sagol canim calisan icin cok zorhayırlısı olsun canım,Allah isteyen herkese versin, ben henüz 2.için erken olduğunu düşünüyorum, iş güç malum,birine bakmak bile kolay olmuyo...
benim oğlumda 2009 ekim doğumlu... 2. için erken olduğunu düşünüyoruz bizde...
hamile olan arkadaşlara sağlıklı hamilelikler dilerim... Allah tamamına erdirsin :)
hadi hayirlisi bakalim evet allah isteyen herkese saglicakla versinslm
2009 doğumlu oğlum var ve 2.ci için bekliyoruz.
inş.bu ay bizimle olur.
allah isteyen herkese nasip etsin.
facede de yazdım zaten,bende istiyorum bende bende:)
inşallahhhh
selamlar herkese, topiğin ilk hamişi ben olucam inşallah 3 günüm geçti idrar testi pozitif kan verdim bu gün ,yarın sonuç alıcam hakkımızda hayırlısı artık herkesin kucağı bebiş dolsun inşallah
insaalah istedigin guzel sonuca ulasirsin hamile kalip bebegini kucagina alirsin...
adet gunumde pembe akintim geldi 3 gun ve adet olacagima dair hic bir belirti yok
cok sukur ins bebegim benimledir eger olursa 2 ekim 2012 bebegim olacak
insAllah Allahim herkese nasip etsin bir kac gun bekleyip idrar testi yapmak istiyorum insAllah
bebegimi kaybettim 1 subatta dogacakti eger bu sefer hamis kalirsam melegim kardesini kucagima alacagim gun yollamis diyecegim Allahimin izni ilee
insaalah istedigin guzel sonuca ulasirsin hamile kalip bebegini kucagina alirsin...
merhaba arkadaslar benimde 2009 mayıs dogumlu bir kızım var 2. bebegi düşünüyoruz şuan regliyim biter bitmez baslıcaz calısmalara
Allah tüm isteyenlerin hamile kalmalarını nasip etsin inşallah
ayy gozun aydin cok sevindim adina. ne guzel ilk haberi aldik.hayirlisiyla kanda da cikar guzel haberi alirsin insallah.zaten pozitif cikmis
evettttttttt sonucu aldım hamileyimNazar inşallah terslik olmazsa internetteki hesaplayıcıya göre 26 ekimde Anne olucam darısı tüm isteyenlere DDD
evettttttttt sonucu aldım hamileyimNazar inşallah terslik olmazsa internetteki hesaplayıcıya göre 26 ekimde Anne olucam darısı tüm isteyenlere DDD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?