazar:
ben de heyecan yaptım yarın gece bende oğlumla uyuyor olacağım..
ne büyük heyecan :nazar:

inş çok çabuk toparlanırsınız canım..
kendine dikkat et :nazar:

Hala inanamiyorum aylari haftalari gunleri saya saya saatlere kaldik simdide :18: bu ne buyuk heyecanmis bugune kadar yasadigim heyecanlarinda ustunde bir duygu. Ne girdigim sinavlara benziyor ne de evlendigim gunku heyecana yok yok bu bambaska...
9 aylik maraton sona eriyor bu sure zarfinda neler neler yasadik 3 kere acile gittim kordosenteze girdim ne korkular yasadim. İlk titresimlerini hissettim sonra tepmeler en sonunda da yer degistirmeler :KK1:
O beni merak etti bende onu :KK34:
O bir pirinc tanesiyken basladi bagimiz askimiz duydugum en canli en guzel sesti kalp atisi yarin da Allah nasip ederse o aglarken bizde ona gulumseyecez

Hos Geldin Melegim Seni Ne Cok Bekledik Ne uzak Yollardan Geldin Cennet Kokunu Alacagim An Dunyanin En Mutlu İnsani Ben Olucam.... ANNEN

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

masumiyettttttttttttt doğuma saatler kala ağlatma beni :KK14: :KK14: :KK14:

Rabbim 1 ekimde bebişini kucağına alacak arkadaşlarımaaa yardım etsin sorunsuz sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinn inşalahhh ... :KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

darısı biz bekleyenlern başınaaaa:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

aminnnnn canım çok sağoll :nazar:

inş hayırlı ve doğru zaman da darısı başınıza :nazar:

hayırlı doğumlar diliyorum hepinize, inşallah Rabbim Hz.Meryem Anamızın doğumu kadar kolay ve acısız bir doğum nasip eder, size,bizlere.Doğan bebeciklerimizin ömürleri uzun,bereketli olsun inşallah.Hayırlı bir evlat olsunlar,ailelerine,vatana,millete.bizi habersiz koymayın anacığım.yarın temizliğim başlıyor ama ben arada girip okuyacağım.

ne güzel yazmışsın..aminnn inşallah :nazar:
güzel dileklerin için çok tşk ederim canım :nazar:
darısı başınıza olsun inşallah..

Allahım yardım etsin.. yarın sizin için güzel bir gün :) bebişin artık gözünün önünde olacak ve sen onu daha güzel besleyebileceksin.. bizim gibi düşük kilolu bebek bekleyen annelerin daha sabırlı ve sakin olmaları gerekiyor.. benimde genel anestezi olacak pıhtılaşma bozukluğum olduğu için 8 aydır kendi kendime iğne yapmak zorundaydım bu nedenle epidural ya da spinal olamayacağımı söyledi anestezi uzmanı.. aslında aynı duyguları paylaşıyoruz.. herkes bebeklerinin ne kadar tombik olduğundan bahsediyor ve ben çok üzülüyorum hele ki 17 kilo alıp da bebeğimi besleyememek, kendimi suçlar olmuştum bir ara "ben ne kadar bencil bir anneyim, kendim yemişim yemişim çocuğuma yedirmemişim" diye :)) hem senin bebişin düşük kilolu değil ki maşallah 2500 gayet güzel :) evet 40 hafta doğan bebeğinde bu riski olabiliyor biz dua edelim bebeklerimiz sağ salim kucağımızda olsunlar sonrasında uykusuz geceler umurumda değil, pamuklara sarar sarmalar büyütürüm ben oğluşumu :))

Ben de hep kendime aldim zaten kiloyu simdi kilomuz 2500 gozukuyor ama ultrasonda da hata payi var bazen eksi bazen arti yonde olabiliyor insallah bizimkiler arti yonde olur:)) zaten herkes beni sucluyor cok pimpirikli oldugumdan dolayi herseyi kendime cektigim soyleniyor gerci umursamiyorum tek dusuncem su an bebisin gozumun onunde saglikli olmasi aklim hep karnimda hic biseye konsantre olamiyorum hareket takibi yapiyorum elimde olan bisey degil onceden baskalarinin hamile oldugunu duyardim bir de dogurdugunu duyardim ne cabuk derdim demekki insanin kendisinin yasamasi cok farkli oluyormus . Benim de hic bisey umurumda degil inan uykusuz gecelermis , sebepli sebepsiz huysuzluguymus hiccc umurumda degil hic uyumam gerekirse yeterki iyi olsun eminim hepimizin dusuncesi bu allah senide hayirlisiyla kurtarsin insallah canim hakkinda hayirlisi olsun bebsinde insallah saglikli olsun kiloyu bosverelim yeterki saglikli olsunlar ben de yarin insallah haber veririm durumumu :))

oğlumla büyük buluşmamıza 20 saat bile kalmadı :nazar:
çok büyük bir heyecan var içimde..
ayrıca çokta merak ediyoruz oğlumu..
nasıl geçecek ne yapıcaz hiç bilmiyorum..

hazırlıklar tamam herşeyimiz tamam..
inş umduğumuzdan çok daha güzel geçer herşey :nazar:

kalbim güm güm atıyor resmen :nazar:

Allah bu heyecanı herkese yaşatmayı nasip eder inş :nazar:

sabah 8 de hastaneye yatıcam..9 da test sonuçlarım çıkarmış..
ve dr um ilk seni alırız dedi..

Doruk Paşama kavuşmama ne kaldı ki :nazar:

X