2012 Ekim Anneleri

geçecek elbet bulantılar ağrılar sancılarrrrr:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

bende oluyor sancı hatta şimdi belimle kasıklarımda hafif var inşallah bir an önce geçer:KK50:

kızlar tahlil sonuçlarım çıktı,durum hiiç iç açıcı değil kan pıhtılanmasında sorun varmış.
idrarda yüksek miktarda lökosit çıktı onu şimdi tedavi edemiomuşuz bebiş çok küçük olduu için.5. aydan sonra dedi dr.
birde hamilelikte olan bi virüs varmış.Dr vajinal fitil verdi onun için.Daha bebiş çok küçük çok tedirgin oldum kullanırken.Dr her hamilelikte görülür bu dedi.Aaranızda aynı sorunları olan varmı?
birde toksoplazmanın pozitif çıkması ne anlama geliorrr bilen varmıııııı

geçecek elbet bulantılar ağrılar sancılarrrrr:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

bende oluyor sancı hatta şimdi belimle kasıklarımda hafif var inşallah bir an önce geçer:KK50:

Merhaba,

1 gün var aramızda :) benimde sürekli karın ağrım var :KK43: 2 günden beride biraz bulantım

Siz gittiniz mi doktora?

İkiziniz olucak herhalde maşallahh Allah kucağınıza almayı nasip etsin

Son düzenleme:
gunaydınn ruyam çok guzeldı hıç uyanmak ıstemedım.bebişim olmuş ve ben sureklı emzırıyordum onun o hırslı çekişini ızlıyordum çok tatlıydı ya

Son düzenleme:
kızlar tahlil sonuçlarım çıktı,durum hiiç iç açıcı değil kan pıhtılanmasında sorun varmış.
idrarda yüksek miktarda lökosit çıktı onu şimdi tedavi edemiomuşuz bebiş çok küçük olduu için.5. aydan sonra dedi dr.
birde hamilelikte olan bi virüs varmış.Dr vajinal fitil verdi onun için.Daha bebiş çok küçük çok tedirgin oldum kullanırken.Dr her hamilelikte görülür bu dedi.Aaranızda aynı sorunları olan varmı?
canım çok geçmiş olsun canını sıkma doktouna güven inşallah bu sorunların üstesinden geleceksiniz bebişle birlikte :KK16::KK16::KK16:
Merhaba,

1 gün var aramızda :) benimde sürekli karın ağrım var :KK43: 2 günden beride biraz bulantım

Siz gittiniz mi doktora?

İkiziniz olucak herhalde maşallahh Allah kucağınıza almayı nasip etsin
sağol canımmmmm ben keseleri geçen hafta cuma günü gördüm inşallah pazarteside kalp atışlarını duymaya gidecezzz:KK16::KK16::KK16:allah yardımcımız olsun hepimizinde
gunaydınn ruyam çok guzeldı hıç uyanmak ıstemedım.bebişim olmuş ve ben sureklı emzırıyordum onun o hırslı çekişini ızlıyordum çok tatlıydı ya

harika yaaa gerçekten bende dün görmüştümmmm:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

sen sağol... aman ihmal etme hemen git..bendeki de hashimoto..ömür boyu ilaç kullanacağım çünkü vücut tiroidleri zararlı hücre olarak görüp yok etmeye çalışıyormuş,yani yanlış doku olarak algılayıp savaş başlatmış,dolayısıyla vücut onu yoketmeye çalışırken bu hormonu dışarıdan almak zorundayız..ilacı almazsam bebek te tiroid homonu olmadan doğar..
dpktprumla konustum ama bişi demedi test bile vermedi
p.tesi saglık ocagında ölçtürcem ben şimdiye kadar hiç ilaç kullanmadım inşallah gerekte kalmaz Rabbim sana şifala versin

geçmiş olsun arkadasım
inan bilmiyorum ama doktoruna güveniyorsan sorun yok bence stres yapma bebgi oumsuz etkiliyor biliyorsun

günaydın güzel anneler
biz bugun sabahtan doktorumuza gittik
4 hafta 5 günlük bebişimin kesesini gördük
2 hafta sonra tekrar gidicem ve bebişi görcez inşallah
hersey normal dedi
günde 3 kere folik alcam
şimdilik istedigin pozisyonda uyu ,cok ayakta durma aynı pozisyonda sürekli oturma dedi
besmenmene dikkat et hamileyim diye olayı abartma dedi

doktorum kilo almayı hiç sevmez ilk hamileliğimde 13 kilo almıstım eh işte demişti inşallah şimdide dengel gider :):)

bizden böyle kızlar

öncelikle çok geçmiş olsun cnm inşallah bebişin hiç bir şekilde etkilenmez bu durumdan yalnız toksoplazmanin pozitif çıkması tedirgin etti beni çok yakın arkadasımdada yüksek cıktı cok sorunlar yasadı gözünü korkutmak istemiyorum ama ciddi birşey mikrobik bir olay toksoplazma mutlaka dr.una göster ilaçlar verecektir en kısa zamanda kullanmaya başla cnm tekrardan gecmiş olsun

arkadaşlar takip cizelgesini kim yeniliyor
bir tablo olusturulsa hafta hafta kilo alımımız falan yazılsa iyi olur aslında

merhabalarrr bende 5 buçuk yıl içinde 2 kez bebeğimi kaybettim inşallah 3. hamileliğim sağlıkla tamamına erer ... tabi burdaki bütün arkadaşlarım da inşallah bebeklerini sağlıkla ,hayırlarla ve kolaylık la kucaklarına alırlarrr... HEPİMİZE SONRUNSUZ HAMİLELİK DİLİYOROM RABBİMDEN:KK49:

BEKLENEN DOĞUM 28 EKİM BENİM LE AYNI GÜNLERDE DOĞUMU OLAN ARKADAŞLAR VARMI?

merhabalarrr bende 5 buçuk yıl içinde 2 kez bebeğimi kaybettim inşallah 3. hamileliğim sağlıkla tamamına erer ... tabi burdaki bütün arkadaşlarım da inşallah bebeklerini sağlıkla ,hayırlarla ve kolaylık la kucaklarına alırlarrr... HEPİMİZE SONRUNSUZ HAMİLELİK DİLİYOROM RABBİMDEN:KK49:

BEKLENEN DOĞUM 28 EKİM BENİM LE AYNI GÜNLERDE DOĞUMU OLAN ARKADAŞLAR VARMI?

Amin canım Allah tekrar yaşatmasın böyle bir acı inşallah bu hamileliğinde kavuşucaksın yavruna :nazar:

Kızlar bişi soracağım benim çok şiddetli kalçam ağrıyo içinizde yaşayan varmı bu durumu lütfen yardımcı olun özellikle akşamları artıyo

günaydın güzel anneler,

Benım bi derdim var hamile kaldığımdan beri içim kuruyo çok su içiyorum ve acayip tuvalete çıkıyorum .. kan tahlillerimde de açlık kan şekerim 113 çıkmıştı. çok korkuyorum ve kafam karışık acaba neden bu kadar sık gidiyorum. aklıma kötü şeyler geliyo. hafta sonu gidicem yine doktora off:2:

hiççç dert etme,hamilelik dönemi her açıdan dalgalanan bir dönem şeker szaten gün içinde bile değişebilen bişey,hamilelikte herşey olabilir,hazır olmak gerek..ama aklına kötü şey getirme

aynı seyi banada dedi tatlım tadını çıkart bu vücüdunun sana hediyesi:) evet hepimiz ii olalımda allahın izni ile arkadaşım :26:yok üzüldüğüm sey yazdığım seyin yanlş anlaşılması insanları üzmek istemem o sebepten yoksa şükür herşey yolunda:KK34:merak etme sağol genede canım...

yok canım benim rahatladım zaten sonradan,hiç kendimizi dinlememek gerek :) o an üzüldüm bitti geçti:)

öncelikle çok geçmiş olsun cnm inşallah bebişin hiç bir şekilde etkilenmez bu durumdan yalnız toksoplazmanin pozitif çıkması tedirgin etti beni çok yakın arkadasımdada yüksek cıktı cok sorunlar yasadı gözünü korkutmak istemiyorum ama ciddi birşey mikrobik bir olay toksoplazma mutlaka dr.una göster ilaçlar verecektir en kısa zamanda kullanmaya başla cnm tekrardan gecmiş olsun

canım toxoplazma pozitif demek ona karşı bağışıklığın gelişmiş demektir ve bu da iyi bişey..bende de pozitif,sıkıntı yok,çok güzel,negatişf olsaydı tekrarlanacaktı arada.

yemegımızı yedık geldık bugun esım nöbetçi ogluşum ve bebışımle yanlız kaldık.yarın özel hastaneden randevu almıştım aksaraydaydı oraya gıdıcez 11.30 ta randevum var çok heyecanlıyım dr benım kalp atışlarımı bebışle karıştırmasa barı çunkı kalbım yerınden çıkıcak gıbı

canım toxoplazma pozitif demek ona karşı bağışıklığın gelişmiş demektir ve bu da iyi bişey..bende de pozitif,sıkıntı yok,çok güzel,negatişf olsaydı tekrarlanacaktı arada.

yok cnm öyle değil 2 yıldır arkadasım bu konuyla ilgileniyor burda fazla bişey yazmak istemiyorum ama negatif cıkması gereken bir sonuc onunki pozitif 33.5 cıkmıstı çok ilerlemişti 4-5 dr gezdi ilac kullanıyor hala benim negatif mesela kuzeniminde negatif oda 5.ayında gebeliğinin sonuc o tür testlerde sonuc negatif cıkmalı

yukarıda toxoplazma ile ilgili yazmış olduğıum bilgiyi özür dileyerek geri alıyorum,çünkü tamamen başka bir şeyle karıştırmışım,mesaj geçerliliğini yitirmiştir..google da toxoplazma gebelik yazınca bir sürü bilgi çıkıyor mesajı yazdıktan sonra baktım,2 tür varmış birincisi şimdi var mı enfeksiyon diye 2.si daha önce geçirmiş mi diye.. onun için kendiniz baksanız iyi olur... ihmal etmeyin...

X