slm
ben 36+5 te normal dogumla oglumu dunyaya getirdimsarilik oldu onunla mucadele ediyorz
![]()
güle güle büyüsün miniğimiz, ömrü uzun hep mutlu olsun, mutlu büyüsün inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm
ben 36+5 te normal dogumla oglumu dunyaya getirdimsarilik oldu onunla mucadele ediyorz
![]()
Coyote doğurmuuuuuuuş.Ağrısı olduğu için yazamıyordu, ayrıntılar daha sonra!!!
dün bende aynı şeyleri düşündüm..bu sabah doğuma girecektim zoruma gitti resmen..
uyandığımda karnım bomboş nasıl olacak dedim..sanki yanımda olacağına üzülecek gibi
ayyy lohusa depresyonuna mı giriyoruz ne yapıyoruz
dünden beri sarhoş gibiyim anlatamam..
bence en mantıklısı senin ki oldu..insanın beklemekten psikolojisi bozuluyor..
bence sen sezeryen sonrası 6 kilodan fazla kaybetmiş olursun gibime geliyor..
çünkü okuyorum bebişi 3 kilo doğanlar genelde 7-8 kilo kaybettim diye yazıyor..
senin 6-7 kilo fazlalığın kalacak bence..onu da emzir koştur derken çabucak verirsin..
benim de niyetim 10-15 kg arası bitirmekti..
ama ben dün tartıldığımda 2.5 kilo verdiğimi öğrendim..
yani hamile kaldığım kilodan -3 kilo olarak doğurucam..
dr sezeryenden sonra en az kendi kilondan 5 kilo vermiş olarak ayılacaksın dedi..
yani hamilelik bana spor etkisi yaptı
ama tabi son 2 ay bebişimde çok etkilendi..
bu arada heyecan var mııı??
ben dün bütün günü çok kötü geçirdim heyecandan :26:
evet belki de en iyisi oldu,herşeyi hazırdı zaten..dün öğrendim ve yarın doğum olacak,allahım izin verirse..yalnız bugün biraz anacığım sıkıştı,biraz doğum sonrasına ikramlıklar yapıp dolaba atacak,cumartesi eve dönünce yemeğimiz de hazır olsun..biraz evi elden geçirmek gerek tekrar..daha var diyorduk sallıyorduk azıcık
inşallah canım,maratonun sonuna geldik..ama ben biraz hüzünleniyorum şu an o karnımda hareket ettikçe...o hareketleri özlerim gibi...bir de karnımı gere gere göbeğimi içime çekmeye çalışmadan yaşamayı çoookkk özleyeceğim..bu arada15 kilo ile bitiriyorum gebeliğimi inşallah. 4 kg bebek çıksa 1-2 kilo da suyu bilemnesi gitse doğumdan sonra 6 kg gitmiş olur mu ki acaba??? ne dersiniz?? doğum yapanlar,sizde nasıl oldu kilo durumları..
Allah'a şükür. Böyle acil gidenleri daha çok merak ediyorum. İnşallah iyilerdir.Coyote doğurmuuuuuuuş.Ağrısı olduğu için yazamıyordu, ayrıntılar daha sonra!!!
günaydın arkadaslar nasılsınız ?
umarım hersey yolundadır... biz iyiyiz cok sükür kızımla. önümüzdeki hafta eşim gece vardiyasında calısacakmıs 1 hafta boyunca... kayınvalidemlerde kalırım diyordum ne olur ne olmaz diye grip olmuslarannemlerde kalırım diyordum onun da sinüziti coşmus yine pffff cok tedirgin oldum. yarın aksam baslıcak 11-8 vardiyasına
nedense içimi bir korku saldı
Harika bir haber bu
Goruyo musun sen ilayda kizi hepimizden once davrandi annecigine kavustucoyote zaten cok zorlaniyordu iyi oldu erken gelmesi Allah saglik versin ikisine de
![]()
Gunaydin kizlarr neguzel.herkez tek.tek miniklerine kavusuyor artis arkadasim bizide listeye eklermisin 4eylul gunu bebis gelfi
ay canımmm ya heyecan olmaz mı,ama heyecanla birlikte herçeşit duygu var..çok mu kasıyorum nedir...ne bileyim hayatımda pek çok şeyin değişeceği düşüncesi(olumsuz olarak değil),sorumluluklar,olgunluk,eşimle ilişkimiz,heyecan,korku,panik,tedirginlik...pek çok şeyi aynı anda hissediyorum..gece zaten sıksık uyanıp karnımı okşadım..kızımın yatağına bakıp durdum..uyuyamadım doğru dürüst..bu geceyi daha çok merak ediyorum nasıl geçecek acaba:44::44::44:
senin kilo olayın baya iyi aslındadoktorunun dediği 5ten baya bi çok vermiş olacaksın.-3 kg isen şimdi hamilelikte de bebeği suyu göğüsler derken nerden baksan 6-7 gelmiştir....hamile olmasan 10 kg eksiğin olacaktı..
yarın inşallah ben de haber veririm güzel güzel.. hastanede yoğunluğumuz olmayacak,çünkü ne memleket ne de yaşadığımız çalıştığımız ilçe..bir annem ben ve eşim olacağız.bu da benim hoşuma gidiyor..başım sakin olsun,kızımızla başbaşa vakit geçirelim inşallah..hem size de daha kolay ulaşırım..
merhaba hanımlar, aranızda benim gibi basur problemi yaşayan var mı ?
memeleri dışına çıkmıştı aylardır zaten ama , geçen hft sonunu acillerde geçirdim, doğum sancısı gibiydi resmen, dr um doğumda daha beter olacak dediyse de , hala normal doğum yap diyor, ay ne kötü dertmiş bu böyle:2::2::2:
sakin ol canım Allah öyle güzel bir düzen veriyor ki anlatamam, benim eşimde bu hafta ve gelecek hafta gececi olacak, annem yanıma geliyor akşamları ama gelmediği zamanda öyle derin bir uykuya dalıyorum ki bir anda sabah oluveriyorama eşim evdeyken gece 100 defa uyanıyorum inanki.hiçççç korkmaa.
balımmmmm kaç kilo verdin kız doğumdan çıkışta??artistin yaptığı liste doğum listemiz değil,yani doğum listemiz ama o tarihte başlatmıştık beklenenler diye...yani sez tarihini alan yazdırdı...camokanın topiği var genel için ilk sayfada..
Coyote, normal doğum mu bekliyordu, yoksa sezaryen tarihinden önce mi doğdu bebeği?
planlı- plansız hepsi zor ya..benim de aklımda hep bu soru işaretleri..acaba bakabilir miyim, ağlasa uyanabilir miyim, doyurabilir miyim??
bunlar hep kafamı kurcalıyor..dün eşime diyorum acaba ben hazır değil miyim??
öyle kafam karıştı ki anlatamam..
son günler gerçekten çok zormuş..planlı olması çok daha zor..
bilmeden bir an da gerçekleşse daha iyi diyorum..o gece lekemin geldiği zaman hastaneye gittiğimde kendimi öyle hazırladım ki o an sezeryene girsem umrumda bile olmazdı..sadece bebeği düşündüm iyi mi kalbi atıyor mu diye..
insan gerçekten karmakarışık oluyor..Allah hepimizin yardımcısı olsunn inşallahh..
çokkkk teşekkürler güzel yorumların için..benim de aklımda hep bu soru işaretleri..acaba bakabilir miyim, ağlasa uyanabilir miyim, doyurabilir miyim??
bunlar hep kafamı kurcalıyor..dün eşime diyorum acaba ben hazır değil miyim??
öyle kafam karıştı ki anlatamam..
son günler gerçekten çok zormuş..planlı olması çok daha zor..
bilmeden bir an da gerçekleşse daha iyi diyorum..o gece lekemin geldiği zaman hastaneye gittiğimde kendimi öyle hazırladım ki o an sezeryene girsem umrumda bile olmazdı..sadece bebeği düşündüm iyi mi kalbi atıyor mu diye..
insan gerçekten karmakarışık oluyor..Allah hepimizin yardımcısı olsunn inşallahh..
kilo olayı evet -3 kilo harici 5-6 kilo gitse nerdeyse 10 kilo vermiş olucam..
bu da beni çok mutlu ediyor..ama vücut toplanmadığı sürece belli olmayacak..
dualarım şimdiden seninlee..yarında senin güzel haberlerini heyecanla bekliyor olacağımm![]()
![]()
![]()
bu arada hastanenin kalabalık olmaması senin açından çok iyi olacak..
kafan rahat bir şekilde kendine gelene kadar çabucak toplanmış olucaksın..
Canim topik acmistim bu kilo verme.ile ama kimse daha yazmadi.ben toplam 10kilo verdim 70 ifim 60olfum 5kilom kaldi
19 Eylül Çarşamba........Gecem....Doğurdu......
20 Eylül Perşembe.......AsudeD...Doğurdu.......
20 Eylül Perşembe.......Benelse...Doğurdu.......
21 Eylül Cuma............Kayabebe Doğurdu.......
21 Eylül Cuma............Bircan Doğurdu............
23 Eylül Pazar...........Oğlusum12 ...Doğurdu
24 Eylül Pazartesi..........Mge...Doğurdu
24 Eylül Pazartesi..........Sevcanyk...Doğurdu
25 Eylül Salı...............Minataha.......Doğurdu
26 Eylül Çarşamba......Aazzrraa.......Doğurdu
27 Eylül Perşembe......Saturnn.......Bugun
27 Eylül Perşembe......İlaydakorucu.......Bugun
27 Eylül Perşembe.......Edaaammmm.......Bugun
28 Eylül Cuma............Cimeka.. Yarın...
1 Ekim Pazartesi.......Camoka.......
1 Ekim Pazartesi.......Felisim Felis.......
1 Ekim Pazartesi.......Masumiyet.......
1 Ekim Pazartesi.......Jakobi.......
1 Ekim Pazartesi......Ekimsude.....
2 Ekim Salı.............Gulubik.......
3 Ekim Çarşamba......Artist.......
14 Ekim Pazar..........Luna82....
Arkadaşlar geçmişi tam okuyamadım atladıklarım var ...atladıklarımı söylersenız ekleyeyım camokada listeye ceker..bu tablonun amacı birbirimize dua etmek,pozitif enerjiler göndermek sadece sezaryenle doğum yapacakların listesi değildir.tek fark sezeryanın tarihinin belli olması.normal dogum yapacak arkadaslarda tarihini versin bence...sonucta hepimiz aynı kapıya çıkacağız otak noktalarımız aynı..Allaha emanet olalım..
planlı- plansız hepsi zor ya..
Ben geçen nst'ye gidiğim hastanede ki doktor sancı çıkmış deyince kendi doktoruma gidesiye kadar neler yaşadım. Direk doğuma falan alınacağımı düşündüm.
Nasıl olacak, nasıl doğuracağım, bebeğim sağlıkla dünyaya gelecek mi...
Kafamın karışıklığından eşim gelesiye kadar suratımda donuk bir ifade öyle bekledim.
Allah yardımcımız olsun, son ay gerçekten bambaşka stresli oluyormuş.
Şimdi sancı, su, kanama bekliyorum. En ufak şeyde tuvalete koşuyorum.