• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri ..

merhaba arkadaşlar hamile olanları okudukça duygulandım geçen sene ben de aynı duygular içindeydim.ve 13 şubatta hamile olduğumu öğrenmiştim.11 ekim doğumlu melek gibi bir kızım var çok şükür şu anda mışıl mışıl uyuyor.Allah isteyen herkese bebek sahibi olmayı nasip etsin.hepinize sağsalim sağlıklı ve hayırlı doğumlar diliyorum.

teşekkür ederim.darısı isteyen herkesin başına inşallah:emir_bebek::emir_bebek:

slm RKdSLr benımde 2009 nısan dogumlu bı oglum var ve suan galıba 5 haftalık hamıleym sdaece kan testı yaptrdm dr 7 haftalıkken gıtcem stres yapmak ıstemyrm..27 aralık satım muhtemel dogm tarıhıde 2 ekim.aranızda lıste yapmayı bılen varsa yaplaım boyle ılerleyelm hamılelıgımızı burdan konusalım ılk bebegımde boyle yapmıstık ınanın supper bısı:16::49:

2010 Ekim annesi olarak yine hamileyim ve 1 Ekim olarak gorunuyo tahmini dogum tarihim. Gerci Eylulde dogum yaptim, simdi bu sefer de yine eylule kayacak herhalde :) herkese hayirli dogumlar saglikli gebelikler dilerim

supriz bir haberle aranizda olabilriim kizlarrrrr insAllah dua edin banaaaa

ekince:)))) ( böyle deyince bi garip oluyo ama:)))
kıssss satım 3 gün geçti,27 aralıktı,bi test yapsammı acep?.. çok hamiş olmak istiyorum ama,doğum zamanı izinler açısından sıkıntılı bi dönem:( hayırlısı bakalım,Rabbim neyler,neylerse güzel eyler:)

merhaba arkadaşlar hamile olanları okudukça duygulandım geçen sene ben de aynı duygular içindeydim.ve 13 şubatta hamile olduğumu öğrenmiştim.11 ekim doğumlu melek gibi bir kızım var çok şükür şu anda mışıl mışıl uyuyor.Allah isteyen herkese bebek sahibi olmayı nasip etsin.hepinize sağsalim sağlıklı ve hayırlı doğumlar diliyorum.

teşekkür ederim.darısı isteyen herkesin başına inşallah:emir_bebek::emir_bebek:
amin insallah :):emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
slm RKdSLr benımde 2009 nısan dogumlu bı oglum var ve suan galıba 5 haftalık hamıleym sdaece kan testı yaptrdm dr 7 haftalıkken gıtcem stres yapmak ıstemyrm..27 aralık satım muhtemel dogm tarıhıde 2 ekim.aranızda lıste yapmayı bılen varsa yaplaım boyle ılerleyelm hamılelıgımızı burdan konusalım ılk bebegımde boyle yapmıstık ınanın supper bısı:16::49:
gozun aydin ilk bebekler geliyor:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:
2010 Ekim annesi olarak yine hamileyim ve 1 Ekim olarak gorunuyo tahmini dogum tarihim. Gerci Eylulde dogum yaptim, simdi bu sefer de yine eylule kayacak herhalde :) herkese hayirli dogumlar saglikli gebelikler dilerim
masallah bizde(estamp) aralik anneleri grubundaydik hayirlisiyla buraya ikinci bebegi nakil yaptiralim dedik :) sen iyi tuturmussun iki yas ne guzel :) darisi bize
supriz bir haberle aranizda olabilriim kizlarrrrr insAllah dua edin banaaaa
insallah hayirlisiyla supriz yaparsin benimde surprizle bu ay ortasi tutar:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
ekince:)))) ( böyle deyince bi garip oluyo ama:)))
kıssss satım 3 gün geçti,27 aralıktı,bi test yapsammı acep?.. çok hamiş olmak istiyorum ama,doğum zamanı izinler açısından sıkıntılı bi dönem:( hayırlısı bakalım,Rabbim neyler,neylerse güzel eyler:)

hadeee bakalim canimmm saka maka geciyor zaman biraz daha bekle bakalim sabredebilirsen bazen psikolh=jikte oluyor:3:

dün kan testi yaptırdım sonuç 1271 çıkmış.28inde regl olmam gerekiyodu.29unda test yaptırdım.1 gün geçmişken bu değer çok geldi gözüme.oğlumda 3 gün geçmişken 735 falandı.ikiz olabilme ihtimali var mıdır acaba?ailede çok aslında benim de gözüm korktu bi an :)

dün kan testi yaptırdım sonuç 1271 çıkmış.28inde regl olmam gerekiyodu.29unda test yaptırdım.1 gün geçmişken bu değer çok geldi gözüme.oğlumda 3 gün geçmişken 735 falandı.ikiz olabilme ihtimali var mıdır acaba?ailede çok aslında benim de gözüm korktu bi an :)

canim bazen testler yuksek cikabiliyor ama cogul gebelikse ne guzel yaaa:27::27::27::27: ben cok severim ikizleri yada ucuzeri.bide tek yumurta ikizi olurmuss:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk: hadi hayirlisi biraz zor olur cogul gebelikler ama sonrasi keyifli oyun arkadasi dogustan hayat arkadasi dogustan :) eeh ikinci ucuncu kardesten yapmana gerek yok:27::27::27::27::27:

bu arada benim reglim iki sene once 10 gun sonra 1230 du yaa dedim cok kucuk deger.dr gec dollenme olmus demisti.seninkide rken olmustur belki:kkk::kkk::kkk:

ben de tahminlere göre 7 ekim annesi olucam inşallah. arkadaşlar beni de aranıza alın. kızlar bi şey sorucam benim baya şişkinliğim var siz de de var mı?

adet gunumde pembe akintim geldi 3 gun ve adet olacagima dair hic bir belirti yok
cok sukur ins bebegim benimledir eger olursa 2 ekim 2012 bebegim olacak
insAllah Allahim herkese nasip etsin bir kac gun bekleyip idrar testi yapmak istiyorum insAllah
bebegimi kaybettim 1 subatta dogacakti eger bu sefer hamis kalirsam melegim kardesini kucagima alacagim gun yollamis diyecegim Allahimin izni ilee

arkadaşım sanki beni yazmışsın bende ilk bebeğimi kaybettim eğer doğsaydı 2.şubatta oluccaktı doğum.doğum olcağı günlerde ben tekrar hamile olduğumu öğrendim.allahım kalbime göre verdi.nasip olursa 1 ekim doğum:)umarım bebişlerimizi sağsalim kucağımıza alırız.hayırlısı olsun hepimize:))

Ekince cok tesekkur ederim evet resmen denk geldi tam 2 sene, darisi tum isteyenlere insallah. Sen de hamile misin yoksa beklemede misin?

ben de tahminlere göre 7 ekim annesi olucam inşallah. arkadaşlar beni de aranıza alın. kızlar bi şey sorucam benim baya şişkinliğim var siz de de var mı?

arkadaşım sanki beni yazmışsın bende ilk bebeğimi kaybettim eğer doğsaydı 2.şubatta oluccaktı doğum.doğum olcağı günlerde ben tekrar hamile olduğumu öğrendim.allahım kalbime göre verdi.nasip olursa 1 ekim doğum:)umarım bebişlerimizi sağsalim kucağımıza alırız.hayırlısı olsun hepimize:))

Ekince cok tesekkur ederim evet resmen denk geldi tam 2 sene, darisi tum isteyenlere insallah. Sen de hamile misin yoksa beklemede misin?

benim ilk hamileligimde cok gazim vardi yani iki ayllikken gobegim vardi:) nohut kadar sey sisermez ama zayif olunca gobek ortaya cikiyor vede kabizlik sorunum vardi :( hos geldiniz hepinizde .canim ben calisiyorum :27::27::27::27::27: iki hafta sonra hayirlisiyla test yapacam :) o zaman ekimin son haftasina denk geliyor.zaten ilk hamileigimdede 3 hafta erken gelmisti melegim :)0lursa 10.ayin ortasi yada sonu.olmazsa 11 aya ama ben yine bu topikte olurum :)

canim bazen testler yuksek cikabiliyor ama cogul gebelikse ne guzel yaaa:27::27::27::27: ben cok severim ikizleri yada ucuzeri.bide tek yumurta ikizi olurmuss:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk: hadi hayirlisi biraz zor olur cogul gebelikler ama sonrasi keyifli oyun arkadasi dogustan hayat arkadasi dogustan :) eeh ikinci ucuncu kardesten yapmana gerek yok:27::27::27::27::27:
evet ama sanırım ben bu ay erken yumurtladım.o yüzden de yüksek çıkımış olabilir.artık haftaya keseyi görebilirsek anlarız tek mi çift mi:9:

tahmini doğum tarihlerimiz aynı.ama eylül annesi de olabilirm ben herhalde.malum sezeryan olunca erken alıyolar.benim pek şişkinliğim yok şimdilik bakalım.sadece hafif hafif kasık ağrısı o kadar.

bebişler çoğalmaya başlamış ne güzel maşallah.

bişey sorucam kızlar dün ben doktora gittim, regl günümün ertesi günü test yaptığımı + çıktığını söyledim.

kanda gebelik testi yaptırmadı bana 5 haftalık gebelik diye de not aldı.ultrasona gönderdi.

5 tüp kan ve idrar verdim, tam kan sayımı, şeker, tozoplazma, rubella falan bakıldı.

işin kötüsü ultrasona da giremedim yarına gün kaldım.

böyle olunca da çok muallak da kaldım hala emin olamadım ya:((

Back