2012 Ekim Anneleri

işte aradıgım yeri buldum galiba benimde kısmet olursa ekime gelicek tahminen 4 haftalık felan dedi aile doktorum pazartesii kadın dogum doktora gidicem ilk defa.sanki geçmek bilmiyor şu 3 gün :KK43:tsh yüksek çıktı o a.çıdan endişeliyim bir an önce gitmek istiyorum eşimiz izin günü pazartesi sabırsızlıkla bekliyorum.şikayetlerim ise kasık agrıları sık idrara çıkma akıntı fazlalaştı mide mideemde gaz.:)

tebrik ederim canım:nazar:evet tam yerine geldin.hemen hemen hepimiz aynıyız burda benimde 5 haftalık.umarım hepimiz sorunsuz bir hamilelik geçiririz:KK16::KK16:

tebrik ederim canım:nazar:evet tam yerine geldin.hemen hemen hepimiz aynıyız burda benimde 5 haftalık.umarım hepimiz sorunsuz bir hamilelik geçiririz:KK16::KK16:

Benimde midemde yanma oluyor ayrıca büyük tuvaletimle ilgili sıkıntım hala devam ediyor. Senin bi şikayetin var mı canım?

Benimde midemde yanma oluyor ayrıca büyük tuvaletimle ilgili sıkıntım hala devam ediyor. Senin bi şikayetin var mı canım?

midemde yediklerimle alakalı olarak bazen yanma oluyor.benim büyük tuvaletim değilde küçük tuvaletimle ilgili sıkıntım var:KK1: bol bol su içiyorum sende meyve ye bol bol.bende halsizlik olmaya başladı,belkiide grip oldum bilmiyorum.bi de kasıklarımda garip bir ağrı oluyor zaman zaman..daha çok yeniyiz valla, bakalım daha neler yaşayacağızz:KK16::KK16:

Süpersin tatlım iyi ki burdasın ne güzel deneyimlerini bizimle paylaşıyorsun çok faydan olucak burdaki kızlara da bana da :KK34:

Hangi şehirdesin tabloda o boş kalmış?

aaa şehri vermemişim ben pardon. şanlıurfadayım canım öğretmenim burda:) inşallah bebişler ellerimizde yazarız yine bugünleri anarız:))))))))

kızlar kabızlık için günde 1-2 tane kuru incir yiyin yoksa kuru kayısı. mide yanması için boooooollllllllllll suuuuuuuuuuu:) özellikle ilk 3 ay vücut bebeği tanıma aşaamasında olduğu için tüm organlar tepki verebiliyormuş. geceleri rahat uyumak istiyorsanız sola dönüp yatmaya alıştırın şimdiden kendinizi:)

Son düzenleme:
aaa şehri vermemişim ben pardon. şanlıurfadayım canım öğretmenim burda:) inşallah bebişler ellerimizde yazarız yine bugünleri anarız:))))))))

Ahh canım ne güzel söyledin bebişler oluncada burda gelip yazsak çok güzel olur tabi ama vakit bulabilir miyiz ki acaaba :KK1::KK1::KK1:

Ben bol bol su içiyorum zaten ama bol bol da tuvaletede gidiyorum :KK52:

yeni gelenler hoş geldiilerrrrrrrrrrr umarım herkesin sağlıklı geçer hamişliği:)))))))

Topigimiz ne zaman canlanacak arkadaşlar katılım göstermiyorlar şöyle kalabalıklaşalım sayfalar ilerlesin bol bol amaaa

yeni arkadaşlar gelmiş.çoğalmaya başladık.bu arada tablomuz da çok güzel olmuş. Masumiyet eline sağlık canım...

bende hiç belirti yok şimdilik hafif göğüslerim sızlıyo,bi de kasık ağrısı var az az.ilk hamileliğimde bulantım olmamıştı fazla.bakalım bu sefer nasıl olacak?

günaydınlar dünyanın en güsel anneleri,
Öncelikle cumanız ve kandiliniz mübarek olsun,
ya bu hamilelik sizde de duygusallık yaptımı sabahtan akşama kadar ara ara ağlamak gelior içimden galiba 9 ay boyunca çekilmez birisi olcam alınganlık,hassaslık hat safada yani...

günaydınlar dünyanın en güsel anneleri,
Öncelikle cumanız ve kandiliniz mübarek olsun,
ya bu hamilelik sizde de duygusallık yaptımı sabahtan akşama kadar ara ara ağlamak gelior içimden galiba 9 ay boyunca çekilmez birisi olcam alınganlık,hassaslık hat safada yani...

günaydın canım senin ve herkesin kandili mübarek olsun cuması hayırlı olsun. herkeste değişik duygular olabiliyor. böle olduğu zaman kendine uğraşlar bul olumlu şeyler düşün. tamam mı canım. ben de ilk hamileliğimde herşeye ağlardım. eşim çok sabır gösterdi sağolsun. bun da daha bi değişiklik yok. eşim çok dua ediyor olmasın diye:)))))

X