dogrudum geldım kıslarrr ewimizdeyiz kızımız 3500 dogdu 50 cm boyu hastaneden cıkısımzda 3200 gr cıktı.testlerimiz ii çok şükür darısı basınıza hayırlısıyla inşallah.
maşallah kızına hayırlı, sağlıklı bir evlat olur inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dogrudum geldım kıslarrr ewimizdeyiz kızımız 3500 dogdu 50 cm boyu hastaneden cıkısımzda 3200 gr cıktı.testlerimiz ii çok şükür darısı basınıza hayırlısıyla inşallah.
Canim allah yardimcin olsun biran once kavus bebegine hayirlisiyla
sancı falan yasadın mı hiç yani nasıl anlasıldı doğum basladığı tatlım karnım gecen haftaya göre daha fazla sertlesmeye basladı arada cok nadir ağrı oluyor ama dinlendikce geçiyor. hayırlısı bakalım meleğini öpersin benim için
oh oh tebrik ederim tatlım hayırlı evlat olmasını dilerim gözünüz aydın... cok öptüm ikinizi de
ya ben kontrole gıtıstım ole bebek cok asagda dedı doktor catı muayenesı yapıldı acılmam 4 cm dı canım.ama o afta benım karnım cok serttı gecıyodu yatınca felan ama hareketler azalmıstı ben yıne ben hıssetmıyorumdur dıye onemsemesım.kontrole gıdınce cıktı ortaya..sunı sancı cok beter bısey ama verdıktn 5 dk sonra oluyorum sandım
canım bende tam tersi bugün hiç bir iş yapmak istemiyorum çok halsizim,genel doğum temizliğim yapıldı ama heryer toz olmuş yine bütün odaların silinip süpürülmesi tozlarının alınması lazım wc banyo temizlenmesi lazım ama yapmak istemiyorum..bu kadar eşyayı aldığıma hergeçen gün daha bir pişman oluyorum salon takımım derili koltuklar siyah toz olyor anında,konsol vitrin gümüşlük masa sandelyeler siyahlar tozu belli eden cins..yatak odasının mobilyaları açık renk ama oda güneş aldığı için feci duruyor kızımın el izleri aynada çıkmış.oturma odası mobilyalı koltuklar tv sehpam falan ayyyyy kına geldi bana..bide açık renkli hep halılarım batıyor hep,holume fıstık yeşili halılar sermişim zamanında..şimdi diyorum neyine güvendinde aldın 2 çocukla ne yapacaksam elimden bez düşmüyor bide toza alerjim var...
bebek şekerlerin çok güzeller canım....
kimi kişinin nişanı doğum anında da gelebiliyormus ondan bilemedim... suyun gelmesi ona hep panik halindeyim zaten bu gelen su muydu yoksa mesaneye olan baskıdan mıydı diye pff bir de annem hemşire :) onun iş arkadası da deneyimli ebe her seferinde arıyorum bu ne demek su ne demek diye :))) bıktılar artık benden... tüy konusunda da aynı dertten yakınıyoruz... alsam olmıcak almasam hiç olmaz artık eli kulağında bebişlerimizin cünkü heran hersey olabilir bilmiyorum valla ne olcak
bu arada az önce gittigidiyordan bir bebek sekeri gördüm farklı ve cok hosuma gitti aksama esimle konusucam olur derse sanırım bundan sipariş edebilirim ama emin de değilim...
HELO KİTİLİ TABAKLI KUPA BEBEK ŞEKERİ GittiGidiyor'da 64001176
hmm bakalım pzt gunu dr.da kontrolüm var o zaman söylicem sertlesmeleri arttı cünkü uzandığım zaman da bazen ağrı oluyor eskisi kadar rahat değil yani bir de bazen yürürken altta ağrı hissediyorum ya da tatlı kasılma gibi bişi. bakalım belki dr catı muayenesi yapar cıkar meydana. hayırlısı... ama senin durumu okuyup benim durumla karsılastırınca heyecanlandım :)))) bakarsın geliverir bizim minnakımız da 1 hafta 10 gune :))
ınsallah canım ben suan kızımı emzırıyorum kısa bır sure cavap yazamıycam bekleyın gelıyorum
Aman canım ne yaptın sen :=)))) Kendine eziyet hazırlamışsın resmen. Okadar eşyayı 2 çocukla nasıl temiz tutacaksın diyeceğim ama şimdiki halinden kurtulacakın neticede. Enerjimiz yerine gelecek. Koştururuz tekrar eskisi gibi. Şekerleri de beğenmene çok sevindim. Senin yazdıklarını okurken ben bile yoruldum valla... Ama büyütme gözünde bir şekilde olur nasılsa. Kendine geldiğin gibi kalkar yaparsın. Bugün olmazsa yarın. Benim de çoğunlukla istemiyor canım birşey yapmak sonra bir kendime geliyorum hemen girişiyorum işlere. Sabah erken kalkıp niyetlenirsem bir şekilde olup bitiyor ogün. Eşin de yardım eder tam olur canım.
Canım şeker çok güzel. Benimki kız olsaydı bunlardan spariş ederdim. Gördüm bende dün çünkü. Yalnız erkek için pek uygun gelmedi. Bu tüy konusu beni de deli ediyor. Kuaföre gitmekten gına geldi. Tüylü yakalanmak istemiyorum ama bakalım ne olacak
doğum yapan anneler,doğumu bekleyen hamişler doğum çantamıza be şu normal orkidlerden koydum yeter mi yoksa hasta bezi falan da mı koysak.çok mu kanamamz olr ki.
bende hergün 7'de ayaktayım ama yetiştiremiyorum kızım okula gidiyor sabah servisle öğlen 12'de yemeğe geliyor ona yemek hazırlıyorum sonra 1'de gidip 3'de evde oluyor,gelincede ikindi kahvaltısı yaptırıyorum sonra ödevleri yapılıyor,akşam yemeği bulaşık derken akşam oluyor,temizliğe gireşemiyorum,halimde yok zaten.eşim ev işlerinde yardım eden biri değil amannn boşver yapma sende der işin içinden çıkar.sofra kurup toplamama yardım ediyor o kadar.kalkıp makineyi açayım 1 saate kızım evde olur...
ya kızlar,ben çok kıllıyım daha yeni halletmeme rağmen yine çıkmış,ama sirle ağdayla alınacak kadar değil..napıcam ben şimdi..
doğum yapan anneler,doğumu bekleyen hamişler doğum çantamıza be şu normal orkidlerden koydum yeter mi yoksa hasta bezi falan da mı koysak.çok mu kanamamz olr ki.
Aman canım allah kolaylık versin sana.. İşin zor ama dediğim gibi doğumdan sonra nasılsa eski enerjimize kavuşacağız. Ben de şimdi bir duş aldım aman yine sanki üstümden kamyon geçmiş gibi oldum :=) Bir anımız bir anımızı tutmuyor ki :) Senin umarım doğumdan sonra yanında kalacak biri vardır. En azıından kısa bir süre iyi olur...
selam annişlerr ogluşumla doktordan geldik 3200 gr olmus heran dogabilir dedi ama 15 günüde bulabilirmiş sancı bekliyoruz artık gelsede dogursak diye herkes soruyo zaten hala dogurmadınmı diye hayır daha 1 ay var diyorum bende sinir oluyorum yaa sanki ben tutuyorum içimde
amin canım,annem gelecek inşallah yanıma,kız kardeşim hemşire oda yıllık iznini kullanacak bayramdada yanımda olacak inşallah,annem haftaya gelebilir o zaman beraberce evi temizleriz.bebeğin beşiği kurulacak yerleşecek onlar duruyor oturma odama kurduracağım odanın düzeni değişecek haliyle işler çoğalıyor.ben bebeğin herşeyini hazırladım sepete yerleştirdim.annem dün erkek kardeşimle bebeğe minik bir yorgan yapmış gönderdi,2 takımda nevresimi var.çok cici 2 tanede yelek örmüş minicik bu kış giysin diye.tabi büyük kızımıda unutmamış onada vinksli nevresim takımı diktirmiş çok sevindik.