2012 Ekim Anneleri ..

ekince

rütbeni bileceksin
Kayıtlı Üye
7 Mart 2009
1.436
11
158
- Yurtdışı
2012 ekim anneleri topigi aradim ama bulamadim bende yeni bir sayfa acayim dedim.benim dogum gunum 12 ekim. ikinci bebegimizde allahin izniyle olursa(tutarsa) 10 ayda dogacak.ilk bebegim kolay olmadi.icmden bi ses hemen hamile kalacakmisim gibi geliyor.. bugun adetimin ilk gunu bakalim artik:) aslinda disteli taktirdim kontrollerde sakincasi olur mu bilmiyorum. hadi bakalim hayirlisi.. bakalim kimler geliyor 2012 ekim annesi[TABLE="class: grid, width: 800"]
[TR]
[TD]KK NICK
[/TD]
[TD]SAT
[/TD]
[TD]Tahmini Dogum Tarihi
[/TD]
[TD]Cinsiyet
[/TD]
[TD]Baslangis Kilo
[/TD]
[TD] Dogum Kilosu
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
hayırlısı olsun canım,Allah isteyen herkese versin, ben henüz 2.için erken olduğunu düşünüyorum, iş güç malum,birine bakmak bile kolay olmuyo...

benim oğlumda 2009 ekim doğumlu... 2. için erken olduğunu düşünüyoruz bizde...
hamile olan arkadaşlara sağlıklı hamilelikler dilerim... Allah tamamına erdirsin :)

hayırlısı olsun canım,Allah isteyen herkese versin, ben henüz 2.için erken olduğunu düşünüyorum, iş güç malum,birine bakmak bile kolay olmuyo...
sagol canim calisan icin cok zor bende suan ise girmis olsaydim ertelerdim.2 sene. BENIM KIZDA biliyorsun cok yaramaz hazir zombilesmisken diyorum ikincide gelsin herseyin hayirlisi tabi
benim oğlumda 2009 ekim doğumlu... 2. için erken olduğunu düşünüyoruz bizde...
hamile olan arkadaşlara sağlıklı hamilelikler dilerim... Allah tamamına erdirsin :)

tesekkur ederim insaaalah..benim kizimda 2010 aralik bebegi cizelgemde e gorunuyor.evde duran icin bakabilicek durumu varsa ikinci iyi fikir .

slm
2009 doğumlu oğlum var ve 2.ci için bekliyoruz.
inş.bu ay bizimle olur.
allah isteyen herkese nasip etsin.

selamlar herkese, topiğin ilk hamişi ben olucam inşallah 3 günüm geçti idrar testi pozitif kan verdim bu gün ,yarın sonuç alıcam hakkımızda hayırlısı artık herkesin kucağı bebiş dolsun inşallah

ayy gozun aydin cok sevindim adina. ne guzel ilk haberi aldik.hayirlisiyla kanda da cikar guzel haberi alirsin insallah.zaten pozitif cikmis

adet gunumde pembe akintim geldi 3 gun ve adet olacagima dair hic bir belirti yok
cok sukur ins bebegim benimledir eger olursa 2 ekim 2012 bebegim olacak
insAllah Allahim herkese nasip etsin bir kac gun bekleyip idrar testi yapmak istiyorum insAllah
bebegimi kaybettim 1 subatta dogacakti eger bu sefer hamis kalirsam melegim kardesini kucagima alacagim gun yollamis diyecegim Allahimin izni ilee

insaalah istedigin guzel sonuca ulasirsin hamile kalip bebegini kucagina alirsin...

merhaba arkadaslar benimde 2009 mayıs dogumlu bir kızım var 2. bebegi düşünüyoruz şuan regliyim biter bitmez baslıcaz calısmalara
Allah tüm isteyenlerin hamile kalmalarını nasip etsin inşallah

merhaba arkadaslar benimde 2009 mayıs dogumlu bir kızım var 2. bebegi düşünüyoruz şuan regliyim biter bitmez baslıcaz calısmalara

merhaba :) amin aynen bende reglim bizde biter bitmez

ayy gozun aydin cok sevindim adina. ne guzel ilk haberi aldik.hayirlisiyla kanda da cikar guzel haberi alirsin insallah.zaten pozitif cikmis

çok teşekkürler canım,saat 2de öğrenicem inşallah,darısı sizlere inşallah hep beraber büyütelim göbüşleri D

evettttttttt sonucu aldım hamileyim Nazar inşallah terslik olmazsa internetteki hesaplayıcıya göre 26 ekimde Anne olucam darısı tüm isteyenlere DDD

evettttttttt sonucu aldım hamileyim Nazar inşallah terslik olmazsa internetteki hesaplayıcıya göre 26 ekimde Anne olucam darısı tüm isteyenlere DDD

gözün aydın cnm inş. sağlıcakla alırsın bebişini kollarına bende ekim annesiyim 7 ekim doğumlu bi kızım var allah isteyen herkese bu duyguyu anneliği nasip etsin

Allah hepinize sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin kızlar, bende 2011 Ekim annesiyim.... 10 ekim doğumlu 3,5 aylık bi kız bebiş annesiyim hamdolsun Allahıma.. Rabbim önce karnınızda sonra kucağınızda göstersin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…