2012 Ekim Anneleri

Kizlar artist den haber var coyoteyle ayni hastaneye gidiyorlardi bugun de artist kontrole gidicekti aradi beni az once Coyoteyi de gormus maasallah kizi da kendisi de iyilermis :nazar::nazar::nazar:
İlayda kizimiz 3400 gr dogmus daha vardi bdt sine maasallah ona guzel beslenmis anneciginin karninda :16:
Coyoteyi de genel anesteziye almislar acil doguma plesentasi ayrilmis o yuzden cok kanamasi olmus. Cokkkk cok gecmis olsun arkadasimiza :nazar:
Neyseki simdi iyiler agri kesicinin etkisiyle rahat konusabilmis artistle selam soyledim hepimiz adina gercekten bu kuzucuklarin sagi solu belli olmuyor her an gelebilirler hazirliklari bitirmek sart oldu.
Bende bugun kuafore gidicem kisisel bakimimi yaptirayim da rahat edeyim :1:

maşallah . sağ salim kucağına almış. coyotenin bdt si benimle aynıydı. daha neredeyse 1 ayımız vardı. bende panik oldum şimdi..

Kizlar artist den haber var coyoteyle ayni hastaneye gidiyorlardi bugun de artist kontrole gidicekti aradi beni az once Coyoteyi de gormus maasallah kizi da kendisi de iyilermis :nazar::nazar::nazar:
İlayda kizimiz 3400 gr dogmus daha vardi bdt sine maasallah ona guzel beslenmis anneciginin karninda :16:
Coyoteyi de genel anesteziye almislar acil doguma plesentasi ayrilmis o yuzden cok kanamasi olmus. Cokkkk cok gecmis olsun arkadasimiza :nazar:
Neyseki simdi iyiler agri kesicinin etkisiyle rahat konusabilmis artistle selam soyledim hepimiz adina gercekten bu kuzucuklarin sagi solu belli olmuyor her an gelebilirler hazirliklari bitirmek sart oldu.
Bende bugun kuafore gidicem kisisel bakimimi yaptirayim da rahat edeyim :1:

çoookkkk geçmiş olsunnn...
inşallah çok çabuk toparlanır coyote..
ilayda bebeğe de kocamannnnnnnn bir maşallahh :nazar:

bizim topiğin bebişleri baya bir aceleci :emir_bebek:

sabahın ilk bombası coyoteden oldu :1: bizim İloş kız acele etmiş annesine kavuşmaya:nazar::nazar::nazar: maşallahh ikiside iyilermiş,,Rabbim daha iyi etsin ikisinide sağlık sıhhat versin inş. :16::nazar::nazar::nazar:

Darısı diğer bütün arkadaşlarımızın başına,,sağlıkla sıhhatle bebeklerine kavuşsunlar inş.

Herkese merhaba dün kontrolumuz vardı suyumuzun azlığı sebebiyle minigize 4gun onceden kavuştuk hersey yolunda çok şükür oğlumuz 3400kg 50 cm doğdu hala hastanedeyiz dogum sezaryanla oldu

sabahın ilk bombası coyoteden oldu :1: bizim İloş kız acele etmiş annesine kavuşmaya:nazar::nazar::nazar: maşallahh ikiside iyilermiş,,Rabbim daha iyi etsin ikisinide sağlık sıhhat versin inş. :16::nazar::nazar::nazar:

Darısı diğer bütün arkadaşlarımızın başına,,sağlıkla sıhhatle bebeklerine kavuşsunlar inş.

topikte iki tane ilayda bebek olacak desene biri gelmiş diğeri bakalım ne zaman gelecek :))

Herkese merhaba dün kontrolumuz vardı suyumuzun azlığı sebebiyle minigize 4gun onceden kavuştuk hersey yolunda çok şükür oğlumuz 3400kg 50 cm doğdu hala hastanedeyiz dogum sezaryanla oldu

gözün aydın tatlım. rabbim hayırlı evlat olmasını nasip etsin... geçmiş olsun.

kızlarım,canlarım,yoldaşlarım,bugün hastanede kontrolüm vardı,ve çooooook sancılandım.çatı muayenemde de doktorum evet sancıların var dedi. ve bebeğim 4200 olmuş,sezeryana karar verdik veeeeeee cuma alalım istersen dedi:37::37::37::37::37:ben de tamam dedim. 28 eylül cuma günü kızımız liva kollarımızda olacak inşallah..değişik duygulardayım,karmakarışık oldum,heyecan panik neler saysam neler...şu anda da sancım var,fazla duramayacağım.detayları kendimi iyi hissettiğimde bildiririm....ilk defa geçmişi okuyamıyorum. bugün sabahtan itibaren bana özet geçerseniz çok sevinirim..hemen listeye al beni artistim:16::16::16:

:53::53::53: anlaşmayı bozdun cimeka :1::1::1:

canım hayırlısıyla kucağına al bebeğini ben demiştim sana kesin gün verecek diye
maşalllaahhhh kızımıza tosuncuk olmuş allah hayırlı doğumlar nasip etsin canım:49::49::49:

oğluşuma bu çikolatalardan sipariş vereceğim kızlar ee anası hayvan hastası olunca çikolatamız bile hayvanlı olacak kaçısı yok:52:
$yengeç.jpg $kurbağa.jpg $uçak.jpg $uğur böceği.jpg $aslan.jpg $arı.jpg

aynen ya dogum hıkayelerın beklıyoruz.ben yatagımda yazdım ama olmuyor boyle..en hayırlınız ben cıktım bakın sızı her dk bılgılendırdım elımden geldıgınce bı baktım kı dogumhaneye gıderken teleonum yastıgımın kenarında esım guldu aldı telefonumu.....:33:

aynen ya dogum hıkayelerın beklıyoruz.ben yatagımda yazdım ama olmuyor boyle..en hayırlınız ben cıktım bakın sızı her dk bılgılendırdım elımden geldıgınce bı baktım kı dogumhaneye gıderken teleonum yastıgımın kenarında esım guldu aldı telefonumu.....:33:

:52:çıldırık oldukk iice:52: azrada eşine yazdırmış yazık.bakalım ben kime ne şekilde yazdırırım:52:

selam kızlar...

ben birazdan anneme gitmek için yola çıkıyorum, pazar aksamı evde olurum...doğuran, doğuracak arkadasları şimdiden tebrik ediyim dedim. hiç gitmek istemiyorum aslında ama annem mevlüt okutacak halamla birlikte gidicem eşimde cumartesi işten çıkınca gelicek pazar aksamı döneriz eve tabi anneannemizde doğmazsak neyseki 1 saatlik yol hastane yakın eğer doğurursam azra gibi eşim girip size haber verir :)

Ay doğum yapan yapana :) Şaka gibi yaa... Bazen bu günlerin geldiğine inanamıyorum.. Bu ara üzerimde bir enerji var sormayın. Akşama kadar ev işi yapıyorum. Allahım neler neler.. Havluları kaynattırıyorum şimdi boş yere :) Beyaz havlularım vardı. Battı durduklerı yerde. Attım makineye kaynattırıyorum. Yatak örtümü yıkadım astım. Çarşaf ve pikeleri yıkadım. Daha yeni battaniye kullanmaya başladık da biz. Oda incecik olanlardan :) Hala çok sıcak geliyor hava. Sadece sabaha karşı örtünüyorum. Onun dışında dün gece yatakta bir sancı girdi belimden ki sormayın. Anam dedim şimdi doğuruyorum işte. Ama yine yanlış alarm :) Sonra geçti.. Bizim de odamız bitti şükür. Şekerlerimizi de dün spariş ettim bakalım beğenecek misiniz? Siz kaç adet spariş verdiniz ben 50 adet verdim. Kendim yapacaktım amaa bu istediğimi bulamadım ve aynı paraya denk geliyordu bulsam bile. NOTLUK PUSET BEBEK ŞEKERİ GittiGidiyor'da 64373826 işte şekerimiz bu hanımlar... Kapı süsünü aldım oğlumun. Hastane odasını süslemek için. Beşiğine de kendim süs hazırladım biliyorsunuz. Bizden haberler böyle. Birde oğluma yedek bir nevresim de ısmarladım. Gelsin onu da yıkıyıp ütüleyeceğim. Olacak bitecek... Ay hergün birşey yapasım var ama ne temizlik kaldı ne de iş :D Bitsin sonra sıkışmayalım dedik ama birazını da bırakmak mı lazımmış ne :52:

Masallahhhh kizimaazkaldi sizede

41 kere maşaAllah gerçekten... az kaldı gerçekten artık gününü bekler mi erken mi gelir bilmiyorum. pek gününü beklemez gibi geliyor hayırlısı bakalım :) tamamladık herseyimizi cantamızı hazır kıta bekliyoruz napalım

Back