2012 Ekim Anneleri

Kizlar artist den haber var coyoteyle ayni hastaneye gidiyorlardi bugun de artist kontrole gidicekti aradi beni az once Coyoteyi de gormus maasallah kizi da kendisi de iyilermis :nazar::nazar::nazar:
İlayda kizimiz 3400 gr dogmus daha vardi bdt sine maasallah ona guzel beslenmis anneciginin karninda :16:
Coyoteyi de genel anesteziye almislar acil doguma plesentasi ayrilmis o yuzden cok kanamasi olmus. Cokkkk cok gecmis olsun arkadasimiza :nazar:
Neyseki simdi iyiler agri kesicinin etkisiyle rahat konusabilmis artistle selam soyledim hepimiz adina gercekten bu kuzucuklarin sagi solu belli olmuyor her an gelebilirler hazirliklari bitirmek sart oldu.
Bende bugun kuafore gidicem kisisel bakimimi yaptirayim da rahat edeyim :1:
Allah'a şükürler olsun, çok sevindim.

Herkese merhaba dün kontrolumuz vardı suyumuzun azlığı sebebiyle minigize 4gun onceden kavuştuk hersey yolunda çok şükür oğlumuz 3400kg 50 cm doğdu hala hastanedeyiz dogum sezaryanla oldu
Allah analı babalı, sağlıkla büyütmenizi nasip etsin.

sabahın ilk bombası coyoteden oldu :1: bizim İloş kız acele etmiş annesine kavuşmaya:nazar::nazar::nazar: maşallahh ikiside iyilermiş,,Rabbim daha iyi etsin ikisinide sağlık sıhhat versin inş. :16::nazar::nazar::nazar:

Darısı diğer bütün arkadaşlarımızın başına,,sağlıkla sıhhatle bebeklerine kavuşsunlar inş.
asudeD, elleriniz arsındaki oğlunuzun fotoğrafı mı? Sen doğum fotoğrafçısı ayarlamıştın diye hatırlıyorum

Son düzenleme:
:53::53::53: anlaşmayı bozdun cimeka :1::1::1:

canım hayırlısıyla kucağına al bebeğini ben demiştim sana kesin gün verecek diye
maşalllaahhhh kızımıza tosuncuk olmuş allah hayırlı doğumlar nasip etsin canım:49::49::49:

anlaşma feshedildi doktorumca... ama var ya,doktor cuma günü deyince o şokla cuma mııııı dedikten sonra ayın kaçı oluyor dedim doktor güldü,tarih mi beğeneceksin dedi..,istersen p.tesiye kalsın dedi.aklıma direk sen geldin kalsa mı acaba diye düşündüm..sonra doktorum sancı mancı deyince h.sonunu ve mesafeyi göze alamadım.. önünüze geçiverdim kızımla..

Kizlar artist den haber var coyoteyle ayni hastaneye gidiyorlardi bugun de artist kontrole gidicekti aradi beni az once Coyoteyi de gormus maasallah kizi da kendisi de iyilermis :nazar::nazar::nazar:
İlayda kizimiz 3400 gr dogmus daha vardi bdt sine maasallah ona guzel beslenmis anneciginin karninda :16:
Coyoteyi de genel anesteziye almislar acil doguma plesentasi ayrilmis o yuzden cok kanamasi olmus. Cokkkk cok gecmis olsun arkadasimiza :nazar:
Neyseki simdi iyiler agri kesicinin etkisiyle rahat konusabilmis artistle selam soyledim hepimiz adina gercekten bu kuzucuklarin sagi solu belli olmuyor her an gelebilirler hazirliklari bitirmek sart oldu.
Bende bugun kuafore gidicem kisisel bakimimi yaptirayim da rahat edeyim :1:

tatlım çok haklısın kuzucukların ne zaman geleceği belli değil ki stres yaptığım şeylerden biride bu kişisel bakım.daha geçen hafta gittim kuaföre hallettim hatta kız dedi abla çıkmaz artık dedi bide ben kılsız bir kişiyimdir :17: öyle fışkırık olmadı hiçbir zaman dıııı kii ayy!!! evde hallettim salı günü bu gün yine belirtileri var tövbe yarabbim:47:

ya kızlar,ben çok kıllıyım :17:daha yeni halletmeme rağmen yine çıkmış,ama sirle ağdayla alınacak kadar değil..napıcam ben şimdi..

41 kere maşaAllah gerçekten... az kaldı gerçekten artık gününü bekler mi erken mi gelir bilmiyorum. pek gününü beklemez gibi geliyor hayırlısı bakalım :) tamamladık herseyimizi cantamızı hazır kıta bekliyoruz napalım

öfff böylesi daha zor , suyum geldi nişanım geldi yazanları gördükçe hemde bakıyorum haftaları benden az , bende panik oluyorum hemen , napıcaz bilemedim :44: ne zormuş beklemek , 38 bi dolsunda hayırlısıyla diyorum , tüyler ayrı dert, ağdaya gelmicek kadar kısa :50: hakkımızda hayırlısı dielim

anlaşma feshedildi doktorumca... ama var ya,doktor cuma günü deyince o şokla cuma mııııı dedikten sonra ayın kaçı oluyor dedim doktor güldü,tarih mi beğeneceksin dedi..,istersen p.tesiye kalsın dedi.aklıma direk sen geldin kalsa mı acaba diye düşündüm..sonra doktorum sancı mancı deyince h.sonunu ve mesafeyi göze alamadım.. önünüze geçiverdim kızımla..

hayırlısı olsun canım en çok da şu belirsizliğin ortadan kalkmasına sevindim
tabiki doktor ne zaman uygun görürse o zaman olsun liva hanımcığımız :16:

sancım olsaydı ben de hiç düşünmeden evet derdim ki inanır mısın akşamları bizim hamsiye hiç rahat bırakmıyo beni hareket ettikçe aşağıya vuruyo kendini hani doktor alalım dese okey dicem çok rahatsızlanıyorum artık
hadi bakalım yarın ola hayrola allah yardımcımız olsun :nazar::nazar:

Ay doğum yapan yapana :) Şaka gibi yaa... Bazen bu günlerin geldiğine inanamıyorum.. Bu ara üzerimde bir enerji var sormayın. Akşama kadar ev işi yapıyorum. Allahım neler neler.. Havluları kaynattırıyorum şimdi boş yere :) Beyaz havlularım vardı. Battı durduklerı yerde. Attım makineye kaynattırıyorum. Yatak örtümü yıkadım astım. Çarşaf ve pikeleri yıkadım. Daha yeni battaniye kullanmaya başladık da biz. Oda incecik olanlardan :) Hala çok sıcak geliyor hava. Sadece sabaha karşı örtünüyorum. Onun dışında dün gece yatakta bir sancı girdi belimden ki sormayın. Anam dedim şimdi doğuruyorum işte. Ama yine yanlış alarm :) Sonra geçti.. Bizim de odamız bitti şükür. Şekerlerimizi de dün spariş ettim bakalım beğenecek misiniz? Siz kaç adet spariş verdiniz ben 50 adet verdim. Kendim yapacaktım amaa bu istediğimi bulamadım ve aynı paraya denk geliyordu bulsam bile. NOTLUK PUSET BEBEK ŞEKERİ GittiGidiyor'da 64373826 işte şekerimiz bu hanımlar... Kapı süsünü aldım oğlumun. Hastane odasını süslemek için. Beşiğine de kendim süs hazırladım biliyorsunuz. Bizden haberler böyle. Birde oğluma yedek bir nevresim de ısmarladım. Gelsin onu da yıkıyıp ütüleyeceğim. Olacak bitecek... Ay hergün birşey yapasım var ama ne temizlik kaldı ne de iş :D Bitsin sonra sıkışmayalım dedik ama birazını da bırakmak mı lazımmış ne :52:

canım bende tam tersi bugün hiç bir iş yapmak istemiyorum çok halsizim,genel doğum temizliğim yapıldı ama heryer toz olmuş yine bütün odaların silinip süpürülmesi tozlarının alınması lazım wc banyo temizlenmesi lazım ama yapmak istemiyorum..bu kadar eşyayı aldığıma hergeçen gün daha bir pişman oluyorum salon takımım derili koltuklar siyah toz olyor anında,konsol vitrin gümüşlük masa sandelyeler siyahlar tozu belli eden cins..yatak odasının mobilyaları açık renk ama oda güneş aldığı için feci duruyor kızımın el izleri aynada çıkmış.oturma odası mobilyalı koltuklar tv sehpam falan ayyyyy kına geldi bana..bide açık renkli hep halılarım batıyor hep,holume fıstık yeşili halılar sermişim zamanında..şimdi diyorum neyine güvendinde aldın 2 çocukla ne yapacaksam elimden bez düşmüyor bide toza alerjim var...
bebek şekerlerin çok güzeller canım....

herkese merhaba geçmişi okuya okuya gelince böyle oluyo işte kızlarcım:9:

doğuranların gözü aydın doğuramayanlara allah sabır versin özellikle bekleme sürecinde olanlara

ben de 3 gündür temizlik var giremiiyorum nete ev ahalisi hep hasta olduk

ya bu arada uçuk çıktı dudağımda bişey olur mu ki :19:

çok korkuyorum sez. tarihinden önce bişey olcak diye şafak 3 ama geçmiyo inanın

doğumlarımız devam ediyo allah hepimizin yardımcısı olsun artık bebişlerin hallerinden bahsedelim değil mi

sancı falan olmasın bebişlerimize kavuşalım :nazar:

öfff böylesi daha zor , suyum geldi nişanım geldi yazanları gördükçe hemde bakıyorum haftaları benden az , bende panik oluyorum hemen , napıcaz bilemedim :44: ne zormuş beklemek , 38 bi dolsunda hayırlısıyla diyorum , tüyler ayrı dert, ağdaya gelmicek kadar kısa :50: hakkımızda hayırlısı dielim

kimi kişinin nişanı doğum anında da gelebiliyormus ondan bilemedim... suyun gelmesi ona hep panik halindeyim zaten bu gelen su muydu yoksa mesaneye olan baskıdan mıydı diye pff bir de annem hemşire :) onun iş arkadası da deneyimli ebe her seferinde arıyorum bu ne demek su ne demek diye :))) bıktılar artık benden... tüy konusunda da aynı dertten yakınıyoruz... alsam olmıcak almasam hiç olmaz artık eli kulağında bebişlerimizin cünkü heran hersey olabilir bilmiyorum valla ne olcak

bu arada az önce gittigidiyordan bir bebek sekeri gördüm farklı ve cok hosuma gitti aksama esimle konusucam olur derse sanırım bundan sipariş edebilirim ama emin de değilim...

HELO KİTİLİ TABAKLI KUPA BEBEK ŞEKERİ GittiGidiyor'da 64001176

coyota ya ne olmu ole ambulans felan umarım kotu bısey yoktur ya.ben gecmısı okuyamıyorum

aniden kanaması olmuş çok,meğer plasentası ayrılmış,ama şimdi evladını almış kucağına..darısı başımıza..

yarın lara ve benim için dua edin haaaa,unutmayın biziiiii...

aniden kanaması olmuş çok,meğer plasentası ayrılmış,ama şimdi evladını almış kucağına..darısı başımıza..

yarın lara ve benim için dua edin haaaa,unutmayın biziiiii...

kızım kucagımda ona her baktıgımda sızlerle paylastılarımız gelıyor aklıma sızler ıcın dua edıyorum sızde benım gıbı evlatlarınızın kokusunu ıcınıze cekebılın dıye.allah sızlerıde kurtarsın.alın kuzucuklarınızı kucagınıza asıl o zaman gercekten annelıgı anlıyosunuz ne kadar zor oldugunu.mıkrop kapmıstım enfeksıyon dahada ılerlemıs kalkamıyorum yerımden ama dun kızım anıden cok kusunca nasıl kalktım bılmıyorum.acı felanda hıssetmedı yanı ole bısey

kimi kişinin nişanı doğum anında da gelebiliyormus ondan bilemedim... suyun gelmesi ona hep panik halindeyim zaten bu gelen su muydu yoksa mesaneye olan baskıdan mıydı diye pff bir de annem hemşire :) onun iş arkadası da deneyimli ebe her seferinde arıyorum bu ne demek su ne demek diye :))) bıktılar artık benden... tüy konusunda da aynı dertten yakınıyoruz... alsam olmıcak almasam hiç olmaz artık eli kulağında bebişlerimizin cünkü heran hersey olabilir bilmiyorum valla ne olcak

bu arada az önce gittigidiyordan bir bebek sekeri gördüm farklı ve cok hosuma gitti aksama esimle konusucam olur derse sanırım bundan sipariş edebilirim ama emin de değilim...

HELO KİTİLİ TABAKLI KUPA BEBEK ŞEKERİ GittiGidiyor'da 64001176

canım benım acılmam 8 cm oldu yınede suyum felan gelmedı hıcbıseyım yoktu ne agrı ne nısan.

dogrudum geldım kıslarrr ewimizdeyiz kızımız 3500 dogdu 50 cm boyu hastaneden cıkısımzda 3200 gr cıktı.testlerimiz ii çok şükür darısı basınıza hayırlısıyla inşallah.

kızlar ben kaçar artık gelirim yine aksam üzeri eşim balığa gidecekmiş uğrarım yine cok öptümmmm

canım benım acılmam 8 cm oldu yınede suyum felan gelmedı hıcbıseyım yoktu ne agrı ne nısan.

sancı falan yasadın mı hiç yani nasıl anlasıldı doğum basladığı tatlım karnım gecen haftaya göre daha fazla sertlesmeye basladı arada cok nadir ağrı oluyor ama dinlendikce geçiyor. hayırlısı bakalım meleğini öpersin benim için :54:

dogrudum geldım kıslarrr ewimizdeyiz kızımız 3500 dogdu 50 cm boyu hastaneden cıkısımzda 3200 gr cıktı.testlerimiz ii çok şükür darısı basınıza hayırlısıyla inşallah.

oh oh tebrik ederim tatlım hayırlı evlat olmasını dilerim gözünüz aydın... cok öptüm ikinizi de

canım bende tam tersi bugün hiç bir iş yapmak istemiyorum çok halsizim,genel doğum temizliğim yapıldı ama heryer toz olmuş yine bütün odaların silinip süpürülmesi tozlarının alınması lazım wc banyo temizlenmesi lazım ama yapmak istemiyorum..bu kadar eşyayı aldığıma hergeçen gün daha bir pişman oluyorum salon takımım derili koltuklar siyah toz olyor anında,konsol vitrin gümüşlük masa sandelyeler siyahlar tozu belli eden cins..yatak odasının mobilyaları açık renk ama oda güneş aldığı için feci duruyor kızımın el izleri aynada çıkmış.oturma odası mobilyalı koltuklar tv sehpam falan ayyyyy kına geldi bana..bide açık renkli hep halılarım batıyor hep,holume fıstık yeşili halılar sermişim zamanında..şimdi diyorum neyine güvendinde aldın 2 çocukla ne yapacaksam elimden bez düşmüyor bide toza alerjim var...
bebek şekerlerin çok güzeller canım....

aynı dert bendede var yaaa evim mis gibi olmuştu ama havalar hala cehennem gibi burda , kapı cam heryeri açmasan olmuyor e haliyle heryer yine toz oldu :47: valla bu halimle hiç uğraşamicam artık , zaten öyle çıkıp çıkıp gelmesin kimse bebeğim bikaç günlükken , tam hastalık zamanı grip nezle çoğu kişide , bıraktım kalsın öyle , uzanıp eğilmeyeceğin yerlerin tozunu alırım o kadar

Back