2012 Ekim Anneleri

Canim allah yardimcin olsun biran once kavus bebegine hayirlisiyla

ya ben kontrole gıtıstım ole bebek cok asagda dedı doktor catı muayenesı yapıldı acılmam 4 cm dı canım.ama o afta benım karnım cok serttı gecıyodu yatınca felan ama hareketler azalmıstı ben yıne ben hıssetmıyorumdur dıye onemsemesım.kontrole gıdınce cıktı ortaya..sunı sancı cok beter bısey ama verdıktn 5 dk sonra oluyorum sandım

hmm bakalım pzt gunu dr.da kontrolüm var o zaman söylicem sertlesmeleri arttı cünkü uzandığım zaman da bazen ağrı oluyor eskisi kadar rahat değil yani bir de bazen yürürken altta ağrı hissediyorum ya da tatlı kasılma gibi bişi. bakalım belki dr catı muayenesi yapar cıkar meydana. hayırlısı... ama senin durumu okuyup benim durumla karsılastırınca heyecanlandım :)))) bakarsın geliverir bizim minnakımız da 1 hafta 10 gune :))

Aman canım ne yaptın sen :=)))) Kendine eziyet hazırlamışsın resmen. Okadar eşyayı 2 çocukla nasıl temiz tutacaksın diyeceğim ama şimdiki halinden kurtulacakın neticede. Enerjimiz yerine gelecek. Koştururuz tekrar eskisi gibi. Şekerleri de beğenmene çok sevindim. Senin yazdıklarını okurken ben bile yoruldum valla... Ama büyütme gözünde bir şekilde olur nasılsa. Kendine geldiğin gibi kalkar yaparsın. Bugün olmazsa yarın. Benim de çoğunlukla istemiyor canım birşey yapmak sonra bir kendime geliyorum hemen girişiyorum işlere. Sabah erken kalkıp niyetlenirsem bir şekilde olup bitiyor ogün. Eşin de yardım eder tam olur canım.

Canım şeker çok güzel. Benimki kız olsaydı bunlardan spariş ederdim. Gördüm bende dün çünkü. Yalnız erkek için pek uygun gelmedi. Bu tüy konusu beni de deli ediyor. Kuaföre gitmekten gına geldi. Tüylü yakalanmak istemiyorum ama bakalım ne olacak

ınsallah canım ben suan kızımı emzırıyorum kısa bır sure cavap yazamıycam bekleyın gelıyorum

bende hergün 7'de ayaktayım ama yetiştiremiyorum kızım okula gidiyor sabah servisle öğlen 12'de yemeğe geliyor ona yemek hazırlıyorum sonra 1'de gidip 3'de evde oluyor,gelincede ikindi kahvaltısı yaptırıyorum sonra ödevleri yapılıyor,akşam yemeği bulaşık derken akşam oluyor,temizliğe gireşemiyorum,halimde yok zaten.eşim ev işlerinde yardım eden biri değil amannn boşver yapma sende der işin içinden çıkar.sofra kurup toplamama yardım ediyor o kadar.kalkıp makineyi açayım 1 saate kızım evde olur...

doğum yapan anneler,doğumu bekleyen hamişler doğum çantamıza be şu normal orkidlerden koydum yeter mi yoksa hasta bezi falan da mı koysak.çok mu kanamamz olr ki.

doğum yapan anneler,doğumu bekleyen hamişler doğum çantamıza be şu normal orkidlerden koydum yeter mi yoksa hasta bezi falan da mı koysak.çok mu kanamamz olr ki.

tatlım ben de 3 paket koydum ne olur ne olmaz diye hasta bezini hastanenin kantinlerinde de satılıyo dert değil o bulunur ya da hastane cevresindeki eczanelerde de vardır.

benim kürtaj olduğum zaman ( bebeğim gecen sene karnımda kalbi durmustu ) o zaman orkid yetmişti ama tabi şimdi bebekler de kucağımızda olacaklar bilmiyorum

kızlar ben kacar artık PC ekranına bakmaktan gözlerim şeşibeş oldu bir de uykum geldi :))

cok öptüm hepinizi belki aksam yine gelirim öptüm mcx mcx mcx

selam annişlerr ogluşumla doktordan geldik 3200 gr olmus heran dogabilir dedi ama 15 günüde bulabilirmiş sancı bekliyoruz artık gelsede dogursak diye herkes soruyo zaten hala dogurmadınmı diye hayır daha 1 ay var diyorum bende sinir oluyorum yaa sanki ben tutuyorum içimde

Aman canım allah kolaylık versin sana.. İşin zor ama dediğim gibi doğumdan sonra nasılsa eski enerjimize kavuşacağız. Ben de şimdi bir duş aldım aman yine sanki üstümden kamyon geçmiş gibi oldum :=) Bir anımız bir anımızı tutmuyor ki :) Senin umarım doğumdan sonra yanında kalacak biri vardır. En azıından kısa bir süre iyi olur...

ya kızlar,ben çok kıllıyım daha yeni halletmeme rağmen yine çıkmış,ama sirle ağdayla alınacak kadar değil..napıcam ben şimdi..

tatlım bence onlar hormonlarımızdan kaynaklanıyor tavan yapmış olmaları lazım şu aralar ben kılsız bir insanım aslında ama benimki bile 2 günde sağolsunlar çaldı kapımı şaşırıp kaldım.yapacak bişey yok hayatım 2 gün daha bekle bari bende çok korkuyorum hastaneye pis gitmeyeyim diye hep dua ediyorum yeminle

bende hasta bezlerı yetmedı.ama cıkarken ped koydum yeterlı oldu.ama gece ıcın olanlardan al benım kızım 20 gunlık ben tam 7 paket bıtırdım..ayrıca hastanede kendılerı verıyolar zaten ama sen yınede bulundur hastanesıne gore degısıyor

amin canım,annem gelecek inşallah yanıma,kız kardeşim hemşire oda yıllık iznini kullanacak bayramdada yanımda olacak inşallah,annem haftaya gelebilir o zaman beraberce evi temizleriz.bebeğin beşiği kurulacak yerleşecek onlar duruyor oturma odama kurduracağım odanın düzeni değişecek haliyle işler çoğalıyor.ben bebeğin herşeyini hazırladım sepete yerleştirdim.annem dün erkek kardeşimle bebeğe minik bir yorgan yapmış gönderdi,2 takımda nevresimi var.çok cici 2 tanede yelek örmüş minicik bu kış giysin diye.tabi büyük kızımıda unutmamış onada vinksli nevresim takımı diktirmiş çok sevindik.

tatlım bende orkid gece koydum bir paket, altımada dalin alt açma koydum, hasta bezine ihtiyacım olursa eşim alıp gelecek konuştuk tembih ettim ben onu birde ben 4 takım pijama koydum bavuluma ne olur ne olmaz dedi anneciğim.zaten bavulumuz piknik sepeti gibi oldu bizim

dogrudum geldım kıslarrr ewimizdeyiz kızımız 3500 dogdu 50 cm boyu hastaneden cıkısımzda 3200 gr cıktı.testlerimiz ii çok şükür darısı basınıza hayırlısıyla inşallah.

ayyy ne güsell güle güle büyüt bebeğini taze annecik.darısı bizlere olsun inşallah

tatlım bende aynı sen gibiyim dün gittim dr kontrolüne sancı yok çatı muayenemde biraz açılma rahim ağzında yumuşama var bekliyoz artık dedi bende dedim ben de bekliyorum yaa sıkıldım artık kucağıma almak istiyorum bebişimi hergün herkes arıyor doğurdunmu diye bide ölüyorum ağrıdan kaburgalarımı çatı kemiklerimi kırıyorlar resmen sıkıldım kalktım temizlik yaptım zıplayıp duruyorum sonrada korkuyorum pfff hayırlısıyla bizde alalım bebişlerimizi kucaklarımıza

Ay ne güzel yaa... Hemşire kızkardeşinin olup yanında kalabilecek olması da şahane :) Gözünde büyütme kalan şleri. Bir giişildi mi bitecek nasılsa. Ben sinrden ağlamıştım bile Sonra bir baktım olmuş bitmiş... Ay ne stresse giriyordum o işlerin içinde. Nevresimleriniz de çok cicidir eminim ki. Bu arada bebeğinin üstünü örtecek misin? Ben örtme taraftarı değilim açıkcası. Nevresim aldım ama çarşafları dışında kullanılmayacak şimdilik. Anca seneye kışın geçerim yorgana diyorum. Onun yerine uyku tulumu aldım. Onu kullanacağım. Hatta dedim ki kendi kendimi çarşafların 2side kirlenir ve kurumaz ise yorgan kılıflarını çarşaf gibi sererim yatağa Oda kullanılır o şekilde yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…