Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
offffffffff of biz normal bekleyenlerin sonu nolcak acabaaaaaaaa belirsizlik belirsizlik belirsizlikkkkkkkkkkkkkkk![]()
kızlar selam sabah bahsetmıstım hastaneye nst ye gıdıyorum coyoteye ugrarım demıstım..nst den once coyotemı goreyım moral vereyım dedım..zaten nst de aynı katta hemsıre odasını gosterdı ama bana bır sey demedı hayırlı olsuna geldım zannettı heralde..bende kapıyı tıklattım,içeri girerkende moral vermeyı düşünüyorum tabii :18:aman bır gırdım kii odayaaapespembe iloş anasının koynunda fosur fosur uyumuyor muuu
ben nasıl şok oldum boğazım düğümlendi başladım ağlamaya konusamadım
sadece bu neee demişim
minnocuk ,pespembe mis kokulu kokusuyla odayı kokutmus anasının koynundada bir uyuyor görmelıydınız,3400 g. dogmuş iloşşş maşşallah Allah nazarlardan korusun..o kadar duygulandım kı oğlumun yoldaşı ya iloşş...aynı zamanda anne karnındaydılar ...sizlerin dogumları benı çok etkılıyor ,:2::2: vallahı asağı ınıp bende doğuracam dıyesım geldi...coyotem de cok ıyı gorunuyordu..gece gelen kan fooşşşttt diye gelmiş,wc den çıktıgında akmadık yer kalmamıs evde ambulansla gelmısler tabı gelene kadar düşünün psikolojisini..hemen doktor acil sezeryana almış genel anestezi uygulamış,ama ben gormek ıstıyordum dogarken demıs olmaz şimdi yapamayız demıs coyote bayılmıs zaten,sonra birilerinin seslendıgını duymus dırek kızım nasıl demıs,vermısler koynuna bebiş hemen..dogdugunda kan sekerı dusmus mecbur mama vermısler karnı toktu mısıl mısıl uyuyordu..coyotede ıyı agrıları var ama iloşun yuzunu gorunce hepsi geçiyor dedi...ben nst ye cıktım benım sonucta ıyı cıktı masallah sonra tekrar odasına gırdım..anneyı emmeye calısıyordu..henuz cene kasları taze oldugu ıcın cabuk yoruluyor arada dınlenıyor,sonra esnıyor bırde uykucu... sonra meme arıyor sutu henuz gelmemıstı gelmesı ıcın emmesı lazım tabı ayyyyy Allahım hepımıze sağlıkla nasıp etsin yaabbimmmmmm....kucagında olması daha guzel bır duygu...bu arada ilaydanın ilk şekerinide biz aldık oğlumla ,
![]()
19 Eylül Çarşamba........Gecem....Doğurdu......
20 Eylül Perşembe.......AsudeD...Doğurdu.......
20 Eylül Perşembe.......Benelse...Doğurdu.......
21 Eylül Cuma............Kayabebe Doğurdu.......
21 Eylül Cuma............Bircan Doğurdu............
23 Eylül Pazar...........Oğlusum12 ...Doğurdu
24 Eylül Pazartesi..........Mge...Doğurdu
24 Eylül Pazartesi..........Sevcanyk...Doğurdu
25 Eylül Salı...............Minataha.......Doğurdu
26 Eylül Çarşamba......Aazzrraa.......Doğurdu
26 Eylül Çarşamba.....Kedersiz......Doğurdu
27 Eylül Perşembe......Saturnn.......Bugun
27 Eylül Perşembe......İlaydakorucu.......Bugun
28 Eylül Cuma............Cimeka.. Yarın...
1 Ekim Pazartesi........Edaaammmm.......
1 Ekim Pazartesi.......Camoka.......
1 Ekim Pazartesi.......Felisim Felis.......
1 Ekim Pazartesi.......Masumiyet.......
1 Ekim Pazartesi.......Jakobi.......
1 Ekim Pazartesi......Ekimsude.....
2 Ekim Salı.............Gulubik.......
3 Ekim Çarşamba......Artist.......
14 Ekim Pazar..........Luna82....
Arkadaşlar geçmişi tam okuyamadım atladıklarım var ...atladıklarımı söylersenız ekleyeyım camokada listeye ceker..bu tablonun amacı birbirimize dua etmek,pozitif enerjiler göndermek sadece sezaryenle doğum yapacakların listesi değildir.tek fark sezeryanın tarihinin belli olması.mesela listedeki sevcanyk ve kedersiz arkadaşımız normal doğum yaptı..normal dogum yapacak arkadaslarda bdt tarihini versin bence...sonucta hepimiz aynı kapıya çıkacağız otak noktalarımız aynı..Allaha emanet olalım..
yeni gördüm canım mesajınıyok canım normal yapacakların bdt sını yazsınlar ki bilelim.sez lerın kesın bellı onların kı de bdt olsun.sana özelden msj attım gordunmu?
kızlar selam sabah bahsetmıstım hastaneye nst ye gıdıyorum coyoteye ugrarım demıstım..nst den once coyotemı goreyım moral vereyım dedım..zaten nst de aynı katta hemsıre odasını gosterdı ama bana bır sey demedı hayırlı olsuna geldım zannettı heralde..bende kapıyı tıklattım,içeri girerkende moral vermeyı düşünüyorum tabii :18:aman bır gırdım kii odayaaapespembe iloş anasının koynunda fosur fosur uyumuyor muuu
ben nasıl şok oldum boğazım düğümlendi başladım ağlamaya konusamadım
sadece bu neee demişim
minnocuk ,pespembe mis kokulu kokusuyla odayı kokutmus anasının koynundada bir uyuyor görmelıydınız,3400 g. dogmuş iloşşş maşşallah Allah nazarlardan korusun..o kadar duygulandım kı oğlumun yoldaşı ya iloşş...aynı zamanda anne karnındaydılar ...sizlerin dogumları benı çok etkılıyor ,:2::2: vallahı asağı ınıp bende doğuracam dıyesım geldi...coyotem de cok ıyı gorunuyordu..gece gelen kan fooşşşttt diye gelmiş,wc den çıktıgında akmadık yer kalmamıs evde ambulansla gelmısler tabı gelene kadar düşünün psikolojisini..hemen doktor acil sezeryana almış genel anestezi uygulamış,ama ben gormek ıstıyordum dogarken demıs olmaz şimdi yapamayız demıs coyote bayılmıs zaten,sonra birilerinin seslendıgını duymus dırek kızım nasıl demıs,vermısler koynuna bebiş hemen..dogdugunda kan sekerı dusmus mecbur mama vermısler karnı toktu mısıl mısıl uyuyordu..coyotede ıyı agrıları var ama iloşun yuzunu gorunce hepsi geçiyor dedi...ben nst ye cıktım benım sonucta ıyı cıktı masallah sonra tekrar odasına gırdım..anneyı emmeye calısıyordu..henuz cene kasları taze oldugu ıcın cabuk yoruluyor arada dınlenıyor,sonra esnıyor bırde uykucu... sonra meme arıyor sutu henuz gelmemıstı gelmesı ıcın emmesı lazım tabı ayyyyy Allahım hepımıze sağlıkla nasıp etsin yaabbimmmmmm....kucagında olması daha guzel bır duygu...bu arada ilaydanın ilk şekerinide biz aldık oğlumla ,
![]()
sizlere o kadar özeniyorumki yazdıklarınıza ve hamilelik takvimlerinize baktıkça ne güzel mutlu sona yaklaşmışsınız o müthiş duyguyu yaşamaya çok az vaktiniz var ve içinizde yaşayanlarınızda var benim daha 30 haftam var geçer mi kızlar yaaa![]()
selam kızlar doktorumuzdan geldik oğlum hiç kilo almamış 3800 gr ,oda usg nin verdiği sadece boyu uzamış,galiba geçen günki fiyaskodan sonra doktor kilo konusunda temkinli konuşuyor,neyse bende öyle olunca normal doğururum diyorum artık.Ama sancı mancı yok bende doktora alt bölgemdek kemiklerim ağrıyo diyince gögüslerine masaj yap dedi ne alaka anlamadım ama sanırım doğumu başlatmakmı istediki soramadımda neyse işte böyle annecikler haftaya tekrar randevu verdi biz hala doğurmuyoruz
bence tadını çıkar her anın..gerçekten de ikinci üç aylık dönem çok rahat..bizim çoğumuzun sıkıntıları son ayda başladı..ben yarın kızıma kavuşacağım ,allah nasip ederse,ve karnımdaki hareketlerini gerçekten çok özleyeceğim için hüzünleniyorum zaman zaman.
19 Eylül Çarşamba........Gecem....Doğurdu......
20 Eylül Perşembe.......AsudeD...Doğurdu.......
20 Eylül Perşembe.......Benelse...Doğurdu.......
21 Eylül Cuma............Kayabebe Doğurdu.......
21 Eylül Cuma............Bircan Doğurdu............
23 Eylül Pazar...........Oğlusum12 ...Doğurdu
24 Eylül Pazartesi..........Mge...Doğurdu
24 Eylül Pazartesi..........Sevcanyk...Doğurdu
25 Eylül Salı...............Minataha.......Doğurdu
26 Eylül Çarşamba......Aazzrraa.......Doğurdu
27 Eylül Perşembe......Saturnn.......Bugun
27 Eylül Perşembe......İlaydakorucu.......Bugun
27 Eylül Perşembe.......Edaaammmm.......Bugun
28 Eylül Cuma............Cimeka.. Yarın...
28 Eylül Cuma..........Lara.....Yarın (ikiz)
1 Ekim Pazartesi.......Camoka.......
1 Ekim Pazartesi.......Felisim Felis.......
1 Ekim Pazartesi.......Masumiyet.......
1 Ekim Pazartesi.......Jakobi.......
1 Ekim Pazartesi......Ekimsude.....
1 Ekim Pazartesi............Duygu981...
2 Ekim Salı.............Gulubik.......
2 Ekim Salı............Duygu981...
2 Ekim Salı............Gamsu
3 Ekim Çarşamba......Artist.......
11 Ekim Perşembe...Bndnz....
14 Ekim Pazar..........Luna82....
her lavaboya gittigimde nişanım gelmiştir umuduyla bakmaktan sıkıldım tuvaletimide acaba suyummudur diye düşünür oldumkafayı yedim yaaa =))
çatı muayenesi yaptı mı??