Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçecek elbet bulantılar ağrılar sancılarrrrr
bende oluyor sancı hatta şimdi belimle kasıklarımda hafif var inşallah bir an önce geçer
canım çok geçmiş olsun canını sıkma doktouna güven inşallah bu sorunların üstesinden geleceksiniz bebişle birliktekızlar tahlil sonuçlarım çıktı,durum hiiç iç açıcı değil kan pıhtılanmasında sorun varmış.
idrarda yüksek miktarda lökosit çıktı onu şimdi tedavi edemiomuşuz bebiş çok küçük olduu için.5. aydan sonra dedi dr.
birde hamilelikte olan bi virüs varmış.Dr vajinal fitil verdi onun için.Daha bebiş çok küçük çok tedirgin oldum kullanırken.Dr her hamilelikte görülür bu dedi.Aaranızda aynı sorunları olan varmı?
birde toksoplazmanın pozitif çıkması ne anlama geliorrr bilen varmıııııı
sağol canımmmmm ben keseleri geçen hafta cuma günü gördüm inşallah pazarteside kalp atışlarını duymaya gidecezzzallah yardımcımız olsun hepimizindeMerhaba,
1 gün var aramızda :) benimde sürekli karın ağrım var 2 günden beride biraz bulantım
Siz gittiniz mi doktora?
İkiziniz olucak herhalde maşallahh Allah kucağınıza almayı nasip etsin
gunaydınn ruyam çok guzeldı hıç uyanmak ıstemedım.bebişim olmuş ve ben sureklı emzırıyordum onun o hırslı çekişini ızlıyordum çok tatlıydı ya
dpktprumla konustum ama bişi demedi test bile vermedisen sağol... aman ihmal etme hemen git..bendeki de hashimoto..ömür boyu ilaç kullanacağım çünkü vücut tiroidleri zararlı hücre olarak görüp yok etmeye çalışıyormuş,yani yanlış doku olarak algılayıp savaş başlatmış,dolayısıyla vücut onu yoketmeye çalışırken bu hormonu dışarıdan almak zorundayız..ilacı almazsam bebek te tiroid homonu olmadan doğar..
geçmiş olsun arkadasımkızlar tahlil sonuçlarım çıktı,durum hiiç iç açıcı değil kan pıhtılanmasında sorun varmış.
idrarda yüksek miktarda lökosit çıktı onu şimdi tedavi edemiomuşuz bebiş çok küçük olduu için.5. aydan sonra dedi dr.
birde hamilelikte olan bi virüs varmış.Dr vajinal fitil verdi onun için.Daha bebiş çok küçük çok tedirgin oldum kullanırken.Dr her hamilelikte görülür bu dedi.Aaranızda aynı sorunları olan varmı?
kızlar tahlil sonuçlarım çıktı,durum hiiç iç açıcı değil kan pıhtılanmasında sorun varmış.
merhabalarrr bende 5 buçuk yıl içinde 2 kez bebeğimi kaybettim inşallah 3. hamileliğim sağlıkla tamamına erer ... tabi burdaki bütün arkadaşlarım da inşallah bebeklerini sağlıkla ,hayırlarla ve kolaylık la kucaklarına alırlarrr... HEPİMİZE SONRUNSUZ HAMİLELİK DİLİYOROM RABBİMDEN
BEKLENEN DOĞUM 28 EKİM BENİM LE AYNI GÜNLERDE DOĞUMU OLAN ARKADAŞLAR VARMI?
günaydın güzel anneler,
Benım bi derdim var hamile kaldığımdan beri içim kuruyo çok su içiyorum ve acayip tuvalete çıkıyorum .. kan tahlillerimde de açlık kan şekerim 113 çıkmıştı. çok korkuyorum ve kafam karışık acaba neden bu kadar sık gidiyorum. aklıma kötü şeyler geliyo. hafta sonu gidicem yine doktora off:2:
aynı seyi banada dedi tatlım tadını çıkart bu vücüdunun sana hediyesi:) evet hepimiz ii olalımda allahın izni ile arkadaşım :26:yok üzüldüğüm sey yazdığım seyin yanlş anlaşılması insanları üzmek istemem o sebepten yoksa şükür herşey yolundamerak etme sağol genede canım...
dpktprumla konustum ama bişi demedi test bile vermedi
p.tesi saglık ocagında ölçtürcem ben şimdiye kadar hiç ilaç kullanmadım inşallah gerekte kalmaz Rabbim sana şifala versin
öncelikle çok geçmiş olsun cnm inşallah bebişin hiç bir şekilde etkilenmez bu durumdan yalnız toksoplazmanin pozitif çıkması tedirgin etti beni çok yakın arkadasımdada yüksek cıktı cok sorunlar yasadı gözünü korkutmak istemiyorum ama ciddi birşey mikrobik bir olay toksoplazma mutlaka dr.una göster ilaçlar verecektir en kısa zamanda kullanmaya başla cnm tekrardan gecmiş olsun
canım toxoplazma pozitif demek ona karşı bağışıklığın gelişmiş demektir ve bu da iyi bişey..bende de pozitif,sıkıntı yok,çok güzel,negatişf olsaydı tekrarlanacaktı arada.
canım toxoplazma pozitif demek ona karşı bağışıklığın gelişmiş demektir ve bu da iyi bişey..bende de pozitif,sıkıntı yok,çok güzel,negatişf olsaydı tekrarlanacaktı arada.