2012 Ekim Anneleri ..

gözün aydın cnm inş. sağlıcakla alırsın bebişini kollarına bende ekim annesiyim 7 ekim doğumlu bi kızım var allah isteyen herkese bu duyguyu anneliği nasip etsin

çok teşekkürler canım Allah bağışalsın kızını maşallah ona D

Merhaba kızlar, bende ikinciyi düşünüyorum bu ay inşallah tutar oğlum 17 aylık oldu zaten 2 yaş olur aralarında. Çin takvimine göre bu ay olursa kızım olur hayırlı evlat olsun sağlıklı olsun tek dileğim bu. Rabbim ol der olur inşallah :):57

inş.gönlünüze göre olur
bizde 2.bebek düşünüyoruz ve inş.bu ay gelir
ilk çocuk erkek olunca 2.kız olsa güzel olur diye düşünülüyor
gerçi hepsinden önce sağlıkla gelsinler kucağımıza alalım nasipse

insallah hayirlisi saglicakla bebeislerimiz gelir :) benimde ilk kiz :)

hadi hayirlisi su cin takvimleri kafasina gore takiliyor bana kiz dedi ama ben tam uvuluasyon atrihini biilmedigim icin oyle denk geldi sanirim.ben hissetmistim kiz olacagini hep kiz elbiselrine bakiyordum ve tecrubeli anneler senin kizin olacak diyordu :)simdi tatli yaramaz kizim yaklasik 14 aylik :)

bebeği küçük olup 2. bebişi düşünen anneler sizi tebrik ediyorum valla :) ben bir türlü cesaret edemiyorum oğlum çok hareketli ve inat.. 2. bebişte gelirse ne yaparım diyorum.. aslında olsa ikisi birden büyür ama işte nasıl büyür :) ben ne hale gelirim... kiloları bile daha yeni verdim.. tekrar kilo almak v.s offf keşke kazara hamile kalsam:)))

oglun 2 yasini gecmis sanirim? neden olmasin ki :) bende kilolari yeni verdim distellerimde yardimci oldu.ama kizkenki gibi olmuyorsun kalca kemigim genisledi hamilelik boyunca esniyor kemikler dogumdu felan derken :)

bende 2.asla diyenlerdendim ama fikirler değişebiliyormuş
1 aydır iyice niyetine girdim
ne zaman biraz rahat etmeye başlıyorsunuz, işte ozaman düşünüyorsunuz 2.bebeği
yanlız bakıyorum üstelik ama benim en büyük etkenim oğlumun evde yanlız oluşu ve arkadaşlarıyla oynamak için can atması
benim çocukluğum ablamla gayet güzel geçti bunları düşününce
olsunda beraber büyüsünler diye düşünülüyor

kilo durumuna gelince boyum 1.73 ve kilom 78
hamileliğimde kilo alacağımı biliyorum ama doğumdan sonrada verilebilir bu kilolar

Ama herşeyden önemlisi kendinizi hazır hissetmeniz ......

Ekinceeeeeeeeeeeee,ne diyon sen????????aynı gün doğum yaptık seninle.Ne acele ????ya,damla çok küçük.şimdi hamileliğin yorgunluğu olucak,doğunca ilgi,uykusuz geceler,ağlamalar...Damla ma zaman ayırabilecek misin?ya ne bilim,eskiler yapın da berabr büyüsün derler ama ben düşünemiyorum bi türlü.Ben zaman ayıramam ikisine diye düşünüyorum ama sen kendinde o enerjiyi görüyorsan helal olsun diyorum.hayırlısı....

canim evet niyeti bozdum :) zaten suan uykusuz geclerim..dogunca ekbesinlere kadar Damla biraz daha buyur sadece olursa ikincinin yorgunlugu olur zaten 3 yasinda okula basliyor burda.guzunde krese vermeyi dusunuyorum hayirlisi bakalim senide beklerim :)

kızınız kaç yaşında?

arkadaşlar siz tecrübelisiniz zannedersem,ben bu gün dr a gittim 5 haftalık dedi kese görnmeyebilir dedi,aynen öyle oldu görünmedide,vajinadanda ben baktırmak istemedim,10-15 gün sonra tekrar gel dedi bir sorun yoktur inşallah,10-15 gün nasıl geçicek bilmiyorum Allahtan hayırlısı artık...

merhaba arkadaşlar,

Allah izin verirse ben de 2012 ekim anne adayıyım. dün test yaptım pozitif çıktı :) pazartesi doktora gidicem inş.

kızınız kaç yaşında?
14 aylik :) ikinci olursa yaklasik iki yasinda olacak :) hemen hemen :)

5 haftalik bazen gorunmeyebilir bi dahaki gittiginde kalp atislarini bebisini gorursun insaalah
merhaba arkadaşlar,

Allah izin verirse ben de 2012 ekim anne adayıyım. dün test yaptım pozitif çıktı :) pazartesi doktora gidicem inş.

gozun aydin tebrikler hayirlisyla hamile kalip bebegini kucagina alirsin insaalah

test yaptım biraz önce ve hamileyim ekim annesi olcam inşallah ben de.tahmini doğum tarihi 7 ekim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…