• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

yapıyorum bazı seylerı bılıyorum ama cok bılmıyorum ıste,, evet ya kremlersız felan yapamıyorum bazen yuzum krec gıbı oluyor sogukta dırek o an vazelını yanaklarıma felanda suruyorum cok ıyı oluyor pratık bısı.

bu arada ben senın resmını acamadım gasolın yaa :47::47:
denemeydi canım o :))

sanırım o resim öylesine bir resim,siliniyor mu diye bakmaya koydu kendi resmi değil yani..
aynen :114:

ay sedoşuuumm ne tatlısın kıız:52::52::52: valla ben demiştimmm :nazar::nazar:

hadi benimkine de baktıysanız sileyim artıkın :17::17:

ekliyoruuuummm hemi de bissürüüüüü, çok pis gaza geldim başlıyorum :9::9:
ay inşallah silebilirim, yoksa benimki keser beni yaa :18:

waayy wayyy hatuna bakk:52: kugu gıbısın masllahh cok guzelsın gasolınım saclarınıda cok begendım elbısen felan o bıcım super kırkbınkere masllah baskada dıcek lafım yok!!!

Son düzenleme:
ekliyoruuuummm hemi de bissürüüüüü, çok pis gaza geldim başlıyorum :9::9:

ay inşallah silebilirim, yoksa benimki keser beni yaa :18:

gasocum çözüldü gizeem:9: ayy çok beğendim ama ben seni,elbiseni,resimleri..nişanlının kravat falan da süper uymuş..tam aşk böcükleri..diyordum ya gerçekten öylesiniz maşallah:nazar:Allah ayırmasın güselim benim...:16:

Arkadaşlar merhaba... Gasoline liste için çok teşekkür ederim. Epey kapsamlı bir liste oluşturmuşsun işime çok yarayacak gibi bu liste :34:
3 gündür salon, mekan arayışı içerisindeydik fakat önümüzdeki seneye kadar eylül ayı da dahil olmak üzere tamamen dolmuş tüm düğün salonları hafta sonları hatta perşembe-cumalar bile full dolu gözüküyor. İyice gerildim bu yüzden şu son iki gündür. Eninde sonunda son bir şansla mekanları ve düğün günlerini ayarladık. Üstelik yapmayı düşündüğüm çoğu şey de planladığım gibi olmayacak gibi. Benimle aynı psikolojide olanlar var mı şuan bilmiyorum ama hiçbir şey istediğim, özendiğim gibi olmayacak sanki... Şuan Çok mutlu olmam gerekirken ben kendimi tam anlamıyla mutlu hissedemiyorum. :14:
Acaba sadece ben mi varım böyle hisseden...? :26:

Son düzenleme:
waayy wayyy hatuna bakk:52: kugu gıbısın masllahh cok guzelsın gasolınım saclarınıda cok begendım elbısen felan o bıcım super kırkbınkere masllah baskada dıcek lafım yok!!!
canım beniiimm sen daha güzelsin tabi ki :)
ayrıca güzel gözlerinde marifet bizi güzel görüyorsa mucckk

bu arada yavruşum mesajındaki attach ları siler misiinn? muck

gasocum çözüldü gizeem:9: ayy çok beğendim ama ben seni,elbiseni,resimleri..nişanlının kravat falan da süper uymuş..tam aşk böcükleri..diyordum ya gerçekten öylesiniz maşallah:nazar:Allah ayırmasın güselim benim...:16:
canım benim yaa, siz de öyle, ben de sizi çok beğendim valla :70:
amin canım benim hiç birimizi.. :nazar:

ayyy gasocum ee nasıl sileceğiz ki şimdi?banada söyleee...
bu arada sağol bebeğim benim...

canım mesajı düzenleden gelişmiş düzene geliyorsun, altta eklenti ekle butonuna tıklıyosun, smile ların biraz daha altında,
ordan en son eklediğin resimleri seçip çarpıdan sil diyosun, o kadar :)

canım beniiimm sen daha güzelsin tabi ki :)
ayrıca güzel gözlerinde marifet bizi güzel görüyorsa mucckk

bu arada yavruşum mesajındaki attach ları siler misiinn? muck

canım benim yaa, siz de öyle, ben de sizi çok beğendim valla :70:
amin canım benim hiç birimizi.. :nazar:

neyı sılıyım canım anlamdımkı ters bısmı yazmısım anlamadımkı bıraz daha aydınlatsan:44:

sultanıımm edit ledin mi benim resimlerin olduğu mesajıı? sen silince haber ver ki ben de kendi mesajımı editliyim :9:

neyı sılıyım canım anlamdımkı ters bısmı yazmısım anlamadımkı bıraz daha aydınlatsan:44:
hemen aydınlatıyorum :))

yok yanlış bişi demedin kuzucum
benim resimleri eklediğim mesajdan alıntı yapıp benim ne kadar güzel olduğumu söyledin ya :9::9::9:
işte o alındı yaptığın mesajı yeniden düzenle, ve düzenlerken benim mesajımın yazılı olduğu paragrafta "attach" yazan satırları sil, onlar benim resimlerim ya :) senin mesajda da kalmasın

canlarım ben kaçıorum malumm yarın sabah motor sınavım varr..paşam beni sınava götürcekk sonrada köy kahvaltısına gidicess güsel geçer inşallah sınavım ayy yine aklıma geldi:26::26:hadeee öptüm hepiniziiii ii qecelerrr :10::10::10:

Back
X