Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oğluşuma bu çikolatalardan sipariş vereceğim kızlar ee anası hayvan hastası olunca çikolatamız bile hayvanlı olacak kaçısı yok
Eki Görüntüle 519054 Eki Görüntüle 519051 Eki Görüntüle 519052 Eki Görüntüle 519053 Eki Görüntüle 519050 Eki Görüntüle 519049
11 ekim bndnz:)doğurmayı bekliyoooo:18:19 Eylül Çarşamba........Gecem....Doğurdu......
20 Eylül Perşembe.......AsudeD...Doğurdu.......
20 Eylül Perşembe.......Benelse...Doğurdu.......
21 Eylül Cuma............Kayabebe Doğurdu.......
21 Eylül Cuma............Bircan Doğurdu............
23 Eylül Pazar...........Oğlusum12 ...Doğurdu
24 Eylül Pazartesi..........Mge...Doğurdu
24 Eylül Pazartesi..........Sevcanyk...Doğurdu
25 Eylül Salı...............Minataha.......Doğurdu
26 Eylül Çarşamba......Aazzrraa.......Doğurdu
27 Eylül Perşembe......Saturnn.......Bugun
27 Eylül Perşembe......İlaydakorucu.......Bugun
27 Eylül Perşembe.......Edaaammmm.......Bugun
28 Eylül Cuma............Cimeka.. Yarın...
28 Eylül Cuma..........Lara.....Yarın (ikiz)
1 Ekim Pazartesi.......Camoka.......
1 Ekim Pazartesi.......Felisim Felis.......
1 Ekim Pazartesi.......Masumiyet.......
1 Ekim Pazartesi.......Jakobi.......
1 Ekim Pazartesi......Ekimsude.....
2 Ekim Salı.............Gulubik.......
2 Ekim Salı............Duygu981...
2 Ekim Salı............Gamsu
3 Ekim Çarşamba......Artist.......
14 Ekim Pazar..........Luna82....
yaaaa çok garip geliyor bana şimdi.. bugün kızım yok,yani var ama ortalarda görünmüyor,ve yarın allah nasip ederse kucağımda olacak. Allahın mucizesi,yoktan var eden yüce allah,bize güzel günlerini göstersin yavrucukların..kızım kucagımda ona her baktıgımda sızlerle paylastılarımız gelıyor aklıma sızler ıcın dua edıyorum sızde benım gıbı evlatlarınızın kokusunu ıcınıze cekebılın dıye.allah sızlerıde kurtarsın.alın kuzucuklarınızı kucagınıza asıl o zaman gercekten annelıgı anlıyosunuz ne kadar zor oldugunu.mıkrop kapmıstım enfeksıyon dahada ılerlemıs kalkamıyorum yerımden ama dun kızım anıden cok kusunca nasıl kalktım bılmıyorum.acı felanda hıssetmedı yanı ole bısey
dogrudum geldım kıslarrr ewimizdeyiz kızımız 3500 dogdu 50 cm boyu hastaneden cıkısımzda 3200 gr cıktı.testlerimiz ii çok şükür darısı basınıza hayırlısıyla inşallah.
ben uzun orkidlerden aldım 4lü paketler oluyor ya,yetmezse ekleriz..yalnız dün arkadaşıma gittim 2 ay oldu doğum yapalı. 40 gün sürmüş,ama sadece ilk hafta çok gelmiş.o bebek bezi gibi olan bezlerden kulllanmış ve anca yetişmiş bir paket. mümkün değildi orkidi taktığımla çıkardığım bir oldu dedi...herkesin kanamaları farklı oluyor.. ben hasta bezi örtülerden alacağım,yatağa ve oturduğum yere sermek üzere,kazaya yol açmayalım..acaba arkadaşın dediği bebek bezi olanlardan da alsam mı?ya da duruma göre eşim alsın gelsin mi bilemedim...doğum yapan anneler,doğumu bekleyen hamişler doğum çantamıza be şu normal orkidlerden koydum yeter mi yoksa hasta bezi falan da mı koysak.çok mu kanamamz olr ki.
tatlım bence onlar hormonlarımızdan kaynaklanıyor tavan yapmış olmaları lazım şu aralarben kılsız bir insanım aslında ama benimki bile 2 günde sağolsunlar çaldı kapımı şaşırıp kaldım.yapacak bişey yok hayatım 2 gün daha bekle bari bende çok korkuyorum hastaneye pis gitmeyeyim diye hep dua ediyorum yeminle
11 ekim bndnz:)doğurmayı bekliyoooo:18:
19 Eylül Çarşamba........Gecem....Doğurdu......
26 Eylül Çarşamba.....Kedersiz......Doğurdu
1 Ekim Pazartesi........Edaaammmm.......
Arkadaşlar geçmişi tam okuyamadım atladıklarım var ...atladıklarımı söylersenız ekleyeyım camokada listeye ceker..bu tablonun amacı birbirimize dua etmek,pozitif enerjiler göndermek sadece sezaryenle doğum yapacakların listesi değildir.tek fark sezeryanın tarihinin belli olması.mesela listedeki sevcanyk ve kedersiz arkadaşımız normal doğum yaptı..normal dogum yapacak arkadaslarda bdt tarihini versin bence...sonucta hepimiz aynı kapıya çıkacağız otak noktalarımız aynı..Allaha emanet olalım..
11 ekim bndnz:)doğurmayı bekliyoooo:18:
MAsallah ya ne güzel bizden de böyle güzel haberler alırsınız ins :)kızlarrrrrrrr bir bebeğimizzzz dahaaa olduuu kedersiz arkadaşımız dün suyu gelmesiyle birliktee hastaneyee gitti ve gece normal dogumlaa bebeğiini kucagına aldı bir ekim bebeği daha eylül bebeği olduuuuuu![]()
Coyote doğurmuuuuuuuş.Ağrısı olduğu için yazamıyordu, ayrıntılar daha sonra!!!
Kizlar artist den haber var coyoteyle ayni hastaneye gidiyorlardi bugun de artist kontrole gidicekti aradi beni az once Coyoteyi de gormus maasallah kizi da kendisi de iyilermis
İlayda kizimiz 3400 gr dogmus daha vardi bdt sine maasallah ona guzel beslenmis anneciginin karninda
Coyoteyi de genel anesteziye almislar acil doguma plesentasi ayrilmis o yuzden cok kanamasi olmus. Cokkkk cok gecmis olsun arkadasimiza
Neyseki simdi iyiler agri kesicinin etkisiyle rahat konusabilmis artistle selam soyledim hepimiz adina gercekten bu kuzucuklarin sagi solu belli olmuyor her an gelebilirler hazirliklari bitirmek sart oldu.
Bende bugun kuafore gidicem kisisel bakimimi yaptirayim da rahat edeyim![]()
MAsallah güle güle buyut yavrunu :)Herkese merhaba dün kontrolumuz vardı suyumuzun azlığı sebebiyle minigize 4gun onceden kavuştuk hersey yolunda çok şükür oğlumuz 3400kg 50 cm doğdu hala hastanedeyiz dogum sezaryanla oldu
dogrudum geldım kıslarrr ewimizdeyiz kızımız 3500 dogdu 50 cm boyu hastaneden cıkısımzda 3200 gr cıktı.testlerimiz ii çok şükür darısı basınıza hayırlısıyla inşallah.
Çok GÜzel olacak ins canim merak etme sürpriz ama tatli sürpriz sancı su derken bı bakmisiz yavrular kucağımız da :))offffffffff of biz normal bekleyenlerin sonu nolcak acabaaaaaaaa belirsizlik belirsizlik belirsizlikkkkkkkkkkkkkkk![]()
19 Eylül Çarşamba........Gecem....Doğurdu......
27 Eylül Perşembe.......Edaaammmm.......Bugun
28 Eylül Cuma..........Lara.....Yarın (ikiz)
1 Ekim Pazartesi............Duygu981...
2 Ekim Salı............Duygu981...
2 Ekim Salı............Gamsu
11 Ekim Perşembe...Bndnz....
offffffffff of biz normal bekleyenlerin sonu nolcak acabaaaaaaaa belirsizlik belirsizlik belirsizlikkkkkkkkkkkkkkk![]()
offffffffff of biz normal bekleyenlerin sonu nolcak acabaaaaaaaa belirsizlik belirsizlik belirsizlikkkkkkkkkkkkkkk![]()
artistim o liste kesin sez tarihi alanlar değil mi
bdtler de mi yazılıyor???*
kızlar selam sabah bahsetmıstım hastaneye nst ye gıdıyorum coyoteye ugrarım demıstım..nst den once coyotemı goreyım moral vereyım dedım..zaten nst de aynı katta hemsıre odasını gosterdı ama bana bır sey demedı hayırlı olsuna geldım zannettı heralde..bende kapıyı tıklattım,içeri girerkende moral vermeyı düşünüyorum tabii :18:aman bır gırdım kii odayaaapespembe iloş anasının koynunda fosur fosur uyumuyor muuu
ben nasıl şok oldum boğazım düğümlendi başladım ağlamaya konusamadım
sadece bu neee demişim
minnocuk ,pespembe mis kokulu kokusuyla odayı kokutmus anasının koynundada bir uyuyor görmelıydınız,3400 g. dogmuş iloşşş maşşallah Allah nazarlardan korusun..o kadar duygulandım kı oğlumun yoldaşı ya iloşş...aynı zamanda anne karnındaydılar ...sizlerin dogumları benı çok etkılıyor ,:2::2: vallahı asağı ınıp bende doğuracam dıyesım geldi...coyotem de cok ıyı gorunuyordu..gece gelen kan fooşşşttt diye gelmiş,wc den çıktıgında akmadık yer kalmamıs evde ambulansla gelmısler tabı gelene kadar düşünün psikolojisini..hemen doktor acil sezeryana almış genel anestezi uygulamış,ama ben gormek ıstıyordum dogarken demıs olmaz şimdi yapamayız demıs coyote bayılmıs zaten,sonra birilerinin seslendıgını duymus dırek kızım nasıl demıs,vermısler koynuna bebiş hemen..dogdugunda kan sekerı dusmus mecbur mama vermısler karnı toktu mısıl mısıl uyuyordu..coyotede ıyı agrıları var ama iloşun yuzunu gorunce hepsi geçiyor dedi...ben nst ye cıktım benım sonucta ıyı cıktı masallah sonra tekrar odasına gırdım..anneyı emmeye calısıyordu..henuz cene kasları taze oldugu ıcın cabuk yoruluyor arada dınlenıyor,sonra esnıyor bırde uykucu... sonra meme arıyor sutu henuz gelmemıstı gelmesı ıcın emmesı lazım tabı ayyyyy Allahım hepımıze sağlıkla nasıp etsin yaabbimmmmmm....kucagında olması daha guzel bır duygu...bu arada ilaydanın ilk şekerinide biz aldık oğlumla ,
![]()
Azimle ve sabırla beklemeye devam....offffffffff of biz normal bekleyenlerin sonu nolcak acabaaaaaaaa belirsizlik belirsizlik belirsizlikkkkkkkkkkkkkkk![]()
kocaman bi maşallah onlarakızlar selam sabah bahsetmıstım hastaneye nst ye gıdıyorum coyoteye ugrarım demıstım..nst den once coyotemı goreyım moral vereyım dedım..zaten nst de aynı katta hemsıre odasını gosterdı ama bana bır sey demedı hayırlı olsuna geldım zannettı heralde..bende kapıyı tıklattım,içeri girerkende moral vermeyı düşünüyorum tabii :18:aman bır gırdım kii odayaaapespembe iloş anasının koynunda fosur fosur uyumuyor muuu
ben nasıl şok oldum boğazım düğümlendi başladım ağlamaya konusamadım
sadece bu neee demişim
minnocuk ,pespembe mis kokulu kokusuyla odayı kokutmus anasının koynundada bir uyuyor görmelıydınız,3400 g. dogmuş iloşşş maşşallah Allah nazarlardan korusun..o kadar duygulandım kı oğlumun yoldaşı ya iloşş...aynı zamanda anne karnındaydılar ...sizlerin dogumları benı çok etkılıyor ,:2::2: vallahı asağı ınıp bende doğuracam dıyesım geldi...coyotem de cok ıyı gorunuyordu..gece gelen kan fooşşşttt diye gelmiş,wc den çıktıgında akmadık yer kalmamıs evde ambulansla gelmısler tabı gelene kadar düşünün psikolojisini..hemen doktor acil sezeryana almış genel anestezi uygulamış,ama ben gormek ıstıyordum dogarken demıs olmaz şimdi yapamayız demıs coyote bayılmıs zaten,sonra birilerinin seslendıgını duymus dırek kızım nasıl demıs,vermısler koynuna bebiş hemen..dogdugunda kan sekerı dusmus mecbur mama vermısler karnı toktu mısıl mısıl uyuyordu..coyotede ıyı agrıları var ama iloşun yuzunu gorunce hepsi geçiyor dedi...ben nst ye cıktım benım sonucta ıyı cıktı masallah sonra tekrar odasına gırdım..anneyı emmeye calısıyordu..henuz cene kasları taze oldugu ıcın cabuk yoruluyor arada dınlenıyor,sonra esnıyor bırde uykucu... sonra meme arıyor sutu henuz gelmemıstı gelmesı ıcın emmesı lazım tabı ayyyyy Allahım hepımıze sağlıkla nasıp etsin yaabbimmmmmm....kucagında olması daha guzel bır duygu...bu arada ilaydanın ilk şekerinide biz aldık oğlumla ,
![]()